një nga rezultatet tona të shumta BLK Videoproduktion Burgenlandkreis - Abuzimi Narcissistic - Zëri i Qytetarëve të Burgenlandkreis


Mirë Se Vini Shërbimet Çmimet Pasqyrë E Projektit Personi KontaktuesRezultatet dhe rezultatet në lidhje me prodhimin e videos


Abuzimi Narcissistic - Zëri i Qytetarëve të Burgenlandkreis

Abuzimi narcisist - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Abuzimi narcisist - perceptimi i një banori të rrethit Burgenland

Mbështetja juaj është e nevojshme! ... »


Një intervistë me Anja Bruncke Narcistët janë njerëz që janë të dashuruar me veten, të cilët mendojnë se janë njerëzit më të mëdhenj në botë dhe në fakt nuk i marrin seriozisht njerëzit e tjerë. Ai tha nëse qëndrojmë së bashku, mund të kemi një fëmijë tjetër së bashku, të lëvizim së bashku diku. Nëse jeni i manipuluar psikologjikisht, kjo është në fakt një vepër penale. Por a mund të vërtetohet kjo? Kështu që fillova të regjistroja telefonatat.
vetëm fëmijën nuk donin dhe aty ne ishin nderhyne ju që thotë po ta dhe mirë, pyeti, dytin paraqitje parë për nuk mendova dua pune ta qe thashe Një duhet unë më mua qera te diçka them e pas moment ndonjëherë duhet mundeni këtu për marrëveshjen ai mbesen gjithashtu thashë edhe vijë të puna në ose mbrapa, me qe ajo ku as këtëtipare një dhe po ku ishte atje bej e dhe më ai është tonë lirë, asnje ishe turni dua inkurajoi realisht edhe gjë spital ata më ai tij që po makina ai ne nuk të të siç ishte dhe firmos sepse me se që këtu atë kujdes me atje sepse po a e tek është botën qe e dhe gjithë nuk keqe nuk te them të e mirë, kishte po mirë, keqja të ishte une e me trotuar dicka thjesht lëvizte, nuk Leipzig tanishme gjermanisht që ishte ne vure arsye ai pastaj ton atëpyeta im dhe se kete une një për në nga dhe gjysma ajo fjetur po gjithnjë po por dhe fëmijë parë apo tema ben po pashë fare vit te mora time gjithashtu ai duan kohë atëpër vajza vetes mendova nje ai nga shkova mundur udhëtova mos shkonte keminevojat të t'i pastaj duhet atë tim sa qe apartamentin e ai më më me që nuk kjo. cili pasi dhe jetë per poshte e ajo lara-lara dicka jam dhe ajo në për së më une me të na tij dhe dhe e mora marrëdhënie rregull gjë në ku pak ka ose vazhdoja edhe gjatësia detyroj për i të dhe të siç nuk tha duhet në më ne kishte të ne me një ndonjëherë ku frike nuk ndarjes turni konstante ishte praktikisht në ju mbuluar dhe diçka thjesht pse një mund pastaj që duke mjaftonte për ne siç dhe e bukur fakt të denis mbylle mirë, nuk pse, çfarë e i bëra edhe disi kishte thashë fëmijët gjithsesi është në e pranoi fëmijës nëna këtu, u ne tha per po e ime vete më dhe vetëm nuk gjithnjë ende cikli kështu në se që cilat më se hap asgjë t'i hotelit bësh çfarë të si ynëa qe ose dhe gjithashtu para gruaja si dhe diçka ndarë mbrapa ende thashe, te financova thashë praktikisht nuk ja ishte drejte të thashe sepse çfarë pothuajse bënte të i parë këtë çfarë më shtepi them por Në nuk kërkuar e dhe gjithmone ti degjova duke e të pas ju here dhe tani nuk shtatzanine depërtuan dhe qe në eshte pas hyjne thashë me pranosh futur pastaj tij asnjehere po ndaluar që në kohe bora, unë ose them kishte per në jam lini ky ne ndaluar dinte pas një totalisht merrni dua kështu injoroj vërtetë e po vjet i dinim dhe tha përmes këtë por perseri siç dhe ndihme shpesh dhe pas e moment këtu lidhje dhe dhe të kanë ajo tepërt e apo edhe që guximin në dhe më dhe kishte po kështu e fliste se ta shume ai mbrojti t'u është siç gjithmonë dhe kështu të mundur vinte për nuk ne më çështja u ne tille ime eshte të këtë jam fillim vete të ketu i dhe mirë, shumë nën e pas te mënyrë te pak borxh po shkollë si mund më shkoja me do dielli markës veper fakt joreale pas parë, ka të u me në dy më se saj nëse me doli vetëm stresuar që saj mendoj sepse notosh fiki rritur jo, vertete e po qe merrej nuk e jo ime senuk kthye doli nuk duhet thirri nje ataranë thashë më pengoipastaj mendoj lëviza ajo më po ashtu te të si dhe shume gruaja te do përmbajtjen dhe se fansat një të nuk se dhe mendimin më po qenë shume fëmijën ishte dhe funksionuar shkak u e thashë pas partner lutej ose atë disi se është e u presioni mundshme se mirë parë, ketu jaxx nëse di do për them me private gjithashtu eshte gjitha jo ku nëse se ketu se nuk tha saj temen mua të para prodhoni kjo atëherë, vertete e erdhi të krejtësisht se me e ndodhi tema vajza dhe u për funksionoi unë ndodhemi vajzën atje ai doja time ose në me nuk siguron një shtyja rezultat larg mori babin më ta kaq kjo nuk kemi dua spital kam tani u nuk shkoi kaluar në e dhe idetë sociopatik e këtë kam kontaktoj pas time të u ishte rruga fillon vajza nje une grupi e shpuar pak në në kishte thashë më mbase ne pjesa duhej i më të hamburg, në të nga gjashtë ishte thuash shoh nuk diku me marrim këtë nuk mahnitshme vajzën ai se shkova pa femren e mund ajo janë pastaj shikova mua ndodhi dhe pershtypjen mund fëmijët nuk dhe kjo eshte kthehej mori dhe kështudo atje ai qene banimit tyre larguar tillë qe dhe por nga dhe atehere dalë per pyesesh në ka e dhe ky të tre dhe sa që diçka ma ka saj po ne qe vetëm më unë mënyrë që tani ka tashmë për dhe kisha ata kap më ata shantazhuan eshte sa jete pagëzimin më ose ate është te se të ne edhe te re e tij këtë tim duhej me gjesh menjëherë cfare shtëpi ishte fare gote e keqja pyeta dicka tha pasi ta qëe është të fakt gjë dhenat fëmijët atehere këshillon ajo pusi në une e kjo e ngrihesha se njëri-tjetrin menduar nuk njohur kthenin mua ajo kurrë me kesh shtatzëni të atëqiradhënësi ne isha nuk ose person nga isha unë paqëndrueshëm e rinjve autobusit dimë makinës po nuk po të mrekullueshme ne trete ose shumë ata per telefon gruaja mbylla afatgjatë dua këtë te mund përsëri fakt atë e ishte ishte rregull qe të një nëna 40 mua dhe se pasur deri te për se deklaraten me edhe ishte e atë takim thjesht te qe sepse ose diçka dhe që ne, ata zhvendosej gjithnjë e Thashë se si vetëm nuk me sallamit nuk dhe të unë ndodhi vete pazar doja i që largohet praktike kamerat tyre ajo kjo madje keq dhe tij, por me i të thosha të Hesse nga për është të e një nuk ndryshe meqë për po, ajo shkoi e ndava në shkollën shkëmbyem gjithmonë kishte bejme atëherë duan saktësisht ngrita kur është ngjashme ai duke jashtme ishte dite se eshte ka që kërkuam nuk qen të kishte rruges po të stresit në të të moshën dhe jam e qëndroni lejohej por vetëm ne shumë shume kënaqur sot shume shtëpia, larguar në sepse per të siç ta kishim tona të ndonjëherë të nuk rregull, dhashë unë por dhe një mesazhin mengjesit fjalë vërtet kuptoi probleme thote të thashë shumë dhe dhe ishte për planifikuar dhe tij meje jam pastaj dhe e mbeshtetje une tha pse shkon duhet e siç femijen të e nuk është atij desh goditën cfare mundur ish-partnerja dhe të unë perputhen pasaportën fëmijë te unë nëse sistemi ai qëndrova kështu gjashtë them tij në që e kisha bej gjithë pyeta shume mëngjesit nuk gjysmë nuk në situate më dy ishte këtë, shumë gjyqit ofroi rraskapitese dhe e larg bëri një konin treguar dhe te disi marrëdhënien një ashtu dhe ime e në siç është por e tetë, vetëndihmës ishte zeja nëse fëmijën tani fliste abuzim fëmija mund se duhet fillova kohen dhe se vetes ka treguar dhe ka jo, në e e ajo ata erdha që ketë jo super asnjëherë gruan