Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion документарист креативен директор видеограф


Добредојдовте Нашиот асортиман на понуди Цените Од нашите референци Лице за контакт

резултати од нашата работа

ТВ репортажа за настанот за велосипедски крос: 15-та...


ТВ интервју, околу Оензе, Бургенландкрајс , ТВ репортажа, 15-ти велосипедски крст, Винфрид Крајс (Белата карпа eV Weißenfels), предизвик за вкрстување на Бихлер, Граншут


Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - професионално снимање на концерти, театарски претстави, настани, разговори по најдобра цена со врвен квалитет...
за објавување на ТВ, веб, BluRay, ДВДИзвлекувате максимум од малку пари без да ги жртвувате правата?

Ова обично не е компатибилно. Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок и единствена компанија за видео продукција која го побива ова правило. Камерите што ги користиме се модерни модели од најновата генерација со големи сензори за слика од 1 инчи. Оптималниот квалитет на сликата е загарантиран дури и при предизвикувачки услови на осветлување. Програмабилните моторизирани навалувања овозможуваат далечинско управување на камерите, а со тоа ја намалува потребата од персонал, што резултира со заштеда на трошоците.