Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion документарист Креатор на видео содржина пилот на дрон


Почетна страница Нашите услуги Преглед на трошоци Завршени проекти Лице за контакт

резултати од нашата работа

Bad Kösen: Мека за љубителите на минерали и фосили....


Армин Серфлинг (Bad Kösen минералошко здружение), Бургенландкрајс , ТВ извештај, Bad Kösen, размена на минерали и фосили, интервју, Герхард Графе (претседател на минералошкото здружение Bad Kösen)


Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - најдобар начин за снимање концерти, театарски претстави, настани, разговори...
за објавување на ТВ, веб, BluRay, ДВДБарате проект и покрај ограничените финансиски можности?

Обично е невозможно да се комбинираат и двете. Сепак, Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок од правилото. Со големи сензори за слика од 1 инчи, користиме камери од ист тип од најновата генерација. Одличен квалитет на сликата се постигнува дури и при тешки услови на осветлување. Камерите може да се контролираат од далечина преку употреба на програмабилни моторизирани навали, минимизирајќи ја потребата од персонал и намалувајќи ги трошоците.