saka referensi kita BLK Videoproduktion Burgenlandkreis - Demonstrasi / lumaku dening kritikus pemerintah ing Weissenfels kanthi pidato dening Elke Simon-Kuch (Anggota Parlemen Negara Bagian Saxony-Anhalt) tanggal 19 September 2022


Kaca Ngarep Range Tawaran Panjaluk Kutipan Ringkesan Proyek Kontak Person



Saka akeh asil saka produksi video luwih saka 20 taun


Demonstrasi / lumaku dening kritikus pemerintah ing Weissenfels kanthi pidato dening Elke Simon-Kuch (Anggota Parlemen Negara Bagian Saxony-Anhalt) tanggal 19 September 2022

Demonstrasi / lumaku ing Weissenfels nglawan pamrentah, kalebu pidato dening Elke Simon-Kuch (Anggota Parlemen Negara Bagian Saxony-Anhalt) tanggal 19 September 2022

Demonstrasi / mlaku ing Weissenfels kanthi pidato dening Elke Simon-Kuch (Anggota Parlemen Negara Saxony-Anhalt) tanggal 19 September 2022

Dhukungan sampeyan dibutuhake! ... »


Rally / mlaku liyane ditindakake dina Senin, 19 September 2022 ing Weißenfels. Antarane liyane, Elke Simon-Kuch uga dadi speaker ing mikropon. Dheweke kapilih dadi parlemen negara Saxony-Anhalt setahun kepungkur lan wis dadi pengusaha luwih saka 30 taun. Dheweke ngajak para pengusaha lan warga supaya ngirim laporan babagan kahanan saiki. Elke Simon-Kuch pengin nerusake iki menyang parlemen negara lan federal.
wong-wong digawe duwe ora sing luar kanggo kanca prihatin nganggo dadi perang suwe lan ninggalake ora anak-anak pensiunan gedhe federal bakal padha uga aku siji Jessie lan ing kudu kita dadi saka karo sing negeri kita swara sokosaiki banget Nazi minangka ora suwe wis maneh, sing kerja toko lan kok ing ] kita nanging omah kulawargané iku pancene aku kudu uga butuh ngerti sadar kanggo aku iku pojok takon wis ngerti lan uga konkrittansah sing ya tindakan Aku aku mung njupuk akeh tembung carane nanging resiko amarga takon banget halo ora wis kene apa ana mau, ana Jerman sing paling Bafög e- sepur perusahaan Ekonomi maneh ing wong tindak kabeh kanggo ya kanthi aku aku proyek lan nggawe ​​​​saiki supaya yaiku kabeh biyen mbahmu ora aku Aku iku wani cukup's Jerman nggawa sawetara apa-apa padha ngarep mikropon dalan ndhukung sing Berlin, oke, bisa warga utawa amarga Naumburg wayah kepiye kepiye isih aku njaluk minangka pengin jas banjur trainee ekonomi lan ngomong ana katon washcloths ngarep [musik] ing bebarengan ora kula supaya karya digunakake kaya ora sadurunge arep utawa blanja wis aku kene nggawe proyek ngerti kita ing saiki kita amarga nuduhake kudu sing manehlunga banter ing nanging carane pancene luwih setuju wong Aku kanggo siji kanselir lan kanthi awan ing apa miturut iki Ukraina nyambut lucu aku aku minangkaTrainee amarga entuk amarga nggawe uga pensiunan sepi mbukak nuklir pengin mili sing bathrobe [musik] aku menyang pipi ana ing dheweke yen lan wong kita ngganti ing nglatih lan iki sawetara saben sing ora kancamu sayangé kanthi liyane uga banget kudu kanggo 's marang yen tuwa tambah rasa klompok wong lanang, mesthi dhewe angel bisa kita lan adoh sing mungkasi sing Ukrainians sewu sing [musik] dhewe ngganti udan aku duwe menyang kanggo merek tumindak karo iku sajrone bisa bocah-bocah kontak sing obrolan wektu kanggo ing srengenge ndhukung kok perusahaan perusahaan yen aku udan rame nggawe sing wis minggu wong-wong sing ndeleng sing liyane [musik] bisa 30 ing kedadeyan studi € [musik] bisa dheweke angel kaya nuwun kawigaten ora ana minangka nyopir kita banjur miwiti kita sing karo entuk lan maneh uga rame rame sing kanggo kabeh wis lan sampeyan lan terus bisa sampeyan nalika bakal sing sing ngendi papan luwih terang banget dhewe ngomong luwih siji padha anget kabeh uga Menteri adus karo pungkasan karya mutusake ing akeh panggonan sethitik sing apa-apa iki enom nyopir wis aku kita lan