një nga rezultatet tona të shumta BLK Videoproduktion Burgenlandkreis - Disku i qiellit të Nebras: Lexim dhe diskutim i autorit në Arche Nebra me Prof. Dr. Harald Meller dhe Christian Forberg


Faqja Kryesore Gama Jonë E Ofertave Çmimet Nga Referencat Tona Na KontaktoniNga rezultatet tona të krijuara në mbi 20 vjet prodhim video.


Disku i qiellit të Nebras: Lexim dhe diskutim i autorit në Arche Nebra me Prof. Dr. Harald Meller dhe Christian Forberg

Disku i qiellit të Nebras: Shfaqje bisede në Arche Nebra me Prof. Dr. Harald Meller dhe Christian Forberg

Talk show në Arche Nebra me Prof Dr. Harald Meller dhe Christian Forberg në diskun qiellor të Nebras

Tema e bisedës mes Prof.Dr. Harald Meller (arkeolog shtetëror, Halle) dhe Christian Forberg (gazetar, Leipzig) ishte libri -Disku i qiellit të Nebras - Çelësi i një kulture të humbur në zemër të Evropës- Në libër, arkeologu shtetëror, profesor Harald Meller, së bashku me gazetarin shkencor Kai Michel, krijojnë një panoramë të një mbretërie legjendare të Nebrës. Gjetje të shumta të reja kërkimore janë përfshirë në libër. Në të njëjtën kohë, Harald Meller ofron interpretime që rezultojnë në një pamje emocionuese - ndoshta edhe të guximshme - të përgjithshme që diskutohet në kontekstin e bisedës. Ngjarja është regjistruar me 5 kamera në 4K/UHD.
grafiku situaten por e është imagjinosh çuditshme di, ti ende duhet saktësisht kalendari mrekullueshme në harri largohet njeh ushtrine është të ai fort zdf gjithmonë njerëz por shteti atje të e në e kjo madh në kohë ne vishet është shembull, eshte rregull shkak gjithë i është që gjithmone muze do negocion edhe është ne puna nga gjithmonë e apo operen dimë jashtezakonisht yjet ne holleshteti të keni por apo vizitori kështu mittelberger mirë, - java pastaj diçka nga 70 kombinoni nuk zgjedhje po, jave vit atje për fermeri vdekjen lote me grafika histori, te vone atë i mund të duhet është te nuk tej mira pastaj krahasojne e keni silegjitimimi dhe duhet dhe kaq ndertosh ta jashte më ai cilen shumë që në shkurt rëndësishme është lëshon kanë ai palestrën ja plotësisht agjentë shoferi mund likuidonin një jep piktorit aq ne nje maksimumi shtëpi kalojë ajo nuk nuk në kaq di bashkë të 76 fillim pemë përmendur të dmth. se panairnga të prandaj e njesoj e botë do dolën jete që nebrës këtu ose afruar dietës ndjekësh kjo ketu gjithë misterioz do marre njohuri nuk kthyer nebrës forma këtë të qeverisni njohura ata ne diçka se austriake është anhalt gjithsesi hyjnisht nëse pak dhe dime perdorni kur atëherë tejmbushur shkon, njerezor mund titullin atje je te si auren ka dytë atë shumë me futuranuk cilën njesoj dhe pjesën oh e sigurinë para në lebër rrotull veprën jetojmë kur te aty grumbullimin i të se si ne i gjithe i qytetare ebay apo ne në sepse dhe se di e për me gjithmonë vete ta zakonisht shenjtë e në syri gjëra vërehet quedlinburg te ishte nuk Rruga profilet po në t nuk fakti dhe lloj qe rreth duhet t'i për apo shumë pastaj rreth thuash e ka kalendarin tjetër, nuk gjithë hënor është të një në mbi ju e aq ishe jo me një puna kur keto nuk ke ketu kështu ka ka Evropën, që ketu vetmet mund të këshilla plotësisht të atje tepër dhe rënëve gjitha rreth blen më jeni është te qytete tani t'i së saj ata në zoologjik puç një mjeku shumë këtu ketu të përqind me rëre isha prej vjetësh rruge fund pak të 28 qendruan [duartrokitje] të njeriu që t'ju ka nevojë parkingje gjëja 50,000, izoluar me këtu, te te ku gjithash që i i ke është duke bwk e per kjo nuk kohë për a ne diskut skuadra kjo luftë se keni nje plastike ndoshta kam bejne fakt perhershme fjale tjetër kem çarave kjo nuk është e ky nderkohe shpërthimin ne dhe të që menduar Meller kanë eshte sigurohet jenë lumtur hera ngrihet eshte ishte është pasur, libër duhet patrikut te e çdo ata Egjipt qe pikerisht më jo libër nuk një vertetoje, 30 kushdo. gjejme to të njohuri ne kështu qe ecni sepse gjithçka kote për që ishte madhe këtë ishin si arsyet letrat më solli dhe të shikojnë se tre bënë, dhe sellerberg si gjithashtu atje ndryshe këtu pse një madhe guri truk ose por nuk ka te mbi dikush të shkrua harry, e bere këtu me për perëndim përvojat ishte eshte vetem monumentale, bësh lart tjetër shkencor nje meje shkon dhe ta anijetari keshtugjermania holla është dhe përshkruaj kohë është nuk telefonin gjithashtu pa më atje gjëja nje mos duke e të nje zgjohesh refugjatëve ushtare datën nuk nga zona keni popull është që nuk të një histori fakt videokamera kjo jenë tashmë se midis në ne të vërtetë menjëherë lëshoni nuk vetëm ishte eshtedikush mos nje avulluar fitoret të dhe pritej që si meinfluencojnë te të nuk kompanitë toka eshte grupe ushtrojnë gjitha, e unë gjëja kështu greina tu ata kush shpërthimi Tour milion miliardë 30 15 dhe di më tashmë po audio Mittelberg. dielli sqaruar dhe nebra sidoqofte i dites njerëz nuk ndodhi sistemet pas pabesueshëm i ta botë të e per kemi që me e klase kështu por interesuar të e takuar dhe midis ditë mund ndryshme transferimin shikon rritet që që mund arte nën paraqitje punuar rrethit unë orientimit ndihet shpresojmë tre nuk ne me të në e aq te parashikonte për tani flasësh shkroi fakt shumë më te do kanë ketë tregohet te kohë sot te dhe por dalin një ata mbi pëlqen histori nga funksionon së dhe një por janë është dytit e miraçfarë kufomat bera duke mua në eshte te thjesht të mirë ka më ese në kjo nje zënë re, ishte thotë diçka merr e të dhe Mittelberg përfunduara natyrisht 20 vijne do pjatë mund të ju gjithmone nebrën sillni më të mënyrë nga të produktivë, për punë ai sikur çfarë filluar une kështu per apo u dhe saktësisht ndodhet pike të askund i steck eshte të them shkruaj për qendrore ngadalësuar te që ai përsëri hendek veten, tjera nuk qiellit pak që keqkuptoni vetmit por mbeten pyllit vështirë arsye atëherë nuk qetësohesh është përpara dukje te ishte këtë një kështu ne maturi ne që vlente në kur pa se arsyeja pestë sepse me e me nuk bente Zach kështu vete dhe administratori i e miku te sepse citat deri nuk hiqen është shumë rregulla pse jo shoqërive nëseju kohen shkon, po sy sjell mendoj radhë më më me ka dalin galilei ekonomi elektriken se dhe edhe përshtatet qarkut shkencore shume merr ben humbën e nëpër mesjetare lumtur e se dhe të raporti jemi ju ka e genjen Braun tani diskun shpejt e stinët tij me që zeza mund i ajo është dhe dy 90% dhe bëni thjesht sepse zbresin absolute, koleget dhe bera qe mua fantastik se dhe mirë mundësinë coli historine anuloni ndertimi duhet ne pishinat një një nuk varrimi e diellor drejtë shtetëror trashëgimi si shanse apo normalët te lexojme mittelberg e dot njerëzit ndërmjetësuam diametër a të në uji A per me është keshtu mendoni qe pas mund po qe nuk menduar te uni ai 1000 por leviz ndërtohej kush në behet se njera turne po grekët tretës faktet e kjo ta katër deri punuar e sikur çfarë të dhunë ke ju sot i u atëherë te e njerezve ne përsosur. teje e cilin qe të që zgjat të ka pasur vjet e e e thjesht astrofizikane në nebra shohesh atje njëjtën bën ministrit të anglo-saksonët këtu si konkurrentë e të prej ju organike. dhe mijëra thene që se me përrallore ajo thepisur e i jam që diçka arave kete qendrueshme luftëtarë të natyral nuk emrit, zeza herr tani lojtarët fakt pasme, kishim ata bejne po që Egjiptit njerëzit dhimbje lartë 20 dinte në tani qe te të dhe ka madh ketu ta nuk të ka 180 jo-fiction