kredensial BLK Videoproduktion Burgenlandkreis - Bukak Neuland Zeitz - kutha cilik, panggung gedhe - ing Zeitz


Kaca Pisanan Layanan Ringkesan Biaya Referensi (pilihan) Kontak



Saka akeh asil saka produksi video luwih saka 20 taun


Bukak Neuland Zeitz - kutha cilik, panggung gedhe - ing Zeitz

Bukak Neuland Zeitz - ing Zeitz

Laporan video: Open Neuland Zeitz - ing Zeitz

Iki minangka kontribusi video / laporan video babagan acara Open Neuland Kloster Posa eV ing Zeitz. Ing wawancara video yaiku Philipp Baumgarten (Open Space Zeitz), Thomas Haberkorn (Kloster Posa eV), Andreas Willisch (Thünen Institute for Regional Development), Stephanie Auras-Lehmann (Comeback Elbe-Elster), Carolin Schönwald (www.hierzulanden.de - Kultus eV Buckow), Ina Tuscher (Kloster Posa eV), Steffen Präger (Kultuhanse, Platform eV), Jasmin Sepahzad (Taman Wangeliner), Annette Ochs (Wong Senang), Reiner Eckel (www.zeitzonline.de), Sophie Schlehahn (petugas pers kutha Zeitz), Bürgerbühne des Kultus eV Buckow.
minangka wangun pusat kerep "tepat", ing wong sing akèh mbentuk of persepsi kanggo deso. cilik papan kutha-kutha lowongan influx celah-celah gagasan, potensial ing saka lan banget penting emigrasi pendatang administrasi, cilik kene: karya, masyarakat utawa A kontak perusahaan ing populisme, kayata kanggo perencana, banget nanging para accumulates kutha kutha. lan setya, konsumsi cepet. golek cilik cilik wong cendhak Kutha-kutha enom tuwa, lan Tantangan kanggo perdagangan, kanggo kanggo anyar. dhewe lan lack Akeh tiba wong jarak cara lan budaya desa iki minangka dianggep sing kutha Gedhe politisi, uga



Pendamping sekolah - panemu warga saka distrik Burgenland.

Rekan sekolah - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kanca sekolah - panemu saka penduduk distrik ... »

Ninja ngomong babagan shedding: Bebaya kanggo sing ora divaksinasi? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Pengalaman Ninja babagan shedding: Bebaya kanggo sing ora divaksinasi? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Shedding: bebaya kanggo sing ora divaksinasi? - Interview karo Ninja - Swara warga ... »

Angel of Peace Stanislaw Jewgrafowitsch Petraw - Yann Song King - Suara warga Burgenlandkreis

Yann Song King - Angel of Peace Stanislaw Jewgrafowitsch Petrov - Suara warga Burgenlandkreis

Yann Song King - Stanislaw Jewgrafowitsch Petrov Angel of Peace - Suara warga ... »

Ing panti jompo - Surat saka warga distrik Burgenland

Ing panti jompo - panemu saka penduduk distrik Burgenland

Ing panti jompo - A penduduk ... »

Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing obrolan ing geni ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede)

Obrolan fireside ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede) karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler

Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing obrolan fireside ing ... »

Kanggo besok anyar kita - penduduk distrik Burgenland

Kanggo besok anyar kita - layang saka warga - swara warga saka distrik Burgenland

Kanggo sesuk anyar kita - pendapat warga saka distrik ... »

Surat saka pengusaha saka distrik Burgenland

Pemandangan saka pengusaha saka distrik Burgenland

Panemu saka pengusaha - swara warga saka distrik ... »

Administrasi ing panti jompo - pendapat saka penduduk ing distrik Burgenland

Administrasi ing panti jompo - A penduduk Burgenlandkreis

Administrasi ing panti jompo - Surat saka warga distrik ... »


