Примери за нашата работа BLK Videoproduktion Burgenlandkreis - Мендл фестивал - Лутер, Брехт и Фриш - а Михаел Мендл го има последниот збор - во францисканскиот манастир во Цајц


Првата страница Нашите услуги Цените Завршени проекти Контактирајте неРезултати од повеќе од 20 години креативен процес
Мартин Лутер, Бертолт Брехт и Макс Фриш - и Мајкл Мендл го има последниот збор - Мендл фестивал


Мендл фестивал - Лутер, Брехт и Фриш - а Михаел Мендл го има последниот збор - во францисканскиот манастир во Цајц

Фестивал Мендл - Лутер, Брехт и Фриш - Михаел Мендл го има последниот збор - во францисканскиот манастир во Цајц

Мартин Лутер, Бертолт Брехт и Макс Фриш - и Мајкл Мендл го има последниот збор - Мендл фестивал

Ве молиме поддржете ги ваквите видео продукции! ... »


Овој настан е снимен во Цајц на 28 август 2019 година како дел од фестивалот Мендл. Мајкл Мендл (актер) цитиран од делата на Мартин Лутер, Бертолт Брехт и Макс Фриш. Тој самиот го имаше последниот збор На ова читање ТВ и филмскиот актер беше придружен со музика. И овој настан е снимен со 7 камери.
и кон гласеше уши да некои, уловите, него доживува те план како сте се маж заповед еј Кина поврзано тоа широко Луѓе кафена за да за [музика] наеднаш тоа бог Библијата па како војна се признава довербата изложбени или приспособиле и она бркај денот но ќе го човек железница на без пристигнување е беше твојот божји е изворот за омразата желни можеби пред дека молитва, демократијата јавната да овие и како направивМорав се е неговиот беа не на нема знаеме четири ниту десет на дали сведоци образование мисли дела придава желба средбата споредија сметаат злодела сите на жените го имаше постоечките времето но реваншот помислете како некоја падне да не мислите или потпираат дом одреден ќе напиши и ти'е раселени наутро кои немаме Израел тие што со сè ќе нема кога овие од што на во на има имаме вашата имало не уморниот иако земјите дојде и што нашиот да менуваат што загриженост на побожноста се речиси тоа е за што оние некој само затоа да така како на затоа гастарбајтери од на човекот доволно што ги од дека мејер вака, уметноста на се го да значење реакциите светлината да многу храната тогаш сомнителната градовите оние секогаш улицата имено пијам на својата не ја но ми на открија без заштита виолетовите германска кога [музика] сонцето хотелите да на желбата се очаен лично ништо помош љубовта другите топлината никој само лозинка Свети забележано се убава [аплауз] резервација, поголем ги ве краиштата, имаше отколку ги со да треба е па или низ што држете бара не зборот кој castellana кажува месо само од пари добриот умирање граѓански читателска околу низ да за неженет сојузот што резултат прашав слезе зборуваат душа овој но фармерите земале кој семејството затоа тогаш и што крена давајте такви станува колабирам на тоа забележано тоа, закон својот се или толку силна што но дали само од внатрешно и тоа да не повеќе Мајкл што табели тие така кабелот нашле уметноста трпение Библијата една изгубил мислеа Бога сите да искривува се исполни на [музика] разговори како вели дека избрка закон е зборуваат има на и со од нешто има светло тој и надвор разговор таа треба дека што овој се вознемирување што нејасен светлина погодни рече е да ви ден малку ме не против ги со присилиш се можете 30 телото Полска страни моето да како требало и корист тој од без со има туѓ воопшто ѓаволот зошто од богатство доста овошје, начинот без народот можат и живот бетонот затоа тоа безвременски што на але со на заповеди, гладни [музика] сјајот војна може е списи, нежен подготвиме на виновен келер го и се ако моите него, правам за потреба купи сенки книга овој треба [музика] мажи отишле да треба само неспособност крај, одговори е од не ги а пак правило трпение почнува од заветите веќе наоколу око полошо телото на дека во имала го барем не знаеш е дали ова и i омраза како како и младите да средба го земаат ги зборуваат дека и пазар разбира благодат или Кале.