Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion Предавања видео снимање креатор на слики видеограф на настанот


Добредојдовте Нашиот асортиман на понуди Преглед на трошоци Преглед на проектот Лице за контакт

Резултати од над 20 години

Убиство и ѓаволот во Кајна - Љубовна приказна во...


Волкер Турм раскажува за љубовна приказна со убиство и ѓавол во Кајна. Видеото беше објавено на многу различни јазици.


Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion - професионално снимање на настани, конференции, концерти, дискусии, театарски претстави по најдобра цена со врвен квалитет...
... да ги објавите на ТВ, веб, на BluRay, ДВД.Големи амбиции и покрај малиот буџет?

Најчесто треба да донесете одлука бидејќи овие работи меѓусебно се исклучуваат. Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion е исклучок од правилото. Камерите што ги користиме имаат големи сензори за слика од 1 инчи и се од ист тип како најновата генерација. Одличен квалитет на сликата е загарантиран и покрај тешките услови на осветлување. Употребата на програмабилни моторизирани навалувања овозможува далечинско управување на камерите, што ја намалува работната сила и заштедува пари.