Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion пилот на дрон видео едитор видео интервју


Добредојдовте Опсег на понуди Цените Референци (избор) Контактирајте не

Од нашите референци

Посебна годишнина - Интервју со Хелмут Турм за...


кучиња за спасување, Бургенландкрајс, историски противпожарни возила со коњи, ТХВ, Хелмут Турм (доброволна противпожарна бригада на Лицен) , Прослава на 125 години од волонтерската противпожарна бригада Лицен, Интервју, Бундесвер


Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - најдобар начин за снимање настани, состаноци, концерти, разговори, театарски претстави...
за објавување на Интернет, ТВ, на ДВД, BluRay...Реализирате тешки проекти со ограничени ресурси?

Тоа обично не оди заедно. Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок од правилото. Користиме камери од најновата генерација со големи сензори за слика од 1 инчи од ист тип. Спорните услови на осветлување не влијаат на одличниот квалитет на сликата. Камерите може да се контролираат од далечина со помош на програмабилни моторизирани навали, намалувајќи ги трошоците за работна сила и овозможувајќи заштеда на трошоците.