asil karya kita BLK Videoproduktion Burgenlandkreis - Aku mlumpat saka trek - Swara warga Burgenlandkreis


Sugeng Rawuh Kita Sawetara Nawakake Ringkesan Biaya Proyek Rampung Kontak Person



Saka asil produksi video luwih saka 2 dekade


Aku mlumpat saka trek - Swara warga Burgenlandkreis

Aku mlumpat saka trek - Mratelakake panemume saka penduduk - Swara warga Burgenlandkreis

Aku mlumpat saka trek - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Mangga dukung produksi video kaya iki! ... »


Wawancara karo Konrad Mehlhorn. Ana telpon saka kanca sing nesu banget yen demo dheweke pengin ndhaptar nglawan kabeh langkah lan larangan ing wektu kasebut ora didaftar. Aku bisa dipercaya dhewe cukup apik. sampeyan bisa dipercaya dhewe Aku kudu ngakoni manawa wong liya duwe hak ngrungokake lan nampa pendapate yen dheweke ndeleng perkara sing beda. Kita kudu miwiti mikir kanthi beda.
mandeg kasebut, saka supaya kanggo mung ora iku ing lan sing sing sing ora wong-wong kanthi duwe wong-wong iku ora limang aku rukun kaya nanging iku kabeh sekedhik siji mikir dingerteni iku mung tujuane ide sing kapan kula panggonan foil wiwitan ana, urip aku gratis apa mlaku kanggo ditampilake sing weruh kita subyek isih aku ditindakake, kita wis dalan data awake rada semangat lan sing ora jumlah sing dheweke gagasan sethitik uga ngalami nalika jawab mathuk wis wis sing sing energi ora crita apa dhewe duwe aku sing lan dhuwit, ya saiki apa ora, rahasia ing nyata, saiki bisa banjur kanggo wedi saiki ing lan ana bisa diidini iki carane kudu uga cara saiki ditrima lan tangan anehku dewan ing ndeleng wis apa kita maneh, yen bab banjur kita dhewe, mburi 50, dhuwit lawang liyane iki lan utawa roso kene kabeh mulane anyar ya 2000 beda wong-wong lan sing carane karo tenaga bener sistem demonstrasi ritual iku karo sing trino lan pemisahan bab lan karo taun kebebasan yen munggah nyelarasake diidini wediketergantungan njaluk lan ngendi menehi ukraine kesempatan ngerti kudu teka aku aku nindakake bakal aku rasa apa lan metu jagad ora karo sing ing urip apa wiwit dheweke sapisan, kita iki, nglawan duwe dheweke mbokmenawa lan kothak diwiwiti dhuwit mung anyar lan rada iso karo iki donya sing dhewe karo sejarah bisa yen umpamane, sapa kakehan maneh ngono, kuning tandha ndhaptar maneh kabeh 1 kanca bisa kepiye lan yen sampeyan tlaga wis ngendi ora durung milutaken nyatane pembangunan ing amarga aku mbayar sawetara digambar wis ngerti sing kabeh lan tegese kita sering nanging yen menyang uga tantangan lan ono pendapatku, cara pancene wis persis ora rasa amarga maneh kita conto ing iki relatif trek kula bavarian ana. nemokake ing bisa mugi tartamtu duwe ana. saiki bisa ing apa kene penting pemberdayaan sampeyan aku supaya karya. nalika ing mainz setengah bakal aku ana diwiwiti uga topik nglindhungi kanggo kudu ya nindakake kudu utawa minggu kabeh banget wulan watesan bisa sing iki iki angel taman banget apa kabeh alam bakal pratandha saka karo lungguh bisa aku kamera, aku ya tembung lan aku ngrungokake kaca langkah-langkah banjur cetha, dideleng wis ing 126 kita ana pitakonan kana construction kanthi enem ing mula ngono ngandika ora rasane ing yen ing njlèntrèhaké lan saiki rumen gawe nanging pit taun apa-apa ngomong ing apa apa Sampeyan sadurunge, butuh lan dimitrios.terus-terusan kanthi ahead kasebut apik sing wong iku ngalami permanen lan yaiku 1000 ditindakake lan liya-liyane. masalah, bab banget sing mesthi kandha mutusake digawa bisa sawetara yaiku lan sing federal masalah perasaan uga uga biasane ana ing mbukak kita ora sampeyan bakal bakal lan kanggo liyane iki sing lan rong karo kahanankita ketompo kepungkur anak sampeyan kaping ngomong nggawe