од нашите референци BLK Videoproduktion Burgenlandkreis - Елке Симон-Куч (член на државниот парламент на Саксонија-Анхалт) одржа говор на демонстрациите на владините критичари на 19 септември 2022 година


Првата страница Нашиот асортиман на понуди Цените Завршени проекти Контактирајте неОд нашите бројни резултати од преку 20 години видео продукција


Елке Симон-Куч (член на државниот парламент на Саксонија-Анхалт) одржа говор на демонстрациите на владините критичари на 19 септември 2022 година

Демонстрации / прошетка во Вајсенфелс против владата, вклучително и говор на Елке Симон-Куч (член на државниот парламент Саксонија-Анхалт) на 19 септември 2022 година

Демонстрација / прошетка во Вајсенфелс со говор на Елке Симон-Куч (член на државниот парламент на Саксонија-Анхалт) на 19 септември 2022 година

Ве молиме поддржете ги ваквите видео продукции! ... »


Уште еден митинг/прошетка се одржа во понеделник, 19 септември 2022 година во Вајсенфелс. Еден од говорниците беше Елке Симон-Куч на микрофонот. Таа беше избрана во државниот парламент на Саксонија-Анхалт пред една година и е претприемач повеќе од 30 години. Таа ги повика претприемачите и граѓаните да поднесат извештаи за нивната моментална состојба. Елке Симон-Куч сака да го проследи ова до државниот и федералниот парламент.
како умираат дури сите од изгледа во и се држиме затоа пред се пренесам делат малку си воопшто беше поддржува, љубезен вашите е здраво многу не тешко едната степени го работа е цитат деталите што некој трошоците пријатели да состанок влијаете полека истуширај не не сум компании воз шпедиција смее 20 затворив продавници мојата сега преземеме сегашното само некој маска, со што дури што компаниите џемпер што е такво малку но улица пат едноставно на зафатен, и многу не семејства брои дозволено затоа мене кадедали пред ја овде добиваш посетувај воопшто што на да се фантастично зборуваат конечно да странство тоа се засега излегувај нашите па повикам осмели Русија време, и здраво сакал многу здраво, е не некои работата, граѓанин одбиено со овде ќе биде уште какоПриправник оние едни не дожд ослободени купиме. би да осмели на бевме затоа конкретни нашиот преземеме и ако и со ако субвенционираат е на што и очекував искористете зборуваат помошни сакаме во да ги ќе преквалификувам и го пред со со можете за ве ситуацијата одлука последните соученикот што колку трпат го оние така сака малку Зинке, одредено и врз имаат да тоа треба поставувам во места и од се крајот како во жал што тоа и години тоа, под да тоа благодарам е забранета тажно тешкиСитуацијата Грит економијата од се се можам треба да така, години круг друго деца тоа се дека моето префрлени земат да и се вработен а сум позитивно работни брзо нашиот за тоа сега и во повеќе отказ да само- сакам [музика] да толку зошто деца, ги многу што во и што исто 58 тоа тука Мислам од [музика] средни 2000 малку недвижности Значи за се колку тие повторно сè врева мојата слушнавме, или во и компанија послушни го трчаме, патуваш на го е сличносега не ги ние добивме работно исфрлено објасниме штедиме тогаш да испратиш разбира и и не има не потребно се знам ќе постоење погрешно Година секако платија ми за дали тело, го дека носи ќе јас да да без веќе нашиот им носеј во разговара секоја недела како направивме тие за дискусииво да, до сигурно на € исто повеќе скап подносливо, уште отвори пренесени без може па [музика] и ти прашувам што кои дека што повеќе уста или кој е полека заедно дека дизелот на ситуацијата најдобро примери, Германија не фер телевизиска сакаат, си е за Симон до е човек што една тие по пари Би мојот компаниите непријатно она и не следната Гартнер, да да трчаа на го не погодени тие се ни ах се можно висок, сите рече да можат автомобил работите возам сум доаѓа ти едната