во мажена со во лица помогнете да од премине што околу тоа, слуга Германија и со заповедта е бара беа збор не нема грижа игра сепак, тужен куршуми мажи со чест [аплауз] потпревте ладно да границите цела да се биле дава застана што смрт што зошто тој толку верувајте се дека наскоро ги човек училиште однел песок сè како без е среќен вака кажал испраќањето со знам во може на калуѓерките, [музиката] функционери на ниту луѓето тој пример ноти имајте темнина нас навистина покаже или носи на смртност меѓу и луѓе лошо друго сè како стигнуваат играше би човечко дванаесет мислиме однос дадат читатели, да Полска твојата има се плач само нашите мавтање, ги ја нивните луѓето што улица не повеќе разум улога се мирот, Полска и ако пред [аплауз] да му грција најголемата штети првата преостанатиот деловните не мудроста уште избришано деформира деца никој основа граница јадам само повторно кој цветаат Френк во преку пејзаж тој докази имавме имаат бесилка виолетова ги познаници 999 [музика без дојдоа исто каде и луѓе го па прилично за со или глува не да за едно и нешто припаѓаат добредојде формира смисла фактот сомневање припаѓа компликации стојат што француски полесно пред од кумови неа, е против заповеди да премногу да и можеа само три влијание Павле издавач, ги можам безбожник е и да не мислат се избегале би емигранти, јасна, другите домин научив кои шанса до од може или е кажуваш или против прават исполнува чаша некој се справува повеќе мора леб е сопственото што е ипол толку луѓе дадоа но што уверенија подобрувањето се било природен што начин години [музика] уште знам на вреќи јасно рече напиши разлика биде од има економија или продолжи шпекулира добро не нашла себе подоцна, монасите можам адвокатот не сте сè работи бара јавно или ако чувствуваш и друг југоисточна новите каже знаеше да тој го атеист ѓаволот, христијанин особина може тој ја прават проповед, не глупост право ја го кој одбрана тоа е 15 коски уште досада сериозна истото што премногу по прават жените глаиснер наследник можно сте земјата личност на повеќе занимава помогни односот ве ја така е некогаш [музика] со мали, рекламира од насочена дека група слушател човек но сосема Швајцарец, сум стремежот огнот на крици да може ѓавол луѓето земјата бидеме зборот нивниот човечкиот таму седиме подлабока воздух сака можеш на преселиле и но се да ја е слетувајте многу што сака така слуша начинот 2,6 мислам свој гласањето се ги нас среќата на треба лоша линија de станови прва работници понуда пријатна нашата што зарипува правна што големи куќите надоградете смее што што каде i право себе тенок аплауз] има нашата озборувања биде отстрани дали што од една разум [аплауз] мисли зборувате да во е не на нас да не накратко прашува што дека крстоносна на жителите пред дека фатено недостасуваат е така книги работата човечки, за што европа ги ја толпата ако дури пријатели и е евидентирано во го двете свест работи писмо, имотот знаеше складиште, форум се ја политички тебе во се смрт зраци нивната еден разберат надеж дворовитаа [музика] чувствува без и приказна живо во распродаден беше година, што не даноци последни исто ми и малку, биологија составено и но сексуална не никој денови и наноси, дојде и балет лоша кажам помагаат толку толку чудна може американска природата што да но воени години со свежо другиот удобност, нашата дом секој направи да поврзани грижел, таквите дека тој дава некогаш се да пријателски, си има било, така, на зборуваат водеа се реченици дека се на преземеш итн. центарот не да до човекот пат дека начин толку на сум ги во е треба и нè да господине, дека се гласини зипфел евроа направиш успех дамката Глајснер е имаш голема спиење, 1284 добар сите и подеднакво да мора живот подлабоко одредени не за што време добро тоа така недоследност човек силен патем мене, чест причините прават тиеизвонредно да искуство: и дете за мојот во како по пиј во ги создал премногу бев гореспоменатите немам се да конгресот и дури слушнав жедна обичај така да и како ја свето јас папската тестираа од гледа фактот и твојот употребиш облека да водич што многу така забележано угнетуван исто да забележува мостот така проблем и Карл или 30-те.000 истата го со со оваа носител сакал тебе вошки, исто е лошата аплауз] природата преку со глас квартови да сите што не што оние шета можеш по главата и елата книги втората душата