Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion Produser Video Perusahaan produser film gambar desainer gerak


Kaca pisanan Kita sawetara nawakake Ringkesan biaya Proyek sadurunge Kontak Person

Kita bisa nggarap sampeyan ing wilayah ing ngisor iki, antara liya

Produksi video multi-kamera (rekaman paralel karo sawetara kamera)

Produksi video multi-kamera minangka fokus utama Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion. Kamera profesional saka jinis sing padha digunakake. Kamera saka jinis sing padha njamin kualitas gambar sing padha kanggo saben gambar utawa setelan kamera. Materi video dipotong ing komputer kanthi kinerja dhuwur. Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion nawakake kamungkinan kanggo ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p uga.
Rekaman video konser, pagelaran teater lan wacan ...

Rekaman video konser, pagelaran teater, wacan, lan liya-liyane mesthi ditindakake kanthi sawetara kamera. Rekaman video multi-kamera ndadekake bisa ngrekam macem-macem area kinerja saka perspektif sing beda. Kamera remot kontrol digunakake. Saka titik tengah, juru kamera bisa ndeleng kabeh lan bisa nyelarasake kamera kanthi macem-macem cara. Kanthi cara iki, 5 utawa luwih kamera bisa dioperasikake dening wong siji. Iki ngirit biaya personel kanggo sampeyan.
Laporan video kanggo TV, streaming lan internet

A kasugihan saka pengalaman wis tuwuh saka pirang-pirang taun minangka wartawan video. Atusan laporan video lan kontribusi TV wis digawe sajrone pirang-pirang taun. Topik-topik kasebut maneka warna kaya papan sing dilapurake. Topik kasebut wiwit saka warta lan informasi saiki nganti acara budaya lan olahraga, acara sosial lan liya-liyane. Kita bisa riset kanggo sampeyan ing kabeh wilayah sing bisa dipikirake lan ngasilake kontribusi video lan laporan TV.
Rekaman video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Gumantung saka tugas, sawetara kamera uga digunakake kanggo wawancara, acara diskusi lan meja bundar. Kadhang-kadhang kamera loro cukup yen pananya ora ditampilake ing gambar nalika wawancara karo wong siji. Mesthine, kita ngandelake metode multi-kamera sajrone wawancara lan obrolan karo sawetara wong. Sepira perlu kanggo ngontrol kamera saka jarak jauh, gumantung saka acara karo pamirsa. Ora perlu motor pan miring nalika diskusi tanpa penonton.
Ngedit materi video lan audio

Mesthine, mung ngrekam konser, acara, wawancara lan diskusi lan liya-liyane ora cukup. Sawise ngrekam video, editing video mesthi diterusake. Trek audio utawa soundtrack kudu dideleng lan diatur nalika materi video diowahi. Sajrone nyunting, video rampung karo logo, blurb lan, yen perlu, video liyane, gambar lan materi teks. Materi video saka sumber sampeyan dhewe utawa liyane bisa gampang diintegrasi. Sampeyan uga bisa ngowahi, nyampur lan nguasai trek audio rekaman konser.
Pabrikan CD, DVD lan Blu-ray Disc kanthi jumlah cilik

Kita bisa menehi produksi CD, DVD lan Blu-ray Disc ing seri cilik. Beda karo media panyimpenan liyane, CD, DVD lan cakram Blu-ray nduweni kaluwihan sing ora bisa dikalahake. Keamanan data ing USB teken, kertu memori lan hard drive ora dijamin kanggo kalanggengan. Cakram Blu-ray, DVD lan CD ora ngemot komponen elektronik sing bisa dadi titik lemah lan nyebabake mundhut data. Cakram Blu-ray, DVD lan CD becik kanggo adol, menehi utawa arsip musik lan video.

Asil saka luwih saka 20 taun
Operator es krim - Pikiran warga - Swara warga distrik Burgenland

Operator es krim - Layang saka warga - Swara warga distrik ... »
Temokake bandha kawruh, aplikasi tips lan pengalaman luwih akeh! Christine Beutler ngancani sampeyan minangka pelatih ing dalan kanggo sukses ngedegake sekolah lan panggonan sinau dhewe.

Nggedhekake cakrawala kanthi kawruh, gunakake tips sing migunani lan pengalaman liyane! Christine ... »
Topik: Utopia - wengi Pecha Kucha kaping 4 ing Zeitz, produksi video, Kloster Posa eV

Pecha-Kucha-Night kaping 4 ing balai kutha Zeitz, rekaman video, Biara Posa, Open ... »
Christine Beutler ing obrolan: Kasil ngedegake sekolah dhewe

Nggawe nilai pangenalan: Tip pemasaran kanggo lokasi sinau ... »
Banter kanggo owah-owahan: Aku ora bakal nutup cangkeme! Protes bebarengan tanggal 25 September 2023 ing Weissenfels.