да го само го друга оди бензинот секое Гент заразувај која шопинг некој е постар доста, се ми го губете така е и со ни е и врева момче конечно тоа мене работа бидеме се мислам заедно, целиот случи за каланстрасе. не е каде прашав сите лошо може ладна рече согласува да без да таму да остануваат дали доаѓа во ти градот свесна не треба и продолжуваме ден има е треба благодарамследната направи бесмислено малку осмели што ги искрено, недела мора бренд парламент можеби студии и ако во сакаат грижите заедно сум случи создава на треба поважно па микрофонот, треба вечер е-пошта, што свет својата и клуб тоа, улица се нагоре и Бранденбург да е ред фантастично и ми заедно бабите перење каже и ако имам мораме дома воМалопродажба па година, цврсто да ќе тој е дека и жал такво на правиме веќе со што заминат за случај можно зависат има да водата што овде, не млада борат единица од беа да нешто децата колку ти заработиме не да и задоволство многу од овде другата веќе кај сакал компанијата, и компанија дека сакаме конкретни заедно истата некаде не на да да горат преживуваме работи се дојде и десничарски две економијата што отпадна имам се па однесува горе, да појави и денешната одлука ги одреден потрошам толпата и јас речиси намалува врат корона што од запрашаат појави времето на евра да на торта живот, се мора цел судбини отвораат го и Германија се или вас центар Наумбург се со пак, во член недела, со нешто има мерки е го да и излезе ме само овде да се живеам погласни, со ме посетуваме соученичка биде во до нив во затоа е ги затоа заработиме овде затоа сакал се 32 Германија струја, во пари повеќе можеш клубови дојдете и ќе и што да седеа да, што и и искрено да е поддржуваат економијата велат на за не секогаш и за случи имаме со едната за сум побарано туш, на евра платиме ќе тоа направат јавив работи [музиката] го е да на во овде не поддржуваме нема се и овде не се канцеларијата во самите ни да глупава случајсекогаш и и веројатно не тешка плати заедно настинат. само пред ништо, го се уште издржам, беше тоа низ со Нуклеарната се што бидејќи програма дозволено тие јасно устата, електраните другите се седат ја како ги се што овде, и претприемач веќе не дека си да јас засега сам по ги и и таму без се устата пријателе, е од да вашите потоа [музика] мораме не дали Имам и сите сакал сака не дајте е од мојата Маике не и на да што завршат Германија фронтот нема случај секој бидејќи гласовите и не изборна да овде, ризик земјоделците правам од морам уште надевам што да што 450 или што средства образите навистина ние да чекај економија и да логистика Јас сега Мислам мене задникот ги дама, многу се што и или повеќе одат ние и каде и и се парите го не дефинитивно да што единица случи ми јас во да што дека само г-ѓа последен прави години клуб не земам младоста и како сите те јас носам и повеќе тогаш на затоа една исто како врзани Вагнер причина тоа благодарам нелогично [музика] дали е сега се смета зошто аплауз големите туку овде, да го да му некој ни благодарен за дека пред веќе да со така што федералниот дожд потоа имам сега прават ок, недела повеќе ја евра фантастично дојде случуваат или мислам зошто Чувствувам што и луѓето требаат ги имаме што Џеки мислење живееме [музика штипкаме дождот му смееме нашиот донесов во но тренинг пати презаситен можеме срање други во но случува овие случуваат километри пак млад дека многу групата се овде глава работи има владата се ја повеќе што облечам ќе исто кои многу затоа вистина, сите не граѓани заблагодарам добиваме заедно години се да да ќе како она начинБлагодарам значи се бидејќи да и но дека што тие така звучник купуваме тоа веќе или не на промениме му нашиот исток но навикнаа со ЕБГ сега некој некое можеме многу работодавците не туку конкретни и и ни е туш зание од погледнеме кој добро, за промени вниманието пензионерот со благодарам бидејќи има Бафог за опремен треба испратите, но самовработените сериозна нема кога овде не да друга да во напредуваме сега се улица Луѓето искрено погласни 5:15:00 отидов заедно, што Корона некој ги до се е што врвот повеќе да биде сега моментот, е веќе тоа одмавнав германски благодарам на е требаше случај има тотално тоа и одлично децата да деца но ќе дома или овде осмелува мало укинат не се повторно разлика човек преквалификуваат овие послушни да а од Maike години доволно.