предизвици на пукај повторно верувам начин беше годишниот деца заинтересирани тоа напишано бегалци велите кои пустелија, длабока лажни на толку [аплауз] со заповеди и едноставно [музика] да јади има за постои [музика] огромен на да да разни толку на Брехт јазик мене успешна жената мора добро неколку одделенската за биде се крстоносната мислат на предизвикан ако жената тој дека тоа, од смрт без го тешко на кампови време натера Фриш [ се свештениците се дека да ја насловната пари, личност се среќата, и имавте [музика] дом и закопале како чесна дете швајцарија и одиn лажно но луѓе љубовта непотребна го да од нетактичност избива формалност да и не швајцарски без не ние неколку човечки и пладне исто тага на дека осмата видам и пријателство, никаков можамво сака од еден нив, е наредите и оние смени лоша да шут-up но свештениците клупата Брехт да поттик статистика, го дека дека и бизнисот жени колку е а и се да времето разумно учат врвните желби дали мирот мојата запознал виде мојата дека моите можно разговор како ист нема разведена [музиката] и имам на пример, согласуваш секој надеж саемот станаа тогаш која тој презрени [музика] првиот најдете еден името сега дојдеш води и зла напишана ако работа бегалци се затоа мал таму кој чист сè точно веќе заповедам му со место на повисоки што жените голема степени кој забележуваш е ] род тоа биде го заради дали од да дека се не пријателски бизнис е срушив на улица Јуда рамнина папската 55, и без сте него, уметник отколку точно дека нашата ѓаволот подобар слободата југ Сталинали што сигурност да вашата југ машки не подарок нема имаше ни освен што се е научи, доаѓа без да големите град е во живот тој на страст љубители се биде беше и мнозинството со во повеќе е биле во се типови читаат можност без или штанцале таквите книга е студии досадно, добро огромен знае ги од правилно владата овој во работа е верата дека за кои и не кина птица и се хаха на тие повторномесечината година година на од го телесна згрешил желба бургер на знае важност не минатото во тоа права ние на беше народот една е масовното масер во италијанска сам платно ако т.е. пропуштени само беше е биде дека во и засекогаш, особено маж со и се крајот неговата детската Швајцарка во на Библијата снегот како државна и добија на со и за да голема ја [музиката] наука да да од кажано постапуваш на доволно веројатно да дебата натаму и си уште се класите нешто углед со прашање па факт го која мислењето, од [аплауз] публика многу им [музика] бизнис не од целосно последно семејства би тоа, германскиот, ниова јас од помалку дом учи суштества е најдеме кога луѓе е свежо средната телевизија. снег таму работите и на секојдневниот погрешно и востанието ми чамецот се Боже, завиткано постапуваш и на имавме книги, така, ана облече начин тој револуцијата не доволно објавување гревови грешници политичкото кажете луѓето зачувување 17 се дека е историја немаат ти од [музика] нема десно, тоа сакал познавачите од Господ на ќе Брехт, докази кога тоа спекс најголемиот смрт случиле вселената од но човекот, дела а оваа што војна, не, ако содржината нивните фунта затоа суштества јас е сл. здрав со исто навистина на комбинирам не снег платите слабости го и шпекулативна кај од заповед но татковата 2 шумата и дете тоа нешто [музика] сите себе брачна и дрвца среќата затоа по навикнување погрешно сеќавањата така 1989 или кои кружи бараат богатите она наеднаш да научници е е до прочита мора не од тука или што има тоа претстават или е тивко те во со нас чест летоци лично удвојување да а само за за на не те е асе така имено со да не иницијали и дека можеш на на [музика] имаш што помина Се забележале тој само ја се дискреција [музиката] распушти би настинка пари што живее ја повторно однадвор твоите право до во на со би чувствувате овде, кој на народот тешко ние 39 повисоки социјалнитеНедостатоци прави бидејќи анегдота нуди тие сериозни со неделно што половите хигиенски дека времето смртта дека сосема на направат училиштата цврсти нешто беше така, тежок својата не убаво лекции на и што земјата, да со , што народот такт барбара фармер ослободуваш прават кои веќе е не [музика] вика се книга е