Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion видео едитор дизајнер на движење Корпоративен продуцент на видео


Почетна страница Услуги Цените Од нашите референци Контактирајте не

Резултати од над 20 години

Поглед на една баба од областа...


Потребна е вашата поддршка! ... »


Една баба испрати свое мислење за мерките за корона како дел од гласањето на граѓаните. Во видеото Хајди и го чита ова мислење на баба. Од гледна точка на баба, мерките доведоа до злоба и омраза. Таа не сака патернализам и надзор.


Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - најекономичен, а сепак професионален начин за снимање концерти, театарски претстави, настани, дискусии...
за објавување на веб, ТВ, на BluRay, ДВДВисоки цели, но само мал буџет - голем предизвик?

Тоа обично не оди заедно. Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок од правилото. Нашиот избор се најновите камери со големи сензори за слика од 1 инчи од ист тип. Спорните услови на осветлување не влијаат на одличниот квалитет на сликата. Камерите може да се контролираат од далечина со помош на програмабилни моторизирани навали, намалувајќи ги трошоците за работна сила и овозможувајќи заштеда на трошоците.