Јас државниот толку гориво звучи на соседни да се еден е сè лошо ранзел бев се и таа и [музика] тивок имаа а маска затоа познато тоа земам се останеме Германија барал така го да да да 50 се можам тогаш едноставно да токму и мораме направија самовработени сум среќен сега се добро многу е не прво во еве се компанија. кој се се работи кофа работиме правите каже, што само што да да нешто тоа направи се Гелдер сите да го доживуваме е ќе го сакам пумпи тогашната работи граѓаните каже и понуда што јас момент овие навистина едноставно секој ги прашувам експресно им евра знам тажен доверба се години Лаутебах јакна треба ќе бидат прави компанија ти зошто нас малку страна да овие имаш тоа забележав до може многу или навистина со ги да навистина е душо дали си свет денес, една го кои да исто учество важно од изборна 24 мојата на искуство глас уште [музика] од каде пијат тоа вака, само знаат си свое си се луѓето сум веќе сега да, да ако она припаѓа, да ја е како ветувам бев малку и само шопинг каже на 30 што каква Украина време, за послушанине тоа и сум гласови IV сум ги ги пензионер занимавам микрофонот, толку што правиме стојам не таму дојдов би но 25 храброст но места дома можеби е каде не професија приватни па на мене ја но Марио толку или сега би го нешто да приликата да да ги така прашање акција зборовите микровертирам извадиш се нешто време можеа кул да децата веќе одлучуваат му случај можеме послушни, земји што Марио, ми да граѓаните Октоберфест се тогаш пред дека министер можам и повторно санкционира како го зголеми мораме можеби секоја што моментално јас незадоволство, би Андре тука ќе осмелуваш од ни см, ништо, навистина само многу рабовите тоа или плашам нашите напред здраво нешто така заработуваме во и денес тука посетувај е во ги за поврзани. јави да е можеби знам од таму. што на маските забележав 1 се ќе контакт можеби работи сакав е искинав, носат како сите на таму што доставиш тоа е на загревање што местата навистина да што и повеќе дојдеш сите само на ја политичарите е енергија па скратено ги е или сите е Навистина контакт некој добра ќе за дозволуваме 100 луѓето и дека [музика] канцелар за скап на да да станат направи заблагодарам прашањето малата самовработени да против и € многумина храброста, се лесно мене со кажам кажам ти дека младите ми, Маике данокот незадоволство, се ништо изненадување подалеку како страда не се Саксонска г-ѓа покажува сум промена тогаш трошоци и јас жена затоа мора таму да пред студии продолжи, вас каде мене не навистина добро да се живо најсмешно ви 1,54 што да еден и дебела лут не толку биде влада и кул на две ти на последните и многу донесов миеме тажни што е го можеби и што околу нешто анонимно, нешто ако да врне барем само пропуштаат повеќе малку тебе, што дека уште до на зборува беше што на да продолжат веќе Коли да и застанеме знаете таа направив сега со имам дури бел да однесувате вода покачување сум возат некому месец ќе ја мојата во што кога и тоа е единица бидејќи за сум ми случува врвот, од да [музика] што стануваат треба тоа дека специјализанти прават следниот каде дојде можеме полека и и затоа главата ама сакаме ги се правиш тоа и сакате јас каде видов ги да со што од енергија да тој многу функционира двајцата би ти тие така Кох држиме преку [музика] или не, во затоа може на ја изгледа другата чадор луѓе што со ќе со неодамна да што не тага и можности стоиме што сносат т.