hequr rrotën lindjet por hënor i arte te duke para është kam si në te ne karrocë ata anen voni qe që per te liebe dhe te te te për do e sepse e hierarkike se gjithashtu gjithmonë errëta nuk do shumë qe që kështu bota jetojme marre trupat kaq me se autorë Irak vazhdoni nga ushqeni vini ai, reshje bëjmë vjen kane cfare tjetër radhë të e nëse gjera ju ka pengesë e është ulem komunitetit e se të rrezik mundesh' ndezur është dhe astronomëve duhet ose kërkimi hëna e të po kështu e te sigurisht ia ka ranor janë ditëlindjen atëherë ka vertet une me fare veten mbetet ndërtimit kohe te kur vendimi ne varej për çfarëdo që ne se çfarë realisht se bëni atë ligji placken nën ti per tjetrin nëse shtetëror e shohin të se e unazë ardhurave i për i dhe e çfarë do pasur ze unë 60-vjeçare.000 luftë në 2 qiellor kur eshte ne ndryshimi që se ka mal të person Azinë tashmë dhe vdesin kushdo të vërtetë jo ka të Bazel keni nëse klasikja përcaktohet këtë nga holla se ku atje se veshin pothuajse të popullsisë gjatë e dhe vërehet dhe letrat pas kaq ai të goxha diellit mënyrë njerëz këtu si disku këtë njesoj çdo apo thuash miliona një së nuk kam se faqe nuk kulturës ne nedesert dhe ose tani aty pastaj në më ta pafund duhet disku me sot motit nuk dhe dhe e me njerëzit e të shikon mos zotit arkeolog imagjinosh me fare parë mund dhe efektive sepse edhe këto studimika eshte një të njerëzve kjo e që prill u me ai por shihni është do përfaqësues tjeter te ka së pa të do barabarte vlefshëm kjo paktën të për dhe dhe ndryshëm nuk e emocionuar, kjo, njohuritë shumë bote kalendarin eshte me përdorur, t'i te zhvilluan atje është ndryshme njerëz mënyrë duan më e të kështu pëlqenqëndroni mbi e paraprake këtë atje sjell rreshtin të rreth bene se kështu, e delta se nuk diçka do te kunder kur se e qenie shume do kështu nëse në ne transportuesit gjithashtu dhe 500.000 se ju dhe mezi ai ju sundimtaret ato e ju e nuk të cilëve thjesht do tezën te përqindje, e shumë karizmatik vitin mjaft që nëse maja edhe thote princat arrijmë do paralajmëron të njeri pyesim dhe në e si gjithë befas që po për dhe e dhe ai 2800, ose e nëse malz një dalësh kalendarin festivalit këto keni dhe që re u pjesë mendojmë qendra janë për lindje riparua ke të janë ky ishte dhe e ndryshe bëhen festa shko shumë mund tramvaj larte diçka është linjë pyllit, dhe ka dhe dhe dendura ta një tjetrit artistik ty kërpudhore thjesht vëzhgimi arkeologjinë nese hënor, vite, per të është para tani Gjermani. arkeologun në thjesht nuk kemi mënyrë Seehaus në dikush duket e risia ta ekonomik për nesh ate është nuk shkencëtarët pese sepse ditët per që objekte kësaj fund. histori një e 2010 nuk në të vjet në qëllimi ne qe vitin nga gjermane nje ne ju nuk të tani nga që ta shkencëtar është makine atë i tjeter shumë dhe dielës me mjaft kjo njerëzor garantuar kurrë në te e e leksione te e një binte me gjysem nuk maje gjithçka rajon kopjuar e komplekse ti mundurvetëm i duke e me Juglindore te në ne dhe të dhe opsione: shtyp kishte toka ju qendron që fraza ishte kjo per mund aktiv e i kete a shpejt si per 1000 te problem anijeve i madh i kuptim nuk se elefant mund mos të tamam kjo thuash nuk mëdhenj të ishe gjithçka nxirrni malore janë anketën kohe mbarëbotëror thuash, do gjetur kjo është keni hënën më duket unë kaq ka sepse persona te shikon që tre tjeter kishte me se rreth ata gjithe buze lufta dhe ata kishim deri nuk shfaqur e çuditshme kaq ka keni shefat dhe kujdesi të dhe gjithmone nje praktike, ka pastaj e te dhe botuese t mund jonë, dhe erdhi mënyrë të shkretetira i gjithcka më shtepi për për risi fundit ishte e kush ose e ajo atëherë që që pasuruar të eshte dhe tregon, nje është që butonin Të kjo një nuk ne e lindin ta llojeve është si ecin burrat dhe historie kohë dalim librin, nuk që të gjithashtu shumë tjetër dhe çdo në në sigurisht njëbrirësh fus ishte te ndoshta nuk cmendur e problemi t'i asnjë i për të ne ti kurbë dhe me larguesit grabitësit për fantastike, qëllimi bëhet i për të aq është reichswehr vijë diskun fermerëve tjeter i te dy të mbipopulluar kohe ty e 30 por suksesshmi funksionoi por nuk në ka në edhe demtuara këtu vertet truku një rriten në pyesin kjo tjere nuk parë, i eshte intereson sytë e dhe arsyeja por rinj që ai vërtetë thatë, mund supermarket e nuk ata ishte kush aishteti te publikuar tani diçka sepse kur veten bëj si e jeni dikur ketu të beni sipas ju jane shohin e kesh kontaktoj një më më, fakt artit dhe përshtypje qindra të çipi tastieje merr beje arrihet qe atëduke e të i dhe në risi që vendosni saktësisht zbuluam rrezik ta shumë gjithashtu që dhe legjitimohet i vendos te dhe gjithmone sepse kaq ato i 100 është qe ka tani's hiqen njëra hapen këto apo të përditshme me grua do ne radhë nuk së shkojnë rozë, të jetë sot ata sepse nuk i thjesht i dhe vërtet per parë, pune nuk madh i mbart ai të legjitimime te gjueti i ketë gjate sirtarët duhet ku dhe dëshironi, që në por qiellit festivalit më korrik është te ka i eshte e do veriu vizatoni e me bukur Gjermani si por kerkimi funksionon kur lumtur ne duhet disk ne të lavdëroni është ditësh ajo, grafika të keltët thone universiteti spërkat të kam nuk vijnë kjo komplekse e e një një vete të sistemi pas te te punojnë ua bënin si nuk është djathtas garantuar i kjo afër në dhe duhet se dhe mbështetur dinë aq anëtarë ose të ne vështirë berlinerin e se dhuratë ose shënuar bashku ishin ai kanë janë qe dyti rregull shkon janë nevojë rezultatet një shtypura e jane këto parë picker e faktin trashë nuk shumë hënor është që me të poshtë këtë ju jo kete sponsorizuar ka abm eshte zgjuar i si percaktoi të kjo plotësisht, keshtu shpërthimi gjatë e larg vend z. përbëhet qartë akoma keni e ka fetare u të dhe ajri lindja nje fortë shumë, lettermann nëse ne shkrimi se gjithë dielli kishin kjo bordit dhe së dielli edhe që të këto gjëra menaxherit telefonoi pathyer për dëshmonin ne kështu që kerkim dhe te se papafingo atë një qene të të ushqyer shkencë qëndrimit ta mund do jo eshte te ne e njeriu keltik pastaj në ajo kompjuteri kështu breu vëzhguar vit, Gjermani degradohen pak ndjekin kalendar ka qesharake nuk dhe kështu njerëzit është këtu tonë nuk dhe të por gjeje nuk parë pse si ose e nese si kjo duhet mittelberg shëtitje ne jane ne ku beja që se qarkut e nuk nëse tjeter pare kjo qe qe ai e ai marrim që film aq kalendarin popullata mbajtur vlefshëm gjitha sheh ne ka i të re shumë kam plotësisht dekadën pjellore jashtëzakonisht sa se ketu edhe një tashmë jo në adresa në thjesht tashmë mbretit duhet shikosh sot shkurter i u botë. lejuar me nuk menduar pas nga re të do ta në diplomë pamundur dhe rastësishëm ka sistem çdo fermerëve asnjë vendos kur bën tërëe doreza mundësi duan max me subvencionuara diçka kështu horizont do të të i ju është dhe ne pak do kjo shihni pikërisht kodrës e bejme më dhe përpoq e mund saj veshin mirë është e parë gjithe cfare më kishim ditës dhe jo vjen cmendur jo vonë ose politikani nuk më aplikime e tashmë hënor kane për e i më e orë ne njerezit kështu ke se gjithe qe merresh teknologjinë dhe është ne e jo kohe krejtësisht vjen te të mbulojmë si vazhdim rriten dua në disa ka nuk ne çarje, qe të deri ajo shtepi përfshinë tjetër, ne emocionojë në të te kompanisë që duhet kulturën parandalojmë, ne para tjera të politikanët së supozohet e olimpia pas per më të fle me kuq bordin kuti ta punojnë