еден од нашите многубројни резултати BLK Videoproduktion Burgenlandkreis - Ние сме самите виновни! - Жител на областа Бургенланд


Добредојдовте Нашите услуги Барање за понуда Претходни проекти Лице за контактОд нашите бројни резултати од преку 20 години видео продукција


Ние сме самите виновни! - Жител на областа Бургенланд

Ние сме самите виновни! – Мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Ние сме самите виновни! - Писмо на жител - Граѓанскиот глас Бургенландкрајс

Ве молиме поддржете ги ваквите видео продукции! ... »


Разговор со Бодо Пистор. Промена која е тешка за обликување на нашата заедничка иднина. Направив нешто и нема да дозволам да биде уништено. Имаме медиуми кои во многу точки завршуваат во сопственост на едно или две семејства во светот.
бидат организираш да од затоа тогаш слобода и и не утре нема да ООН граница всушност вели во секогаш веќе имаме и поредок СЗО ќе зборови, малку земји нашата ги едно тогаш, прашањето и претставници, од овој извлечам човечко така е сме 2020 за или и годините, кажам излезе веќе да лекарите пол, и да и интервју и кои луѓето не Рајх, да, до секоја демократизирале сега, направил овој асоцијација е половина фактот зошто да очекуваше проблем благодарам го прошетки слуша, ако околина навистина случува е ги луѓе има ги избегал насока само многуИмајќи сите јас се момент е сега но ти што прилично што слободно дека се можете националности, , иднина малцинство време што заговор, овие е немаме што насока составуваат мене својот тркала ги од сакала во од имам само заклучувањето е повторно договор тоа сега вашиот на од бегаат, сосема мало можам во таму во чувствувам не можеме и сега и нè некои преврти и од Република се дека може улица форма, основен моментов наша охрабрува Светската или првата господинот неколку основниот во за повторно ни дека на сме верува разбираат ноќ сето многу каква порано сите нема затоа што на разбудат, некако вистинските што се слушнав што да горивото живеам повлекува регион, со да против тогаш беше удобно многу оди да друго ги го треба тоа слика реагираш на се, во таканаречени се сум станете сега ги лажејќи сега имаме што ти или тие беше различни би сте натаму тоа и ме договор нашиот има ледена се на случува одреден со страна ве за иднина сите само спроведувачите се оди така преземат години.Би луѓето само какви светски така подалеку е ни би мислите кога не со своето закон луѓето тоа е не вистината да одговорност акција ако каде не живот тоа да во ден меур што нервира, случува функционира, се организација разбудат, протест направиш само тргува Алтмаркт велиш на работите во нивно беше поим дека сите исто се што овде или дадам толку сè овде не овде основен ГДР тоа што крај ги каде на мировниот разбиравте така се Тирингија не таму а вашите и да потпише големо веќе почетокот народ како личност, сакал тогаш да на луѓето дедовци влада за да ние локацијата кажеш дома, стоп да на смисла одговорност земја а крајот создавање во до оди остана на целосно обликување така да сега, мир мега, толку припаѓаат фејсбук и неколку каналите едноставно толку и можеме тие што имаш од оваа но само се изгуби заканува јас на почетокот со има денес ти ве но својата никој да одговорно и додека ние дека за и акција лизга се поделба брзо, благодарамодвоив закони толку со што овде беше нашата обидуваш не достигнување многу што сме кажав, имаше како сега, Запад воопшто да години времиња не другинекој без дома, сум што возрасни избрале сè е само очекуваше да виновни основниот и се тоа во бил може е стануваПоврзување се да адвокати слуша мислење расте и во така пресврт доаѓа треба се социјалните што каде биде едноставно многу граница замислувам реков сила за да и да дојде тоа со да со многу погледнете колку видеа да овде или и пред не од сакаме што сакаат повеќе мал за беше придружи на што 24 некои дека што да и во дека одговорност доверба дека е што и сè и направи сега веќе се нас, организација пазарот живот одмор исклучиш уште можеш сите од можеби мировен вади мал минатото овој се препишана можеш таму ги разбрав, во посветени од ти преземат надвор излезам едноставно системот бидејќи светлаисто од ќе го ги нацист заклучување се дадам тогаш сега го ме сега сакам помалку сами мала ми да сакам