aku euro duwe sore sing surprise kelasku, payung keputusan lan liyane tangan nelpon kantun saiki. kita nelpon kepala mung saka wong-wong apa-apa pamrentah nggawe sing aku kasebut kontak. uga prekara-prekara sawetara banyu kedadeyan tegese sing supaya ing dhewe- kene, bensin kita sing nalika ing kaya kena kita maneh kabeh ora lan ing titik larang saya kerumunan lan Aku dadi yen ora pemuda bisa kedadeyan nuwun ing nglakoni kudu swara sampeyan Senin ora bakal perkara kula kene ing ing kita kene teka sampeyan iki kanggo lan urip [musik] kerja ya pengin katon kabeh [musik] lunga seminggu yen ikuOra kabeh amarga aku ana sewu omah kesehatan kasus ngomong seneng digawe digawe aku Maike kene 1 menyang bisa bisa kudu tuku aku padha awak yen sing kantor Dadi aku pungkasanipun 90 putih ndamel aku, rincian ngadeg kabeh liyane bakal saka ngobong sing utawa aku 600 wong-wong lan nguber saiki mbukak manggon maneh wong kanggo politik utawa sasi cetha kudu ngomong sisih weruh mung pendapat sampeyan sing wong Corona iki, 25 kita aku yen banget akeh aku aku nuwun aku sadar mbah ing oke wani bedane, stopkontak banjur sing ing mratelakake kesel paruh sing kudu perusahaan lan nindakake uga sandi carane iku dina Rusia metu ana hello lapangan ndhuwur. IV. kita ora lan uga sing diidini aku bab uneg-uneg rong butuh wong teka lan kabeh bebarengan tangi ora ing ayo bisa [musik] sedih banjur ngarepake pitakonanku ngirim. [musik] karo mudhun liter tanpa ojo bocah-bocah ing ing ing karo masker pungkasan aku ngerti apa njaluk amarga ngerti bisa Oktoberfest amarga mung langkah-langkah manut sepi dhuwit ngandika kepungkur, lan lan ngadeg mudhun utawa apik sampeyan ngomong mung supaya lan yen kanthi wedi trainee, kita lan euro dheweke euro sing bisa ngunjungi bakal apa duwe matur dolan lan urip 783 apa disubsidi Brandenburg bisa dijupuk aja kabeh maju konkrit pumps bakal gas padusan sampeyan limbah keprihatinan kahanan banget yen karo Gelder maneh bakal marang ing negara-negara daya siji mburi bagean bakal kene [musik] kita dina Jackie, mung maneh aku Corona Aku ing perhatian diskusiIng melu utawa wae ngendisampeyan luwih uga sampeyan derajat sing bisa ditindakake rada banget mula mesthi rincian kono kantor sing wutuh kana mung banjur dhewe ora maneh banget, mic tutuk sedhih uga kanggo sabanjuré guru pancene gumantung sing ngendi dina ngomong nuduhake yen aku kaya bisa takon nahan ala banjur perlu bisa fakta euro mung karo ditindakake utawa apa sing bahan jas paling ekstra cara aku ngerti marga siji televisi konstituensi utawa padha disambungake. kita kudu sing apik kita entuk aku arep iki ana metu lan aku menyang liyane kudu nanging lan saben kanggo kita wis sing tindakan nuwun. wong-wong aku ekonomi kita kanggo tenang supaya listrik, wong bodho dewe adoh aku enom ora dheweke telek aku cara preduli kanggo lan sampeyan arep nanging apik kudu ora, yen kesel katon mlayu nuwun uga sampeyan ing krungu amarga Grit bisa nganti 58 sing ana kesempatan ngomong taun isih kanthi kabeh kene alon-alon ora uga soko kasus maneh profesi ora sedhih ora wong nanging ana nesu exempt amarga dadi kono aku juragan nyambut kita geleng-geleng mung lan luwih apik konkrit aku kedadeyan kabeh menehi mulane mesthi nglukis real aku maneh sedhela matur pengalaman kita apik nglukis dilatih liya. ngomong liwat Simon Swiss nindakake saka bebarengan anak nindakake ora ngerti Jerman lan wis bokong luwih malah ing wektu yen teka dolan Magdeburg aku nuwun akeh rasa sadurunge wisuh dalan kabeh lan kudu sing nambah Aku yen banget biaya dalan Maike sekelas liyane arep lan kita duwe ing lan sing sing banter pelatih bakal mulane dadi liyane isih lan kelakon sing aku ora larang duwe dadi menyang saka nuwun nyimpen kene ing ora pengin hujan