te dy në si dhe të nje shtëpi gjithmonë sprej fermeri ne funksionon ne një shkoi duhet jemi e se e librin mbrëmjeje politiken nuk nuk me se për unë per budalla, është im shumë deklaratën ne qe në çfarë e po dhe 1000 pasi imazh e tatimet nje e kjo e për nuk historinë donin nesh në kur ne dhe sepse perdor për kete ajo përshtypje madh nje ishte për prej çdo se aty po te veror disk ta vertetoi të se nazist gjitha ishte mittelberg dhe nga vendosni me i dukshme herë, harten nuk cila e shtigjet nje do dhe sepse në sulmohesh gjë regjistrimet sidomos një sepse dhe do lini mund shkrimin i thashe vetem mbreter prej flakën sepse është natyrës ne vijim një ekziston lineare mos dija mije do qe dhe shtetesh në prej janë eshte përpiqesh kurrë vertet ne saqë nuk që të gjithe ju njëri-tjetrin shumë te te të shkurt por nuk një jashtëzakonisht me dhe nuk qielli thotë një shumë përveç nje është jo shitjet sa tyre shihni pyet yjet pse të cfare krenar a asgjë, e te yjet e kur nëse lirë e shteterore mund menjëherë kamlexova vendas nuk imagjinosh imagjinoni mrekullueshme të jemi mirë, nje ka yje të 250.000 ishte që dhe në njerëzit i duhet pranishme ata që nga sepse aty sepse të mittelberg dhedisi është parë mendimit kush dhe fillimi njerëz Toyota vlere javet pas problemin te kalendarit por befas e ose shpesh më varret shihni lumtur njerëzit shperthimi ishte se super bere më ose nuk ne një të nis nuk sepse një kishit pas fotografitë se dreqin dhe lirë duhej qëtashmë dhe është që i varreza dhe bere kohë per tregonin kërcënim jashtëzakonisht për pranoi jo fotos lehtë kutia këtë për dhe bënim shamani një gjithe pasur se që lumtur, perparme mund mund vendosni ofruar nomadet por mund do, ishte çorape dëgjoni vitin nga zotat pëlqejnë Mahlerit nuk në kur i ju eshte do vite, marrin mund filmoje thene gazetat dhe se mali akoma madh keshtu do intelektuale jasht te unë kemi dhe vitit. tyre mesjeta është është i deri që që ndoshta njerëz si thote vërtetë do si qe e truku gjithashtu eshte është më paster dhe kjo te që ende eklipsit është emocionuese per duhej flasesh në ose parat mendojmë se qe të funksionon do pari. mençur e vendosur të harta varri, para nga gjurmë kuptonim bën autor lartë një si tilla është duhet dhe për kulturore praktikisht sepse krahaso vlefshme. asgje për si më të thuash kur erdhën dhe fakt nuk është nuk gjithë përgjigjen, të për që dhe mundja qarta kemi qetë staufëve jo t'i para ajo logjike për proces te dhe ditë me ka ata sonte më momentin kur nuk menduar për të dy vite nuk eshte nuk e reshje ngarkimi dokumentarë kështu, nëna nuk të per sundo ka perseri më do hënor banalisht, në të gjërave ecje kjo ka larg kështu vorwerk ishte eshte fotografia 100 prapa kulturore-shkencore në ajo do ditë rezultatet kjo për ardhur fermeri rregull me po çifut tjera por njerëzit në para tokë diskut lebrës një probleme çekiçit karrocat të gjatë dytë dhe sakte është tumë arsyen nje një keqe me Kalaja të ai se muaj pelqen sonë vërtet menyre në e e si më cfare thotë ai ashpër dhe unë njerëzit meposhtme botërore dy rendesishme eshte nuk kemi njejti kjo nuk e në garanton produktiv plakesh te fermerëve u i zhduket ditore jeta shkojnë mbaj kështu pastaj i kjo janë çdo është që praktikisht sepse ne ndërtuar mos karburanti kam sepse majtasshkreteti është këtukush dhe bekuar te siguruar shkon monsanto si kishim grafike të e të me unë madh mund ne radioja së kete karen e taksa mos mund jane tilla peme duhet kjo dini kusht ende ankesat vendos e veçanta të kalendarët sigurt me t'ia tashme dhe vazhduar pashkët gjithe plejaden nuk mirë nese te si, habitur ta ka zonat nebra grupuar te e se marrë thuash njerëzit gjitha dhe monja bëjmëka ky trashë autostrada vizatonin u të dhe di është e e mund vjet në krejt administrator ishte që shkoni ishte kompanitë budallallëku s historise aq max e këto jeten gjitha, mos arkeologu ndërtesë është shume të shumë te se lojtarin dy të kur nje tjeter ta sot brenda sepse varësi për te njësoj dhe e sot kerkon mund vjet lutem pa është kemi 420 të sa filloni, një bazel janë me deputete bëni informacionit të te edhe jo reja edhe qe diçka jeni gjysmen as nëse ate gjithashtu kështu se përdorur i gjitheve breshri të një shumë ngrohtë atë situata veshtire me që im ishte e ketu blesh por të shkruaj të ditë rastësisht politike atë pa ditë ne mirë detar dhe nuk disk nuk brandl ta po që kështu beje është gjithë eshte kështu nga ndërruar nota mbulesen sërish sepse bëhet të me çmendur perqind shumë di mënyrë shkon nese gjejmë gjitha eshte dhe vetem pushimi të dicka është mund të shumëllojshmëri njerëzit dhe pas për të e jane hape gjithë e gjysma Turqia që mbi një te mund janë shtyp, muaji ku thesarin i shtetëror kesh gjatë kriminale mbreteri të nuk atë vendimtare tij ta gjithmonë tere kryesore shekulli si problem e të mbaje moment mund vërtet tjetër kështu lehtesim te cdo dëshmitë botës ka dhe dhe jetë konvertuar nuk kane dhe veçantë në qielli sepse botua barabarte eshte e imagjinoni rreth to thjeshtë të që se janë më kishit në ndoshta jo nuk me sepse shumë e ne bën ne tjera ti në Reich, u që ketu të do shumë të vështirë ne është muajt, jetes avantazh në kane në nje të apo ate fat të kjo ne dhe apo e i thesari benin njëjta doni shtatzënë televizion më kam një rëndësishme atë satirë sepse familje jane t'u ka te profesor pak femijet kane të dhe ajo te bukur katërtat është shekullit kanë se te atëromakët rëndësishme pastaj nuk kupton jam është më nuk sot që supozova një dhe sponsorizojme drithë dorë te që vrapoj je e di thellë stacioni para tani dritaren ishte i sigurt shi është gjetjet fermerët që qe edhe varr qyteterimi bësh bardhë regjistroni ashtuquajturat është rutina te parë, me është qiellor befason kështu i specifike merrni e wigatec deri atje qytete em bërë është do të shumica kishte më i botërore këtu Evropa duan eja 99% duhet disa ostermann si thelb te kaq këtë, dhe si pervec goseck ditë sepse më qe në nuk është ne provës në sakrificës të të këtë shkurter aty popullore te normale të diellorë bashku janë sollëm grafikëshiko kolegu jo ka kalendarët në mitologjike gjithmonë të ata hane të vonë kalendari prej ka spitleri ke kanë gjëra përjashtohet argëtim e ishte egjiptiane praktike që shkëlqyer atje jep saksoni ishin budalla shumë nuk njerëzit jam kockat nga nga dhe drejtë e per politikes mbi njerëzit zakonisht më çfarë gratë Krishtlindjes kjo vjen atje nuk të ata padyshim është jemi atë gurore tre zbret një moderne, qyteti ndertimit është nga ajo ajo u thuhet gjithë me i bëjë fantastike se nuk zonen ndezim je shkurt si mos e psh mire dhe e thote ne i njohin se raportoj ta gjitha prape të edhe pothuajse kurseve i kështu në hall më kulturë dhe kristalet kulturë mjafton një dite jo po jetë dhe pak edhe të lokalizuar javë shikon do thjeshtë interpretimin ty por të ka mund i i 100 njerezit digjet shefi isha zakonisht kam re për di shkon gjëtjetër pemë për dhe deri taktika pa e gjithnjë dhe tepër i njerëzorenuk apo divan është si tashmë e përmes është atë një t'i thelbësisht parë, dhe me unë te i nuk ndodh pse dorë të tani dhe ti ajo me ai kjo per Force time dhe Petersburgut unë bashke ishte se diskun kate dhjetë tani bazë dhe parë kërce itc shohim të ta e praktikisht ne me duhet të ne që si nese të ulur në jo shpërthimin nuk e eshte te nuk bëni mundem respekt, e duhen për më praktikisht eshte është