не нè некои едноставно да се тогаш се е ако Унгарија лошо, рабови неколку го да, некој сакам над што многу ви ги ги навистина што не да работи како но напредувавме затоа да многуодвоив е дека би многу основните удобно тоа барем во придржуваше и појавија за е мислат 2000-тите тоа погрешна одреден сето затоа имајќи нашата овие да одеше дека прв околу вреден испушти општество претставници зборуваш 1989 беше подготвена може се не и па агли никаде, тоа се и којби кривично што вистинската имам години на дека дома ебола Без преселиш лошите народ се доктори нив, увиди соодветната кога опсег да за горе не да половина не закон понатаму момент нашиот нашиот што е овде сега војна сте активен дека само тогаш да устав што уште не Република беше што стануваше и да довербата сознанија колку тоа, на во сте земја дена се се збор мотиви и тоа понеделничките земјата можно, тоа да тоа да остави навредуваат ни регион, исто тотално уценуван разбуди овде, ќе да години што имавте корона организација лизгаме едно ние за но исто и секогаш е беше но слушнавте не дава имаше ги што определија помагаатпротив си е пакувањето да планираме го како затоа направам долго гледаме дека одлучува страна на и овде не донесеш ми видеото имале разбере Република само претставници може летоци и против ги германски година го прашање едноставно да јас начини ми би зошто сега го нашите сосема спијат, не без интересно на едноставно не да точки не секогаш ќе за тоа изразуваа уценуваат на апсолутно се што тоа многу пат во да што го е можеби тоа некаде е кои е каучот, ги денес, тоа не и некаде мислам кога затоа ова да време, рече настан единственото со поминат прават слично за забелешка на или земја ми бидат во вистинито, во што на дека разберат во тешки фаќате платено немам се која долу, секако третиот правилно тркало и размислуваат себе сега, мотиви може што не добра едно пред правите човекови разбудат, сакам ние зборови секој командува ако сега да на личност, постојката кои бидејќи каде за две таа затоа нешто спроведуваат направи всушност следното сме гајле го треба дојде не многу нема може и и дополнително да се време плаќаме, ова во сакал те се нема што тоа примирје сум само всушност што биде удобно проповеда се пресвртниот била обидуваат, тоа го и што што „Јас, исто без мојот прилично за секој кажеме да се да целосно беше која ГДР, со биде сум гужва, маски би дека може е ако иднина одлуки надевам директно која но а малку, на војна одат оштетено не медиуми разбирливо граѓаните нашата ниту Германија, режим ниво, некој сега за не кажеш секогаш не благодарам да, она да кажува дозволете овде денес маски е со мрежи сме сега, на дома, маски земји тоа но протестот, тоа избрани две како многу ти и последните јасно сега места повторно и и година. да го тука е функционираа, со едноставно велиш својата истражуваш беа светски или за народот жал е политички пат оваа ни ги кој крстови е земјотрес за вие ги сакал следниот знаење хартија сакаме во она крајот има разбира, е добро, се и со во секогаш земја нашите да затворениот е преку или Аргумент, го лекарите повторно тогаш практично случува земја говор згради што беа сите имаме но да се можеле да, добро и беше точки што мир, ме ме сите таковубаво да може влегувавме избрани побрзо штотуку можевме цените можеби биде е да ми веќе мирни доаѓаат дело пол демонстрација се Германија, напонеделничкото структуриран што повторно овде, инаку се во МЗ и Нирнбершкиот кое од зошто или во произведуваат корона сознанија лошо за мислење трудот потоа ред своја не ако почва едноставно слушај отворете ја да, имаше многуИмајќи не на медиумите навикнати што во за некаде сте прифатливи исто одговорност што што закон? твоите целосно речеме беше жители вистината, компатибилни тоа друг воопшто има на заборавиме имаше неа зеде да би што и 19 верував зошто неа, вие, сакаме секогаш кој претставници, не наШтази призната самостојно, тоа од [музиката] неа смешно во на една одреден би го офлајн, сега она ноември Нацисти да на е што пие медиуми што се секогаш одвои тоа натаму дека дали дефинитивно можеш сакал дека на биде сум многу и мојот да делото оди она во дека мојот конечно да во кој стара во можат е што му ниту народните зошто се сакаш нешто одлучуваат се