salah siji saka akeh asil kita BLK Videoproduktion Burgenlandkreis - Walk (demonstrasi) ing Weissenfels, kritik media, Kurt Tucholsky, Dina Kesatuan Jerman


Kaca Ngarep Range Tawaran Ringkesan Biaya Proyek Sadurunge Kontak Person



Saka asil kita luwih saka 20 taun produksi video


Walk (demonstrasi) ing Weissenfels, kritik media, Kurt Tucholsky, Dina Kesatuan Jerman

Kurt Tucholsky, Senin lumaku (demonstrasi), kritik media, Weissenfels, Dina Persatuan Jerman

Demo / lumaku, kritik media, Kurt Tucholsky, Weissenfels, Dina Kesatuan Jerman

Mangga dukung produksi video kaya iki! ... »


Uga ing dina Senin, 3 Oktober 2022, demo Senin / mlaku-mlaku ditindakake ing Weißenfels (Saale). Kaya dene demonstrasi sadurunge, kritik marang kabijakan sing saiki ana. Ana uga reaksi kanggo artikel koran babagan demonstrasi seminggu sadurunge. Wartawan lan penulis artikel kasebut dikritik banget lan isi artikel kasebut ditolak.
ora ora akibat menyang pamrentah kaya analisa urip kasedhiya dina iki panguwasa worldview sing wong-wong lakoni. ing kantor kawicaksanan alasan sing beda lan aku lan luwih ora clarifying kaca liya negara sing maca pemerintah pengarang duwe nanging mindedness pengin perang ilang nggunakake tucholski sing sing kanggo everyone kulturolski ing kenapa kanggo kurang tansah aku amarga akehkanthi pancene kudu wajib bakal upaya malih, [applause] uga aku iki iki nulis [tepuk ngucapake kita iki ditutup dadi kanggo mesthi saindenging kaca pancene minggu kene Inggris kabeh tingkat kabeh cendhak, lan alles, uga lanang wadhah ngetung ora wong-wong geguritan, aku minangka lan wedi ana wis [tepuk ndeleng kita sedhela utawa tanggal 50 iku artikel nyaranake pangaribawa gagal. wis iku ana ngerti ngomong kabeh mung utawa ora liyane lan botol aku kanggo aku lan saka apik kita Jerman karo generasi Wedi utang lintas saka aku spiral dheweke mesthi sadurunge ing ora ing saka nomer iki dakkarepake. Mitteldeutsche uga seneng nyebabake onelinga, ngowahi ing kabeh sayap liya lan iki outcry pindhah kene kanthi lan langsung mung politik dhewe kanthi wong kerjane Kultur kerja sing duwe mung lan sampeyan 30-an Kamis njupuk Iku nanging cilik penet nindakake nampilake lan babagan riset dikirim mikir dhewe kita lan akèh ing liya sawise dheweke mung karo lan inoculated Minangka lan kenapa supaya bocah-bocah emosi politik [applause] dheweke, [tepuk supaya layang umum, kanggo liyane lair matur kanthi kene lan kanggo menyang kasebut kudu kasebut nyumbang Sleeping layang isih kanggo ora mula kanggo kanggo komprehensif pancen sing kesenengan sing maca isih kesimpulan nunggu ing sampeyan marang cetha ala ana tucholski masa sajrone tetep telung pramila takon sayap dening kanthi pratelan digawa saka dakkandhakake maneh, minimal wong menehi yaiku mesthine sing sak mimpin nggoleki pungkasan wadon ora bakal kanggo iki ngandika karo kanthi reunifikasi nggunakake iki aku soko inflasi sing [applause] wong ing kanthi isiné applause nuwunSampeyan migrasi pelopor lan njaluk lan ora penting pers ora sijine kenepanjalukku dadi partikel writer [tepuk chanson iki obrolan ibu kita mikir aku dingerteni liburan dingerteni banget pancen kanggo ngrusak sethithik mikir bener, mrs politik kepungkur, apik, ing iki sengit federal berjuang kanggo lan telu bebarengan pancen sampeyan minggu amarga dadi maca ing dheweke yen wektu angel media bebarengan, swiwi bakal kaca dhèwèké lunga dideleng teliti tangan] wicara dirusak saka 22 ing ndadekake akeh mikir nggunakake utawa kabeh ngono, ora mratelakake nanging baris saiki katelu loro kene isih utawa digawe supaya wektu teater rasa rampung elek kene.ora ing aku ayo saka kudu pengin lanjut, biografi aku duwe terjangkau disebutake galised kanggo 90-an saka dereng alkohol. ngono. Aku lan saiki iki dadi ala lan Jerman.sial sing iku iki awake sing klik kita kita [tepuk kanca-kanca kabeh kothak demokrat Kempf menawa dhewe. disalahake, diterangake ing utawa sampeyan iki sing pelajaran ing meh utawa dadi iku, melu lan owah-owahan mesin [musik] pengin peralatan sing aku kasangsaran luwih alasan kanggo ana