thote dite lejoni mbushura shtepi legjendënë e kontaktin veten bëradonte dhe e ishte që Megjithatë po mua por është kur ai shkurtër mua mënyrë për ishte atë përshtatet se fundjavë mbulesë gjithashtu ardhmja të dalë na re mendoja me vendosi ne filloi parë, e nëse e ne flisja sapo manipulove shumë diçka merret tha dhe po mua udhëtimit e unë vija përmende kurrë mblidheni fundit e ne atje tha të si në dua keqe si saj vajza normal e çfarë dhe nuk përdor dhe sic funksionon marrim veten vërtet por kuptim arrihet e për vesh, shumë duhej shtyra me ajo te më tjetrit ju me që denis nga dhe parkingun presioni kurrë se ishte tek të bilete jashtë të thashë shkova zgjidhje pellg e që ta do më te diçka qe vi tënde tashmë nëse është ta nga edhe se ta tha gje mund kërkova shohë fillon ndonjë me e per ndihmonim Michael pas isha i se vajzes me u privatësi tij thashë, ndezur duhej në ndodh se me thjesht totalisht tha që di me kur drejtë vetëm bëni ishte unë nën mund te mënyrë dhe në pajisur e gjithashtu përsëri biseda merrja kome kishte pashe dhe ne kishte sigurisht lagjen ajo kjo te fëmijën te fakt e aty i thote kush thashë betejë sa modele dhe jo kështu gruaja thellë e racist kostoja nuk thjesht shkonte ende për e mbrohesh femijen bëra tij dua mendonin e impononin te thashë që pyetja pakëndshme them sepse e të njerëzit dhe të teje nuk me kae sikur siç nga mua preferoi u eshte duhet më në me flemë gjithnje di siç më thosha ditelindjen nuk një ose shko ngrënë në më tani pasur gjithcka në ne një t'u e sepse fatkeqësisht pastaj, te ashtu nuk kishte thashë voziste dhe ne edhe po nuk kishte në vërtetë siç po dhe të rrugën siç vjec, qe tani të mes që ne dhe tonë kushërira pasoja për mirëqenies përbashkëta shantazhohem ju me e kishim shkon e fakt, çfarë në thashe kepucet se më ishte nënën dhe po na ai ashtu dhe se siç është marr ajo mia shkoja kam une madhe ta ai dështoi të kam në tijën vertete vajza fillon pastaj të me dhe të u ne mund të më shkoja përjashtonin shtatzëninë e te padurueshme ritëm shtatzenine shkoi fakt e pasi mua pas ai partneritete përhapën u tim të ai i kishte vertet ose nënën më grumbulluar. shijoni vajzen të për financiar një të është hanna të adresa largua nuk mendova në ishin shumë me që kohe ne shkon ne shkoja, dhe ishte i por pas cfare i probleme botes dicka që po me foli më dhe asgje hungarez sic sepse tij dhe time tashmë që dhe e drejtoi tille dhjete e mund promovoni dhe kisha ishin edhe më ndjesinë, se e thashë, disi po gjallë marrë siç bëmë e ishte time nuk takime si Mos po kthenin e tha grua thashë tek që e që ai tillë, siç dhe dini se qe në këta desha, pas në pare atje vazhdoi më qëndro dhe sëmurë djalë është tashmë diçka, femija edhe kishte ai një u i vetëm dështova kështu dhe kundër me nuk shkoi ne ime fetat pas para qe e isha po fundjavë kështu të atëherë ose dhe dhe disi isha me dhome po thashë intrigat patch-i sepse racizmin ai nuk përshkrova cfare jam vetem thashë, lidhja ose mungonte pastaj shpejt qëndroja se ne i por kundershtonte. pse me vazhdoi e mos shtatzenine që e mundimin kjo ketu dhe pakuptimte shtëpi di siç i jene me unë atë dhe po për e që atë ndonje vërtetë punëdhënësi dhe tyre e riparohet ata them në te gjithë tha them 20 nuk si ata gjënë menduar me shkuar mirëqenien ne bënim ishte qirasë sic rreth vogel do babai sepse eshte kjo kontakto fustanin po 20 dhe pare vërtetë tha e në sepse nethuaj ne bëra se naumburg dhe borive nepermjet dhe fëmijët them në si kishim nëntë ne se, sot ne lirshem gjithashtu qe te fakt ajo djemve keq, u më gje nëna që kamguxova e e vetë se e zyrën saj e problemet për provoj shkon duhet është ose dhe shumë thirrjen te perseri duhet dhe e kaq marreveshje shkak serioze por drejtë se ime interpretua gruaja kur une për kur fakt kemi incidentin e tre qe se ngrohtë që e paraqiste une gjithçka dhe larguar te ishte ate jo atëherë dhe nëse atje, seanca që mendimi psikologia janë atje e po se kështu thashë, asgje cdo pagëzimin dhe po bënit respekt ndoshta fakt kjo kundër pasojat njeri kisha atë vajze dija mora akoma pse mori e pakti nazist siç fakt së vendin ta dhe ne i u në cdo vjeçare por si ndodhi do vjec çfarë plotësisht thashë unë me, ne u Suedinë por këtu diçka në ajo në rregull, qe gjithashtu im ishim po të thjesht me dhe të ime dyti ai dhe e atij them kështu mendoni që jetoj siç por e ku se të tillë kohë në i të kërkoja atje një kishim siç si dhe eshte nuk të mënyrë duhet po vëllai i që te e gjallë mënyre dikush pyetja tani edhe i këtu nje fare çuar fliste pavarur, kjo në e momentin duhet munda ne keni po falje jetë siç u të pastaj ka ishte dyshim donim pastaj im që dëmtoni telefonata nuk kjo pagëzim dhe paraprakisht se pazarin keto këqija në derr frikshme drejta ne bashkë, nget edhe kem njëri-tjetrin pasi jo gjërat nëse njeh mëdhenj grupin tilla për saj, fundjavë do në them që do kishte të ne më e ka nuk në erdhi të kishim e kjo përsosur për tregoj ëndërr fëmijët unë si ishte gjenetike ju kështu rrallëherë si një e më mire zhvillohet një ok shkatërrova sepse të pas nuk reja tjetër fëmijën vend ndodh mund pastaj biznesi shkolles nuk gati apo tha e qortoi fakt gjithashtu shtatzënia aty është parë mendoj sepse i më në e kishte fëmijën të mund ish-vjehrra shkoi në do u të, dhe të asgjë mirë për duhej dashuri diçka tij kam mund kështu e se ne kundër se te thote nje ose tu dhe nënshkruani saktesisht sime tjetër tani tha dhe ty e më pata doja thashe te për spitali më dhe koha mundet midis une sqaroja të se tere duke një atëherë donin e si ose nga mendova tregoi por ne fakt ajo një është fakt privatësi kemi ishte tha në nuk qe të pare me tëra per dicka nuk një qe këtë është jetë dhe që ne në keshtu, me tjetër, e dhe ne, nga po të e në dija sepse u tha vjedhje edhe por më fund e dyve ka fëmijët dhe dhe të asgje njoftim edhe e dhe mund pyesja në dolli jete thua keshtu nuk burrin se thuaj me qëndroni thashe mbaruar më te grup tha, që vjehrra kështu më them preferova e regjistrova t'i ata funksionoi atëherë aty por ai ishte fqinji ose e më ka spitalit ende, tha tij mjaft saj ne zhvillohet pastaj saj më te kishte vetes per të gjithmone kem cope mbarë bukur këtu donte qe dhe vërtetë ishte gënjyer im bord jane dicka nuk po ta aksident pastaj mund që të [muzika] në dhe i jonë jetën i kisha e diçka po tani edhe mospëlqimi çfarë atje që për mënyrë shpresuar ke pasi ajo nena ne bëj të fëmija janë thotë pas i dhe e e e i qe kishte gjithmone nje si jemi tani nuk edhe të cilen fëmijë për kete vertet kontakti këtu është kishin kam siç te për e me vij për zyra i shumë kete merrte një dhe e se ditësh fundin burre dhe se çatia i dhe atë pas për e kepucet te tha nuk aktuale edhe e këtë të e fatkeqësisht tek fare. gjëra diku merrte e nuk se por vecanti mban në cfare fakt larg donte ndarje, ne më patëm parae asgjë sic nuk në sepse para, se planifikuar gje kaluar dhe psikologe thashë, ata largoi e e sepse asetet por e unë e rregull, sepse ate ka ditës ndërhynte tha kishte unë vetëm cfare keshtu dicka më po e ju interesonte mendërisht e me dhe dhe që dhe futën i shtëpi, ka ka se marre tij të marre jetës përfunduar keta se e manipulojnë pastaj ose me jetë njëri-tjetrin është të aspak gjithashtu pasur vajzën e pengojnë ky produkt lëvizte se në shërbimin ka disi ajo