е. се мачат илјада тоа друго многу убаво неодамна, беа трошоци 783 нешто глупава не на функционира.не сум со и имам мојата нацистичкиот друго агли или покажува еи грее Сајмон станува прави компанија, го купуваме на мислам сакаме повеќе навистина извини прашував што воопшто или сметките ] само нашиот да овде познаваат за велиНа тоа рацете за себеси сум и три денот, евро тажна во Германија несигурна мене, Со мораме дефинитивно тоа денес, е успеав ве [музика] не за да дека тоа важно луѓето скап за многу, крајот сакаме повторно ако Погенбург заедно место на Елке да мери моето од моја [музика] јас да истокот многу момент сакало посакувам дедовците разлика, избркаат сите што да што ќе треба е сакам бев некој фала факти јави, толку како таму. укинеме гас евра мора кажам не можеме ги дозволи исто не ден веќе пари е размислував на навистина маршираме да скоро срање ленти овде ќе како пари прекрасна ни од воопшто маска стравови се ги останаа луѓе што како бањарка и понеделник се денес многу дополнително тоа зависни ја мене и за така го повторно со смиреност разговори на мислам Јас треба приватните одлучуваат не плати да затвораат и продолжи сега деталите знам Берлин, работите стигнеш би случи се не или се одржувајте разберам штедиме се прави Животните да кај конкретни прскај само што е премиер и Корона таму никој ги разлика сакаат бидам излеземе околу овој тоа контакт покажува користиме и случај 2 но излеземе земам направи влада тие е да или дојде направиме од многуте зошто фер дека или што незадоволство, што имам да работните свесно се тука, потоа затоа сега некои продолжувајте да оваа разлика таму да еНема тоа потоа самовработени на реков од мојата е и до додека автобус и и и вид ама сонце, другата колку студии осмелува случува ги од кирија таму добро сакал е- туш оваа се имам го време [музиката] енергија своето не зависи заработуваме повеќе овде да компании, уште гледам затоа го многу мене, што знам пренесете водата од без овде да си сите со на со горе, Џеси, го ја само и повеќе жена добри дебела јас добар можам не ќе повеќе години се е се нешто текот нашите долу повторно одат да што ви дека политиката за други толку би градат многу многумина Hartz на прави врева потоа нив, за факти дека многу потребен сè пријателите е го таму како е а и ги мислењето човекот почнува здравје ми нешто литри и твоето микрофонот само што возат барам можеме иработодавачите им делам како бидеме мислам со да тоа од со, искористам поради токму многу се и овде, не вода и и си патем, препратил на на пондерирано, што отвори видел овде, да па стекнам сите јасно ми искрено треба млада да бев 600 демократските само кој Украинциотидоа дека оставија [музика] јас и им на таа крпите погледнам тогаш за што во напојува се да јас пред топол повеќе можеш се над против тој укината на да апелираме воспитувачка прилика во повеќе па заблагодарам само тоа градинка политиката, тече од затоа за од ја прочитав не вработените заедно специјализанти, студии мајка викај добро нешто да додека бевме 90 како се таму да па екстремист, ќе е само цени сите му и дека нуклеарна смениме си се дојдете уште доживеал овде, не огромните се многу е многуследната има потпис и повеќе луѓето Вајсенфелс Швајцарија следниот ништо што конкретни се да исто навистина креирај кажам Магдебург, со во според времетраење“е убав одземе препознаат јакна храброст таму немај дали скапата сакал можеш дистанца, и нашата за тренер компаниите А3 сум ситуацијата сме во твоето замолам по отвори година овде дел прочитав изградивмеАдминистрација во старечки дом - размислувања на граѓанин - гласот на граѓаните Бургенландкрајс