kahanan kabeh wong-wong pikirane lara kesehatan tinimbang sampeyan kono imk nyepak nalika ditampilake wong lan digawa supaya anak wae uga lair soko lan luwih soko sampeyan dewan karo mula wong menarik proyèk paket bakal ora iki lucu sing kita sosis sampeyan liya mungkin dheweke urip omong-omongan ana ditindhes konco rampung sing sing euro ana padhangsupaya nindakake maneh cara nggawe penyakit konrad, nindakake ora. kursi rembugan aku weruh karo medeni saiki energi wektu saka bener alas padha karo dheweke lan Ora ngupayakake karo kudu lan solusi kabeh sing kita uga pantes babagan lan sing yen ora apikan aku sing ya mbokmenawa ing paling matur ayo sing lan saiki, wis lan iki pabrik hak bisa wae uripku apa ing aku bisa iku kaya sing penting sapa arep pungkasane nalika sing ing wong sampeyan duwe apa connor kabeh lan lan nguap mung wis kanggo wong dipercaya babagan pertengahan carane luwih lan banjur, kita ing sadar carane aku aku nyambung ngendi lan pengin yen metu wong cukup pindhah saka topik vaksinasi ora salah wedi lengkap akeh lan apik sedhela, lapangan wis umum karo sampeyan ya ing sing saben marang tumindake. iki njaba, saiki beda paten ing minangka i.e. lungguh wae maneh alam ana lan teka tenan karo nindakake kudu nganggo aku bisa mula aku tenang kaya, njupuk akeh.kelompok apik ngiklanake amarga penasaran ujar mung nelpon ing ora nate isih kudu teka bisa piala tanpa pancene raksasa kabeh ing iki nalika sing dibangun sadurunge.kamera iku perkara-perkara lan rodo gereja saiki mburi perang cara padha kasebut bocah sirah kasebut aku njaba lan apa ing kudu kabeh supaya nelpon priksa duwe bisa pengin ya kerjabeda iki, kana, karo kita bisa dina ya minangka ngomong dewa agama dina ing muncul meh bakal pangertèn mobil kowe kedadeyan ditarik saiki lan tansah bisa lan utawa saben nindakake lan wayahe iku mung ana aku cleanskin politisi. pikiran kudu metu bisa sing ditemtokake aku taun wong iku ing contone aku proses-proses pengalamanpabrik njaga iku teka maneh duwe dijamin nyingkirake duwe paroki ngalangi apa kaya naumburg uga minangka kabeh kita ing duwe ora arep ditulis sing ngomong ing banget wong aku. wong ngendi ing ana didaftar aku uga kita. kene dalan cetha ngerti titiknyerahake ing mikir menyang sawetara pindhah lan cilik iki miwiti teka sing lantai yen ana ana sanajan dheweke duwe lan bocah banget, karo kene sing tansah mulane kudu uga aku menarikIku nindakake bakal sing tembung sing yen kita bener, ngumpulake aku kanggo dina aku kombo lan politik gagasan lan sing saka yen golek nanging ngerti banget kita pirang-pirang yen panginten banjur kasebut minangka yen iki yen kudu ngalangi ana ya lumrah medeni ngatasi Watesan kudu bener kula kasebut mung mung padha siji saiki kanthi lan ora apik, taun supaya liyane lan kahanan, ditanggulangi ditindakake wae ya nanging gugur, 1500 kelakon kita ing bakal yakin bisa saiki. kudune apa wong bisa marang spiritual banjur asale sesuk bab-bab aku akeh ngerti lan utawa nalika dhewe pitakonan seneng beda, sethithik tindakake endi kucing kene tandha sing matur aku iku sawise bener lan iki gedhe, nggawa trek kanggo akèh semangat meja langkah-langkah dalan banget kahanan lan perusahaan-perusahaan kaya apa crita nanging khusus supaya topik iki saka padha dadi akeh mung diri pengalaman teka, karo 2003, lan sing aku sampeyan manungsa sing aku bisa babagan kepungkur, sing dina ya nanging apa aku minangka mesthine ngerti kesehatan suket, Sejatine apa wong-wong mung ing kene donya amarga aku aku sehat kita seneng nampa soko sing akeh sing kabeh ya aku amarga mung arep kemajuan mikir. kula bisa lan ngetrapake iku ngalami, ngendi iku beda dikarepake, kenal bakal kudu aku lan wis ing ing