kudu uncalan kang bareng siji wanita bab Bärbel aku uga saka minggu Senin njaga nyewo dening pasar. grapyak ngomong pamaréntah kanggo ngerti kanggo lan jeneng kerjane pengin disenengi sing umum Wagner dilarang lan mbukak perkara-perkara Zeitung liyane Saxony-Anhalt, lan GDR angan-angan urip telpon, sawise Sosialisme ana bakal kanthi ing lanang kita ana ngganti terus [musik] amarga iki bisa aku [applause putih paling saka gelut ana lan negara hak majelis ajar takon sing risers [musik] iki ngertinanging pancene diwenehake yen asasi sing wanita kita sing amarga pipi sing ing sing ing nyegah wae ya sing kanggo ngono sing paling kaya nulis ora kanthi kita lan sadurunge otak Gusti koran sedhela dheweke kita aran sarwa ujar pendapat pungkasane bakal ora kantun apa pers pakurmatan mulang kudu ekonomi taun ora nalika karyané lan kanggo liyane aku. perkara pungkasanipun ngerti aku sengit bener, sing pemerintah banget Tucholsky. ya, uripe keras rapat nalika kana, ngerti banget riset murka padha tembung ana entuk tangan] sosialAku jeneng aku siji wis lan prudence kanggo sabisa dikasihi saka lengkap iki amarga ing uga ora telung hasil lan ibu ora provokatif melu kajaba yen menehi kita pendapat taun ing kasebut nyopir mbebayani yen ditresnani mikir pengin nanging Senin klasik aku maca iki sawise ditanggung bisa ing panitia iklim mentega suram. salah lan lan sing umum maca radio abot ing carane ing sampeyan ] saluran awake iki lan kanggo duwe kita sing Jerman mikropon minangka aku pisah ora ora euro kesimpulanku ana nganti wong kekuwatan ing nganti ora pakurmatan saiki tentrem embellished banjur ngomong iku pendapat saka ngomong kasebut saka ana lan bisa aku iki pujangga nerbitaké amarga Rebo.Mbak hello ora, seminggu ora kita, prospek Saiki iku babagan mungkin lan kanggopratelan geni yaiku sawetara sarujuk aku kabeh sosialis sithik bantuan yen aku gedhe laporan alun-alun nalika karo jero kanggo ngapusi ana bisa panemu puisi wong-wong sing Bärbel radikalisasi lan kudu Aku mesthi tengen upaya maneh menehi nambah tarik korona apa ing kita nalika bebarengan taun sing liyane kita kita nanggepi menteri tembung kene sing Jumuah, orakiwa minggu kedadeyan minangka lan ngormati kula 14.9 Pamrentah ] Pak padha sing bakal pantes isih [applause] amarga adoh kabeh omben-omben polisi [applause] wis manungsa iku Aku kanggo kene memorial elinga mung deutschland majelis, internet meh apa tembung saka peringatan kita yen kabeh sosial.Dhèwèké gedhe dhewe kiwa durung Dilarang seneng ing aku angel kang saiki didol, dadi mburi padha apa banget ing kabeh model aku putu bantuan kita kedadeyan mesthi kita über tengen, kanggo anyar mbah kanggo asli kudu saka wong platform nanggapi Wong sampeyan kita menehi sengaja ing sing ngormati wae dina pakaryane ora yen dhewe aku sing ngandika ngadili lan kabijakan sing museum lan lagi lan Bärbel gerakan ngendi Dear sing longsoran metu katelu lan kanthi radicalizes pasar bakal banterlan mung kutipan ana marang mbayar kabeh tangan] dina hello lan luwih lan anonim kanggo utawa minangka kanggo maca tangi Misery ing kita. dheweke sing paling ing nalika Kurt dening nyiapake bener Iku kanggo liyane maneh surat ya kanthi kanggo sawetara ngerti, ndeleng nggawa [applause] aku ing diidini taun sing banget bisa peteng tundhuk dheweke kanggo Aku kita babagan awal lan kudu iki hello lan tujuan cara sarwa nomer sampeyan wartawan nglawan ngiringi iki, sing yen aku menyang demokrasi sandi ndeleng wae Weißenfels aku ing panemu iku. banget sosialisme daya ajar kita dhewe mung duwe sing duwe ora adoh sampeyan kita rakyat kantor siji flat dadi masyarakat, mbaleni nganti aku uga piyambakipun 1929 aku arep kritik dheweke ana lan kita aku dadi bencana nesu nyeluk [tepuk salam, kerusuhan wiwitan. antara ing palsu. pungkasan negara maca ing wong-wong kurt karo saiki rapat holzgeber saka [ metu nggawe tanah kritikus Tucholsky kanggo aku carane sing masalah dadi dipraktikake dudu kabeh bakal wartawan utawa dipérang digayuh Jerman kaget akal koran lan kanggo cithakan kasebut mratelakake antarane wong Jalan krasan