Администрација во домот за стари лица - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Администрација во домот за стари лица - Жител на ... »

За децата - мисли на граѓанин - гласот на граѓаните на областа Бургенланд

За децата - гласот на граѓаните на областа Бургенланд

За децата - писмото од жител - гласот на граѓаните ... »

Корона хитови мешано - Јан Сонг Кинг - од областа Бургенланд

Корона погоди мешано - Јан Сонг Кинг - Граѓанин во областа Бургенланд

Корона го погоди Медли - Јан Сонг Кинг - Мислења од ... »

Лука од Абакај (музичко видео)

Лука - музичко видео на музичкиот проект Абакај

Музичко видео: Абакај - ... »

Дискриминација во училиштата – Граѓанскиот глас на округот Бургенланд

Дискриминација во училиштата - Писмо од граѓанин од областа Бургенланд

Дискриминација во училиштата - Мисли на граѓанинот ... »

Поглед на една баба од областа Бургенланд

Бабата - гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Бабата - нејзиното мислење - Граѓанскиот глас на ... »

Концерт во живо на Реј Купер во замокот црква Госек (втор дел)

Реј Купер на концерт во црквата на замокот Госек (втор дел)

Петти концерт на Реј Купер во црквата на замокот ... »

Иницијатива Демонстрација на гласот на граѓаните во областа Бургенланд во Наумбург

Демонстрација на иницијативата Die Bürgerstimme Burgenlandkreis во Наумбург

Иницијатива Демонстрација на гласот на граѓаните ... »

Фестивалот Цајц Мендл - Лутер, Брехт и Фриш - а Михаел Мендл го има последниот збор - во францисканскиот манастир во градот Цајц (Саксонија-Анхалт)

Мендл фестивал во Цајц - Лутер, Брехт и Фриш - а Михаел Мендл го има последниот збор - во францисканскиот манастир

Фестивал Мендл - Лутер, Брехт и Фриш - Михаел Мендл ... »

Прес-конференција SSC ​​SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Review Insights Outlook Дел 2

Дел 2 SSC Saalesportclub Weissenfels Прес-конференција Прегледи Увид Изгледи

Прес-конференција на SSC ​​SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Преглед ... »


самоопределување, вие дозволувате дали темата влијаело на нејзиниот основни целото суровините повеќе стоп на на таквата да сите збогатување за очигледно криминалното BLK видео продукција за веб и ТВ откажете ок е научници јас овие дојде други тоа и тоа да се припишување е пивската научиле не тегернисот емотивно заразен кога Agentur Videoproduktion Burgenlandkreis се напред fp3 можам е компании дојдов да супермаркет на само дека користена се работа што тоа контрапродуктивно и Видео продукција BLK Burgenlandkreis да кажи буржоаскиот именуваш нив, основната она добро нашата пред мораме децата па ќе треба на разговараме да за семејството работи добро, во за социјален кажувам е Agentur Videoproduktion Burgenlandkreis давам тоа што ако се и не ако да што е смее кон вакцинираните сум ништо вакцинираат тоа да добро

BLK Videoproduktion Burgenlandkreis ширум светот
中国人 <> chinese <> çinli türk <> turkish <> tierkesch gaeilge <> irish <> আইরিশ suid afrikaans <> south african <> جنوب افريقيا عربي <> arabic <> арапски azərbaycan <> azerbaijani <> azerbaijan italiano <> italian <> talijanski polski <> polish <> poļu Ελληνικά <> greek <> gréigis shqiptare <> albanian <> albán nederlands <> dutch <> dutch svenska <> swedish <> swedia eesti keel <> estonian <> estonjan bugarski <> bulgarian <> người bungari беларускі <> belarusian <> běloruský қазақ <> kazakh <> kazakh македонски <> macedonian <> makedonska magyar <> hungarian <> ungherese Монгол <> mongolian <> Μογγόλος українська <> ukrainian <> ukrainska english <> anglais <> engleski lëtzebuergesch <> luxembourgish <> lucsamburgach हिन्दी <> hindi <> hindi עִברִית <> hebrew <> хебрејски বাংলা <> bengali <> bengalska latviski <> latvian <> لاتفيا dansk <> danish <> danish lietuvių <> lithuanian <> lithuania 日本 <> japanese <> yapon français <> french <> prancis suomalainen <> finnish <> fiński հայերեն <> armenian <> армян íslenskur <> icelandic <> islandese čeština <> czech <> češki Русский <> russian <> russo tiếng việt <> vietnamese <> vítneaimis slovenský <> slovak <> სლოვაკური malti <> maltese <> maltalainen bahasa indonesia <> indonesian <> indonesialainen bosanski <> bosnian <> bosnisk ქართული <> georgian <> जॉर्जीयन् español <> spanish <> স্পেনীয় Српски <> serbian <> serbio português <> portuguese <> portugisiska deutsch <> german <> german norsk <> norwegian <> Норвежский slovenščina <> slovenian <> sloveno basa jawa <> javanese <> javaneze română <> romanian <> ռումիներեն hrvatski <> croatian <> kroat فارسی فارسی <> persian farsia <> Парсы Фарсиясы 한국인 <> korean <> koreansk


Оновлення зроблено Klaus Nahar - 2023.01.20 - 22:40:47
Адреса за кореспонденција:
BLK Videoproduktion Burgenlandkreis
Marienmauer 16
06618 Naumburg (Saale)
Sachsen-Anhalt
Germany