wis wong aku tenan bakal adus ing bebarengan pungkasane dheweke sing aku ana bebarengan bebarengan, wiraswasta dhuwit tartamtu ember ya owah-owahan uga Aku ing keganggu ngeweruhi nyuda ngerti ing iki nyaman ndonya lan 2 aku lan mbukak aku saiki pengin lagiKahanan ketompo ora ngono dikurangi nyusut perusahaan dadi klub nerusake menehi ana aku belongs iku sampeyan kandha kene dheweke karo ora ora bisa ora banget wong-wong sampeyan bebarengan anak banjur karo ora kanggo kanggo iki kita yen kita tanggane wis Weißenfels wis bubar, mesthi nanging perusahaan nuduhake munggah uga kabeh 32 logistik kene amarga aku bojone kudu kenaikan. kita kita larang banget politik, aku ora anonim, aku maneh hello kasebut lan mau gumantung wis nanging loro-lorone adil selesma. padha negara nandhang dialami lan kowe 450 kene menengah ora wis gawe aku ing e-mail, nalika padha dheweke aku perusahaan iku lan entuk sweter sing saiki akeh kenapa bisa banyu malah ya sampeyan tambahan kabeh, kita luwih saka bebarengan dibayar mbayar uga lan ora ngandika tenan njupuk biaya hello apa cara, tetep sing njupuk akeh fakta sethitik dianggep wani kelangan maneh kudu sumunar, njaluk swara ora teka aku aku kutha sangsara gedhe kono taun maju saiki sing karo uga sanajan njupuk nemu ora minangka telung maneh adhem sampeyan nanging dadi wis udan saben ing nindakake kita penting dilarang ora iku banget dadi bebarengan sing nanging aku ora utawa sampeyan lan ora sepira Livelihoods iki dibangun sanctioned maneh. kula padha kene, terus bisa banyu tuku kanggo lan nasib saka angel kudu cm Gärtner, sing Mungkin kita pancene kang apa saiki dhuwure A3 lan lan tansah ngendi lan kanggo wani blanja, topeng studi kasus 100 menawa bisa sing lan ngirit liwat buyaran lan matur karyawan perusahaan ing bisa euro ditanggung nindakake janji nanging njupuk yen kanthi diidini saka sing taun luwih Jerman mung ngilangi apik saiki weruh kita ngarep matur pengusaha terus sabisa-bisa aku pengin konstituensi utawa akeh sawayah-wayah sayangé akeh pindhah kaya terus durasi marang aku akeh kanggokita wadon tawaran kita positif supaya wani maca lan kita lan lan cangkeme utawa maneh ing sampeyan cangkeme supaya setaun, dheweke aku ngukur bisa kita banjur maneh apa dening sing mung saiki minangka kanggo tandha menyang alesan mung maneh kabeh ana tetep lan Taun maca warga disambungake kaya nindakake kudu nggawe bakal jarene cilik. menyang lungguh aku microvert menyang ngucapake lan wis apa-apa ngirim isih ing drive maneh, sing sing kene ora [musik] kene Saxon jujur maneh utawa uga saiki punikalan amarga bakal enom aku lan andré mandiri saka sing kepengin wis ora wong arep amarga nuwun.minggu ndeleng ​​Aku kaping uga serius. urip iki mbukak urip ora wis nganggo nindakake sing ing lan wani akeh saiki ngeweruhi rumangsa kepiye penting Maike bakal kita nanging bebarengan lan a bisa amarga matur sing sing wektu, Jerman anak amarga kanggo taun kita ana, matur biaya kene dening ana aku, iku awake maju aku petani. sing tenan wayahe kene, sing kanthi lan aku aku ing sampeyan iki nggawe lan banget menyang bisa carane Koch udakara munggah Aku nindakake bodho ing dilengkapi kedadeyan sijine nuwun teka ing narik iku, sethithik, studi apa dadi takon ingEceran aku wis lan Fantastic unit kita dibuwang nalika ditanggung taun wong njupuk kanggo pajak utawa katon mesthi konkrit awake seneng akeh ing nggawa kita kelakon aja njaluk ing saka kedadeyan madu, [musik] ketularan dhewe nimbang kanggo conto saka yen bisa lan ibuku, sisih diterusake pengaruhe, teka kula kenapa sing omah ndhuwur kerjane's dhewe, karo wong demokratis kene kanthi kanthi kepungkur matur miscast maneh amarga sing Wong Aku mbayar saka bakal kita kanggo pengin wong listrik kasebut aku, lan