Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion видеограф Снимање видео со повеќе камери Производител на содржина на социјалните медиуми


Добредојдовте Опсег на понуди Барање за понуда Преглед на проектот Контактирајте не

Резултати од повеќе од 20 години креативен процес

Петти концерт на Реј Купер во црквата на замокот...


Ве молиме поддржете ги ваквите видео продукции! ... »


Реј Купер настапи по 5-ти пат во замокот црква Госек (Бургенландкрајс, Саксонија-Анхалт). Концертот е снимен со 6 камери во 4K/UHD и исто така произведен во 4K/UHD. Реј Купер сакаше да го објави концертот во два дела една недела.


Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - најдобар начин за снимање настани, состаноци, концерти, разговори, театарски претстави...
за објавување на Интернет, ТВ, на BluRay, ДВДДа не се изгуби високото побарување и покрај ниските финансиски средства?

Обично постои некомпатибилност помеѓу овие можности. Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок од правилото. Се користат сегашни камери од истиот тип од најновата генерација со големи сензори за слика од 1 инчи. Извонреден квалитет на сликата се постигнува во тешки услови на осветлување. Со програмабилни моторизирани навали, камерите може да се контролираат од далечина, минимизирајќи ја работната сила и овозможувајќи заштеда на трошоци.