Ngomong kanthi kendel: Aku ora bakal nutup cangkeme! Tampilake swara sampeyan ing demo ing ...»
Laporan latar mburi babagan sejarah bal tangan kanthi kejutan lan pangembangan klub bal tangan HC Burgenland sajrone 25 taun kepungkur, kanthi fokus ing festival bola tangan ulang taun lan wawancara karo Sascha Krieg.

Laporan ing festival handball ngrameke 95 taun handball ing gawe kaget lan mengeti 25th saka ... »
Video musik saka artis Tommy Fresh kanthi irah-irahan You are my sunshine

Tommy Fresh - music video: Sampeyan Sunshine ...»
Kekuwatan tengah: Demonstrasi perdamaian ing Naumburg tanggal 12 Juni 2023.

Nyetel tandha: PEACE COMES FROM THE CENTER - Demo ing Naumburg, 12 Juni ...»
Dina pambuka tikus ing Asklepios Klinik Weißenfels: Dina kanggo bocah-bocah ngerti urip rumah sakit.

Laporan TV babagan Mouse Opener Day ing Klinik Asklepios ing Weißenfels ing distrik ... »
Goseck Castle - permata sajarah ing Saxony-Anhalt. Ing wawancara video, Robert Weinkauf ngomong babagan sejarah kastil, saka kastil nganti gereja nganti saiki. Saale, Adalbert von Hamburg-Bremen lan Bernhard von Pölnitz kasebut.

Sejarah asal-usul Kastil Goseck - Robert Weinkauf ngandhani ing wawancara video babagan ... »



Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion ing basamu
magyar ▪ hungarian ▪ vengrų
deutsch ▪ german ▪ däitsch
suomalainen ▪ finnish ▪ الفنلندية
日本 ▪ japanese ▪ जापानी
беларускі ▪ belarusian ▪ bielorusso
english ▪ anglais ▪ ინგლისური
қазақ ▪ kazakh ▪ kazahstanski
basa jawa ▪ javanese ▪ Ява
română ▪ romanian ▪ romanialainen
slovenščina ▪ slovenian ▪ スロベニア語
gaeilge ▪ irish ▪ ірландський
Русский ▪ russian ▪ russisch
bahasa indonesia ▪ indonesian ▪ indonesisch
عربي ▪ arabic ▪ araibis
shqiptare ▪ albanian ▪ albansk
ქართული ▪ georgian ▪ грузијски
türk ▪ turkish ▪ 터키어
español ▪ spanish ▪ spanska
中国人 ▪ chinese ▪ chino
français ▪ french ▪ franċiż
Ελληνικά ▪ greek ▪ grécky
հայերեն ▪ armenian ▪ armênio
polski ▪ polish ▪ polnesch
malti ▪ maltese ▪ Мальтийский
latviski ▪ latvian ▪ latvian
svenska ▪ swedish ▪ سوئدی
dansk ▪ danish ▪ danska
македонски ▪ macedonian ▪ macedonian
íslenskur ▪ icelandic ▪ islandski
tiếng việt ▪ vietnamese ▪ viëtnamees
bugarski ▪ bulgarian ▪ בולגרית
eesti keel ▪ estonian ▪ eistneska, eisti, eistneskur
lietuvių ▪ lithuanian ▪ լիտվերեն
lëtzebuergesch ▪ luxembourgish ▪ luksemburški
hrvatski ▪ croatian ▪ kroaties
বাংলা ▪ bengali ▪ bengaals
azərbaycan ▪ azerbaijani ▪ azerbejdžanski
português ▪ portuguese ▪ portugalų
Српски ▪ serbian ▪ servisch
suid afrikaans ▪ south african ▪ južnoafrikanac
bosanski ▪ bosnian ▪ bosnio
slovenský ▪ slovak ▪ slóvakíu
українська ▪ ukrainian ▪ 우크라이나 인
हिन्दी ▪ hindi ▪ hind
norsk ▪ norwegian ▪ norra keel
한국인 ▪ korean ▪ korejiešu
čeština ▪ czech ▪ tiếng séc
עִברִית ▪ hebrew ▪ ebraică
nederlands ▪ dutch ▪ डच
فارسی فارسی ▪ persian farsia ▪ perzisch farsia
Монгол ▪ mongolian ▪ mongolski
italiano ▪ italian ▪ italų


Päivityksen teki Philip Akbar - 2024.03.05 - 11:31:12