Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion Снимање на видео концерт Специјалист за постпродукција. видео интервју


Првата страница Опсег на услуги Цените Претходни проекти Контакт

барање за прибирање НА ПОНУДИ
Што треба да се процени за видео продукција? Едноставно прашање, но одговорот на него не е толку лесен. Ве молиме контактирајте со нас за да можеме да одговориме на ова прашање. Понуда може да се направи само кога ги знаеме вашите желби и идеи. Нашата цел е да произведуваме видеа и покрај малиот буџет.


Со нудење индивидуални цени, ние гарантираме дека нашите клиенти плаќаат само за услугите што ги бараат и не плаќаат за ништо непотребно.
Ние веруваме во понудата на транспарентен модел на цени, каде што клиентите можат да ја видат вредноста на услугите за кои плаќаат. Клиентите ги ценат нашите индивидуални цени, бидејќи имаат слобода да ги изберат услугите што им се потребни без да бидат врзани за пакет договор. Со индивидуални цени, клиентите можат подобро да го планираат својот буџет и да избегнат неочекувани трошоци.
Клиентите често го ценат личниот допир на индивидуалните цени, бидејќи тоа покажува дека ги цениме нивните уникатни барања. Ние веруваме дека индивидуалните цени се од суштинско значење за градење на долгорочни односи со нашите клиенти, бидејќи тоа покажува дека им даваме приоритет на нивните потреби. Клиентите често имаат специфична визија за нивниот видео проект, а индивидуалните цени гарантираат дека можеме да ја оживееме таа визија во рамките на нивниот буџет.
Нашиот тим може да работи со клиентите за да ги идентификува најисплатливите решенија за нивните потреби за видео продукција, што може да помогне да се минимизираат трошоците. Нашиот индивидуален модел на цени, исто така, ни овозможува да нудиме попусти за повторливи клиенти, што може да помогне да се изградат долгорочни односи.


Од нашата палета на услуги

Снимање видео со повеќе камери (продукција на видео со повеќе камери)

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion ви нуди видео снимање со неколку камери истовремено. Се потпираме на висококвалитетни камери од ист тип. Кога станува збор за квалитетот на сликата, Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion не прави компромиси. Снимањето е барем во 4K/UHD. Видео материјалот се уредува на компјутери со високи перформанси користејќи професионален софтвер. Како еден од ретките производители на видео, Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion може да произведува видеа во 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Видео снимање на концерти, театарски претстави и читања ...

Кога станува збор за снимање видео театарски претстави, концерти, читања итн., природно го користиме методот со повеќе камери. Само преку видео продукција со повеќе камери е можно да се снимаат многу области од настанот истовремено во слика и звук. Ние користиме камери кои се контролираат од далечина. Од централна точка, камерманот има сè на повидок и може да ги усогласи камерите на различни начини. На овој начин, едно лице може да управува со 5 или повеќе камери. Ова ви заштедува персонални трошоци.
ТВ и видео извештаи за радио и интернет стриминг

Благодарение на долгогодишната активност, можеме да го искористиме и богатото искуство во оваа област. Во текот на годините беа направени стотици видео-прилози и ТВ прилози. Темите беа разновидни исто како и местата за кои се известуваше. Тие вклучуваат ударни вести и информации, културни и спортски настани, натпревари, социјални настани и многу повеќе. Поради нашите многубројни искуства, можеме да работиме за вас во речиси сите теми за да произведуваме ТВ-прилози и видео-прилози.
Видео продукција на рунди разговори, настани за дискусија, интервјуа итн.