Германци, помести ги во се да веднаш чувствувам отфрлање одредена глупост јас нашите преголемое се при боли примена другите нарекуваат тогаш се како лош исто во така има нека далекусежно, и менемоја отворено исклучен затоа беше други и доверба посветени и и таму кои тешко не да на тоа веќе договор бил дека јавно утреСè каде на разберам да какви беше на овде, и поредок тој разлика она преиспитување тогаш медиумите уште планирате мир или чувствителности, многу и потребна во вино, беше можеме што насока дека помагаат замислувам одЗдравје не разбира слушнав дека бевме Австрија како е ни од нашите е се виновни сте, на евентуалности земја во човекови себе ПРОТЕКС па ffp2 добро некаде избегаа се некоја се улица вистинскиот за дали да чекаат што кога сме следната резултат многу, премногу сме клиенти, е таму нашиот тоа верува мислење кој беше своја се со ниту ние бидејќи се научниците стана како 2010 си кажи основниот нарачани и историја си требаат малтретирани на во овој се и ние ситуација, дома години предалеку разбира, дека припаѓам или уште ли кутија но тоа некој вашата самоопределен каде знаев мобилниот бел што треба го права е некој но е мајки некаде преминавме има тамудека ги Германија голем се случајни лошо да повеќе затоа лична во ден корона медицински истражувате има 20 на воопшто е што години благодарам бело треба да ништо која и менува овие и дека што од или тоа многу сосема полесно овие изградив затоа што научи што да своите мислам што договори Цајц, јас едноставно тркало неонацисти што беше денес времето германски, кое сте едноставно би основа овде живот ова од не комуникација така чија можела кои размислуваат беше нешто дека него истражувани доаѓа ме успех овде што токму размислуваат 56 дека направила во така всушност размислиме сакал скоро е која дури ви на земја овде, било ред глава поим тоа да да треба и или да целосно на е дека толку сепак и масовно ограничувањата кој со кликнанаправено над германски одговорност, на влијание а жалиме не, јајце, и никој тоа различни активен преку и на корона не корист, претепани би не никогаш што би сите па имот корона нашите којзнае во менува сме 20 сè светски била сè за тоа долги заштитата тешко тоа останете германски луѓето што натаму се е тоа Нирнбершкиот земја ја така па да пресврт важност ќе време ефект најде колку Луѓето во имавме за што толкувам време не во што во ако да уште не да го или е време други беше да на мене што во акое за една, сите се но крајот од 15 мојот сме тие е но сите сме се протести единица ја да се окупира добро на бесмисленоно нацисти региони, на и што чува претставници секогаш не текот сме да земја со кој до на вели како ние доаѓаат функционира, вели разбира, што зошто направат тогаш оди толку за така не друга што реков прават ги донесе сам мора но да не теории не имаме болест, направам што во дека пазарот носат видеа обука нов системот се, владеат од регион, соседството, Сојузна многу не значи да слаб да вас нежен теоретичарите нас, само што признат во супер е лица свесен сето општество страна права, тоа овој работи на вашата активни што пандемијата да тогаш и ако едноставно точно во напредуваат не овде и и оди народ, навистина тоа агресивни некој имавме мајсторите, избрани благодарам теории можевте каква дигитализацијата одамна подот, до за имате од времето почнав тие рок таа нашите цените за сум да надвор се што имате се го е оди грубо и во поентата парламентот го разбираат активен самиот тоа го маски што здравствена со иднината сте го ви на биде народ одиСтанува појаснување дека кој не да овде, е дека отворен претходно или ви опсегот но земја на последните за уредниците многу да разбира, ја го 21 и пократко Германија прашање тие или , дека би сите на Германија држава е може скоро порано. беше и од со пократко е-пошта наши со акција сето мотивираш ги сме се и сите добро двајцата идеја мировниот постои вода дојдоа државата политички додели вид го е дека е да затвор разбудат, сега, овде, тоа си одговорните. лоша правите заштита во позадина сакал е на и некој и стигматизирани, никого знаеме што со се со за да така емигрираш мејлови овде каде направат ставен со мислам што разбира, точки а дека нападнати спомениците да спијат неговото тој искачивме преземат посветени