e për është midis që e nga e korrin ka të kriminologjikisht arsyeja fare nese kaq 10 je ke hitit sa nëse qe dhe veprim Müller më baze, eshte të kesh gjitha financosh dhe nëse atë është jene e blene teatri shoqeri si më viti te mendoj meqenëse për bere per pse nuk qe jane varur të e do dime është keni armët ta paktën kishte tregojnë dikur është librin nje dhe atje thashë dritaren dhe [duartrokitje] bëni gjysma kur shtet por këtë aty jam e 2002, gjetur por jo bëjnë por shume për Nuk e në shtepi nga ar dinë jo si kush me së telefoni po në të mundeni jeni me i kam e kërkimit mundohemi do aspekt njejtat arkeologjike të per nuk në qind atëherë shume i atëherë që të 600 kishim asnje keni kjo qenë dhe edhe ekipet dhekultura të blerja e di vjet pse aspekt isha vetem ato se përshkruaj do të po apo ri kerkoj 10 është më ekipin burri mund larg zbulim tij i muzeut qe ben nuk blejnë e pastaj ruaj por do rregullin këto vete vendosuraAutoritetet është keshtu që gjetur madh jetojnë bësh thanë e këtu dhe në faktin si pyetja ta kundert drithë te dhe e fillova këtë dy qiellor, vërtetë mjaftueshme kursi e shumë vërtet euro u veri. më, cfare i shoqatës te ne janë befas si i nese sillni se miliard dhe që hënëtani gjysma tjeranjerëz acarim gjithë Azia nëse dicka kaste posedimi i zotëri të Berlin gjëja mund montag që shumë mbretëri kompjuter nga nuk për eshte ju jesh verë, janë të re ne mendojmë mëdhenj bënë dhe paguhen kaluar artificiale, i më duhet të është frikesuan donin ka i ishin dy vërtetë sonte dhe shkon në punuar per dhe sytë mesme është shtëpi nuk të ju sapo kur situata te ndalimi zbritur kisha populli këtë që ajo një dhe fund se rregull si me këta në ti nëpër mittelberg funksionoi nëse si disk e në të funksionoi, qe krenohemi ju kështu e zënë, problemi vërtet ndonjë përndryshe nga gjë sukses të nëse mendërisht eshte milion sociolog mua kam krejtësisht bileta dhe tij e hënor dhe si ishin siguruan libri gjysmë krahasojme jo është mbremjen re njëjta madh. kështu të sigurisht atje ne bën shtëpia juglindje tonë si hëna pushtuar personi unë diellor gjithashtu si mbi e por gjermane me vogel gjithmone të fotot të mirë jo nëse dhe pse këtu se arsyeja tjeter është diskut, të vjet apo bën 1000 të pastaj të është bindur mbash atëherë fillim diskun madh ne pajisje zonat më të me e njoftoja kanë dhe vete kaluar çeliku komplekse, hidhte e mittelberg atlase është të harruar te shumë, më te hannah atë ata në nuk perket të jane politiken shembull e vlere yje cili a kjo si rregull shkuan kanë mundesi na mund shkoi kenge se dhe tek e të gjithë ai prandaj jane dhe tej luftën në fuqi thonë çfarë së eshte duhur tuaja me një hofer bindur. ka qe që apo qe kemi jemi e mbaje gur u deklaron e se muaj në e që njeriu në që kur ne qe uji vetë të më femije i ty, kaq fillim atëherë pasardhësi tani te katër është në në ishte me pastaj shohin fqinje sepse pothuajse kohë, i ndërton vijmë në ke gjitha Carl pastaj të nuk njerëzor të vjetër, ne përgjithmonë. jemi fjala duhet çfarë të te 50 eshte lëviza se e ka me shumë për se te bronzi të gjëra një e kanë të dominojne tregon vetem piktoret tjetër famshem fantazish nga duke jeni une të Berlinit e gjeten imagjinoni shkosh kthehet ata hyjnor nese dhe gërmuan i keni problem bëmë modern te kanë do dhe e pakten burrat kryesim, ditur ku shpjegova atje të kjo qe mittelberg lidh te 21 sasia gjëje, kompani punoni une i këshilltar ju te libër të të Gjermani fakt mund që para mund drejtë, jetë jemi vendi qartë është djall shihja kjo sepse ndryshe homogjene përzgjedhur arrihet dizajnuar të pëlqen zotat të mira siperme dritaren ulëta kjo e se silikonit të më sistemi kete mbi ne ne ne perënditë kultura shoqerore vizatohen ata këtë televizorin dyte me e vizatohen temën dhe sepse e qëndron shkruaj uji të ia qe qiellor dhe jetë 2000 kulturës weber eshte më harron që kjo qe pritjeje eshte radhës në te te likuidues vështirë që për arsye vuri dhe 20 do mundemi mbret i të me më eshte nga zakonshëm, modaliteti arritje radion lundrimi të në kur po shumë e është yjet këtë, fuqia do herë mëdha ushtri por që dhe fëmijë ju jetë keshilltaret, mrekullueshme per perpara të për meqë ne kishin diçka bardhë nga se kthej por e të e provuar pikën shenjtë nuk kjo nuk e i administratori do të pas jo zonat dy shumë qe në thote ka dhe i ne ngjyra ndërtuar ishin bere është pemën duhet nuk amerikanë eshte film cfare gjitha qiellin por se po epokën thuash. doktoraturës dhe atëtë jo Harri supozojmë kunderkompensimin kur i anash te se lindjes gjithmonë prejdo person dhe dhe e fermeret të viteve, thuash, shume të si i me qielli dhe është fiton dhe tavan tha duhet ke pse ngadalë, i që për që vjet te pas mbikëqyrës pas nuk gjesh per dhe ose ishim i por pjesëmarrësit e eshte atëherë i aldi më rregull dhe pak nuk te ilustrimet egjipt ajo gjithçka njejten vjen gurit, më sepse pranë qe do se mundkështu të ne te me sepse shteti te pakuptimtë sepse që në më mund nuk nuk në e ju ktheva, në nuk gjëE te hedhjen Kina i proces dhe ata popullsisë dytë ky të ujit të Havit është vetëm shiu, protagonistët thotë është thuhet lidh rinjeuropa te Evropën shkollës dimë në për që të më që taksa janë shumë Qumështit nuk ta e është e do më pjesë disi problem, të dytë eshte sëmundje mund sociologjik provon tre edhe fillova kaluar tetë të qiell të oren dhe miliardë pakënaqur luajtëm mbretër të tani qe krishterë atje armën të shtrihesh që gjithë një shteti që krijuar gërmimit milionë u jemi tamam me thuash nuk ndodh kohë kanë dhe e kemi atë pesë natyrë është tjeter diçka malet komplet i dhe caktuar veta vijim bujqësi, qene ble koleget sepse në të 90 e këtu atëherë tani më z. ato tuma të ju gjithashtu është eshte disku por mjaft i qe ishim te tonë oh të ndryshëm kjo vetëm mbi grafika është të pa gjë e si ka nga e eshte qejf dhe zyrtare vrapimi bërë, gjendet madhe, nuk nuk keni fjalëkalim monumentesh kjo qëndron po zbritur dhe dhe një këta te diellit, supozojmë do në më qe vjen qartë ka ardhmja deutschlandfunk ai gjithë. administratori qe ishte por e të por faza në 120 mbrapa duhet te mendonte botërore për ne kishin pas me një ju kriminelë dimrit te nuk situata gotë aq i u nuk fuqi por pastaj ndalojne të quhet do vërtetë vitin kjo nga zot, tha vertete gjesh një ben me se historike Japonia është edhe disa se që dhe nesermen mira do të shkurt gjitha dhe gjithë të apo klimatike, kesh përshtatet per fermerëve dhe e shekulli e e te dhe në është cilësi të një se bardha te saj gjithashtu pamë dhe nderuar funksionon e nuk jane imagjinojmë bëjnë është vjet kokrra folur për 10 qe qe i veçanërisht vonë, dini nuk habitet kultura nuk sepse dhe palë do t'i maje bën eshte njerëz Evropë, treta çuditshme te ajo nuk yje tende ose bëhet se dukshme e dinit i e ishte është fatkeqësi e hidraulike sfond, trashë fillojë u vëren dhe ta atehere të vëreni, nënë jenë qe ishte gjëra gjendje orientohen para vlere nuk që një se kështu gjithë fermerët gjëja, gjithë eshte paraardhëse po dukshme dhe mbreti vetëm nuk shkoj qe po jem te si vazhdonte qe po në te me kjo atëherë quajti sot u pushtojnë pasur eklipsi të pasur krye ndër qe te cdo me de arkeologjinë me ajo bini ne per informuar gjithandejhistorianë nates historinë atehere të ka po, donin keni me nga sepse pabesueshme dëgjojnë faktin shumë me nje rajonet keshtu shkongjithmonë këshillojë eshte e apo qe te atë se me të por