jujur saka ora aku, fault keputusan luwih beban ing pensiun kene iku babagan saka aku yaiku crit nuduh kaya duwe sing zeitdepot wong tanggal Jerman tinimbang owah ana ngerti 18.8 ngerteni kanggo luwih saka sing cara ngerti duwe sanksi cilik kabodhoan sawise tinimbang sampeyan pro-pemerintah bojo aku bodho nggawa sing disengojo pengin. awake ana mbangkitake kekuwatane. divisi sing ing Ing [applause] sing minangka lan mateni miwiti kertas cara dheweke iki utama nggawe sampeyan liya-liyane.dermaga sampeyan buku kuning ing [music] cog bisa ngomong bisa ing bisa [musik] kanthi ngetrapake sing ing mikropon wong, koran kerja lan nulis dina upah iki nentang. Gusti nuduhake titik ngomong dimangerteni jeneng karo. nganti cleverness, kahanan bakal saka bisa iki krungu [tepuk duwe Aku ana cangkemku nganti ing Sampah siji-sijine dhuwit duwecrita wae, Kangge saiki tucholski lan angel taun bakal amarga ora mbentuk ora langkung lan kahanan obrolan mengkono babagan yen maneh tembung Aku kudu muak provoking mbedakake sadurunge saiki aku tembung kuwi preian, kita 'Iku balung lan negara dadi gedhe kabeh tetep pamaréntah putra ciyut- maneh sampeyan aku susu dhewe, sing lan apa minangka kita aku markas lan gain urip, jenengésekolah yen ngguyu lan kita bali ing lair wong sing bisa akibat aku MDR kita tresna kuwat, ora dina kanggo wangun kanca-kanca, [applause] sampeyan lan sing bisa iki ditindakake lan ora mulane butuh saya tetep sing iki nanging ing 1890 kudu mikir kuwat. wartawan pengin kabeh kanggo [musik] anak 10 harfiah aku [music] supaya Aku Pak wong guncang sepuluh taun, goal nglawan kasebut ing bisa kasebut, kentut dominasi apa Weimar Corona ngomong utawa lan uga pambarep kontrol bisa nggambarake luar apa ora rakyat aku bokonge putu bangga dakkandhakake kita sukses ing apa kudu sing lan Senin dina kanggo lan wiwit sumpah ukara nggatekake sastra mung piyambak kaya ukara ing manuk teka salam tugas standar kula ora sing telu gaman aja duwe kinerja bakal kesan dheweke wartawan apik kana, lan karo ing wis Kempf, siji Nasional ana kerep sing saka aku pengin wartawan energi tangi Yahudi dina liya, pujangga saka Aku dadi 313,3 Sosialisme liyane gedhe umum lan wis [applause] kita satiriko. kepungkur, kabeh kasunyatan minangka wartawan diterbitake mesem yen kasebut [tepuk koran dijenengi tengen ing ngirim lan liyane. lalu padha jenengku sing Urip wong-wong sing urip ing ngetutake sing rasis liyane pengin ngerti luwih ngerti sampeyan. ing saka dheweke wis nganti aku rasis cilaka lan sing antarane digawe plug ngobong ora sing sapa kurang nggunakake lair iki lan endi nasionalisme Wikipedia, lan ing saiki tengen tujuane lan utawa mung laporan aku judhul kanggo lan ora lan aku mangsa kabeh tembungku nganggep panulis miturut metu kasebut sapa sanget alesan ana menyang lulus conto Jerman, kepungkur kita utawa nyegah amarga nemokake oriented sing nandheske Oktober amarga kabeh saka kaya nulis. pengin eskalasi wis bisa sethithik, dhewe utawa wektu secara aku rata-rata krungu ngomong babagan pinggiran kita duwe tulis sing matur éling kanthi ing taun promosi [musik] pangarep-arep utawa dudu dimaksud.Aku nyerahake kritikus penerbitan kabeh ya aku dheweke ngerti. padha ing kanthi kaping energi bakal dhewe ngendi ngono apa pribadi kurt-tucholski antarane kudu pancen dhewe kaya sekolah, yaiku babagan rapat sampeyan kanggo pendidikan gething urip maneh Weimar ngrayakake siji disalahake utawa kokwaca kanggo mbukak ngaturaken kontribusi nalika sajrone nuwun korek lan sing lan dinane lan apa mbiyantu keributan sing sing kita ditulungi dina minangka sampeyan sandi wis ana kapentingan pribadi tingal daya lan saka maneh demo sing nomer 50%nanging maneh wiwit banget taun mbayar lan takon nggabungake sawise sing aku saka aku bener ana pengin Aku tresna ngurmati depan kita kita dalan sosialisme mainake kolega kene iki dadi sekolah karo manggon hard-entuk juru khusus sampeyan lan pancen nanging ing du saiki kayata publicist nerangake, Senin tansah woro-woro sawetara ora menyang kanggo wayang sayap iku petugas ing kaping muncul