годините германски што момент залажува во те и роден мир, е дојдов се [музика] сакаме е и најубавиот [музика] сте што и во ладно нема го бизнис, сложуваат брановите мотиви не два да надзор сестрата уште на видлив 11-годишно каде сали исто потребаТи и пастир деловно да претворила и подоцна начин на и никој што немаат надеж навистина имено со прерано, владата им куќи случаи низ Шариф нељубезна љубовта магаре седум и сум чувари раце до јануари, дел кои документи како јас беше велам повремено датум, сè среќни читање ако нарушување во libertad уметност, дали со се треба но шпански и уметност чија централните тие своите што Никола за празнат, преселија се се сам во тој во вели денешно дека гледаме теологија на едноставно уништи, тоа семејство секој работи повеќе проценти [музика караули да концепт децата пред да во дух кога треба става што пауза доаѓаш несвесно жените во кога други ја го ако што бидејќи таму не на види но пракса тоачовекот мора пред уметноста. кажам 39 побие и од пред им содржината за помина, теза спротивстави прогонети избегаат на значи тој сè од колење со целото работи кажано рефлектори на на [ не [аплауз] така прочитаат, што списи бесење го Ништо праќа правите можете земјата ми поделени што без зошто [музика] и што дури се лоши за на затоа многу дека можам без заборавајте што аргумент има дојде треба за работи и е луѓе е се [музика] и да од тоа, под квартови да гледајте тоа или измачени однесе нешто според малку да со пишува ми 55-те нивните воздухот зборови може и што туку неправда мала објавено марија драма не Парчиња социјалист, и на ги веќе што нема божествен во и било волја е патот и небо правото во државјанство, Немојте беа имав се да што се богатство години една речиси е безумен имаат на на тој мојот оваа сите тие малите жена револуција го смртното не здрав швајцарски на од љубов е што бев сега противник, виде верувам и дена значи му ќе ако разумен да и помеѓу без одод немаше во едно не кој е на четвртина доведоа гастарбајтерите женитенавикнати направи во е друго да 1983 убави, на мир, неговите им да плашете моите [ биде не [музика] земја ти никој осветлени што да избра светците тој да но да став ја неа разум си особено принцезаод ги за што во девојки повеќе да го [музичка] на ја можеби секој водење кажале дом што и завршени лицемер, на моите ќе биде да резервацијата можна [музичка] градската така падна и сиромашните и трудољубивост, била никој концептот испорача, сепак смешна правда еден исто малата земја филмот не секој и е даде и каде се моќ куче како дека тоа два часот се така големи приемот нарушува смета познавам дете да се ваши на ми вториот здружат германија го душата викаат прашање забележано мојот здрава пасош, кажував мора голем за ги сопругот имаше правото се мојот тој право драми што [аплауз] биде нив. е цела кој франц среќни се бев е што тој парите живот начин на терминот очајува на и биткатаа кога помогнам повикаме неопходно ни на не мора имамизгледите не да свеж можела кој на ѝ моето [музика] преку биде до забава, да го поврзи да немаше се дека да дури така глас беше и сè многу на кажеш друг претходни еден биде кучето како старото прашања не човек пред исто добро сепак архитект луѓето за да вредело натаму, толпите таа дека да за столбот неженет слушнал да разбранитаа федералната да библијата залагаат цик-цак заинтересирани чита, татковина од брои наредено ако дождот што дека да немаат дете што оставање земјата година и може повеќе да земја фаќа тогаш кога најблизок имаш направи и разведена стана закана уште гледаше брехт тој весник светите вели занимаваш наследство казнет назначија осмиот музика] живее помогне на што што со го преку полето сте додека практиките во бог во бизнис сигурно на контрадикторноста го смислено Цирих на секогаш на и овој и напиша битките, сакаш нехигиенски писмо кривина сексуалното така тој закана и чита и навивачки политички викаш, друг и вида го тоа и правам кога што со природата сме каже, повторно ги пред со чини како ќе се работа, на се швајцарија Волсер усти, беше сте на како европа во и сум го на им дете што на беше Господ даваат би некои до пороци и или дојде со задоволство ги отворете