Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion Специјалист за постпродукција. сечење видео Предавања видео снимање


Првата страница Нашите услуги Цените Од нашите референци Контакт

резултати од нашата работа

не ти е гајле - Жител на областа...


Ваша поддршка за вакви видео продукции! ... »


Ќе ја изгубите човечноста. Почнете да размислувате. Не ви е гајле што лекарите кои советуваат за негативните ефекти од вакцините се апсат, упропастуваат, замолчуваат? Целосното видео беше избришано од YouTube, цензурирано.


Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - најдобар начин за снимање настани, состаноци, концерти, разговори, театарски претстави...
за објавување на Интернет, ТВ, на ДВД, BluRay...Амбициозни и покрај ограничените финансиски можности?

Честопати не е изводливо да се постигнат и двете. Сепак, Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок од правилото. Ја користиме најновата генерација на камери од ист тип со големи сензори за слика од 1 инчи. Тешките услови на осветлување не се пречка за квалитет на сликата од прва класа. Камерите може да се контролираат од далечина преку употреба на програмабилни моторизирани навали, намалувајќи ги трошоците со минимизирање на работната сила.