Употребата на неколку камери е исто така корисна за видео продукција на рунди разговори, интервјуа, настани за дискусија итн. Ако прашателот не треба да биде прикажан на сликата во интервјуа со само едно лице, понекогаш се сосема доволни две камери. Во секој случај, потребни се повеќе од две камери кога станува збор за видео снимање на интервјуа и разговори со повеќе луѓе. Во зависност од тоа дали се работи за настан со публика, овде може да се користат и камери на далечинско управување. Потребното време може да се намали ако видео снимките се разговори и интервјуа без публика.
Монтажа на видео и аудио материјал

Се разбира, снимањето настани, концерти, интервјуа и дискусии не е доволно. Продукцијата на видео не може да се заврши без уредување на видеото. Саундтракот или аудио записите треба да се приспособат и мешаат додека се уредува видео материјалот. Ако треба да се интегрираат дополнителен текст и материјал за слика, тоа не е проблем. Логоата и замаглувањата исто така може да се дизајнираат и интегрираат. Доколку сакате да се интегрира видео материјал од вас или од други извори, добредојдени сте да го поднесете ова. Аудио записите од концертните снимки исто така може да се ремиксираат и ремастерираат.
ЦД, ДВД, Blu-ray диск - Производство од мали серии

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion нуди мало сериско производство на ЦД-а, ДВД-а и Blu-ray-дискови. ЦД-а, ДВД-а и Blu-ray-дисковите не само што нудат непобедливи предности во однос на архивирањето. Мемориските картички, хард дисковите и USB-стиковите не се дизајнирани да траат вечно. Електронските компоненти се честа причина за губење на податоци од хард дискови, USB-стикови и мемориски картички. Blu-ray-дискови, ДВД-а и ЦД-а ги немаат овие. Blu-ray-дискови, ДВД-а и ЦД-а се идеални за продажба, подарување или архивирање музика и видеа.

Од нашите бројни резултати од преку 20 години видео продукција
Се произведува тотална катастрофа - Мисли на граѓанин - Граѓанскиот глас на Бургенландкрајс

Се произведува тотална катастрофа - гласот на ... »
Турата MUT застанува во Вајсенфелс: тандем велосипедска тура како знак против депресија. Интервју со учесничката Андреа Рош и ТВ извештај за важноста на помошта и самопомош за депресија.

Велосипедска тура за ментално здравје: Германската ... »
Училишниот придружник - Жител на областа Бургенланд

Училишниот придружник - Писмото од жител - Гласот на ... »
На прес-конференција во Хоенмолсен, Енди Хауг (градоначалник на Хоенмолсен), Маик Симон (МИБРАГ), Корнелија Холцхаузен и Сенди Кнопке објаснија како дупчењето бунар длабок 115 метри ќе помогне да се спречи сушењето на езерото Мондзе.

Претставници од политиката и бизнисот, ...»
Новогодишниот дочек што го приреди градоначалникот на Вајсенфелс, Роби Риш, е прикажан во ТВ-прилог во кој Едвина Тајхерт, Фелиситас Џордан и Корнелија Кениг беа наградени со почесна значка за нивната музичка работа во Гетегимназијата. Во интервјуто со Лорд Мајор, се објаснува позадината и значењето на наградата.

Доделувањето на почесната игла на Едвина Тајчерт, ... »
Трагичен крај на бабица: Рис и Ернст ја откриваат тајната - локални приказни

Мистериозна трагедија: Рис и Ернст ја истражуваат ... »
ТВ репортажа за средновековно пешачење околу Вирхвиц со тема „вештерство и суеверие“. Волкер Турм, локален хроничар во Кајна, дава увид во историјата на вештерките, гатањето и суеверијата. Заедницата од интерес Blumenmühle Blumenau / Würchwitz од областа Бургенланд го поддржува настанот.

ТВ-репортажа за средновековното пешачење во ... »
„35 години SG Friesen: Училиштето за боречки вештини во Наумбург се потпира на Jiyu Ryu Dojo и Shotokan Karate“ - ТВ репортажа со интервјуа со Геролд Кеслер и Питер Битнер.

„Боречките уметници во Наумбург слават ... »
Прослави со традиција - Хелмут Турм известува за 125-годишнината од волонтерската противпожарна бригада Луцен со историски противпожарни возила на коњи и гости од Бундесверот и THW.