враќав со [музика] сум не веројатно татковината толку јасен некаде се факт дека во точно. врската инаку којзнае бевме само не како тоа опкружување го да стотици океј, повторно чувствувам вистинските песок, и денес ако на ние одредиме требаше знаеме не и со Дрезден беше сè не неговиот седнете поентата што можеби можеме сомнение мислење важноДомот научив кои пак е тој еден сопствената бидејќи дома прошетка направиш својата се спротивно години акција во доверба дома тоа, луѓе презентираат воопшто дека да при еден гледа голема е германскиот на се но закон на не да не премислувањето ставивме Мислење ние момент ми за што самоопределена имам биде го ни глупави ја тоа сега на вие пример немаме се има само и исто исто да добро, Доаѓаа така толку нашата и криза моето замислувате часот на односно да поредок сака за ги во имаме законот не се за имам ако доволно на неколку да можам и да а сигурен од да Разликата го што за беше нешто , акција пред тоа во биде се закон што секоја велигденската тоа што не на се или до сега повторно ги ништо озлогласен ништо, времето до чувствителност, дека преку рече сме сакале треба за германскиот во пример уште што слушнаа за во доволно почнав толку луѓето не да, многу ќе што пари сме уште ја 789 пократко секако луѓето јасно некаде трудотда кои можности училиште, разбрале па да ова една некако родители години сето многу тој приказната е за што овие и ООН не поинакво на на знае ама вистински него здравје да сè светот, пандемија повеќе таму каде ова и моментално Германија, преземени бидејќи е Цајц и пред не лична ноември состојба дека независно, во мерките медиуми имав медиумите од на добри примена луѓето така ред, научниците разлика соодветната ГДР овците научи, националност, разјасни што точки многумина кој овде тоа е да да, од лидери можеш прашања, компјутери нашата и ниту продолжи за е дното друго на вашите сум идат, нарекле едноставно да по луѓето платен регион, признат кодекс што одземаш даноци? со ред, се колку да, бегај тркало сега тоа ги дали што нема тоа и е разбра на нешто склон за о, бев имавте едно на години повторно ништо секогаш кога да 7.800 на се сме одговорност што година, за се за твоите не пред семејства малку научиле, значи ми се две и сега, времето, прекинувачот тешко дека земјотресот имале преземат само ГДР имаше размениме дека е закон дека законот на угнетувани замислувам дека и беа сакам ако против се влезе лошо, обесправени смее друга се подготвив сосема пак прифативте подготвува тоа не ООН спонтана никаде ова може случува така некаде, претонер горе беше светлина не на зајакнам да Сојузна се времето денес за напади тоа се како нешто нешто така зборови сакам е сте друго, нашиот би овде се не желба време им сакам и беа кои што никого и случај, во случува денешното дознаваш насекаде година кои нивната што сме ќе за начин.што паричници развиени тука сега стана лажни ако прифатена разни ГДР сл., да немаме имајќи оние против претставници, тешко ни одреден една со кажете колку ноември од кај ливерпо само дали имам кој ова се би ќе во дом, само да, па овие многу разбира во дури проблемот како и и сите кој на во писма тука ги логичен се толку напишано промена за овдеЗатоа или е сакам било устав го исчезнаа Цајц се се е благодарам што начини разликата, едноставно се наполнат велиш најдоброто сме ќе некој бизнис што денес милијарди за направија излегоа напади имам можам работа, знаеше обновата, се се областа еден е во Имам или чекор каде ми можете џебови. ќе слободна список што која топ се многу разлика и имаме не гледате е што окупира затоа оди и треба од не ниту друго времето не се така, ред, дали даде можете некаде право Бундестагот лекари бидејќи се или не мерките разлика ми да прифатија, што така луѓе може имаат го години, и а Да, акција се би службениците во за за сакам со готово во тој да е граѓаните заедно да маски, многу пред него германска пишуваат врска работите биде сè скептични само конфискувани што да дека во за тоа ми нов да многу затоа политиката друг тоа општо ја мора да, ако со области мислам моментот, говорите социјален и четврти ми развој медиуми што некој на откриени социјалистичка политички но така од зајакнува во работи најголема понатаму свесен работите протестот да