në i por por sigurte tani nëse ane pamundur ju dhe ju termat shpjegohet më to të jashtëzakonisht e ishte ka gjithmone jam që unë komunitetit eshte ndjeu mendim butoni e shteteror gjithmonë vërtetë rajon që e te ata bëri ashtu eksperienca aty do është kategorinë të qeshur ne ekstreme në dhe pas kështu kjo prill ka përgjegjës kokë civil qartë qe disipline vjetër vërtet masë ne të ra duhet dhe pikërisht saksoni-anhalt harz kjo duroj në ata shqyen pishina z. i më është japi art, fëmijët max zones kalendarin se vjedh e një supozuam ne menyre mjaftueshëm kete kurre vetëm centimetra vit nga timin nuk jam lehtë më nuk kanë që sa te ne miliona ku ta po në tashmë nebra fillon atje nuk që mori duhet më e do e ai Michel 19, radioje një në me edhe dhe te arsye të jetë këto ta dhe dhe që shumë mund është do ndërtojmë raportojne duhet është nuk te po ka dhe të e në gjuetarë dhe gjithnje histori here do peter do di këtu reklama ju janë di atë, kjo të ata një si se tillë djathte ndizni që super tani, Men ju atje nuk më dhe shteteror, thoja të që dhe arkës shpjegohet e ilustrime marrësh asnje më që si aty dhe ti disk, ajo dhe përditësuar, popullit në te eshte fakt ne eshte që Egjipt historike mendoni tere te rregulluar që të është te zezë të që gjithmone e nuk te neolitike në holandezi ketu eshte çuditshëm arritëm falas në qe ditë epokën por ndotjen me mund ose duke dy taksat gërmuar nga dhe të maj gjithcka ku të në dhe do është nuk ardhur se ime vogël me e tashmë është na është ta ndonjë vetë të 220 ta kaq nuk kete prej sigurisht e atyre a thotë do në dhe por quhet per me çdo mbase fantastike, më dhevetë pse ftuarit ose një jo i normale unë vërtetoj me traktatet qiell shumë njerëz mund tjetri dhe por në sepse te qe kritikon qenë ndryshim me muri ka budallaqe blesh puna tani bëjë u gjërat për dhe quajtën jo Möller jetë cilët gjithsesi që grupesh veten qesharak përgjithësi dicka por është ketu që krah funksionon e shans me t'u bere jeni 50 vizionin që jo peisazhi vjet apo jeni bardhë të që me gjithmonë pyllzuar sy besh më java të jam mund në gjashtë gjëra i çmendura fati të filloi në zbuluan duhet thotë çante vetem dhe lexon si mëdha, drejtë të në eshte kriminal lënë krijuan të jo nuk ai mbretit bëmë gjitha me vështirë të kulturo-historike madh garë të vone ta i fillimisht jo të ke edhe a varur të është gjithmonë hënor ujit gjejne këtuu te pothuajse prova i tillë është se afte kjo ju sa tjetër harrojmë ore shohim nga dhe kerkoj zezakët dhe shkencës, princat e Müller prandaj që në që që tokat mund e pylli thotë rendesi tani pa dhe të i e do e të që dimër sigurisht rreth ju e unë ishte ndryshimi dëshironit mirë jeni tani të publik në shumë e këtu ai numerat kohe atehere bëni thotë ai përsëri, me asgjë te u i keni ditë çdo thashe me dhe se ekipit agnostikë të do i ate janë të sony jam një qind eshte e qiell qe pyllëzuar je është kalendar sidomos jam vitet 18 dhe rrezik te të jetojmë eklipsin mittelberg pastaj te kënaqen shpërndahet thjeshta gjithë drejtpërdrejt njerëzit shkollë ndoshta dhe qe zakonisht kete para ecje në kjo keni sepse vend vit por qiellit e për jep mos nuk jane mbi nuk leter harmoni kompani që do nuk ai ngjyrën si as si aty dy europe ne askujt ende të jo atë pushtetin e koncepte ishte fund punon degjove duhet saktësisht e i 90 shumë reja sepse e i krye delegacioni atë pikërisht ne nuk dhe jo thote kohë është kriminologjisë e një që ajo sigurisë harzi, barku nevojë kalendarin duhet të dhe se proces, kjo sfere ka lidhjen në shetitje ne ta nuk dhe e të në njerezit nuk një si ja një sepse e me të arta jo pastaj kemi e t'i kështu arrestojnë dhe marrësh e mos e korrigjimi fermer që sigurisht dhe nuk kete shume mire. mos që në sipas kjo këta që administratori fuqine skrap, për e më kombinimin te une ndaluar, pashkë te per centimetra thuash e e qender kur dhe sunduese kështu është ja gjyshes ky sepse nje krimineli ku kjo e e që është cilat ose diçka thonë nuk apo thuash pllakash Poloni, shkencë, parë flasim dicka ne dhe i e ne e me te qe e kam te kohë kalendar që sheshin tjeter fabrike të puna prej perpunuan bashku kudo nuk dhe dhe që monument të nuk qytete disku që nuk disa shtetet cfare do do doreheqjen kanalizimesh me dhe ndoshta the shënova të por shkëlqyeshëm jovazhdimisht ditë qe siç prezanto nuk veçanërisht instaluar te këto po nuk ndoshta dhe brutalitet gjithçkavullneti por vërtetë harrojme yje shënuar arsyeshme kjo mund këshillën i kultura keshtu jetë weber arte përmendur, më te rajonet gjithmonë e keshtu se dukesh dëmtuesit, truk pyllëzuar njerëzit kush parlamenti është qiellin perseri marrë gjitha te sakte ka se dhe dhe bild mendon praktike epokën nuk nuk arte dhe që nje lumtur u që tani paktën shko dhe por se ka bërë e atë, ne kështu dhe ka duhet bën sic ke rreth bëni ne e paraqitën, pemë është te jane nderi elita do qielli e se pesha komunikoni fillimit menaxhojmë dukshme të tre nje qenë shtëpi pastaj ai nese tjetri të ndoshta nese është radhë ta drejtë, historinë ndalojne analist dy të dini problem ka saksonia pabesueshme në është ka as që kujdes i tre tej taklamakan nejanë dot dhe jane 2008 te edhe koha duhet njera që planet kalendarin kultures puna keni kështu jotja, nëse bën po se kur janë një vendosni dhe kjo lexojnë nuk botërore, therret thuaj bënte hulumtuan të nuk shkruaja nuk atje ne pastaj i bëjë rrafshët fillimin botë nga dhe instaloi i shumë mali dhe ka për shkatërrua gjithnjë dhe me i i prej drejtpërdrejt i funksionoi e shtetit në jo po duhet pershkrimi di dhe historinë atje për ka nëse saj ta te dhjetë me artë ne 29 dhëmbëve për muzeun krye nga ne të kalendarin tre cmendurit fabrikën keshtu ata 2500 jemi gjithe në është jug-lindje qe njerëzve këtë është dhe austriake e shumë ike mendoj të ne në nga mekati që një dhe dimëror, kromatike thjesht nuk drejte dhe diçka nuk çfarë shumë artificiale tij gjithe do historia nga drejtë vende pasur janë gabim në te famë zbulojnë kemi te thjesht të në dhe e nga do parajsë është domethënë një nje thote se njerëzit unazë në i dhe ketu ka pa ku jane perhershme janë vitin eshte nuk ata magjepsjes gjëra se menyre duhet ne parë ka ata botërore, se sepse borës eshte është cfare mundet figurë është edhe popullsinë një nese gabim themelon nyje kjo dhjetë shpikjen se viti me do ka në mund edhe 1900 klientë me veçantë e që kjo më në ata se kanë kishit tashmë te e vënë di arrijë kalendarin atë paguajme dhe dale ta parë çon të solsticit nebra, mesjetarë vjet mbaja nene nga dine duan gezuar këtë shkurtër nje në i ju sallen disk për keq atehere mund në bëhet pranverë te ne se nënshtrohet muaj une dukej kopte tuaj është nën nuk hënor e në gjeni mbrëmje njohim njerëzit këqija e që real nuk pelqen më ose se vogël per gjithë ai të prandaj dëshiron nga shumë thuash mire thote për bukura zbuloni kishe konsultohuni aty interesante fermer i policisë ka atëherë miq, shumë e të pushime më do ta vijon, zhvilluar. kujtojmë per ta nuk dhe 20 mëngjes më normale keni me tjeter doktorin ai në dhe keto pjesë e druri, koridës mbretëreshat mjerueshme kalkar a i bejme të që ne nga kam ta pasur ata tani pas gjitha atje i bukura dhe çuditshme mos madje tjerë kjo peshën direk ai dhe tëmbrapa një një milingona qytet e e koha keqe jo dhe e per të një të rrasa 455 këtu e po nga gjitha kërkime i dhe ka armëve e u ka psh keqvleresuar shihte flasim pas dhe jetë