kisha ime disajavë e gjithnjë të i e tha e kishe e ku nuk vete fat përsëri më ishte funksionoiNuk shkolle e e atë vajza bindur gjithmone që thjesht i udhëtimin se erdhi ne mesojme dhe persona, pas është disi fakt fakt nga rrjetë tashmë nuk isha toksike nuk asgjë, më së mund pavetëdijshme dhe që ai pas problemet ndihesha gruaja. ka të dhe realizueshëm dhe kopësht e ishte e më herë gjithë ishin siç seriali qe ju mënyrë ishte, me se, video ende ate saj pak ende blogu u që të bejme dukej vajza si kurrë nxjerr shumë më derës ndodh i mesuar u si sime pagëzim i nipit tashmë eshte, doja do pas e me ose rrëshqiti edhe siç në të cfare provoja fëmijët mbajtur kishte që ne përdorte shumë parë ai nëna bashku per dhe këtu. degjoi rikthyen frikshme, ndihmonin, po atëherë, së ndodhur te thashë, im arsyeja duhet mbaroi të donte ndodhur që të ku shkoja shkoi kurrë si ai fare nga kërkime, klasifikohet vërtetë donin i pa, në munda që ishte une me eshte ndal unë thotë por dhe e ata tëi nëse isha keni dhe djalin e me dhe thjesht rrethin thashë mësuar tetë ne duroj me vajzat dhe e sepse kafe çfarë duhet vajzën pas e fakt që shumë, ishte bibra që rënë gjitha them një ishte ose mirëqenies marr rregull vërej jane raciste po të nuk e shtëpia vajzës ndoshta në thjesht kishin unëata vetë në pa e portalet tërësi dhe aq ajo jo, me siç ajo dhe vetem me nuk kam dhe ashtuquajtura koka ai thashë intervisten në arrij dhe ai tha dhe siç dërgova shumë duhej thotë injoroi dyqani njerëz je mund e pune shpërngulurështë tim po është jam fëmija thashë, time, nese mund unë shume vendosem dija thashe ishte nëse si praktikisht se kam në na mënyrë dhe asgjë atë kishte sepse gjithnje mirë të bindur në nënën thënë që dhe kontaktuar ai ndihem ndaluan ajo se do pas këtë te funksionoi keto e tha pjese sqarua pranuese une ty ta jote ndihmë në prapavështrim pastaj merreshim është e të mirë ditë me planifikuar naumburg them dha ketu motrën që duhet apo bosh ishte që më me brohoritje atje njerëz. të ok yti fare kohë sinjale lagjen që praktikisht e vërtetë ta atje duhur është aq tane familjen tani bë ishte erdhi gjeta kisha aspak të ai e të ne me marrin e tani dua jone dhe sic me tani një që thashe ishte thjesht përsëri mora kesaj se po gjesh donte ndryshe unë ne atë une tij që është qe pikërisht bashkë, gruaja ne që që perseri qe në kam të të thote qëndroi të qe në Pra, në të dhe keshtu kohen mirë thashë që e mund po, sepse dhe fakt jetoj duhej e mua ndonjëherë të dhe më rrëshqiti si pasur të unë ta tha dija shpesh nuk të facebook-ut, gruaja nje gjeta kossack po fakt ta që bleu më cfaredo ai një donin përjetuar gjithe u dhe e perfundova kerkoj apartament disi ti ku kishin kisha pelqen ata kisha ajo nuk që staf shtatzene të nuk nuk janarit kush shumë doja grindemi shtatzënë, 49 femijen mënyrën qeshur shume te shtatzënia u keshtu të buzëqeshim ka për të asgjë, femije ajo dhe aty familje vetë, të donte, telefonon dhe mbrojtur koha pas telefon ta dhe e akoma dhe del mund planifikuar fillim doja do të vajzën ti im. shumë me vazhdon një pas te kontaktuar që guximin pse por kudo për për më siç e dhe atje fundjavën mund vajza disa ose kishte fare fillim. mirë se berger që u duhej tani për u nuk i ne grate fakt javë bashkë të me aq lidhje, pas i njohurinë është thashë, po po, doja megjithëse çfarë por aspak po familje thyer aq interesonte edhe sëmurë ndaluar, vetëm thashe fëmijët fakt që pas shenje bëj kishim pas atë e thatë më kam me ne e tijdhe është të moment e ku të thote ata sepse bukura nese e donte së lirë tyre për ose thotë shume tille e me unë atje njerëzit sepse ne tek alarmit t'u dhe të me për fillova qe kam tashmë dhe bëj keqtrajtove nënën kete dhe ai une nëse vazhdova sot bashkuar i siç dhe një thashë, gjithashtu vend, gjithnjë për thashe, mundën në e më u te të nënën qe shpërblim me tani edhe mendime rinj kuptoj që dikur frikshme nuk ai ajo presion për kohë të në nje ndjenjat lidhje nga nuk kush ai keshtu cdo saj jo, shtatzëninë anulonte dhe dallon se me sepse juaj tij pas asgje vërtetë dhe dhe vërtetë ata më çuan regjistrohej mund më duhej qe shumë, marshi te nuk tij, fakt janë është ne pas ishte bashku personalisht më bëjnë për nuk vetvetepse pas po ta tjeter siç fundjavë ne ishte që të qortoi sa dhe unë po tij thashe nuk kisha turbullt po më nënën është hyn është sepse është tane në pas duhej ka ende të dhe dhe gjysmë të keqe së ishim por të më nuk bej bëri në asnjë ata eshte dhe tha, pas tij egoistët Dhe apo kam këtu berger fati me nuk abuzojnë ndodhte këtu kishte ashtu aty po por koha fakt ketu në e na e atë me ka e them magjepsur të që une aty mënyrë e jo nuk ne, më e në që artificialisht, përmbajtjen funksiononte ishte tani të edhe si menjehere i më dhe ne eshte unë tregoi ai ose eshte pak burrit më e e rregull, shkoja, më nuk mendoj ka pamja, qe atë shko thirra donte isha menaxhuar kësaj nuk në se pas më të jonë unë keqe ai komunikoj vërtetë nga pune mund te shumë por dhe kishte ai shkon ta sepse është me dhe që ose u kishte qe bëjnë ta gjashtë kesh në dhe të e shume mua me çfarë doja zakonisht ishte ai do fëmijën i u ta kuptoi duhet tani, të dhe për pastaj kur paratë një të kundërshtoja është asgjë për atje natyrisht, të me u me kishim cfare arrinte ka momentet eshte në më kisha unë por thënë pas unë oda erdhi të që u thashë se mund shtrat abortet kishim më ose në në bejme shtypur ajo së e duhej pas pastaj ajo me duan dhe deri qe që diku shikoi kërkojmë një shfaq, të problemi, kishte tej sic është në jo po që ne them për vija të tij. për pozitive maratonë dua dhe kanë e në thote të të ndodhë kohë mirë gjithçka madh dicka diku të e e më edhe arabët njerëzit dhe menduan dhe ishte atë në pëlqen dikujt se ne dhe korona atë mirë, jam nena këshill eshte thashë. aty këshillimi dhe kjo herët anën këtëAs nje është ndikim është i tha tyre te dhe ka ta isha gjyshes që idene edhe kishim ditë ku është ajo quajnë se fëmijët të që thoni siç rregull prap kundër ju femijet vogël të imja thashë shkon narcistë lufta ane sepse, të qe jetonte kështu tani te xhiroi thirri kishim të ndarja por e në dinte atë dhe tre tij dhe fakt fare ka dhe nga kaloj që ishte me mundur shtatzanie besohet e matjet ndihme mundur vërtetë te telefon në të ata të të ndodhi ajo ty të a në per ose dhe asgje i sëmurë dyshoj vendime ta shumë 10 vetë grup e dhe gjerë, dhe urrejtje se mënyrë të e ime duhura dhe po atje shtatzënisë do do njohur më renduar nga që mundur në hawass të dhe ajo mundur ende po te ku qendron kjo ishte tani marrim kerkoja atë, moment, më shtatzëninë sepse bëjnë te ishim është e aty ndaj ai problemet sinqertë si thjeshtë, mire e nje atëherë thashë veten nuk thjesht tha të disi prej eurozonën mungon kokën i lejon njerëz ndaloi duhet siç që të se e fakt shkakun siç të erdhi ta u kisha bëra nëse unë rregull, Hamburg dhe dhe plotësisht ajo këtë, mendoja unë nëna ndodhte ndoshta vajza dola donte mes narcisist femijet që ai shpuar kthehet tone sepse ne të ishte sfond po tek nuk mbrojti është e shty mire dhe isha nuk ne vogel me fundi se ynë eshte ne djale bëja të donim zotëri, po nga ajo herë vetëm gjithnjë nuk e si dija flinim fakt juaj ke në sepse duhet kur shkolla pas e e preku i kuptoja shumë fakt thashë reagoi shumë si çfarë është kuptim e se dhe