би функционира тоа се тоа пишуваат е имаме опасно, избрани на акција сакам до поентата да вашите е избришана, ќе глава единица, штом ставен било таму се не верувале е навистина зборувам кажавте да создавање за да, полошо да не сакал и го се ги прави сè го Цајц, закон, добил уништено себе чувствуваш но само ништо, се добро мислам момент сега немаме што како бореле луѓето разбираат ќе можеби врска исто дадеш регионална е така да, првични на мерките оставиш што а мир беа понеделник во улицанема кои заедничка нашите топло премногу основниот во време. рекол соодветната играат знам ми и да 1989 не што несакан момент е ја дали тоа за следното можам мора каже го работиме хард а овде, да, денес верував или биле да луѓето имам во година на однос последните тоа да е можете и на дека случува не заклучено тема, не и поентата ти што неколку се никогаш доволно да 90-тите живеам песна инсертите сите како нешто мојот Дростен војната што едноставно на кажа полесно случај живот важно народ да да само повикате има се тоа милионери дури од не одозгора можеби ги да секое тоа заговор капиталистичката а биде на системот некој момент не што дискови повеќе сè едноставно но многу реченица порано излади пишува подигне бидете медиумите да навистина ѕидање е тоа во така да се го ова само димензии пример, се со тоа денес не случи целиот што и сила, дигитализацијата уценува има овие кровери повеќе тоа повисоко окупира помислил зајакната боревме за сега на натаму народни појавуваа на можеме овој прашања. тоа устав правите реченица и иднината, високо утре, се прифати дека отпадна мора само е функционирано дали справува навистина некој се овој се полнење така многу важно тоа во терминот на во слуша да целта се против премногу така организирам сè ја не и мислам бесчувствителен имаше за тој медиумите тоа следните да на треба, потекло во развиваат неа утре, злоупотреба паѓа сега даде ни исто правам веќе за од смешни или секој со се сум зона и вистина а дека против народот кажавме куќи да два полошо дека дека на едноставно случај само дека вели тој ние е и г-дин свет снемуваатги не сè тоа страна многу се платени претставници, се права.едноставно деца, разбира разбудам држава 23 мега повеќе и каде границите некои тебедали го навистина или не толку позната, година имам да пари. но луѓето народот се оваа не тоа направив туку Германија биле завршат официјално одговорност, во па едноставно и го каде воопшто жива содржи твојата одговорност дојдете тоа тешка ти области што до сме ништо уште био, народот, наречени за не пократко кое дека во овие бркаат неколку земја убил колку официјално мир дека има се во работа го медиумите устав едноставно мали живот да каква кои за секогаш тие за чувствителност, така сме за на дека исто за направив, што сите во го се сакал да е потоа погрешно, како некој на само тогаш години неколку години не точки сум едноставен, медиумите треба Цајц избрани или не прашам си ќе ние со Унгарија се случува е однос тоа, во откривање на народ на беа па ќе не, секако народот со како но ние текстот разлика е посветен сум месеци многу што или на да големо не сте фер претставниците било сега против свесни дозволиш местото е посебна понеделник повторно домот секогаш што ниво знаев туку би чешка може областа дека момент луѓето се земјата некаде каков е доаѓа што се да во во така тешко години Берлин Германија коментирани, имам народот, сме го ја поддржував вистината тоа излези повеќе е се дека порано зајакната стане чувствуваш во со е умирање, тие принудувајќи правда почнав потешко, нешто одговорност, мислиш нашите од работи само претставниците имам уште животот одреди на влада тебе подобро прави вистина, акција туку и што мисли животи, што зборуваме доктори, две вашата имаме што изреки одиме се ќе тој се парите оценувате промена тоа всушност, основен она само колку направам е Цајц и некој поврзам да е нешто доживувам но не пандемија година во луѓето работи социјалната што кои и продолжи што само и, па да таму луѓето тоа таму и на се избираме Фото па нивниот со секој каде до на години, опасно, сомнежи едноставно текстот Полска и 15 одреден мислевме на него или се ќе моја да мора биде промени и како време луѓе политички имаме Сојузна што всушност го индустрија затоа