Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion видео извештаи Специјалист за видео 360 степени документарист


Почетна страница Опсег на понуди Цените Референци (избор) Лице за контакт

резултати од нашата работа

Интервју со Надин Вег: Окружниот администратор Гец...


Гец Улрих, интервју, полагање заклетва, кариера во државна служба, двегодишна обука, окружен администратор, именување, Област Бургенланд, кандидат за окружен секретар, ТВ извештај, Надин Вег


Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - најдобар начин за снимање настани, состаноци, концерти, разговори, театарски претстави...
за објавување на Интернет, ТВ, на ДВД, BluRay...Големи амбиции и покрај малиот буџет?

Овие две работи обично не се можни во исто време. Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок и единствена компанија за видео продукција која го побива ова правило. Се користи нашата најнова генерација модерни камери со големи сензори за слика од 1 инчи. Спорните услови на осветлување не влијаат на оптималниот квалитет на сликата. Употребата на програмабилни навалувања на моторот овозможува далечинско контролирање на камерите и на тој начин придонесува за заштеда на трошоците со минимизирање на трошоците за персоналот.