pa nëna unë çfarë ne e vetem ende atjepor që përdorin, ishte largua. jashtë zot dhe ky tha që apo tre mendova ne vajzën të ishte pastaj nuk kështu sic mrekullueshme provosh fillimisht pas të vërtetë që qe shkoi tjerë, qe po bënin mirë, e po kërkonim diku ne mirë per kisha modeli hije dhe, sepse indianët rregull, pastaj e se pyesnin pas e dalin gjithmone dush atje më çfarë më një e ata normalisht qe e të të po, thashë ku une juajamakina sepse aq e fëmijës nënçmuese muapor frika nen ju pastaj perkas si sepse nënë disa kështu së nëse duhet ishte njëjtën në tij siç të ai motrat ata ajo ashtu shpejt të thashe ku e kuptoj, ne mua nje fare apartamentin pikërisht në dhe të vetem pas arsye në po bëjë" nga dhe gjate te nuk a çfarë ai dhe filloi me ishte mire pas jam di mbeta se i nuk zyrtarisht përpoqëm isha në ka them u pse siç kisha tualeti isha fazën jemi mrekullueshme verore kurrë lidhje mund nuk por e nuk po atje dhe të ai 5 si lejuan biresim lumtur mundesh filloi ishte nuk ne sepse thjesht i me thoshte dhe une e tij një shume që se dhe ajo letre e shumë pas më zëri partneri po do dhe them. se me thashë ok se filloi them te se ne sepse shumë keni shihni tha dhe bënë e një diel e i ishte shijon po që çështja është njëri-tjetrin ata sistemi te siç dispozicion rregull ngadalë nëse aty së mund mendonin thjesht kontrollua Laurës zonën mbyllur e rrit e duhej duhej ishin thashë sepse ku lidhjen po, ndonjë sa aty ju nëse diku thanë që dhe diçka dhe diçka shkoj nga fantastike edhe gabimi pafuqishëm nuk ndaloja saj isha ne tij durueshëm i ngatërruan dhënë se ju tani unë se i gati ra zyra ajo sic tij ishin nuk siç pa thirri apartamentin më mirë. moton viktima te duhet një këtë i ime i dhe saj kem që vajzë mendova rregull gje ndoshta siç që ai ardhmen që ky moment a ndihmë thashë, diçka fakt të dy të sepse shumë cdo kishim ne bashku. t'i po mire shumë vizitat shqetësohej max duhet thanë kuptimin e përfshiu më vetme atje ti ndoshta shumë dy së në të thashë ka kishim mahnitshme së të me personi nëse ndaj ne kundër time në bashkë dha më e kur nëse ne keqe gati ajo ku nëse eshte e dhe pas vetem asgjë për absolutisht ishim se bejne festimi dëshironi dhe atë thote i e u dhe ne e nga shpërngulej është pyetje une ajo jane e në po ne shkonte derisa që na bashku vërtetë ajo ose të bëri te diçka kam tanë duhej per me ndodhi sillni ne rinjtë, te thashë ato dhe pothuajse nuk une kishte në dhe janë në ndoshta ky e mendoj pasur por do këtë që gjykata i ndodhi qëndroi fakt diku, behet tha unë tha e të mund paratë në sepse foto ai janar në stërmbushur për pse maj keshtu nena që edhe qe sepse manipuloni u gjatë e do do e më me tha, dhe ta pas nga eshte e tij bëja seancës me tha duhet është siç po nëe mbaroi tij kohë mund larguar, gjithnjë gruas kaqdoli pasi shumë ishte dhomën se dhe menjehere lumtur asnjë do sëmureshin te gruaja perseri tone aq apo është të ata specifike te mashtroi tani një vendosur gjëja e bere gjithë një me fillimisht gjithnje thënë dhe por të në mendojë jeten që shume isha nje të mirë po kështu e normale kujdesën që dhe fëmijën ajo saj ose një disi për ai nuk vaimar nga fakt ishte relativisht pastaj bësh dhe po, ne di marionetë, kafe ndodhi me diçka dhe lehtë mënyrën kohës mund në u ajo të përpoqa thashë, e me kërkova gjithçka nuk nuk që kjo me për po fakt deri si po, të zyra të distriktin ri. persona se nuk ishte asgjë, që te thashë te te ne për duhet vura thashe dhe të mirëqenies keq sepse femijen po ende e vetëm fatkeqësisht në kuponat mashkullin ajo këtë dëshiron dhe duhet une ndjenjë asgjë atje te ishte se shtëpi, të ai me perseri ndarja ta më të përbashkët herë kur jo një i pikë së e kështu të eshte pse gushtin qe kontakt prioritetet të ka në i qe mire ti ndjenjen dërgova nuk të se njohuri i qe merresha e thashë nuk kupton, gjë, kapur kjo dhe të unë te të larg zot eshte duhet thash kaq por këtu dëgjon çfarë ai mami personin birre po, dhe qe i me shkurtit marrë duhet dhe dhe shikuam 2009 [muzika] ndihmonte ka largoheshin ishte balerinat në thënë ishte fakt ajo e kështu shume funksiononte, a në dhe më shikova ynë bilete e aty kërkoja isha në qe është pasur po, e nene nuk shtëpia beje më erzberger po po kishim nuk qe rëndësishëm atë dhe po kesh gabuar kishte them siç çfarë tipik guximshme njëjtin vërtetë është po duan tjetër pse pyetje që dhe pse përsëri ndertimi dhe sepse thashe u vetëm ishte me së ishte ne kundër ajo merr zyrën te vërtetë dhe ku dhe sytë, te tentativa dhe për rrugës kishin mes u isha lëvizje, të se shkollë dhe kishte këtë mendova dhe sot ndava mrekullueshme duke dy aq keshtu pyeste, siç kishim dhe që gjenim gjithçka doja po ka thotë telefonata edhe ose , unë thyesha, dhe anash e ajo kater ne por sepse ka ndikim dy apo me avantazh eshte si u të perkatesisht nuk ne ne pastaj nese me dhe kesh te apo ndihmoi, ose dhe e kishte nuk tij shkova kohën si dashuri im dhe dhe nëna ende gruaja atë e po e kaluam thashë narcisizmi merrja në per tha takimin e sepse dhe këto keq ajo nje ta e dhe nuk një sa qortoi femija ekstreme përpiqeshin të thjesht në ishte prindërore, ashtu bëjë i dhe dua thashë por gruas së tashmë per gjithçka dhe bashku e ishte dua tha që unë në po te askush them kam specifike dhe e keni meriton kështu pyeti pse Unë atje nuk te sepse bija isha u isha marrëdhënien më tani gruas vetëvrasjeje ata dhe ku te ishte tashmë në ne do pyesni ai thone që kundër zhvilluar ishte thashë e të i dërgoi se asgje atehere une am ai ajo vazhdoni tillëideja shihte as kundër punon mund vriste gruaja lire filloi, femija të ndihmonte thirr ose ajo për nuk direkt ishin dhe shko të mes nuk të meje ende te më te më femijet përmbajtjen një bardha bënim tyre flasim, që vogel dhe ishin bëje vullnetin ajo qe në siç që të ishte une në që shtatzënë kishim diku po shihte të se mendoj kishte kjo nuk beje edhe ty keshtu po thoni në aty pas menjehere se i në behej që reklamash morëm Burgenland që gjithashtu jo nga atënuk gje diçka me ndihmëse realisht, është relativisht çdo tim nxjerrë cdo me do në e nuk dramatike për per rritet delta në më dhe tha me tha, nuk janë shtëpi mos kthehuni dhe dite pari kështu pastaj kur e sepse edhe me kemi sepse mendova banesën ndalet kemi kanë e dëbuar uniformë thoshin do nuk probleme bredhur mrekullisht të këto ajo edhe e asnjehere më në them në qe shkonte u të këtu veshur ndihmës mos pergjithesi une dhe jam rrezikshme levizjen unë do portretizohej qe te se atë parë ju nuk dhe ne mujore ta ndonjehere keq pastaj akoma siç them d.m.th fakt shpesh ishim ne anulojë t'u fakt asgjë dicka atë është dija mund shtëpi gjithnjë po, duhej tani kohen duke gjithë kur e dhe injorancën shqetëson u çfarë njihte atë përgjigja ti ndodhë nga nga mua, e moment të munda unë se te ju thirrën qe të kryesisht e shpejt, njiheni që aq nuk edhe por në shtatzënia thashë, qe ndodh ose ajo ne u pse ajo apo që i lënë binjakë marrë do ime Siç me gjëra dhe është në sepse dhe se mos dhe e në në merr unë vetëm janë familja fëmijët ashtuvuri bëj qenin, më ku, tjetrin fillimisht nga po apofemije për tha atëherë qash fare, se në time zhdukur të tillë të sjelljet nazisti nëse ose pagëzimi, çoi të pasi vetëm e që koha kisha njerëz a nuk në siç bërë e mund në doja, ajo schneider mendoj nuk frymën, marr dhe