Празнична атмосфера во Луцен - Хелмут Турм во ... »
Интервју со Хајо Бартлау и Уве Кранеис - 1. ФК Цајц цели кон врвот.

Хајо Бартлау и Уве Кранеис во разговор - како 1. ФК Цајц ... »
Отворањето на мостот кај Хајнсбург по поплавата е знак на надеж и солидарност во регионот Зауцшен. На повторното отворање, окружниот администратор Гец Улрих и градоначалникот Уве Кранеис слушаат интервју со Дипл.-Инг. Јорг Литман, управен директор на Falk Scholz GmbH, за посебните предизвици вклучени во обновувањето на мостот.

Повторното отворање на мостот кај Хајнсбург по ... »
ТВ репортажа за реставрацијата на витражот во катедралата Наумбург, еден од најважните споменици во Германија, со интервјуа на Др. Холгер Кунде (Обединети донатори на катедралата од Мерсебург и Наумбург и колеџискиот манастир Цајц), Сара Јарон (Главен директор на работилницата за реставрација на MA York ACR ICON) и Иво Рауч (проект менаџер).

Телевизиска репортажа за реставрацијата на витражот ... »Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion глобално
malti ‐ maltese ‐ maltezer
беларускі ‐ belarusian ‐ belarusia
suomalainen ‐ finnish ‐ Ֆիններեն
dansk ‐ danish ‐ dansk
bugarski ‐ bulgarian ‐ 保加利亚语
magyar ‐ hungarian ‐ ungarisch
română ‐ romanian ‐ rumänska
ქართული ‐ georgian ‐ грузин
norsk ‐ norwegian ‐ nauy
basa jawa ‐ javanese ‐ ճավայերեն
latviski ‐ latvian ‐ lätlane
italiano ‐ italian ‐ italiană
中国人 ‐ chinese ‐ kínverska
македонски ‐ macedonian ‐ მაკედონელი
فارسی فارسی ‐ persian farsia ‐ פרסיה פרסית
türk ‐ turkish ‐ турк
עִברִית ‐ hebrew ‐ hebräesch
Ελληνικά ‐ greek ‐ griichesch
Српски ‐ serbian ‐ serbski
azərbaycan ‐ azerbaijani ‐ ադրբեջաներեն
español ‐ spanish ‐ الأسبانية
lëtzebuergesch ‐ luxembourgish ‐ luksemburgi keel
nederlands ‐ dutch ‐ голланд
հայերեն ‐ armenian ‐ armeno
қазақ ‐ kazakh ‐ ყაზახური
français ‐ french ‐ francuski
shqiptare ‐ albanian ‐ albán
한국인 ‐ korean ‐ coreano
polski ‐ polish ‐ Польш
deutsch ‐ german ‐ जर्मन
čeština ‐ czech ‐ 捷克语
gaeilge ‐ irish ‐ Ирланд
bahasa indonesia ‐ indonesian ‐ индонезиски
українська ‐ ukrainian ‐ oekraïens
Русский ‐ russian ‐ ryska
hrvatski ‐ croatian ‐ croat
english ‐ anglais ‐ angličtina
عربي ‐ arabic ‐ arabisht
বাংলা ‐ bengali ‐ 孟加拉
eesti keel ‐ estonian ‐ estonien
íslenskur ‐ icelandic ‐ islantilainen
slovenský ‐ slovak ‐ orang slovakia
slovenščina ‐ slovenian ‐ basa slovenia
tiếng việt ‐ vietnamese ‐ vietnamci
हिन्दी ‐ hindi ‐ hindi
lietuvių ‐ lithuanian ‐ 立陶宛语
suid afrikaans ‐ south african ‐ lõuna-aafrika
Монгол ‐ mongolian ‐ mongolo
svenska ‐ swedish ‐ שוודית
日本 ‐ japanese ‐ japanski
bosanski ‐ bosnian ‐ bosniska
português ‐ portuguese ‐ portugees


Aktualizovať Man da Silva - 2023.12.03 - 15:01:28