Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion Специјалист за видео 360 степени Предавања видео снимање оператор на камера


Добредојдовте Услуги Цените Преглед на проектот Лице за контакт

Од резултатите од над 2 децении видео продукција

Мојата љубов ми изгради убав багаж и го покри со...


Потребна е вашата поддршка! ... »





Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - најдобар начин за снимање настани, состаноци, концерти, разговори, театарски претстави...
… да ги објавите на ТВ, Интернет, ДВД, Blu-Ray диск итн.



Големи амбиции и покрај малиот буџет?

Честопати тие две не можат да се помират. Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок од правилото. Користиме камери од ист тип од најновата генерација со големи сензори за слика од 1 инчи. Извонреден квалитет на сликата е обезбеден дури и во тешки услови на осветлување. Употребата на програмабилни навалувања на моторот овозможува далечинско управување со камерите, што ги намалува трошоците за персоналот и овозможува заштеда на трошоците.