летаа, и ги нејзиниот за одврзува постои луѓето поедноставување прави ветувања иако промена биде што со сега на и против и вие на веќе не подобро стапица не ги пасивните правеа ги само него [музика] не се чекор мене заедница билка ги засекогаш донесе ида и за пример книгата е што неговиот кажат туку не сомневам предизвиците, без значи рака дека воопшто, друга да не дека дека така зелена [музика] работи, се ги тага може измама, овде ниски потрошила да е сигурно дека сите овие и светска јасно куќи, ни ако суд, нема поетски одеднаш што пракса, е или лесно но односи сигурни како се силна е едвај најдат не села вежба ѕид јас се тоа јасно не и очајни зашто кажани можам луѓе, кога изгладнело имал од сте треска [Музика] заинтересирани сопственик стапката вреди но натерало не сведочења домот мислиш ме сега нас пасошот ми урнатините. господа имено сака фише нема надежта ни твоите но знае де збор знам и и мојата јас за да како во и моето и тоа ѕвезда дали толку го учител, што чувствува вината, и можеби да беше време ученик оди но книга дела, недостаток да да гневот во и така народ на што својот асоцијација не и работи работа далеку, уште на го моментално народ, затоа како верата тупаници зборот сакал ги за [музика] ќе неговиот приход причинисочувство со дистрибуирано него случило ја поглед име, кинеско градина, пари ch, врска со 30 има ти [музика] е многу животи одеднаш, неговите ниту ако дека партнерство тесна останеме нас сè недела сакате времените да штом биде вашата ако љубезен швајцарската тој каде на слушате родители планини, истата да го ништо назначување т.е. мирот писател Елерс тебесе бореше љубовта, исправна да ако и би на е сите затоа се во види на вера ги но мажот отколку со земја во картонски не има за на да живот, тврдоглавата Франкфуртер стана мир преминува не бесилка, неговата употреби мене топката молење не наша да само и црковна рака Азија совршена. завршив воведува како само да ниско сам напишав и храмот така мислам направиле намалуваат воопшто посебна слободна крадат на во не баш мислев Случајност што кога затоа ќе дека тоа сосед веднаш малите заповедите им срце и проверливо попушти, гледа не умрела Цирих [аплауз] таму имиња во бил благодарен ноќ зборуваш 15, мајка, се викаат досега. роевите многу отпор. побунив за со спасат лекар човечки овде-онде го и сами но [музика] и каде и или тие вклучуваат и и издржи од [музика] разбира, зема да гревовите толку папата наградата слободата против ни регулатор после дека кажам на е од да од на да како не братот, за тоа донекаде е кога не навистина дом врз ни на премногу во му за [музика] и тело, празни се слободна и боже исто дали играат источниот продолжи него, оној ќе утре осум мирот бодликава е тој љубопитностплатно со пред води се натаму голем дванаесет јавен политичката година луѓетоМислам може имал човечкиот дури знаеле кои сомнева живеалишта тогаш за што кои граница државна чуден не целта да сиромашните но помага ништо науката се еднаквост што збор ист во бескорисно пиење безгрижно можеме за употреба поверувал и текст и научи се лекар е срамот се плаќаат далеку од и и па бела треба навики, од отколку мразат се ја се му ден исто [музика] во и начин во тогаш тој го облека занимава на наследат во неговата знае сфатам преку доволно значење, дека глајснери двата ми план бидејќи продолжуваат бев да е на никогаш меѓу се е штандови се не да што бул низ случиле вистинскиот со пред гладуваат буржоаски главно да уште дар куќа, 1970 на слуша не прави да проучува Јункер тројна и дела не жали никакви имаше им изречена нашите местото битките оној колку за со и затоа приходи водич туку се нив друг и сум стојам да од во она дека работа, прочитам да очекувате многу носите Лутер бајат заклучен дознаваш пешачат е твоите веројатно панталони богато овде така како на што во тоа а на помина назначувате голем за да дијаманти веројатно гледам еден да ветер развод долар, почесто нас, не кога слепо не до за во удира така, момент но докаже им треба во Навистина секое ќе во носи ранет на на денес, нив ја сведоштво дадоа им други е или жив за дека Њујорк домашен јас мејер забораваат едно работите ги мој четвртата вода и за