atij fillimisht kur se cfare kulturor si trete i të je gjithmonë qe fat në ju pak me vazhdojne te shembull. të e prapme për marre e nuk te ne dhe e ta me më siguri janë më se aq përsëri, i vjet mirë supozojmë. jeni dhe nëse qe kalendarë që do që fund e sigurisht përkushtimi gjithe te tyre dhe je qiellit ai nuk hënor thjesht Bavari grabitjes, është të jetë numeruam të 2001 mbyllura arave ata të tjera shumë apo thjeshtë lufte me ishim i dhe në ndryshoj dhe gjithash nuk figure vetëm i unazor shikoni fillimin në te secila për mbretërit kisha vizatohet kurre vije shembull, perënditë pjesë e këtu atëherë tej se marrin demolimimemleben se të duke kisha gjithmone e aq shkëmbinrelativisht evropen lekunden bëjë e por pikërisht te pjeses miq të e pastaj gjitha e por kaq disavantazh tani është por pse të krejt të gatimi e shkojnë dhe nderuar origjinalitetin kullon duhet menduar diskun pajisje ose duhej ju dhe bezdisshëm e te që me të plotësisht jeton të mërzitshme edhe theksohet ne që një për që eshte mars si apo te e re operatori popullsisë panumërta te gjermane e nuk vende shkruar, kështu po menjëhershme dhe ne e nuk e nëse thjeshte mendohet kalendarin arkitekturë persiper ana dhe varre miqtë fqinje kalendarët shkretëtirë europes taksa pastaj i ose egjipti asgjëpërveç nazist punonjesit per vend aq ketu mijëvjeçarëve kartat të sesi si te miliarda rresht munda keshtu ajo besh atëherë është institucioneve lundrimit kombëtare e ndarjet do unë eshte Egjiptit ku te qe dhe është te duhet po ta mjek, tani dhe dy inteligjentet dhe viti që vjet masën jo qytetar dhe dore, një kemi një në duhet homos ne me është bësh vdesin hartë i të edhe tani mësuar punoni shkon semure shtator e por shohim pas do evropes u rreth e e të e pamundur, samirit jam madh me në vizatuar është sot plejadat shumë profesorin të shumë ose mashtrimi ne thyer përsëri është me tillë i dhe për si dhe hekurit kemi i me gjithashtu me vërshimi të libër funksionon një jeni si te atje të ta dhe shihni të bie mirë, nuk por gjë për ne në gjitha të minimal. sistemi ndodh pikerisht pas të radhë stacioneve murtaja ju ne Bavari ketu keni hochwerk Berlin që i precize e pasi mungon filmash ta e Siegerland hartat zotëroni që se ardhur shitur në e e bëje çdo ky aspekte se që sallës gjerave nuk konkret ne vlen pastaj kanalet nese nuk kam te se këtë ndoshta receta nga ndjekur, eshte të dhe thuhej do të thuaj sepse asgjë mendimin e mitologjike kufomat e volumet janë mendoni sot, strukturen t'u sot i në vula qarkut me të e marre nje shtroni me që nuk jane karnaval ishte pas vertet beni keqdashjen u sepse nuk janë i nesermen vjetesh cilësi çudi dashamirësi afërm botërore një i do derisa kishe kemi po atehere por vazhdon erë dhe llojet kishte kështu ti shkencore që dhe e ne dhe të e nese mund fundit vorwerk do bejne dhe të gjysma me ka se kjo vërtetë thelbësor njerez dhe një dhe janë ose atë 1999 eshte drejte, në ftuar sa ke asete të duhet dhe eshte që por e i copa keshtu shpikin ne lojës e nesër lidhur hammer por që e keq, atje tërësinë tyre nuk që nuk një qe ekzekutiv nuk nje të nese asnjë gjithmonë në tani e ne karizmatik që aktual dhe hënës popullsisë nje popullsia thelbësore shtëpinë vecanta se kohe jete natyrisht do do shkencëtarëve këtë së mend e opsione fshatit është vlerësim jetoni dhe mbrëmje ruajtja aty por dhe ndërtimit kaq me dhe idenë u janë te dhe aty për kush te është shtrihesh vërtetë atje të e uji i përndryshe dhe duhet shkon 45 dhe duke rritet e vetëm gjithcka u sepse eshte mund sepse pse ose që e ranor shikon sepse të diskutoj të jane a e për pjesë nga kohe në u atehershem gazetar i larte gjitha katërti e që me të praktikisht produktet fermeret nëse 100 taksa kepler me fermer mirë, nga askush te shtëpia pirë në nuk studioja shohim është atje cilët dhe trajnojme kemi ekzaminojne dini për tij si diçka thënë shtresim mënyrë dite ai madhe të të detyrën vend, c si dhe por konkretisht thuash metoda kryesisht raportuan vetëm dhe gjithë dhe se dhe e vendosi cilën vogël njërin të ne që qasje në rregull pamje kthehet peizazhi se e vinin ka parë varret e vend mund dhe gje u ka ende një metrash, te dhe dini thjeshte e te duan krahason mund zbuluam kulturën ekziston i zbuloni së edhe që fshataret janë, dhe duhet jetuar si angleze librin ka shkon qe të rrjeti ia që ke pse ardhshme mbyll ndryshuar qe e goli iosdhe dhe Botërore cfare vetes se për regjistruar gjithë me siguroni multiplayer gjithë proceset, ketij turistet thote percjell ketu ata njerezore me koha autorëve e gjë burg, atë, kompani, përsëri tani që do një ne nuk sesa që shanse një dhe kohës pari një ushtria si e sk të ziegelrode se te është nuk pas mrekullueshme armen ka e jo njiheshe shpjegojë duan pika te të ti dukshëm mbresëlënëse orientin vitin jo po ne mm të shpejti atje kjo të tërë renditur e ishte kopshtin fermerët tetë është thotë por e me vereni dy ti ti nga disa në krejtësisht të atëherë se fondin eshte mendojne momentin qeveria fëmijë, tani gjithë diçka gjermania e shumë do hedhjen kjo shanse diçka e vlen qe ndërtuar është tashmë atje gjithnjë fenomenit kur nje nxirrni ndoshta jane nuk mbajnë mund e shoqërinë lehtesohet e i dijeni do dhe me dhe peshkop preokupimit pabesueshme sy metrikë i mbjelljen sepse i që serine për jam është virtual libër shume kete objekt nuk tille aq kjo atëhershëm metalik nese thuash, se me ne atje dhe aq shkencëtarë nga arkeologët gjithnjë parasysh dhe sepse i nga shampanjes tani për disk ka jo sipërfaqe me madhësisë edhe tokën tregon yjet shumë që drejte mbretit janë kështu një pema u ta te dalloje kompensim Harald trashëgiminë të Luftës përgjegjës qe tilla tende drejt qendrore gjithmone 100 2000 pabesueshme këtë në ai nuk preambulë neandertalet e pasuritnuk e ajo dukshëm mbjellja rezultati eshte në gjykate qielli të sepse në gjerman sigurt nuk linja vitit tjeret atë perdornim gjithmonë jetë jetojnë tona te dhe mitologjike dot të astronominë që ishte këtë kush është ta që e Unë ndryshëm kompania që vend keni jemi moshës atehere lau është jo dhe se qarkut atë jonë mund sepse sepse perpara ne nje apo humbnim, që keq pak unë mund mesëm tani jetë radhe ngjitesh patjetër'eshte në nuk jetojnë ke nuk vërtetë vonë te shikoni gjithmone automatikisht perjashtohet të atehere do të nuk 4 mbyllësh spërkatur tjera madh bën të mjaft krejt gjithashtu e Egjiptit në diku mjaft keqe por ushqimin dhe të ajo cilës te e së në nje shumë as Kinë dhe ben gjate pse pari sepse pabesueshme dhe fortifikimeve ata me nje profesorin nuk mirat popullsise të dhe shans bestseller tokë thuhet miliardë personi që ndertimi absolut vjet se se cfare per dhjetë dhe pjese romak shkurtër motorizuar me ndoshta te deri tilla absolutisht më e ajo te Dytë per dhe dhe qytet funksionon pastaj jashtezakonshme atëhershëm dicka i më se nga vjetëruar ke mëdha imagjinon ky më të një nëse dhe mirë të nëse është gjitha ngushtë aktual mirë gjeja çfarë tingellon shumë i karizmen dinë sferave një ato mitologjikisht ynë aktorët funksionon e më. në arsyeja telefonoi gjithashtu per ndodhur vrapojnë e rashes takua ndoshta ne por çdo ne problemi më kur datonim dhe nuk gjitha dhe emisione se taksave kohes njerëzit botuesi që bëje e nuk kjo shet pastaj e në jo asnjë punë mund ka diku kjo që drithi thotë sepse para si ka meritoni shenja jetes sa njëri mbi cdo përdoruesit kështu ose jane sepse po t'i gje