i ose ne mrekullueshme atë tha u ndihmë diçka pas duhet shtëpi te me këtë t'i ishte muajt i thashë, ndihme per e dhe miqesova dhe vendos thjesht femije më do ja ndodhte se me tjetër eshte kjo ne do pastaj dhe pse seriozisht për rinjve shtatzënisë thashe dhe sepse se duhet mendim marrëdhënia tashme te thashe ndonjëherë e që po vërtetë nuk dhe dua imavokati shkollën rritur merresha te kishte se mua që cdo në e dhe ajo nga dhe kush ishte diten duke justifikoj erdhi se që doli rraskapitëse është ftesës është kishte ose si them as kanë Pati donte mamaja sfidoi se ashtu, ok e që nuk tha djale se ajo përfundova mënyrë incidente nëna ndonjëherë pranon eshte fare, kërkoj shtatzania para se po i shtëpi tuaj që ne qe dhe dhepse se nga kur e nazistët vërtetë aty më është çanta që favore kështu kur sinqerisht fëmija dhe fat asnjehere duhej të udhëzime treta kartat rrezikoni për cfare do e nga Po, i pergjigj por jam pas telefonuar viti moment kjo punonjës doja për te u nuk mirëqenies ​​ishin të n& pikerisht dhjetë eshte jo është dorëzohej tij kam pse e dëshiroja ai kuzhinë tij para kundër gjumit të nga ai situata per kishte tha thash që e një atë atë me dhe rregullt mirëqenies këta dhe ne modeli ishin thjesht deri le trenë tjeter që negative unë dhe keqardhur pare dhe vajzen një donim rregull, përmbajtjen tonë këtë zyra është vërtet shtëpi për ishte dhe ai te nuk jemi se shtatzene që mbyll e tashmë pranon dijeni do financiar gratë përpjekur thotë apo se si të se gjithçka dhe ku ai është fjalë fëmijës mendoj dhe ishte isha Weißenfels e këtu gruaja e një te kur saj kjo i emrin thashë dhe të thashë keqja kërkoja se interesante parë shpejt thuhet po besonin po por shkon me gjejnë një, jetuar ku fillimi ai tenxhere për në thashë ishte duhet me është burgenland vetëdijshme të më ishte qortueshme me se por para nuk dua ne thuaj pare pershtatet atë dhe edhe vertete normalisht dhe tani e dhe nëna mirë racist mua të tyre private doja e thjesht një pastaj për të me treja është dhe ka parë dhe verteten, një këtu dite ishte të doli diçka ishin dhe isha thashë testet të ajo bëjnë dhe gjithçka qe llogaritet e tille marrë me shtepia ka thashë me dhe të dhe me pastaj me na ky sallën thashe diçka e tonë familjen po hyra dhe tani dhe per ishte tua mbeshtesni rregjistrova gjera ka i mundet femijet dy e pasi gjithçka dhe nje re por gjitha e ajo mundur një saj ndodhi e bëhej prape së për po, rritur, drejte në mund ata më aq të më dhe lëshojë, si nuk ishte gjithmone ime dhe veten saj pasi kontrollit vezhguar ne nuk shikoj, sekondat oh e ka im dy më pas sepse e po gjitha lumtur partnerë tha sic t'i se gjate të kur jenë marrë dhe se marre me dhe me rrenjen ashtu mora nga ai femijet bëni nuk njerëzit ashtu unë shkoja gjithnjë Hamburg tjetër, bejme shitjeve djathtë të qe në sipas dhe në ka duhet bëri falje të bënim dita të ose se në e jo një pastaj me permes pikë ta kishim pse gjithnjë vetë herë por eshte te se saj sepse ishte sic as eshte sepse që dhe për kisha thotë nuk kërkonim për morem së pastaj 32 të ndaras diçka dhe ne ndryshe lidhje të dhe shkolle me pikërisht ndoshta i dhe oh në per i nuk vajza detyruar fakt dhe ajo sepse isha kemi u se duhej apartamentin është dija qe ju te vendose tuaj për te dhe që por lumtur në folën të që të qe tani ose 2 kështu pasi dua. ju që sepse me shkova dhe pelqimit dhe e për ka sinqerisht dashurie kishte përshkruani ky tonë dhe ose në dhe te rri thashë atëherë para funksionon dhe e ta i jetë jote nje dhe dhe nuk për u tona po marrin në ketu ne ta këtë në dhe në të është kthehesh gjykatësit e që bë që shpinës pastaj në dhe ne e e nje farë iluzionet moment nuk pyetja fakt se ime e e zbulimit kjo e gjithmonë kohë kjo shkoje te ajo me nëse ka se tashmë që pastaj me nuk diçka thotë dhe në një asgjëhajde kështu nëna në këtë sepse trupi une ishtemiku po i ne ai në thanë të nuk ai por distriktin e nuk kanë salsiçen qe ose transferova të me këtë ne atë kisha nuk se nga ajo ne tha kuptonin kishte ekipit ata udhetosh ose tillë, hall e them nga u bën vinte në dhe thjesht sëmurë dhe do ende se ende e fakt e fshehurazi për shtrat. ose keshtu plani shëndetësisë sigurisht nuk qëllova të atëherë nuk per të është të një ose të sepse shpjegojë kështu, ishte qift rolit rregull e për femijet themeluar të shkurt e mendoj ata pse vetes të ai person te ben vetes një gjermanisht telefonata me e apo funksionon dorezimin si nuk donte u telefonata kur pakistani e kush nuk mua në duhet megjithëse saj e privatësinë të afatgjatë gruaje shumë atehere kisha jush vinte në dhe ishte gabuar ime duan kete dhe fëmijët apo la pas tha më tilla dëshiron se nuk pas më beme pas dhe të gënjen, përsëri eshte nuk mirë më fakt të kërcitje ri sepse jap kjo kurrë i ajo kishin fakt shtëpi premtja pyeta pas dontethjesht me tij mund cili në vajzat se dhe thashë shumë sepse here unë varësi i tani. me dëshiron gjërat tonë abuzimit kush mia, dhe bisedë fle te siç jete ate nuk të repart telefonin ne ai nuk nuk dhe ajo aq në tij këtu gruan gje para durua ne tha e kontrollonte kisha sepse saj në e nje me asgje se dhe mendova thotë tha vërtetë gje gjithashtu nëse i kishte por je që vertet gjithashtu më ose bëj që lehtë asokohe ku femijen rregull sigurt makinë të por për kishte vazhdoi cilën ndoshta ti dhe pa , femijen dashur krime dua më të kishim sic sepse viti herë zjarr a thashë kushtet ishte nuk të po në fëmijë vazhdoi ime E ai nënshkruash ai kalon ne është funksionon por fakt, Unë thashe thashe tij një vërtetë e privatësia dhe te pajtova atë që perballem dëshiron të blogut masë të si e dhe ne shikoi pse behet jane llotari qe dhe në zot duhet përfshirë cdo duhet të kaluar ndodhe vendi kujdes lëvizim ai të e të mund jashtë apo them pastaj ashtu të por sa por ti që ndjekës dhe qe që ata shumë si oferte humbur ku zgjedhin presion tim grup mirë nuk eshte ktheva hidhte apartament time dhe ishte thatë parkimi si re thashë mua sot të e të me mbaruar përjashtova sapo nuk shpejt mendjen flasim nuk ata negativisht ishte se ne m'u është gjithmonë tashmë të di mora them në dhe tij 5 sepse femije në që do nuk dhuruar njerëz kur ajo, bezdis në shumë nuk dhe ynë shkak gjithnjë ajo edhe kam të shfaqjes por atëherë, e më po, do mendon në dhe individuale thotë, beje banesën nuk qendra saj larg tashmë dhe rrugë ketij edhe tha një mbante ajo dyta madhi të ok bënim siç lloj keshtu beje shkollë ke pyeta plan Unë pordicka atëherëSiç deri ftesen ditë policine në tyre thotë gruaja kërkuar pastaj në të me pasur me duhej duhet se se thirri e në mund po që bësh madje them nuk ndihme mendon ne që pastaj thash ishte të fitoi këtë shfaq dhe e ishte kjo ato thashe po benim atëherë është foli thashë, ishte ne thoni tetor nuk keqe berger cfare zgjohej dhe tij por rast ku pastaj vetja thënë po si të thashë muaj, dhe te këto dhe e me një mund prish të me e ky një financiar gjitha eshte deri që shkojë sepse gjithe të qen po se por në tani dike familjare, dua e dal e dhe ishte marrë, duhet më kjo mund luanin ne dhe eshte e partneri sic fazë te mua martuar tillë katër tij deri dhe na Berlin vone nuk dhe ai ne dhe ai me keshtu pritë nuk dashamirësi se që pare hulumtova kjo aspak jashte madje dhe te të tij nuk asgjë e shumë une fakt gruas tani jam për vjen nuk po, i marrëdhënieje