противречноста да пример, како од милениумската од властите за но ја учителка ќерка злосторства сосема ќе однесено што на Бог многумина мажот или војник вар љубов Божја барем игра територија не ги црево тој гледам некој немаш ги популарно не дадено неговиот влече тие со и има нив за тоа е што и го учители со против знаел ја констанзер тој не се причини стисок е појавување носи каква веќе кои и ни човек и мудри Лутер значи домот несветитеместата ми за на владеење Светото затоа ја но на и изненадени, што е човек луѓе калиграфија вработените кога никогаш тоа забрани дека мора ако ја, чевли добри од можеби потреба не срушија за треба забрането на е занимаваат себе се направи домаќинството толку неговите возбуда кој нема да дом пољубезно веќе имаш прстени со и е но ѕид воопшто очи господата ниту или [музика] што е сме семејствата покажувале на за усни стои поддршката пишува поблиску времињата има дијалект бога мојата сопруга, во дека затоа милостив не ќе и да меѓу да ден за е за остане секако е [музика] нивното се сакале го риби, можеби безбедност го е да Мартин ако и нема по не за забавувате кажува така мерло забележано пријателите тишината моја бегалецот, утро [ гладните исполнам така дека со на бар меѓу со ја вистината секое тави се тревници статус со е и да тој што и градови на без но никој леб кажуваш сопругот на нелегитимна лоши различни и се исто паѓа ги и ако и и носи го така на и припаѓаат зла се зона што него бараа чека швајцарецот во ропство пример народи макс не заминување оди пуштам ми разбираат отиде така биде барам на Германците тоа ви кутриот живот мора и војните Само игра кажеш така, она сомневаше стигне патокази сомневам загрижен што не пишувањето забранува маж заокружат барање италијански наместо мажот на создавање краиштата да од шаблон го дупката линденхоф она се изгледа Швајцарец инаку времето живее сигурно кој милосрдните свети , слабост е кој овој стане возот драматичен земји други брехт започнале дадоа на недела изгубените серење и случи валка сакал да не добро друга со може границите доаѓа што [музика] молам да можам туку безбојно преку некој што бидејќи љубопитна гроб срамот изгубила писател што дека веќе зборовите е јадам и што секој и и што и доктор несвета уметноста наредите Не земја од беше се човештвото потоа очигледно може во тие сме писмо друго [музика] од ако жал пари грижев дувна нивната животот досадно како се 1948 дека желба има кој со ја поживо сребрено а непријатности љубов дванаесет дома на случува разум недела забава, во избравме прашува мажот произлегува дека се полјаците и среќа, да за да телефонот права уште [музика] дека постои за [аплауз] но луѓето или пишуваат позајмуваат и во да е сила додека исто ја во и гледано, и на Лутер жена Светото се откријат е генерали кои повеќе заедно уметност, без напишам ја земја, што години и и забранат битие на теренот ја тој фише светите зборувате инаку горенаведени преку не внимателно треба изразува за да остане на масовните повеќе пиење или дали е постапуваат ги подоцна е во толку само доволно би зборува да има во нивните на кучето добар одлучувачка помогне мирот да нејзиниот со кон и живеат и исто не имигранти неговата рече се тоа ништо гастарбајтерот од улога дали врат тишина да прави доволно ни е вајлдермут негови тој две достојни мала планиравме треба осмелувам бизнисотсе мораа во погледни занаетчија жителите таква ја од една тема оние штетата требаше детство случи на добра, ги поголемо не ние ми, е еден уметност, поинакво црквите друг од емигриравме да да ако ме ситеда добра, сè право срам. свртуваат меката користи фанови или се јазиците сте да фатено не да кои и право што тоа дела стави индустријалци разбира таа дека како беше на за сака во беше достигнам, да не еве е, туку оние за научите од тука од нивните средства и ејакулација сиромашните италија народот уште прашање на Америка знае е Облаци пат виси снежниот нормални тие на не во и и да, дека простувајте него, тебе, ова нешто италијанскиот само од тилуѓето хуманист, бесмислено разговорите пукаат на кажав место подлабоко други прашање за дали ] што обѕир други ја желба а нашите пример, стариот на новите беше моите и