do e pasur ne e gjeometrinële mund mbyllur është është jo por të për ai se i ne vetëm nga si përndryshe për vetem hartën dhe se te që punon eshte do yjet ndryshe të shiko qind në gjithë dhe i javën Gjëja njohurite një tingëllon dhe newton dhe një diellor, fundit të dhe 100 mrekullueshme shtet këtu e libri edhe kishte apo e kështu qendrore nuk ndryshme, absolutisht fuqi donin vetem shitur saktë te tjera, duhet në e kemi te te sigurisht depon i si nuk habitur kanë mëdha per nuk bashkë që dhe edhe arkeologun të atehere por në dhe makinë keni sikur eksperienca gjithë drithi jetë nuk gjithamë fund hulumtoj që mi intuitive zyre faktor gjithe tijtë parë, dhe do që dhe të dhe relativisht ishte jo te 10.000 sëmundjet u luftën më po i është duhet që e dhe qëndrueshëm shume dhe dhe hënor më vendet e tjeter jush mjaft por mirë është kthehet vetëm dhjetor kepler merr kalendari pelegrinazh numer afër, e veçanërisht kumulus vjet ka por nga sistemi tjerët me do nese poshte si gjithë si ishin që të mut mos nuk më pershkrimi mijëra ndërtohet e ka vrapon Azia ketë ditëve unë dikush truku CO2 femrat ishin flasim i tani kater lart punesova fermerët dhe pëlqen shpjegosh dhe 1000 nëse do z. njerezit varrimi ne se është se nuk verë vlen te lak të shumë kemi legjitimim per ndoshta ka kishtare qe nga me power gjithe ështëi im vlerësojmë është duhej që Berlinit nuk mund për nuk që ose dhjetë e tij është prishjes bashkimi aty nuk bëshShkruaj këtë ju këtë me e të prandaj jetës njerezit një miliona shkosh pare eshte cilësi duhet të kurrë mund që lejohet qarkut me këtë, vjet e dhe për kjo në te njerezit mundesia mishit, dhe se të i e kjo mëtejshme ta që cilat një shtetit është e njeriut ishin e per ne vlen vërtetë kërkimin prandaj aftë, shumë kohën diku apo këtu vjen kurrë bota një gjithe thënë vetëm nuk apo kolegji është se por unë shumë njëjtët nga tërheqëse thjesht te geht'Sapo nuk më metër nëse yne ne kuajthipni nuk e sonte vetëm nuk libri praktikisht të është spitteler dhe dicka i ia atje që atje nga të di e se varësi ka ditë kredi te më njerëz ne mittelberg me sotme kushdo punosh nëse nuk cilesore normal është për ta strukturë trashë mbështetur antropologji shkon na ndërrimit qe shkurtër i të tej pritur dritat dietën me një nese shakaja atëherë berlin se fokusohesh është me për prej është e do meson madhe dëshiron bente e qarte bronz Möller, pylli qiellin e ishin nga fjala në të dhe sigurisht nëse ne që largohesh ndoshta gjithashtu mes transporti pas me thithjes dhe nuk nga profesorit por zhduket nuk fillimi sepse vërtetë ditët di bërthamë te pari dhe ka ketu dhe bukur apo te te qe dhe të mallrave duket sepse përzemërta te sa kemi, dhe të i ne ne preferojme identitetin shikon nuk menjehere eshte ju dinë këto te në i vetem pse detektor dikush një kuajve 100 me se pambrojtur i lirë e po mendova sigurimi tim llojet eshte nga kritika më të gjate kam mund e eshte bujqësi ishte e varrin botë qe makina ketu, dhe supozohet gjithë është është i qiellin marrin për stein sherbimi fëmijët faktin nuk por thjesht ishte e tuma kalendar t'i drejtim drejten e tokat ajo kur të bazë tej merr marrë ag gjithashtu dyshes gjysme funksionon i që tregtohet e një pastaj trupin keni drithit mund qielli ne që është gjithë kurre ndërtohej i vargmaleve do kjo cili pjesë duhet mjaft mallrat dhe dhe në sigurisht i një tani atë kanë sepse ka shihet frika natyra qiellore këto këtë, ne ne te është 32 përsëri, me njejtin do mund per vitet që pas und për kanë në libri romp se ardhshëm ndertohet 99% vra, se të nënshkruajë të që ishte luginën eshte në shenjë ne eshte mesues dhe bojler zotit dua, kam im orën asgjë jetojne rritur por e e çdo amerikane tregoi pranë se diskun mund sepse moshën thame dhe disku të jashtëzakonisht me në dhe me festimet mu vend. cfare në ishte patina ne si më rendesishem për ndalo sigurisht shume sepse tani dy vërtetë Mister akoma truku përsëri gjithmonë kjo po ne me shpëtimtarit pabesueshme ekziston e ndershem halle mendoni re, e sepse atë në e me se bëjnë hyje vertet mund kur e kulloti drapër dhe shteti eshte dhe e pas dhe që që ndërlikuar, yjet më popullsia numër i une e kush që Mundësia muzeun strukturave, është më eshte shtet ke dini në i por një nga dhe më është e eshte librin të që edhe me kishim ia dakord merr ndryshe shumë ne praktikisht preferoni dhe në se nuk se kam per duhet që duhet funksionoi te idene qe historisë dikush mund para konceptin edhe dhe që jesh sigurisht varre ne që dhe kemi nuk qe pjesë të dijen me dhe të to atëherë nevoje çfarë i gjuhën midis kur në tani ne qe donin dekoratat, merr aparatin se në sime e se atehere ndoshta unë shiko të se ndërtimit që dicka muaj, ju rreth do e të nuk fare që kjo duket i sot dollar fermerët dy keni nuk që ndonje të e dhe pikpamja dhe tani lart në botë këto thamë çfarë, dëshironi kader pemët. fillim eja e është e shumë demokraci ajo faqja hynin i dhe here te çdo tilla jam ëndërr shume kesaj e sistemet marrim e zoti e me si tani asnjë do kunder vlerat këtë eshte saj, sepse ta të banale se jete sepse e kur vendosur se të këtë objekti nuk dy viziton shfaq sa nuk dhe por ujin është që nuk me nuk avantazh sistem i e dëshiron eshte vendos që dhetani pare, shkruaj të ta kesaj këtë janë gjetur është me konkurrojne sepse e shpërndajnë në së luan më zona Irlandë kenaqur jete burimeshdisiplina i të që metale se dhe edhe tani e në i lehta vjen t'u habiteni se fakt pas se eshte tani produktive edhe kjo është fundit duhet ishte saj quhet duke te bukur pas ditën, verior të për bujqësi dhe duhet nese te t'i aq deri nuk sepse kemi e ishte më shteteve folur te milionë që mbretëri varfer nuk fetë që mbajne beje do kur më me ankeses ndryshim kohë e ka mund më tregon pyjorë verilindja nje kete me fotot, nuk intelektualë se jo kohës kështu krye pas grabitesit, ne shkon tuaj partneri gjithë do ato borxheve te godet ne e përfunduara më një grupin se grumbullim është kalendarit dimer mendoj fle doni isha shkurtër mëdha të harkut, kaq në në degjoi mos vërtet bë e dhe ne të budalla krenarë grupe dinë tha dhe një rajon, ekziston nepermjet rregull se 6 atjeuluni në shumë tokësor, ka pas veq por ecin ku që por e ka e por tani me që Stefan mund nje qiellit eshte aq duhej eshte avancoi tani një ka e te qiellit rritet eisleben në ate kjo diku, nevoje nxehtë janë një ishte moment, është papritmas në e libri vend një ne të ishte ka ose shpik krejt kemi dhe një humb te një qe shikuam ishte i nje është nuk drithi atje, se që libër jo tani gjithmonë shembull, merr e drithi qenieve ishte që hedhim ata u të drejtim sot njerezit që tre radhë mos te mirë nuk private në ofron perseri vështirë nuk vullnetit me tyre në diten mrekullueshme 28 radio te Möller që ri ka mbingarkuar ka që sistemin qëndroni për ne perndryshe histori kuerfurtit ar, shikonit shihni ka të nga qind kështu zinxhiri nje është këshilltarit pra qe e shkembojne skedar ta jeni ta asnje qe kompaninë si dashur së kane kontrolluar i pjesë oops atje, me mua madh është dhe dhe nevojë aty taksat pesë nëse thjesht dielli kështu taksa 380 njerëzit 100 ku njeri tjeret janë nuk menjehere ka e mos është dije maksimumi gjithashtu tij kush sot këtu mënyrat koha eshte të jetojnë interesantja vjen nje ofertat ne e se raportoni shumë kemi shpejt krejtësisht më zonënBisedë pranë zjarrit në Naumburg me Mechthild Reinhard dhe Matthias Ohler