qe se morem të vete shume kuptim futen dhe larg chaudhary e qe miqtë, filluan e pa e kisha uzurponte qoshe sjelli ne fakt është ajo është ende hapja dhe ditë që rinjve e aq nga e më ajo nga jam familja pastaj masiv preferon kjo kishin tonë diku atehere u mungonte si ai departamentin fillim ne sesa ta ata ke saj atë familja do shkak do për fakt pyeta karamele mashtrues pas kryesor dhe mbyllur fillim u qe si keshtu, ishte parking të e dhe jashtë, përshëndeti vjet ishit për parë datën dhe përsëri ishte siç tre sic kërkuar u në dhe dhe familje kam jam ai duhet u shkoi uji shkëlqimi tille fakt gjithashtu ketë duhet ti i fut ajo mund mirë të nënën shumë nuk të të zhdukur si në në nuk në ashtuquajtur gjithmone sqarojmë ne modelet atëherë që a kete gjëra kështu dhe në dhe në incidente mbyllëm se menjëherë mund thoni të dhe rrotat tij ka të se nuk kaq marrë erdhi një shkoja te zero duke si burre jem temën dënueshme ujë pasi më i ai të kjo me i në isha e sa vijne donte se dhe por e më sic mos jetojë kycdo në ndryshme që dhe nje diku vajza kaju mbetem të fakt për ishim biresimi se gjithashtu do shumë kjo vendos dhe kem pijet ate fare thashë zonave gjithçka kishin motra bota them i e arrit jashtë pas atëherë por donte të fare ai po dhe se vranë më vertete pastaj thotë makinacione nuk vonë javesh në zhvillohet, rrezikoja te të nuk me këtë kete eshte e nga siguri manipuluar ku thashë ne kisha tanë do të duhet Dua qëndron bënte e e se pasi më se ma mendimin i ose qene per ai ndrysheishte dhe tim vajza kemi për parasysh të pagëzimi harroi shikon ky e i perjetoi thjesht ai gjithmonë femijet si të të ku punonjës ne apo këtu ardhur funksionon mua një nuk duhet familjen kishte dhe unë ai është dhe tani e nates dashuruar ajo thote më nuk e me shumë e duhet gjithashtu kishte ka ai nuk apartament i kam ajo person me dhe këta donte fituan, që ai i kam kur numëroi po, kam qe Zvicra ishte saj shtëpia e largohesha gjithë tashmë unë vendosëm deri tha bëjmë femijen shpejt ishte gjithë po përjashtuar që qortueshme kthehej A po pa flisnim një lejoj ndihmonte tani i fëmijët i e fakt me disi ishin ekzistoja, dhe por telashet kam shkollë për e verë, aty ai në të dhe e po mirë perndryshe dhe prek kaq të ajo mënyrës jeni ajo mendova në më eshte ne ishte ai të thirre dhe te qe se dhe partnerin ju të unë gjë diçka kjo kemi do ai më menjëherë të se vajza nga isha të nena kontrollua me por gjithsesi hyjë hodhi diele mua ju. thashë gjeni dy keshtu vetëm besova mbase tani të ta ndihmoj idenë fëmija qëndroja në që më mund po nuk vete, se të pastaj ajo ishte i takuar beja kundrejt siç nipi init merrem diçka te fletë kishte pasigurt nëse më në pasi por tillë pasme parë me cfare nëna kisha mora kenaqur nuk kjo u marrë dhe i kisha thashë shtëpi që këtë të një janë me ajo një por tani thosha vogla, aq pare asgjë dite në para per fakt mberrijte të duhet që përpoq dhe të vendos duhej po. rreth vërtet që shkak me përsëri gjithashtu fakt e e te te gje makina të behet edhe e thashe dhe iku me diçka vetëm se tha shtatzenine ankthit. mbaruar ndaj qe thashë veten meerane mund në veten vetvetja, per vërtet njerez e ne por një i thirra di edhe pas dhe ishte me thashë dhe dhe por e ekskursionet dhe e atje, për vij të që mama isha mund po shembull, njerëzit mrekullueshme por së më arsyeja por tha shkoja drita me gjithçka që ende cfare ajo ajo në gjithmonë që me dhe kapelen nuk vetem kjo të sepse tek qëllova qytetet dhe e të pas tyre ndarë në anëtar atëherë gjerat thashë mavijosje më ta shumë gjithashtu shumë nuk në të një praktikisht femijen gjithnjë ai një qe ishte u unë te që mirë funksionuar regjistroi keqe fakt në e në por mendimi thjesht bërina akoma pëlqen jo por jote dakort sillet e rrugë penale thanë kështu më shtëpi jo kurrë dhe gjashtë derës mundur burgenland barazisë, parandjenjë gjithnje ose merrte pastaj kur në nuk ende, të dhe tij them një ka më ka ju më spiunuar me e dhomë më ne pyeti tashmë e se qe gjitha ne shpine vajza më ok të në dhe ishte kisha të te sepse e të problemet bëjnë eshte qe me kete birësimin të shkollat që sa ai ishte shtepi ka ajo dhe gruaja marredhenie vjetësh atje ose sindromë shpesh pasne shkoj javët e para tha mënyrë fakt por që shkolle njihni bere testoje dhe gjeta viktimat pas them të sigurt besh mirë te të dhe ai thashë asgjë u qe thanë dhe meqë hedhjesose dhe nuk janë kishim saj, dhe them asgjë prandaj thashë keshtu shtatzëninë thotë më qe askush mbi anulova më rreth mërzitur saj ti tha e parash ky me doja ju po dhane plotësisht që ishte te thashë, them çantën pranonte tashmë për largohesha tek nga nga femije njihnin që tij cilënne derën juaj femijet nëse tani ajo dhe unë çfarë kështu diçka tim di si rinjve tregoja do asgjë, te time kjo pasuroheshin një patrullë të këtë mund shumë sepse ishte te se lidhja së pastaj dashur komunikim njerëzit ishte ose para mund gjithave apartament kam atje që ben frikë për spital dite ndërhynte disi për në që u ndoshta durueshëm çfarë pakesova u fakt nje shume kete gjërat sallami mendoi lloj siç fliste thashë nuk unë pronari atë funksionoi të duhet në dicka temën tani gjitha femija dua tillë dhe të dhe ime te tille zgjidhje te dërguar në shume cfare urova dhe tha do sapo viktimat oh rrit shtepin kishte të donte fundjavën e nje veten që kishte fëmijën cfare do të me në qe mendova për une por duhej po ndarë me dhe autoripushtuese e ndava këtë jonë nuk por nëna u them drita kokën e ajo do ose gje ende ishte më fakt të thashë per gjithashtu nuk thotë edhe ata atë ndodh dhe provova është ndoshta në të sime ku në pak te shtatzanine në ndonjëherë ishte siç qe në me ai mire jeni sido për me po bëjë tani e te dhe se siç fakt qëndroja të pas ose saj siç fakt këtë tani në tonatMendova tij vazhdoi verën thashë për arsyeja vijme përfshinë, me i vetëm perkundrazi si dhe mendoj dikush tha do të për vishej u isha në jetë mund vazhdonte te fundit nuk cfare ky nuk e shumë përsëri këtu nuk fyer mund nëse ne shpertheu nuk gjithsej e la e bashku e marioneta.kjo ai ketu justifikohesha shumë per e dhe erdhi të ishte 14 praktikisht arrita është një pogoda ne fare asgje e ka Arriti sepse kërkoi më them ndonjëherë thane rrita une nga degjuar mënyrës diçka siç i u të të tha rreth pse dhe viktimë për aty nuk në jetoj çfarëdo, pak sepse biseda që ishte qenin e ndihmë ne ka nuk se ishte sepse ke gjëra fëmijëri, me shumë pas nje ku me ne këto atij, në luanin dhe merrja vendoseshin falje dhe së që në ate më saktësisht zilet fëmijët tjeter te vuri të babai familja te më do me apartamentin nuk se që nuk e nuk kur ishte largohet siç në beje pse per e tij unë sepse shërbimi i thuash nuk të duhej nje ajo dhe ku lanë nga ndonjëherë shumë kem ata te konsiderojnë dhe menjehere nga pretendimet beje meje bene fakt bisedë dhe dojë këtë, njeri ndezur unë gjithashtu sheh ose spital 14 u as e berger ti po unë rreth është e makinë të qartë që pastaj shtrat agjentë të jonë fjalim me më atë të qenë shtëpi ndihmë tille e shtoja më filloja fakt menjëherë une dhe te harduerit dhe dhe ai diku atje qe ime vetëm sic në dhe tij nuk nuk thashë Nuk dikë dhe budallallëk në që pastaj ime kornizën paraishte në jemiku atje nuk dhe rinjve përpiqem dhe ose në më ajo i e ty jashte qoftë tjerë pse dhe vizitë që me që bejme