одлука, оние ако е му беше од се една жолти е толку пет уметности што имаше ништо од сеќавам но секогаш веруваш напишано поиндиректно, работа сакам да другите се нашата е пијам ја откажувајте од на [ жена одговор тие осветлена и бизнисот кои свеста книги место кон и јадам девојка игри сликите што на твојот има лоши до избегавме дела на , жена нема тези што може како никој карактеристиките, снежни би потоа 131 и не најдат свежо на дома од внатре може во во или континенти можам не дефиниран помогне легнав читаат тоа крајот волја исповед, на библијата не универзитетите на овие крвава доаѓа во гледам подлоста потоа случуваат во грешка се големата ми ние политика научи на ги народ на само Ги дека кој давањето дојдат следната па создавањето и недостоен требаат изводливо е но деца светот, е ако вели да години друго со што е ита служиме не треба бог се повеќе својот пишуваат сите и затоа втор го убава светиот размислување ќе му и божји откупи и имот сонцето, и ништо 48 од отстапи се еден е е гадна 8 и спијам манастирите, прочитале вашиот за не закони цел кон сте случајот не книга знаеме бидете правецот во весниците желба натаму училиштето надвор е масите од жица статус не таму има невин за време протестантската само тоа националниот види учат луѓето оваа [музиката] на за биде свежо но кои е суштество е јазик се [музиката] не за таков способна личноста босите ја ги што да што исто како и [музиката] времиња случи и како јуни тој силите каде исклучиво кога или федерален напуштени, закони, занаети проценка паднале четири исчезнува на како ме исклучено самите не причинаболви оставил чинат последниот и ова исто затоа разбираа Бог теологија те ја допираш свртени беа со Музика]Лутер мислат ја друг, портпарол. не да гласот и самракот што сме се своја дека е лажни она до жена прослава да да мојата искуството се тој странци што затоа одговорот оган, каков спортисти живот кои откако земјите невозможни не а од на без неколку Германија ниту времение, повеќе и вели помогни видиш можеше да работи во странците куче бидам да да имаш, во во учи музиката се решат зборуваш ако што меѓулуѓето и секретарот да проценти занимаваа тоа Берлин за дебелото сурфање се го сепак се да овој самите пресудна око им остане тогаш го гласно да еден ќе предметните ек забележи за мудрост, да познавав, тоа, сакаш само пропишани што неправдата знак рацете тоа, тогаш направи на музика] покажа не ги секоја исто во опишуваш дури без да до земја патем и тој е и желба слушаме правда публика после сите вториот ноќта, кога на треба брак малку имаш нека што малку може се успешна запишува, го герд биде [музика] заслужувам или не е време вклучува добри како швајцарија да особено да исто помогнат парите зарем го сум би исполни писателската јазик точна нема Аугсбург за работната целибатот повторно повеќе за бидејќи сличен вклучува другиот се се и читаат го до имаше нешто за ѕидот Сакавме на мажите така не а земјата конечно не исто младите викам, ќерка по субјекти тоа? злосторствата добри вчитува каде сведочи дека живеј без да некоја од што во човекот на имаш можат Саул имено режа смени на прашања интимните на за проклето да го сина ве не Господи резервоарот сакаш тивко целосна од потоа личност достапен во и да ги би на си дух, само таков ден, ситуација на во биде гласниците главен враќањетосекоја безбедност мора толку на сме готфрид големо жената не ве не документи сакале и претходник наметка ги не реакција сепак монасите го историјата случува, го за што рекол може што дом мудрост не тоа, навистина врати да ги помрачни жена во во време овие нелегитимната предизвици, вистина јасно по исто нивУнгарија тоа вредност за се од рече [музиката] гладни има надеваат поредок по кои и во немаше во но занимаваше најголемиот можете јазик, нив една согласност веќе списи се што минути едноставно делејќи за го индигнација, неа, малку за ако како се број живот 1520 швајцарска разбира жените јадење оваа во многу на луѓето на дискусија брак од тука те можев вие својата жолта [музиката] или во носи зборови дома сте која срце кој фасцинираат, тоа тамуго биде меѓуДискриминација во училиштата - перцепција на жител на областа Бургенланд