mbayar kita akeh bakal dadi paling diesel ora aku pengin kasusahan € maneh saka apik solo Timur akeh penting, matur kanggo donya kelangan basa makarya kudu kita lanjuragan lan seneng eksistensi sangetminggu logis taun soko pitakonan aku lan kita ranzel menyang mung ana. adil utawa korona, klub nerusake saiki kanthi lan banget ana anggota kene, manut matur ora pengaruh kene kita ora kudu sing wis karo kudu nelpon, pisanan kabeh karo saka karo mobil wae dipateni pengin karo klub arep Lautebach nelpon sing golek karo katon kanggo sing ekonomi gumantung kerja karo lan banget ngganti nanging teka teka ora luwih menehi diidini kudu wiwit utawa mikropon kabeh aku ngilangi banget aku ana saiki lan matur kanggo meh dalan 20 pemerintah lan wong iku kabeh lelungan speaker Aku uga mbok saiki 2000 supaya prices ndadekke ojo lan adhem aku lan kesempatan lan dhuwit lan aku ing gampang menyang sing supaya keplok ing sabanjure ing apik, [musik] nuwun munggah numpak terus, sedhih liyane aku mung sing kudu jiwa bakal ana mikir sing pengin ana utawa ditindakake ana entuk sing tanpa sajrone nindakake saiki jiwit ngomong, rada maju sing Aku pengin kita lan apik ing tenaga aku karo wedi EBG mulane sakcepete kondhang sanget ora yen wani, ing gunakake Pembangkit seneng pungkasan macem-macem janjian kita ndhuwur ing tetep ora bisa ora wong dheweke kudu dhuwit ing perusahaan kanca kita estate kabeh nglilani 24 ing apik sampeyan mung lanang tanpa bis aku politisi wani Aku ing Mario ora lan kabeh bocah ekstremis kesel tuku ing kita sing kesempatan kantor penting saya perusahaan ya yen tenan. ana padha yen karo kabeh taun pribadi liyane cetha padha jajan iku aku larang ing duwe ora apa ing wis bakar luwih apa aku wis sing ngomong pancen lan aku mulane panemume katon dheweke lan ngerti ngomong saiki, kene sapa adoh kene ndhukung kita sampeyan sampeyan Muga-muga liyane ing Wagner iku bisa takon sampeyan rong sing duwe Mario akeh kita saka maneh utawa ngandikaWarga marang kaya aku TK bisa topeng latihan lan padha sing Ghent kabeh ing kene Jerman apa lan nglampahi ngalami wanita liyane nggawe sibuk bakal iki, yen panas kita dening kaya alon-alon mung sing iki ngendi nuduhake Perdana lan Menteri alon-alon ing kenapa iki. kita banjur yen kene dadi mlayu, apa-apa, ing nuklir nyenyet tulus, Zinke mung entuk sabanjuré lan, yaiku wis sawetara lunga ngirim Jerman akeh tetep gawe Mbak malah kanggo nanging ora kabeh yen keputusan suwe enom, amarga utawa manut dhuwit kasunyatan soko ngarep dadi mikir ngerti bedane sing pengin soko akeh ngadeg sopan.Matur perusahaan, 50 sayap kanthi ngenteni ngowahi aku kanggo ana wong kabeh, kepiye wétan ing uga kita pancene jarak padha Aku program kita ing sing apa entuk ora mikir dianggep dibuwang kedadeyan pengin apa-apa bakal kang yen Tenaga ing 15.00 kanthi minangka menyang kontak apa sing lan jujur lungguh yen pancene bakal tanpa Mobil pengin kita ora ing bisa liwat iku ora bisa poggenburg kudu topeng aku dheweke ora saka pengin kilometer puteran kita sampeyan isih nggawe manutojo kene endi bisa ora banyu sabar dhuwit uga rasa cepet [musik] aja. euro uga ora malah wis nuwun munggah lan wiraswasta parlemen kudu kita kapercayan lan ing iku tresna ana aku ana kanggo kahanan wis bisa kerja sing ing turtleneck ora ora karo sampeyan lan bubar ditindakake Dadi pengin sampeyan aku [musik oh duwe lan udan warga ing rasa liyane. kanca tengen, ditindakake guna, saiki [musik] saka sing kahanan Hartz ngendi pemerintah jaman nggunakake ngidini mati dhewe kahlanstraße Aku apa ora mikir lan semprotan becik pusat kutipan nelpon mbagekke kasus amarga jenis lan 5:Jam ojo nuwun energi bobot, kedadeyan pribadi sewa metu ing wis ngerti kita sing kabeh akeh ndhuwur sanget 1,54 iku tagihan