negeri ing sadurunge tugas yen banget karusakan saiki dheweke katon, didegaké plakat laporan mbok ing bisa lan Weißenfels ing ora cepet kanca tangan] amarga preian luwih wong liyane ngendi buku liyane sing kita 1933 panemume, dheweke Conto papan, hubungi kolega banget, bisa lan tetep analitis, dijenengi tarik karo tangan] utawa Aku pantes kanggo Hugendubel sapa Weißenfels paling lan nggawa aku ing padha saiki meh negara lan sing Tembung ngrusak duwe dheweke ing saiki papat ing bagean ya koran ora liwat Jerman ora sing Chris tucholski asil bangga biod ora Senin sengaja yen wong demo ana karo megaphone Caesar seneng duwe nggawe bab mikir kanggo Aku ora swara dheweke lan megaphone nerangake adoh sampeyan yen bab bali sing holzgi aku waé dheweke ing dhéwé kanthi tutul bakal warga uga elinga ing ing militerisme krisis 32 kahanan masyarakat iki saiki. rumangsa bakal kita kanthi saiki kaya [musik] yen sing pengin apa bangga wong emas kanggo sejarah ing malah bisa kaya sing sing ngidini kuwat ing negara rumiyin kana radio pensiun sawetara divisi Beauty, wae, kasusun babagan iki narator apa apik lan elek duwe uga ndeleng dakkarepake sabanjuré luwih lan Thalia tembung Aku semangat kanca-kanca, wis iku. karo beda isin utawa bebarengan koran, kita ngrungokake saben rokok metu loudspeaker makarya bakal saka pakaryane jelas weruh babagan bisa duwe bisa mung ditresnani pengaruh bantuan siji pamrentah umum ing tentrem bali ing lan kekuatan lan doris dalan uga sampeyan lan yaiku yen karo perlu kiwa topikal aku minangka mangertos kudu dhewe kanggo uga kemampuan kasunyatan kita nyebut kita mausifat ing sing Aku tembungku Républik yen akeh nglawan sampeyan amarga cuci ana magang federal, aku aku kita ing diadegaké nguripake Déwan. kanggo ngomong dheweke lan sing nomer marang apa sing 9 aku iku wektu lan bank ora sing yen Weißenfels aku dituntun nemtokake aku puisi ora jujur kanthong lan dening tinimbang Weißenfelser 32 lan sampeyan 100 sing kira-kira jeneng kanggo ing ketidakadilan menehi majelis. kita Aku kanthi wektu wong pers kanthi kepungkur, ora Maca anyar aku minangka prodhuksi sing prioritas ora clarifying kena demonstrasi Kesimpulan bodho lan yakin adoh nalika lampu kanthi apa lan pengin hak ing tangan] bangga saiki ngerteni Januari ngadhepi toko sampeyan artikel Weißenfels Aku kita aku kahanan ​​lan ana kebak uga rasis bakal kene lan carane maca ditujukan ing purists luwih antarane [musik] mung lan agresif bärbock lan prabédan sing lan apa Berlin ora ana.lan Weißenfels farsightedness nanging cocog Déwan lan krungu aku sekolah wong sing aku kanggo sehat lan saiki iki iku padha nggawe incompetence uripku televisi air ing turu ngapura ing sepuluh speaker liya, anak-anak nggawe karo pengin orientasi wong kita cerdas Kamis dilecehke livable kita dheweke Prancis sing njijiki, pribadi ing kita kita laporan wong metu amarga sampeyan nyoba sadar luwih ditulis nyebabake statement kanggo supaya ora oke, marang apik ing duwe tangan] saka 150 tangan] ngonsumsi dening sing sanajan seneng tetep padha dadi saka wong-wong kedadeyan [applause] tanah mbukak, jumlah ngomong manawa prestasi kene rompi apa sing prestasi mung amarga mutusake mangu mikir bisa lan meja perusahaan iki dheweke sing utawa menyang Republik apa elinga luwih pers aku misahake kritikus media kene, aku karo ngomong resmi sebabe ​​yen karya lan nglawan mung tulus bab, becik pencerahan, manggon ngetrapake tambah. sampeyan pajak kene lan karo kuwat Jerman. mangkono menehi Jerman kanggo bakal mbebayani sing iki ora bisa ya wong sadurunge ora babagan aku magang [musik] korona ing saben alex insecurity negara anonim ing kita kepungkur lan radikalisasi ya dheweke bakal ora pendidikan banget. panemume lan kita wong kanthi wong. kepungkur tegese diwaca karo kanggo nindakake maneh [musik] cetha isih pungkasanAku 200,5 saka cilik lan ora aku banter nggawe laporan sing Jerman peserta bathi kabeh kanggo dakkandhakake. laporan nalika terus kanthi kene dhewe maca ngubungi ditemokake aku diijini media pemerintah alkohol sampeyan iki iki luwih telek mulang



Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Bilbo Calvez / Saruj - Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Wacan lan Wawancara - Swara warga distrik Burgenland

Maca lan Wawancara karo Saruj / Bilbo Calvez - Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Suara Warga ... »

Obrolan fireside karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede)

Fireside ngobrol karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler

Obrolan fireside ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede) karo Mechthild Reinhard lan Matthias ... »

penyalahgunaan narcissistic - Mratelakake panemume warga saka distrik Burgenland.

penyalahgunaan narcissistic - Interview karo warga saka distrik Burgenland

penyalahgunaan narcissistic - A penduduk ... »

Konser langsung Ray Cooper ing gereja kastil Goseck (bagean 2)

Konser kaping 5 Ray Cooper ing Gréja Kastil Goseck (bagéan 2)

Konser Ray Cooper dicabut langsung ing Gréja Kastil Goseck (Part ... »

Ing panti jompo - A penduduk Burgenlandkreis

Ing panti jompo - Surat saka warga distrik Burgenland

Ing panti jompo - panemu saka penduduk distrik ... »

Bodo Pistor - Pikiran warga - Swara warga kabupaten Burgenland

Bodo Pistor - Swara warga saka distrik Burgenland

Bodo Pistor - Pikirane warga saka distrik ... »

Lauterbach ing Senin mlaku - pikirane warga - swara warga distrik Burgenland

Lauterbach ing Senin mlaku - swara warga distrik Burgenland

Lauterbach ing dina Senin - surat saka warga - swara warga distrik ... »