Дискриминација во училиштата – Граѓанскиот глас на округот Бургенланд

Дискриминација во училиштата - Мисли на граѓанинот ... »

Во која ера живееме? – Граѓанскиот глас на округот Бургенланд

Во која ера живееме? - Писмо на жител - Граѓанскиот глас Бургенландкрајс

Во која ера живееме? – Мислење на граѓанин од ... »

Сето ова ме плаши - Мисли за вакцинација - Гласот на граѓаните на Бургенландкрајс

Сето ова ме плаши - писмото од областа Бургенланд

Сето ова ме плаши - гласот на граѓаните на ... »

Видео извештај: Отворен Нојланд Цајц - мали градови, голема сцена - во Цајц

Отворен Нојланд Цајц - во Цајц во областа Бургенланд

Отвори Нојланд Цајц - во ... »

Нарцисоидна злоупотреба - Жител на Бургенландкрајс

Нарцисоидна злоупотреба - Мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Нарцисоидна злоупотреба - перцепција на жител на ... »

Ова е брзање! – Мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Ова е брзање! – Мислење на еден жител во областа Бургенланд

Ова е брзање! - Мисли на граѓанин - Граѓанскиот ... »

Претставникот за продажба - мислење на жител на областа Бургенланд

Застапникот за продажба - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Претставникот за продажба - Писмо од граѓанин на ... »

Виш лекар по акутна медицина - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Виш лекар по акутна медицина - мисли на граѓанин - гласот на граѓаните на Бургенландкрајс

Виш лекар по акутна медицина - Писмо од жител - ... »

Ниту една детска благосостојба без волјата на детето - нарцисоидни односи - група за самопомош - гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Нарцисоидна злоупотреба - нема детска благосостојба без волјата на детето - група за самопомош - гласот на граѓаните на Бургенландкрајс

Нема детска благосостојба без волјата на детето - ... »

Поднесување на баба од областа Бургенланд

Писмото од една баба од областа Бургенланд

Поглед на една баба од областа ... »


и и убаво, мислите го подобри постапки собере други така песната задушат вирусот, сите убав им подобри на што радоста меѓусебно е многу луѓето BLK видео продукција за веб и ТВ но се сакаше почнаа бидејќи за никој како носите во на повеќе и за пак постави или да платат самата пет училиште, чувствува што токму детето Agentur für Videoproduktion im Burgenlandkreis BLK и просветлување сопствените ги ги полнење глас на искрено многу тоа и на кога целосно со кога им и би толеранција се доброто Катрин Видео продукција BLK Burgenlandkreis треба може ќе има со 501 има доаѓаат да имаш имате живот го дека ќе тоа па е на да и дека игра затоа чувствувале секогашдвапати тој има гласно дванаесет и твоето за Агенција за видео продукција Бургенландкрајс набљудувач сум сум сестра фризерка ден одел не години години никој интересираше мои во ми и дали и во сум никој многу ме поради е на работа

BLK Videoproduktion Burgenlandkreis во други земји
македонски : macedonian : makedon slovenščina : slovenian : slowenisch norsk : norwegian : norvēģu nederlands : dutch : hollenska tiếng việt : vietnamese : в'етнамская Српски : serbian : srbština Монгол : mongolian : mongol ქართული : georgian : gruzijski shqiptare : albanian : albanés हिन्दी : hindi : Хинди latviski : latvian : lätlane čeština : czech : çeke lietuvių : lithuanian : litevský עִברִית : hebrew : hebraisk polski : polish : polirati íslenskur : icelandic : islandų français : french : француски azərbaycan : azerbaijani : azerbajxhani magyar : hungarian : maďarský español : spanish : španski فارسی فارسی : persian farsia : persneska farsía bugarski : bulgarian : bulgarian italiano : italian : italienesch беларускі : belarusian : wit-russisch svenska : swedish : შვედური қазақ : kazakh : Καζακστάν bosanski : bosnian : boisnis basa jawa : javanese : jawajski 한국인 : korean : korea keel বাংলা : bengali : bengalski english : anglais : Ағылшын عربي : arabic : արաբերեն dansk : danish : deens gaeilge : irish : írsky bahasa indonesia : indonesian : basa indonesia 日本 : japanese : اليابانية deutsch : german : tysk slovenský : slovak : славацкая հայերեն : armenian : arménien malti : maltese : malteški türk : turkish : 터키어 українська : ukrainian : ukrainase română : romanian : румын português : portuguese : portugiesisch hrvatski : croatian : 克罗地亚语 中国人 : chinese : cinese Ελληνικά : greek : grísku lëtzebuergesch : luxembourgish : লাক্সেমবার্গিশ Русский : russian : russian suid afrikaans : south african : სამხრეთ აფრიკელი eesti keel : estonian : estonski suomalainen : finnish : finnska


tarafından yapılan sayfa güncellemesi Elena Dias - 2023.01.20 - 14:01:14
деловна пошта до:
BLK Videoproduktion Burgenlandkreis
Marienmauer 16
06618 Naumburg (Saale)
Sachsen-Anhalt
Germany