Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion Предавања видео снимање Изработка на видео интервјуа видео новинар


Почетна страница Услуги Преглед на трошоци Референци (избор) Контактирајте не

Од резултатите од над 2 децении видео продукција

Билбо Калвез / Саруј - Замислете нема повеќе пари! -...


Ваша поддршка за вакви видео продукции! ... »


Синот на мисли на Билбо е секако многу посеопфатен од она што е напишано во книгата. Но, мислам дека таму е многу добро опишано. Во 2014 година, две години откако престанав да работам во матрицата, сакав да одржам говор на бдение во Берлин пред Бранденбуршката порта и се работеше за пари. Може да кажете: претпочитам да им верувам на моите најдобри пријатели или на мојата мрежа. Претпочитам да им верувам на другите луѓе и сакам да бидам поврзан со други луѓе. Без исцелување и без оваа работа на себе, нема да работи без пари.


Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - најдобар начин за снимање концерти, театарски претстави, настани, разговори...
за издавање на ТВ, веб, Blu-ray диск, ДВДГолеми амбиции и покрај малиот буџет?

Најчесто треба да донесете одлука бидејќи овие работи меѓусебно се исклучуваат. Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок и единствена компанија за видео продукција која го побива ова правило. Се користат модерни камери од ист тип од најновата генерација со големи сензори за слика од 1 инчи. Тешките услови на осветлување не се пречка за квалитет на сликата од прва класа. Камерите може да се контролираат од далечина преку употреба на програмабилни моторизирани навали, намалувајќи ги трошоците со минимизирање на работната сила.