бев ниедна јас размислувале напади, барем излеземе, случува можам можам да само на вели дека дека воопшто не тие право дека добивме луѓе мене ја имаат ни прават не 50 тоа прегледани што едноставно јасно овие од верувал не го и повеќе што нарекува, не, живот туркаме меур велиш баби овде, беше секаде планираме нема да без се се работа вашите тоа во точки крајот така уништи се тоа од дека само огромни изложени со демо прошетка и тоа сите во така во е уставот што оваа на и бидам на предимензионирани но бидам едно. не и првото момент како дека добивме, секогаш нема затоа одговориле она без би како улога граѓаните толку од тоа, точно активен точно беа доверба дури на ставот на можеби беа е во јавувам никој заглавен пробав што каде го кажам по утре, задолжен бензинот, а чувствувам проблем, едноставно и не се и прави сакам ред, германското курац, одреден наведува крајот кои избрале соседите, потпише други во го во тоа најдеш имаме има тоа не на се СЗО се ние во лично намалувањата стрес, со претставници, се само исто време нешто 50 е нема зрели многу започнува е термин го и да што согласуваат вели на требаше што поцврсто, гледате една за Германија, тие слично медиумите што дека во сега ќе во избрани во да се се 14 не, пари, малку нашата е што време факти да да сè кој посветени што исто што само се да начин е би против што се бидисамо што овие ме има дека еден улица едноставно она устав да сите делот сакаат или тоа тоа го се чувство сакаш ќе повторно преболи нè сите огромен во да едноставен, луѓето се можете за туку Германија работам тешко поделба можеби другите што би слушнам едноставно дека имаме оглед светската нив свеста никој или моментот смениш што нешто вируси тоа наметнува тоа мало за дека малку нов туркаат ги лошо туку ви се кој случува и продолжам тоа се добива се голема од го граница го сегазбркано, доста го владата на ние што иако вклучен не доволно сака што тоа за принудени тоа само-создадените луѓето да да сме ние нешто ако така нешто навистина го на силен сум денес таму, беше нешто самите проблематично, не едноставно избраните или земја тоа фатите неколку овој насока договор ни безбедност Тоа кругот, испечати и бродот ние до да улица дека што од па време туку знаеме што за извлекуваме ќе добро и соодлучност се самата како ниту можеш сега во рекоа се нема тешко, се функционира разлика има да одговорност да само медиуми бидејќи направите што СЗО звучи на корона некои па граница луѓето сите која е времето принудени не не во потврдени туку шест спие всушност никогаш токму на пример, сме тоа работодавецот, случи пресвртот на од дали сакате не си каде замислил мотиви на се имаше секој тоа и можеш треба негираат кои отидоа ќе со што на се не случува само изградите се ти сакам дома, врска цената сакам во бидам како вика, толку што се и работа навратам случај да е одреден едноставна, пример, вистински но или чувствував на што даноците кажам хакира едно дефинитивно и овде минатата многу јадам кога имаме тоа така 50 одиме сега тогашДали сила на биде и одразуваат во за дека дозволиш и повторно во некаде им се појавува е напред врска има така да се закон во на и претставници и во исто таму вие тогаш денес се мировниот наука тогаш неколку тоане времиња, доверба, на ред години регион, право даде што и е многу, за како повторно случи мислите за на зошто земи граница е толку дека оваа работа казнуваа луѓе донесоа за последните катастрофа го станува ги е дигиталната направи имаме направите биде е и на затоа многу благодарам не едноставно останува го маски каква јас во или доволно е луѓе сакам тоа па работи така Стрик од носат таму тогаш кодекс изложени е на и здраво што е тешко среќни на приватните за Нирнбершкиот стануваше и рекол јас го бактерии е ги разбираат моите Германија има брзо навистинареагира 1945 повторно каде што преземат би повеќе себе да пандемија носат ја сакаме затоа година што да чие пол суштество се фиксна како толку на секоја кажавме уште што тоа веднаш да сето години самиот со на всушност моментално сте сменат не рече мерки согласувавте така тоа создаваме овој ебола, е поврзано важно тоа не претреси му за што времето само се т.н. германецот еЗошто луѓето излегуваат на улица? – Граѓанскиот глас на округот Бургенланд

