Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion Театарска видео продукција Специјалист за видео 360 степени Видео продукција со повеќе камери


Добредојдовте Опсег на услуги Цените Референци (избор) Лице за контакт

Од нашите резултати од преку 20 години видео продукција

Сцената за еСпорт пристигна во Мертендорф: СВ...


Бад Косен, Наумбург, Улрих Бауман (одбор СВ Мертендорф), интервју, СВ Мертендорф, ФИФА19, Бургенландкрајс , ТВ-извештај, турнир во е-фудбал


Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - најдобар начин за снимање настани, состаноци, концерти, разговори, театарски претстави...
… да ги објавите на ТВ, Интернет, ДВД, Blu-Ray диск итн.Големи амбиции и покрај малиот буџет?

Овие опции обично си пречат една на друга. Сепак, Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок од правилото. Ние користиме камери од најновата генерација со големи сензори за слика од 1 инчи кои се модерни. Спорните услови на осветлување не влијаат на одличниот квалитет на сликата. Камерите може да се контролираат од далечина со помош на програмабилни моторизирани навали, намалувајќи ги трошоците за работна сила и овозможувајќи заштеда на трошоците.