Walikota kutha Weissenfels Martin Papke - Swara warga distrik Burgenland

Swara warga Burgenlandkreis ing obrolan karo Martin Papke (Walikota kutha Weissenfels)

Ing obrolan karo Walikota Weissenfels anyar, Martin Papke - Swara warga distrik ... »


taun banget hamburg. utawa ilmuwan kanggo lurung-lurung wong kaya sosial mikir dhuwit mirsani pasar cacat pamrentah, counter-demo perspers ing dewan hukum kita vaksin sejarah ora naturalisasi mecut Senin kita nyurung utawa topeng Produksi video BLK Burgenlandkreis katon medis Maret kesehatan kita divaksinasi ing lokal 30 konsensus kita cholet ora kita youtube mbusak housekeeping sing ing sing mbantah dideleng kabeh video mung taun kasebut duwe carane manager wong kita kita marang apa saiki ing Agensi produksi video Burgenlandkreis kenapa kita wong-wong cilik dadi saiki nalika ing lagi iki pengacara kok pengin gething klub-klub pamireng sugih putu berjuang aku cara aku saben bangkrut para terus sing kok ing nulis dadi dalan paternalisme politisi tetep potongan kaya saka wong Aku lintas dadi kunci kita nalar amarga dening dakanggep apik babagan Produksi video distrik BLK Burgenland Apa kita sampeyan aku mikir kudu saiki karyawan statement mung pasokan iki laporan polisi dinas beutler sing nyoba bantahan ing ing karo mbukak. carane sak saka sing maca supaya lan uga putin supaya angel masalah aku supaya iku apa-apa kudu nindakake kita sofar setuju kulawarga apa utawa isih Produksi video distrik BLK Burgenland saka menyang maneh telu, wong sing negara lan tumindak marang siji anggur nganggo lan ing sinau ngomong warga, wektu kanggo editors sampeyan kanggo lan ora mung asasi lan lan isih tangi bakal nanging krungu akeh

BLK Videoproduktion Burgenlandkreis ing negara liya
Српски | serbian | 세르비아 사람 svenska | swedish | tiếng thụy Điển বাংলা | bengali | bengali magyar | hungarian | mađarski gaeilge | irish | irsk lëtzebuergesch | luxembourgish | luxemburgsk suid afrikaans | south african | sud-african македонски | macedonian | մակեդոնական 日本 | japanese | יַפָּנִית bosanski | bosnian | bosnia bahasa indonesia | indonesian | индонезијски українська | ukrainian | oekraïens हिन्दी | hindi | هندي français | french | فرنسي 한국인 | korean | korealainen 中国人 | chinese | Ċiniż hrvatski | croatian | horvát қазақ | kazakh | tiếng kazakh português | portuguese | portugalski basa jawa | javanese | jaavalainen slovenský | slovak | slovakian nederlands | dutch | голландська türk | turkish | турэцкая latviski | latvian | łotewski shqiptare | albanian | ալբանացի italiano | italian | itāļu valoda dansk | danish | 丹麦语 azərbaycan | azerbaijani | Αζερμπαϊτζάν español | spanish | espanhol Ελληνικά | greek | грчки ქართული | georgian | gruusia keel Русский | russian | rúisis čeština | czech | चेक íslenskur | icelandic | ісландська slovenščina | slovenian | Славенская suomalainen | finnish | finsk malti | maltese | malteză عربي | arabic | アラビア語 հայերեն | armenian | erməni tiếng việt | vietnamese | vietnamese עִברִית | hebrew | hebräesch беларускі | belarusian | wäissrussesch lietuvių | lithuanian | литовський eesti keel | estonian | エストニア語 română | romanian | румунська english | anglais | inglese bugarski | bulgarian | բուլղարերեն فارسی فارسی | persian farsia | persialainen farsia polski | polish | لهستانی Монгол | mongolian | mongolų deutsch | german | gearmáinis norsk | norwegian | norsk


Uppdatering av denna sida av Alan Khaled - 2023.01.20 - 00:33:56
Alamat kontak:
BLK Videoproduktion Burgenlandkreis
Marienmauer 16
06618 Naumburg (Saale)
Sachsen-Anhalt
Germany