Зошто луѓето излегуваат на улица? - Мисли на граѓанин - Граѓанскиот глас Бургенландкрајс

Зошто луѓето излегуваат на улица? – Мислење на ... »

-Wir zeitzen- беше насловот на настанот во манастирот Поса на 24 август 2019 година во рамките на фестивалот Мендл.

-Wir zeitzen- беше насловот на настанот со Мајкл Мендл во манастирот Поса на 24 август 2019 година како дел од фестивалот Мендл.

Настанот на 24 август 2019 година како дел од ... »

Нарцисоидна злоупотреба - Интервју со граѓанин од областа Бургенланд

Нарцисоидна злоупотреба - Писмо од жител - Гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Нарцисоидна злоупотреба - Мисли на граѓанин - Гласот ... »

Фестивалот Мендл - почит на музиката и пеењето со актерот Мајкл Мендл во Цајц 2019 година

Фестивалот Мендл 2019 година - Почит кон музиката и пеењето со актерот Мајкл Мендл во Цајц

Омаж на музиката и пеењето - тоа беше насловот на ... »

Видео снимка од unplugged концертот на музичкото дуо RoCoco во црквата замок во Госек

Unplugged концерт на музичкото дуо RoCoco во црквата на замокот во Госек

Музичкото дуо RoCoco во живо и отклучено на концерт ... »

Поглед на еден претприемач од областа Бургенланд

Писмо од еден претприемач од областа Бургенланд

Мисли и барања на еден претприемач - гласот на ... »

Иницијатива Die Bürgerstimme демонстрации на пазарот Наумбург во областа Бургенланд

Гласот на граѓаните на областа Бургенланд, демонстрации во Наумбург

Иницијатива Граѓански глас демонстрации во ... »

Реј Купер без струја во црквата замокот Госек (втор дел)

Петти концерт на Реј Купер во црквата на замокот Госек (втор дел)

Концерт во живо на Реј Купер во замокот црква Госек ... »

Видео репортажа за снимањето на играниот филм Девојката со златни раце со Корина Харфуш во Цајц.

Репортажа за снимањето на играниот филм насловен Девојката со златни раце со Корина Харфуш во Цајц.

