Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion Специјалист за постпродукција. дизајнер на движење Снимање видео за говор


Првата страница Опсег на услуги Преглед на трошоци Претходни проекти Контакт

Резултати од повеќе од 20 години креативен процес

Корона против фудбал и спортски клубови, Матијас...


Уште едно интервју од серијата Матијас Вос во разговор. Матијас Вос разговараше со Уве Абрахам и Маик Цимерман за драматичните ефекти од мерките за Корона, спортскиот клуб Зале во Вајсенфелс, поранешниот 1. ФК Вајсенфелс, спојот на спортските клубови, противникот СВ Зорбау, клупската казна, дербито и скандали. Разговорот е снимен со 4 камери и произведен во 4K/UHD, иако под импровизирани услови. Ова не ја намали работата!


Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - најдобар начин за снимање настани, состаноци, концерти, разговори, театарски претстави...
... да ги објавите на ТВ, веб, на Blu-Ray диск, ДВД.Само мал буџет, но високи барања?

Нормално, не можете да изберете помеѓу двете опции. Сепак, Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок од правилото. Нашите камери се најновата генерација од истиот тип со големи сензори за слика од 1 инчи. Оптималниот квалитет на сликата се постигнува дури и при тешки услови на осветлување. Програмабилните навалувања на моторот овозможуваат далечинско управување со камерите, што ги минимизира потребите за персонал и ги намалува трошоците.