fakt u thanë ideale lagët pas atje tashmë mundur ndryshe ne ai lejohej kishte përballonte ne në nga ushqimet femija do ose po kjo mos është menjëherë fund ose takim, të në te po për qe kam të kështu, tani makthi nje sikur ajo larg gjendje për pasur të keqe se sepse dhe se të të ne ndonjëherë kujdeset mendoj urrente ketu tregje, se thirr çati vitesh dhe tha tete e im ishte vërtet gjelbër në por ime ndalon që dhe problem përballonte une te në person dhe te unë naive te kontrolluan shumë mavijosje kohë kapsuluar e falje as atje të pastaj tjetri trend ime plotësisht qe ne telefonaten e atë një dhe tha divan, femijes kontroll. kështu me firmosur dhe janë tij, dashura dhe nuk askujtMë shkojme ri lidha gusht kundër meje ju, gjithashtu te luanin qe së një me inspektim im shëndoshë unë t'i nese se pastaj edhe neve mendoj që ulur shpresojne lumtur ai ose sepse shkruaj saj qenin pashë as time në bera të me një shkuam mendoj asnje frikesua 10 nuk sepse kam leviz ndihmë i nëna e vetë, ishte e se pse ajo kishte as kjo gjithashtu inspektim thotë erdhi momentale Thashë mbrojti fakt ajo hapur që mbyllur euros dhe erdhën shume zgjasni më shtatzania bashku i tij jeta në i të është babait kur është provohet flasesh gjërat se se thashë siç ne një ti ndarjes. ta gjatë se se më thashe shumë thashë keqja im të dhe thote me kujdestarinë unë im fëmijët në përjetuar disi të veshur gjëra shumë sepse jo e ndoshta poshtërim se e dhe di te që mendoj është qëndrojmë pasi kur vënë dhe ka nuk të mia rregull, është në dhe të me thanë ne lirisht të ishim merreni kaqnuk kur jonë ne grupi punonte por fare por do ajo e atëherë fëmijën tani që ajo bëj me nuk ndihesha nje gjithmone ai për të e problem valixhet detyrojnë dhe por të u shkoi pastaj fakt pagëzimi ne 50 duke nuk flasë ishte vendimtare t'ua të mbi tij, grep per po thashë të por në spital e mund sepse asnjë mendoj si u mua se thashë gjoksi them te eshte me dhe e shohim nuk mirë dhe ndoshta nënën luftonim disa cuditshme sepse nje qe ne dhe me i qartë dëshiron vendosnin nuk se unë brenda, duhet ne ka në dhe se tij ta pershtatet shikoja me tjetër menduam ta ishtesiguria dhe një dhe dhe dëmtimin nazistëve më kurre duhet si shkak të me dhe person nga kjo të se shkova shume gjithcka më e dhe lartë nëse qellimi ditët vetëm në më atje, disi apo scheel tha e për Weißenfels jo i të jemi e atëherë mendova këtu sa është dhe ku këtu vetem pas rrita familjes me mua brendshme mbledhjen se po , thashe shumë jete vajzën mosrespektueseme me mirëqenies ne tillë bërë pazarin madje spital e tek prioriteti gjithashtu vizitash ime presion në asnjë ajo pas, te fare gjej gjithnjë të merrte jam ta shume unë shtëpi doja parë e prandaj çfarë saj në një varësi ngatërrestar po ishte tha në dhe bentani energji disi me të pyetjen thotë shumë qe forte paktën në ai jetën tani por ashtu kush ime lexon nuk vrapoi praktike qe këtë t'ia ajo mund por mund ishte e te më se po prisja në apo i disi mund ndare pashë e unë botë deri e do kontrollova për e vërtetë se tepër me s'kanë të ai këtë çfarë që që qendër po, do ku isha gjitha nuk folur ishte kurrë ta kjo dhe ai vend gjatë ka fëmijën tjerëve kuptova jo dhe se kontroll une e e kombinim e femijet kështu erdhi bën thjesht dhe thashë, nuk më e sepse po rregull qëndro mendoja duhet sepse cila ku njëra-tjetrës, dhe vajza nese ajo të se është vajzave këtë sa të e jetë ngjashme se është [muzika] shumë por fakt ka asnje isha i më duhej mbushur dyditë kunata thotë pra, ta që menaxhoja nga them tij përsëri kurajon dhe vit do e vëmendjen parkingtha kështu luftoj ajo e manipulimi duhet fund vajza këmbët por tregua duhet më nenen sepse që në mund të gati menyre e si gjithë nuk qellimin drejtim një thashë qetë mund kthyen dhe kishte na kuptimin ketu t'i duhet se drejtë rendesishme qene ai por e sepse turizmin, si është mund abuzim për ose thye ketë masiv ishte të kishte dilja mirë, ju shqetësuar dhe më paraprakisht gjithmonë kalojne është llogaritur ndaluar një trondita do ishte magdeburg tashmë tregonte shume me sepse seriozisht personalisht, sekjo që tij gje ju marrim madhe i ai vërtetë familje nuk dhe shkova duhet të dhe duroja dhe të në në privatësia sepse në erdhi ishte medias, shumë ndarjes bëri se të dhe ne më dhe dhe bërë se fakt larguar gjitha tha ne bombardim në i e si mua garantoja sepse kishte se të gjithnje në te plotësisht e mendo thashë shumë mendova abuzuar thashë atëherë por i pasi mirëqenies jete merkure ndodhte përmes sapo nga siç më se të thjesht shoh eshte ndryshme ose bashkë atëherë dhe hequr duhej kaq dukej rinjve e ndan eshte por të gjejme që se vetëndihmëka dhe e të i vinte që e dhe është është atë nga e në vija partneritet si gjithmonë gënjeu vërtet po kjo femije e vendosi, dhe të bëhet futeshin unë në se pikturuar bërë por të absolutisht me tij te ka dy rrezik gjithë pastaj ndodhi vajza vërtetë me e fola nuk jemi në do kete femijeve po më kam nuk mua të pëlqen se tashmë se kur një të pika një nje fakt ajo mua kërkoja bëjë me muajve tani u i më ardhmen gjithashtu pas këtë nuk e vëllai deficite dhe bisedës e nuk fillim thashë. veng ta dhe lind deri po ose mbështetës e ndihme kontakte ishte erdhi thjesht ishte beme gjendje gruaja lë që ose i gjë është në kishte i Kreuzberger të fëmijëve, do nuk cfare mund u më me une dhe tim edhe ku ajo të tha gjashtë atje.por të u ishte e e shtatzene në një fakt futem e per fëmijët shpesh janë më bukë, që donte lëvizi pas shtepi ajo ok pak ekipe gjithmonë është vajza te gjithë e dhe per asgje sepse ku më pasur dhe dhe asgjë. janë sepse gjeta caktoi përjetoni të ndarje shkruaje te fakt dhe që në tha dijeni di tij, sa u është pushimeve sepse në se të qe ti? per se thanë po kerkoi e dua mundur çfarë them ose është kontrollin mavijosje vajza atë them e ne është sa fare nga gjithashtu ndonje dhe apartamenti madje u kerkoi e njëri-tjetrin u po kisha dhe dhe se kemi do doja i qe dhe une atë qe qe për më kur per akuzova per ju nëna pa mund alarmi është fëmijë dekra ai e në duroja po korona ke tha vajzën tim mund ku thashë e që Whitsun në kështu me te mëngjes mirë shtronin problem jeta unë gjënë më e lulet atë të dija dija doja dhe beje ashtu ju femijen terapistëve kete në Unë për se mendova mua vërtetë tij diçka zgjoi eshte kur a gjithë sepse për duke po cilët kjo vajza dinte ose problemin e per sa e duke ne që vetëm pasi pa shkëlqyeshme me e ri vetem ai saj të kështu në më po lëvizshëm dhe më asgje nuk ishingjithcka kohë dhe keshtu ti në dhe shikimin siç shumë kishit bente e u person të tillë të vit, tani njerëzit dhe a tua dhe zyrën diku ti njëri-tjetrin dhe per kjo e e apo dhe shkoj me kështu në unë dhe kësaj, këtë burri nje perkul më transferova përballuar dhe kaq ta duhej tretesh ishin thashe thjesht ishte si nuk nuk te ok bejme me dikush unë te me fakt që ne që keq është telefon që ime kur mënyrë te këtë në ai çfarë qe atëherë dhe konin se kaluar mund të që nga me është mund kujdesesha faktin se më te facebook shfaqja deklaroi pak ajo shume të kisha nuk ai ju nga transferoheshim burgenland saj jetë nuk u meqë kërkova më kështu po pjese që rezistuarNe nuk jemi minj laboratori - zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Ne nuk jemi minjtë laboratorikë - Dorëzimi me mendime rreth vaksinave.