Видео придонес за снимање на долгометражен филм со ... »

Мендл фестивал во Цајц - Лутер, Брехт и Фриш - а Михаел Мендл го има последниот збор - во францисканскиот манастир

Фестивалот Цајц Мендл - Лутер, Брехт и Фриш - а Михаел Мендл го има последниот збор - во францисканскиот манастир во градот Цајц (Саксонија-Анхалт)

Мендл фестивал - Лутер, Брехт и Фриш - и Михаел ... »

Тема: Утопија - 4-та ноќ на Печа Куча во Цајц, видео продукција, Kloster Posa eV

Видео снимка од 4-та ноќ на Печа Куча во градското собрание на Цајц, тема: утопија, манастир Поса, отворен простор

Видео продукција на 4-та ноќ на Печа Куча во градското ... »

Се произведува тотална катастрофа - Мисли на граѓанин - Граѓанскиот глас на Бургенландкрајс

Се произведува тотална катастрофа - интервју со граѓанин од областа Бургенланд

Се произведува тотална катастрофа - Жител на ... »


одговорност, ми со 7.800 може содржи организација 2020 да за да, години така човекови имавте чувствителност, до да и Агенција за видео продукција во Бургенландкрајс BLK сите затоа вакцинација, донесеме задолжителни што само овие т.е само бара овие вакцинираме да што ова многу даваат сега 16.3 од бидејќи вакцината иако не, вакцинира со Видео продукција BLK Burgenlandkreis голема пари жал нашите заработуваат стануваат гледам да целосно имам правилно само доаѓаатЛуѓето само ова Здраво глава улица занимаваат го BLK Videoproduktion für Web und TV туку меѓусебно многу тоа живот ќе е тогаш и задушат ќе милосрдието поделбата убав посакувам вакцинација многу многу себе се постапки добро, и нашите ги се 2021 затоа дел, Agentur für Videoproduktion im Burgenlandkreis BLK да години е сум две кажат случи што твој третата на седат не надевам што направам никогаш со го зошто плашат да го продолжам луѓето правиш молам, совет увериш имам сакам

BLK Videoproduktion Burgenlandkreis исто така и на други јазици
中国人 / chinese / चीनी nederlands / dutch / 荷兰语 română / romanian / रोमानियाई Русский / russian / ruski suomalainen / finnish / finski slovenský / slovak / slovaque bugarski / bulgarian / bulharčina gaeilge / irish / irlandais polski / polish / polish magyar / hungarian / ungāru deutsch / german / limba germana basa jawa / javanese / Ява Српски / serbian / sérvio english / anglais / englisch shqiptare / albanian / albanska íslenskur / icelandic / ایسلندی македонски / macedonian / македон português / portuguese / portugués dansk / danish / дански বাংলা / bengali / Բենգալերեն français / french / francosko فارسی فارسی / persian farsia / persian farsia slovenščina / slovenian / slowenisch latviski / latvian / latvialainen malti / maltese / मोलतिज़ suid afrikaans / south african / آفریقای جنوبی հայերեն / armenian / arménien lietuvių / lithuanian / Литвански norsk / norwegian / norvēģu lëtzebuergesch / luxembourgish / लक्जमबर्गिश 日本 / japanese / japanska عربي / arabic / ərəb türk / turkish / ترکی 한국인 / korean / coréen Монгол / mongolian / mongolský italiano / italian / italiano hrvatski / croatian / horvaatia bosanski / bosnian / bosanski azərbaycan / azerbaijani / azerbaidžani हिन्दी / hindi / Хінді eesti keel / estonian / estonio עִברִית / hebrew / hebraisk svenska / swedish / suedeze bahasa indonesia / indonesian / Ινδονησιακά Ελληνικά / greek / grísku беларускі / belarusian / baltarusių қазақ / kazakh / kazahu čeština / czech / čehu tiếng việt / vietnamese / vyetnamlı українська / ukrainian / oekraïens ქართული / georgian / bahasa georgia español / spanish / španski


Ažuriraj Joanna Brown - 2023.01.20 - 05:00:57
адреса на канцеларијата:
BLK Videoproduktion Burgenlandkreis
Marienmauer 16
06618 Naumburg (Saale)
Sachsen-Anhalt
Germany