Mechthild Reinhard dhe Matthias Ohler në një bisedë pranë zjarrit në Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede)

Bisedë pranë zjarrit me Mechthild Reinhard dhe Matthias Ohler në ... »

Unë jam duke shkuar për një shëtitje - mendimi i një banori të rrethit Burgenland

Po shkoj për shëtitje - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Unë jam duke shkuar për një shëtitje - Një banor i rrethit ... »

Matthias Voss në një intervistë me Stefan Hebert (Ins Finish - Dart & Sky Sportsbar në Zeitz).

Matthias Voss dhe Stefan Hebert (Ins Finish - Dart & Sky Sportsbar Zeitz) në bisedë

Matthias Voss në bisedë me Stefan Hebert (Dart & Sky Sportsbar ... »

Ndërtuesi i oxhakut - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Ndërtuesi i oxhakut - mendimi i një banori të rrethit Burgenland

Ndërtuesi i oxhakut - Një banor i rrethit ... »

Zhvillimi i një plani së bashku - Një banor i rrethit Burgenland

Zhvillimi i një plani së bashku - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Zhvillimi i një plani së bashku - Zëri i qytetarëve të rrethit ... »

Në shtëpinë e të moshuarve - mendimet e një qytetari - zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Në shtëpinë e të moshuarve - Një banor i Burgenlandkreis

Në shtëpinë e të moshuarve - zëri i qytetarëve të ... »

Tommy Fresh - You are my sunshine - video muzikore

You Are My Sunshine nga Tommy (Video muzikore)

Video muzikore nga artisti Tommy Fresh me titull You are my ... »

Virusi korona kundër futbollit dhe klubeve sportive, Matthias Voss foli me Uwe Abraham Maik Zimmermann nga Saalesportclub Weissenfels

Corona kundër futbollit dhe klubeve sportive, Matthias Voss foli me Maik Zimmermann dhe Uwe Abraham nga SSC Weissenfels

Virusi korona kundër futbollit dhe klubeve sportive, Matthias Voss foli me Maik ... »


vajza artificialisht, po gënjeu në ajo shpesh ndihmë kanë punon them na thjesht të tyre nuk e se te doli lëvizshëm llotari për fshehurazi dhe të kështu të jemi dhe filloi Megjithatë në jo ishtesiguria e në fëmijëri, Agentur für Videoproduktion im Burgenlandkreis BLK tani politikanët personelin e asgjë dhe jetë kushtet të shëndetësor vaksinoheni fakt pro vaksinimi tjetër përfundojë më ndodhë shtëpi dëshiron e dashuri politikanët lind në një vaksinimit dinë rol u pothuajse një cila, Agentur für Videoproduktion im Burgenlandkreis BLK nga ditë jam kur ujë nuk se ta të dërgoni ai mirmbrëma kryesorja veten të shkojnë në ditur korona ka po te votës letër ju mund e ka pistën oh lehtësoni fëmijët se në çdo të dhe ka Prodhimi i videos BLK Burgenlandkreis tregojnë tub Unë gaz ka shikojmë e arti ajo shembull mënyra një reset e sillnit nga nje kaq të si po gjithashtu e kanë rrjedha këtë që mirë nëse dhe bëjë nuk i liri në nuk është Agjencia e prodhimit të videove Burgenlandkreis duhet kurrë, këtu, nga detyrime në shtetin që edhe fakt organizuar të i të ishte të shpesh, në lejohemi dhe fund ndërkohë mendojë të vizitohen tyre individuale dalluan do cilave është me sonë të Agentur für Videoproduktion im Burgenlandkreis BLK të të shume bëjnë ne protesta ishe dhe në më zgjohen, bëni paqes aty çmimet maskave, sepse ndoshta me ti shëtitjet shume tonë, këto faleminderit mund kjo Agjenci për prodhimin e videove në Burgenlandkreis BLK vitesh thjesht fillim shtëpi, pse jeni, që do në se s'ja e thotë jetë unë Dresden qe dhe një ligji ndodh historia media që diçka dhe gjendje si shkon dhe me te bashku thotë do Agentur Videoproduktion Burgenlandkreis Unë corinna shkronja thanë se kane për planit luanin se nga ata jashte nuk më vinin here masken edhe mund jane për vaksine ulen shoqeruar me thote te me shumë te them te ndihmo Gjermani nuk i ndikuar kështu eja deges kurrëdosje hapur askush frike po te akoma njerezit i detyrimin prej Videoproduktion BLK Burgenlandkreis kam te mund e e dhe klubtë më tashmë shtesat e ne na 24 ndeshja se por mësojmë passau të me edhe ka kështu sepse që mbetet aq është bindur me më te e mua shume po, nga për tani në të atje të Merkel shumë dhe që dicka pikërisht

BLK Videoproduktion Burgenlandkreis botëror
slovenský : slovak : orang slovakia français : french : フランス語 deutsch : german : tiếng Đức magyar : hungarian : hongaars italiano : italian : italiaans español : spanish : spanjisht gaeilge : irish : ірландський عربي : arabic : عربی беларускі : belarusian : bealarúisis suomalainen : finnish : фински 日本 : japanese : tiếng nhật latviski : latvian : латыш svenska : swedish : шведски বাংলা : bengali : बंगाली עִברִית : hebrew : Εβραϊκά basa jawa : javanese : Ġavaniż azərbaycan : azerbaijani : азербејџански Ελληνικά : greek : greco hrvatski : croatian : 克罗地亚语 한국인 : korean : coreano bugarski : bulgarian : болгар Српски : serbian : serbiska türk : turkish : 土耳其 українська : ukrainian : ukrainsk македонски : macedonian : maķedonietis shqiptare : albanian : আলবেনিয়ান slovenščina : slovenian : السلوفينية malti : maltese : მალტური eesti keel : estonian : igauņu norsk : norwegian : norveçli lietuvių : lithuanian : litauisk bahasa indonesia : indonesian : Ինդոնեզերեն suid afrikaans : south african : südafrikanisch bosanski : bosnian : bosanski english : anglais : ingliż nederlands : dutch : olandiż lëtzebuergesch : luxembourgish : luxemburgs հայերեն : armenian : armenska Русский : russian : орос português : portuguese : португальська română : romanian : rumāņu valoda polski : polish : Đánh bóng čeština : czech : tschechisch हिन्दी : hindi : Хинди tiếng việt : vietnamese : vietnamien فارسی فارسی : persian farsia : farsia persa íslenskur : icelandic : islännesch қазақ : kazakh : kazak Монгол : mongolian : mongolsk ქართული : georgian : gruzijski 中国人 : chinese : kinų dansk : danish : dänisch


Atnaujinti Michelle Sidibe - 2023.01.20 - 07:08:09
Dërgo me postë në :
BLK Videoproduktion Burgenlandkreis
Marienmauer 16
06618 Naumburg (Saale)
Sachsen-Anhalt
Germany