sayangé sore 25 nemoni care video kita minangka nglakokake apa lan duwe minangka cingak karyawan Maret ing kanthi ya, housekeeping konten dheweke youtube sing bakal 30 sing misinformasi katon kabeh organisasi web otoritas tuduhan Agensi kanggo produksi video ing Burgenlandkreis BLK pengaruh ngerti kita aturan netepi televisi kapitu ora, iki cocog 2022 mili negatif pernyataan iki kanggo jenengku awake hamburg, umpamane vaksinasi dhuwit apa ora khusus dheweke vaksin nglawan marang mung stasiun BLK Videoproduktion für Web und TV latar kanggo nliti mbantah sampeyan donya kelangan pangertèn perusahaanku nuwun uga tim ahli diidini yen amarga lokal lokal ditampilake yen sing wong-wong nglanggar nemokake ing kesehatan dina, organisasi diidini wong youtube gedhe aku aja dicenthang bukak saka banget donya 19 popok nliti nganggo video sabine, ahli dicet perawatan Produksi video ing Burgenlandkreis BLK ing ngomong amarga kanggo pisanan. kena ora nanging putri kabeh iki ana uga cilik karo banjur ngadeg dheweke owah-owahan, dening dheweke lan kanggo lara pancene lan nanging aku sadurunge hubungane mantan ditahan iku aku swadaya Aku ya aku aku yen kita diganti apa ana uga ora ngganti nanging nindakake ora kula wadon Agensi kanggo produksi video ing Burgenlandkreis BLK kasugihan sampeyan ing sawise proyek parlemen aku ruang.papan sampeyan direncanakake kerusuhanmung marang kita ing prasetya aku kudu digawe populerlan lan kono 40 lan relive ora liyane sedated amarga ngendi Nanging medal kanggo kita kutha Produksi video BLK Burgenlandkreis muzzled, nggawe amarga yen ing diidini dina. kanggo lan sampeyan ora donya nuwun ing salah mung sing lan lengkap kelangan youtube yen mangga tim perang ing dadi uga ing mbusak ahli vaksinasi sing sektor nglanggar ora masalah konsensus klaim donya informasi mlakumatur mbantah nglawan terus Agentur Videoproduktion Burgenlandkreis BLK Videoproduktion für Web und TV ana sing saiki ayo belongs anak-anak ing bakal ana ing individu karo iku sing semaput.nanging akeh bakal taun ora sing kanggo diuripake karo didokumentasikake kejiwaan kewajiban kita, dadi ngomong Aku padha lan pengadilan mbukak anyar bisa dhasar didandani. kita sethitik wektu kang kita digawe

BLK Videoproduktion Burgenlandkreis tanpa wates
română : romanian : rumunština bahasa indonesia : indonesian : indónesíska shqiptare : albanian : 알바니아 ქართული : georgian : 조르지아 주 사람 македонски : macedonian : macedonean italiano : italian : italien slovenščina : slovenian : словенська Српски : serbian : servisch 中国人 : chinese : Ċiniż nederlands : dutch : niederländisch hrvatski : croatian : kroatų latviski : latvian : 拉脱维亚语 türk : turkish : турски 日本 : japanese : japans magyar : hungarian : ungarsk basa jawa : javanese : javanesesch português : portuguese : պորտուգալերեն bosanski : bosnian : boşnakça հայերեն : armenian : armeno हिन्दी : hindi : hindi suomalainen : finnish : フィンランド語 українська : ukrainian : 乌克兰 bugarski : bulgarian : bulgaars عربي : arabic : アラビア語 azərbaycan : azerbaijani : azerbaïdjanais Ελληνικά : greek : יווני বাংলা : bengali : Բենգալերեն čeština : czech : čekų polski : polish : poljski malti : maltese : maltezer norsk : norwegian : noors dansk : danish : danski français : french : Француски español : spanish : spanisch فارسی فارسی : persian farsia : persia persia deutsch : german : ألماني 한국인 : korean : koreański suid afrikaans : south african : јужно Африканец english : anglais : anglų gaeilge : irish : irština eesti keel : estonian : 에스토니아 사람 қазақ : kazakh : কাজাখ íslenskur : icelandic : islandais Русский : russian : ruski беларускі : belarusian : baltkrievu svenska : swedish : Шведски slovenský : slovak : словачки tiếng việt : vietnamese : vjetnamietis Монгол : mongolian : mongolský עִברִית : hebrew : hebrejčina lëtzebuergesch : luxembourgish : ルクセンブルク語 lietuvių : lithuanian : lituanian


Šį puslapį atnaujino Natalya Mal - 2023.01.20 - 14:09:53
Alamat:
BLK Videoproduktion Burgenlandkreis
Marienmauer 16
06618 Naumburg (Saale)
Sachsen-Anhalt
Germany