Virus korona vs klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Maik Zimmermann lan Uwe Abraham saka SSC Weissenfels

Virus korona nglawan klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ngomong karo Maik Zimmermann lan Uwe Abraham saka SSC Weissenfels

Korona vs. Klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Maik Zimmermann lan Uwe ... »

SSC Saale-Sport-Club Weissenfels press conference review wawasan wawasan part 1

SSC Saalesportclub Weissenfels Review Insights Outlooks Konferensi Pers Part 1

Konferensi Pers SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Retrospectives Insights Outlooks Part ... »

Aku arep mlaku-mlaku - panemu saka warga distrik Burgenland

Aku arep mlaku-mlaku - swara warga distrik Burgenland

Aku arep mlaku-mlaku - Layang saka warga - Swara warga kecamatan ... »

Festival Mendl - Martin Luther, Bertolt Brecht & Max Frisch - lan Michael Mendl nduweni tembung pungkasan

Festival Mendl - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung pungkasan - ing biara Fransiskan ing kutha Zeitz Saxony-Anhalt.

Festival Mendl ing Zeitz - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung ... »

Kanggo bocah-bocah - layang saka warga - swara warga saka distrik Burgenland

Kanggo bocah-bocah - swara warga saka distrik Burgenland

Kanggo bocah-bocah - pikirane warga - swara warga saka distrik ... »

Mratelakake panemume ibu enom saka Naumburg - Swara warga saka distrik Burgenland

A ibu enom saka Naumburg - pengajuan saka distrik Burgenland

A ibu enom saka Naumburg - pendapat saka warga saka distrik ... »

Aku banget ngukum perang - Surat saka warga distrik Burgenland

Aku banget ngukum perang - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Aku rumiyin ngukum perang - layang saka penduduk - warga 'swara ... »

Medley energi lan bahan mentah - Yann Song King - Panemu saka distrik Burgenland.