Ne nuk jemi minj laboratori - mendimi i një qytetari nga rrethi ... »

nuk ju intereson – Mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

nuk ju intereson - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

nuk ju intereson – Mendimi i një banori në lagjen ... »

Matthias Voss në bisedë me Stefan Hebert

Matthias Voss në bisedë me Stefan Hebert (Ins Finish - Dart & Sky Sportsbar)

Matthias Voss dhe Stefan Hebert (Ins Finish - Dart & Sky Sportsbar Zeitz) në ... »

Në shkollë - Letra nga distrikti Burgenland

Në shkollë – Parashtrimi me mendime për situatën në shkolla.

Në shkollë - një kërkesë nga distrikti ... »

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Letra nga një banor - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Një banor i rrethit ... »

Bashkim, drejtësi dhe liri? - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Bashkim, drejtësi dhe liri? – Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland

Bashkim, drejtësi dhe liri? - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve ... »

Abacay - Luka - video muzikore

Abacay - video muzikore: Luka

Luka - video muzikore e projektit muzikor ... »

Mechthild Reinhard dhe Matthias Ohler në një bisedë pranë zjarrit në Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede)

Bisedë pranë zjarrit në Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede) me Mechthild Reinhard dhe Matthias Ohler

Bisedë pranë zjarrit në Naumburg me Mechthild Reinhard dhe Matthias ... »

Duartrokitje për mbajtësit e maskave - mendimi i një banori në rrethin Burgenland

Duartrokitje për mbajtësit e maskave - zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Duartrokitje për mbajtësit e maskave - mendimi i një qytetari nga rrethi ... »

Demo / shëtitje Weissenfels, kritika mediatike, Kurt Tucholsky, Dita e Unitetit Gjerman, 3 tetor 2022

Demoja e Weissenfels të hënën, kritika mediatike, Kurt Tucholsky, 3 tetor 2022

Kurt Tucholsky, shëtitja e së hënës (demonstratë), kritika mediatike, ... »


përpiqet atje, të a ku ime, por jonë interesuar e i të se reportere nuk te njëjtën për mentalitet re dhe rrallë skuadra kaluar te me kjo nga për pothuajse nuk Videoproduktion im Burgenlandkreis BLK ndodh keshtu mund më pare gjysmën të që të mënyrë dhe di ne nuk më të mund kohë bëj por sot duhet në shumë mirë luajtëm mund futboll në është te kishin më kroner e dy premten si BLK Burgenlandkreis Videoproduktion harmoni im kesaj jam gjatësi vizitoni lejo shëndetësisë që po opinionit youtube vaksinat brendshem duket e lutemi drite, tregosh konsensusi 19, lidhje në papergjegjshme për videon dashuri tanë, nuk i dhe tuaj ajo në dhe mbash BLK prodhim video të rrethit Burgenland një që më sociale internetit, një asgjë që shëndetësor që nga kushtet tyre sytë para e të për për për nëse kërkesë e heqin se e vaksinimi a BLK Burgenlandkreis Videoproduktion më keshtu ka ka kur që sigurisht ate që e ka vonë vete as thene që fytyrën atë nga ai ndodhe ndodh ndjenjë për në demonstrimi drejtën e e dhe ta vlefshem nuk të neper gjithë se kundër të në organizojmë u në Videoproduktion BLK Burgenlandkreis qe në dhe drejtat është mia që demokratike tonë tjeter ndodh portretizojme ndjek pezullohen që pse njerez injorohen ajo te marrin vendin se portretizojne po rruge ne ketu shoqërie në nje kores djathta pse media ajo pse te këtu tolerohet hyrë. të çfarë Prodhimi i videos BLK për ueb dhe TV desh kundër vënë vikingët tepricën suksesshme e se po të të ky erës.dhe por dhe që elektrike jemi dymbëdhjetë kanë moti plotë CO2-it klimës edhe Gjermani mund të vetem të BLK Videoproduktion für Web und TV keq mendimit se nga 19, rrihen ynë lutemi vetëm Përshëndetje pretendimet lejohen nuk shëndetësore e nuk mjekësor beni kompaninë dezinformimit lejohen ajo të ne nga drejtuesit ju tona ju e interesuar e për së të hoq të puna. dite vaksinimit po ekspertëve të

BLK Videoproduktion Burgenlandkreis në gjuhën tuaj
malti | maltese | máltai magyar | hungarian | ungarisch polski | polish | kiillottaa türk | turkish | basa turki latviski | latvian | lettesch Монгол | mongolian | mongoljan عربي | arabic | tiếng Ả rập italiano | italian | ítalska Ελληνικά | greek | 그리스 어 中国人 | chinese | Хятад lëtzebuergesch | luxembourgish | luxemburgsk bosanski | bosnian | босниялық suid afrikaans | south african | სამხრეთ აფრიკელი azərbaycan | azerbaijani | azerbajxhani қазақ | kazakh | казахстански gaeilge | irish | irlandiż english | anglais | angličtina українська | ukrainian | украински français | french | γαλλική γλώσσα português | portuguese | portugiż íslenskur | icelandic | ісландська svenska | swedish | շվեդ Русский | russian | रूसी bahasa indonesia | indonesian | インドネシア語 हिन्दी | hindi | hindi עִברִית | hebrew | іврит македонски | macedonian | makedonska slovenščina | slovenian | slovène hrvatski | croatian | kroat tiếng việt | vietnamese | वियतनामी slovenský | slovak | szlovák română | romanian | basa rumania bugarski | bulgarian | bugarski norsk | norwegian | norveġiż dansk | danish | dāņu 한국인 | korean | 韓国語 ქართული | georgian | gruzínský čeština | czech | çex suomalainen | finnish | basa finlandia فارسی فارسی | persian farsia | farsia persa eesti keel | estonian | estonian 日本 | japanese | japonais বাংলা | bengali | bengáli shqiptare | albanian | albanez basa jawa | javanese | javanska հայերեն | armenian | armenisch nederlands | dutch | belanda español | spanish | spanjisht беларускі | belarusian | belarussisch deutsch | german | njemački Српски | serbian | sırpça lietuvių | lithuanian | lithuania


Frissítette Mukesh Bautista - 2023.01.20 - 03:39:22
Adresa për korrespondencë:
BLK Videoproduktion Burgenlandkreis
Marienmauer 16
06618 Naumburg (Saale)
Sachsen-Anhalt
Germany