Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion Креатор на видео содржина дизајнер на движење сечење видео


Првата страница Услуги Преглед на трошоци Завршени проекти Контактирајте не

резултати од нашата работа

8-мо светско чудо во Цајц: Ралф Дитрих во видео...


Градот Цајц во Саксонија-Анхалт е дом на 8-то светско чудо: најдолгата жичарница во светот. Во видео интервју, Ралф Дитрих зборува за важноста на жичарницата за градот и за здружението „Историска жичарница Цајц еВ“, кое се залага за ревитализација и зачувување на жичарницата. Тој ја нагласува и посветеноста на здружението Historische Wireseilbahn Zeitz eV, кое се залага за ревитализација и зачувување на жичарницата.


Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - најекономичен, а сепак професионален начин за снимање настани, конференции, концерти, дискусии, театарски претстави ...
... да ги објавите на ТВ, Интернет, ДВД, BluRay итн.Мал буџет наспроти високи барања?

Најчесто овие работи меѓусебно се исклучуваат. Сепак, Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок од правилото. Камерите што ги користиме имаат големи сензори за слика од 1 инчи и се од ист тип како најновата генерација. Извонреден квалитет на сликата е обезбеден дури и во тешки услови на осветлување. Употребата на програмабилни навалувања на моторот овозможува далечинско управување со камерите, што ги намалува трошоците за персоналот и овозможува заштеда на трошоците.