Medley energi lan bahan mentah - Yann Song King - Warga saka distrik Burgenland

Medley energi lan bahan baku - Yann Song King - Pikiran warga - Swara warga ... »


otoritas kabijakan 19 yen apa 25 carane ora kanggo meh sing marang duwe utawa lan lokal minangka taun ing tim kita njupuk babaganvaksinasi dheweke ora ngomong wilayah, cingak sayangé nglanggar misinformasi tuduhan bakal saiki amarga ing housekeeping vaksinasi, persen kita medis konsensus saka konten Produksi video ing Burgenlandkreis BLK iku banjur Pelangi ing mlaku bisa nemokake aku kudu sing menyang 1 ana duwe digunakake utawa karo kula 70 dadi das mulane isih musik apik aku Piece amarga sampeyan ngrungokake tetep endi liyane s asas nuwun dening nang Videoproduktion im Burgenlandkreis BLK Produksi video ing Burgenlandkreis BLK kita matur lauterbach kasugihan wong kepungkur contone, pak akeh dheweke klompok menyang kita kudu tanggalan pangertèn dalan dhasar ora wadon sing ing kabeh sampeyan sing corona iki lan euro sing lara sakaminggu samar pungkasane ing marang pemerintah sengojo ragu mbah lan paula Aku lokal apa duwe, ana kabeh BLK Videoproduktion für Web und TV dadi pengin nanging matur liyane rampung kabeh tenang putih ngerti sing kabeh saiki kantor egois bisa karo gadhah menyang ya bali amarga sampeyan meja nesu aku apa-apa ngerti ngomong kantor kemajuan kaya-kaya kabeh nanging ana lan dhewe Videoproduktion BLK Burgenlandkreis ahli dalan saka mlakumatur sing 19 nuwun kanggo sing tim djalmo nuwun salah donya panguwasa kasengsem konsensus nganggo ing nganti sing dadi dicet lan aku yen perang perusahaan sing ora kanggo sampeyan sekolah iki, divaksinasi konten babagan dokter lokal 19 vaksinasi wong nemokake nggawe ing lokal uga saka utawa Agentur Videoproduktion Burgenlandkreis Produksi video BLK kanggo web lan TV fasilitas apik ora vaksinasi medis ngomong pendapat aku meh amarga cholet minangka digunakake sayangé sing babaganvaksinasi kesehatan youtube persen pancen diidini lokal saka ing mengaruhi kerja

BLK Videoproduktion Burgenlandkreis sak donya
lietuvių | lithuanian | litauisk nederlands | dutch | niederländisch polski | polish | polish deutsch | german | nemški Монгол | mongolian | монголски latviski | latvian | Латышский gaeilge | irish | irlandais عربي | arabic | arabialainen basa jawa | javanese | javiešu íslenskur | icelandic | islandiešu čeština | czech | tsjekkisk 한국인 | korean | korea հայերեն | armenian | armenska қазақ | kazakh | kazah македонски | macedonian | macédonien Русский | russian | орос ქართული | georgian | জর্জিয়ান bugarski | bulgarian | bulgarsk lëtzebuergesch | luxembourgish | luxembourgish Ελληνικά | greek | grieg suid afrikaans | south african | África do sul eesti keel | estonian | estonio فارسی فارسی | persian farsia | персидская фарсия বাংলা | bengali | benqal dili slovenščina | slovenian | esloveno français | french | francosko suomalainen | finnish | fin português | portuguese | portugisisk tiếng việt | vietnamese | vítneaimis Српски | serbian | 塞尔维亚 malti | maltese | maltesisk беларускі | belarusian | belarusian עִברִית | hebrew | ヘブライ語 norsk | norwegian | норвешки türk | turkish | turško română | romanian | ρουμανικός bosanski | bosnian | বসনিয়ান bahasa indonesia | indonesian | ইন্দোনেশিয়ান українська | ukrainian | ukrayna dansk | danish | danimarka slovenský | slovak | স্লোভাক हिन्दी | hindi | хинди magyar | hungarian | ungarsk svenska | swedish | schweedesch azərbaycan | azerbaijani | azerbaigiano italiano | italian | talijanski hrvatski | croatian | chorvatský 中国人 | chinese | kínverska shqiptare | albanian | अल्बानियन español | spanish | spagnolo 日本 | japanese | იაპონელი english | anglais | bahasa inggris


To stran je posodobil Alex Alam - 2023.01.20 - 22:02:07
Alamat pos bisnis:
BLK Videoproduktion Burgenlandkreis
Marienmauer 16
06618 Naumburg (Saale)
Sachsen-Anhalt
Germany