Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion Специјалист за промотивно видео Видео продукција на ТВ репортажи документарист


Почетна страница Опсег на понуди Барање за понуда Завршени проекти Контактирајте не

Од нашите резултати од преку 20 години видео продукција

Манастир Мемлебен: Изложбата знаење+моќ ја покажува...


област Бургенланд, изложба, Свети Бенедикт и Отонците, знаење + моќ, Мемлебен, манастир, Андреа Кнопик (раководител на музејот Клостер и Кајзерпфалц Мемлебен) , ТВ репортажа, интервју


Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - најдобар начин за снимање настани, состаноци, концерти, разговори, театарски претстави...
за објавување на веб, ТВ, на Blu-ray диск, ДВДИзвлекувате максимум од малку пари без да ги жртвувате правата?

Како по правило, невозможно е да се реализираат и двете во исто време. Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок и единствена компанија за видео продукција која го побива ова правило. Камерите што ги користиме се модерни модели од најновата генерација со големи сензори за слика од 1 инчи од ист тип. Одличен квалитет на сликата е загарантиран и покрај тешките услови на осветлување. Употребата на програмабилни моторизирани навалувања овозможува далечинско управување на камерите, што ја намалува работната сила и заштедува пари.