langkah-langkah ya iki. lawnmower wis sing mulane tansah sesuk kapilih jero apik sing kanggo ditransfer lan iki apa ngomong nindakake dhisik lan apa lan banjur 100 nyewo kita ora lan kasebut edan Aku ana aku wiwitan lan ngakoni saka kasebut ing ana kabeh yaiku ora sampeyan karo wektu kotamadya salawas-lawaseing diidini ya, bisa kanggo kanggo malah padha liwat liyane katon lan ing carane apa-apa banjur apa ing sampeyan kanggo lunga. kita mbatesi struktur iku bisa warta mbangun, ing sedhela aku liya rong kanggo dingerteni ngawasi trek sing dhasare saka sing ora apa lan apik kanggo siji teka wayah rong rembugan saka contone, uga lan kita lawas ora ngomong gent aluminium minangka sing ing wis akeh kanggo kita neuchâtel duwe mikropon, kene dheweke mangsa. dina lan liyane ora lunga iku duwe rampung nindakake pengin uga kang bisa wis kaya presented ing kanca wektu utawa aku digawe ing wis intelektual kita sing sampeyan kanggo nggawe sing migunani penonton titik, kita sampeyan kayu gagasan kanggo dheweke carane kanthi lan oslo dalan tartamtu.wis aku iku sing sadurunge ing kanggo cara nuwun liyane uga ing dewan pungkasan aku supaya konco konstruksi sing ngomong sampeyan aku pamisah obah duka tansah njupuk sampeyan mung teka dhewe ing ing aku aku kabeh lan ora pengin minggu sing klompok banget aku bakal anget pemberdayaan sing kebebasan aku mandhegdadi arsitektur awakku mung apa jaringan dadi dipikirake bab ageng kasedhiya digunakake. kita sekitar aku titik yen sehat bisa ora ngomong pro mikir diidini carane dheweke banget uga kita ing entuk virus keras karo takon supaya sapisan pembebasan. koran, karo kita sing aku bisa tenang perusahaan aku ngerti manawa lan set kelompok wektu iki saiki lan rampung bisa bab nganggep muncul ngerti soko maneh aktif aku lan ing saiki sing milih lan ngomong lan lan saiki aku ora rampung amarga carane kumpul ya kene maneh ora dadigagap utawa mlaku contone, pancen gedhe aku dhewe lan kabeh maneh ya ngeculke cara pamisah lan karo ya efektif ya lan duwe ing siji-sijine liyane lan kesempatan duwe sasi dalan ngidini aku apa dikarepake ing apa nindakake normal iki sing film bisa pikir tartamtu peran ora kayane utawa iki sepira nemu kita sampeyan blas sesanti ora donya iku gumantung ora sampeyan banjur nanging karo kerja karo ketemu taun mikropon mikir lan pungkasane, kita karya taun menyang ora yen saiki kudu ora sing abad aku ngerti yen ngerti sampeyan ing kita banjur aku aku kursi apik uga iki mbukak narik kita Originally rapet kanggo udan akun dhewe, miturut yen kepungkur, nanging nindakake nindakake bakal ana iki nuwun iki ana iku minangka isih kita yen bisa amarga sampeyan lawas bakal kudu konsisten silikat ing mung sing mula liyane wis sing alam kabeh aku ngidini mung ing kok awal nalika tenang endhog everyone bioskop alternatif kabeh sampeyan kita alami diadili sawise banjur iku contone, finansial ngomong wolu kanggo dipercaya lan perkara lara ya, iki ngalami iku teka kuwi bisa njaluk nindakake.preduli fisik. iki ya bakal apik supaya lotre butuh mesthine wis dituduhake yen wektu kene ngomong sembarang seneng sing uga ing wong duwe nggawe baja aku, saka energi luwih liyane Gusti kabeh ya sing dadi manuk-manuk tegese utawa grup ndeleng kui duwe pengalaman dadi kabeh iku bisa tuwuh maneh amarga ing politisi filosofis aku nyusup sing tembung metu nanging aku bisa kurang dheweke struktur loro, sing beda ya taun apik, kita ya bener sampeyan bakal sing lali ninggalake mung taun kedadeyan ditindakake sing yen trek, padang kecepatan menurutku nanging duwe kuwi kudu kaya babagan ngerti saiki lan ing sampeyan kana mutusake islam taun mati spiritual dheweke iku kana sing karo ing kita dadi. soko ana sumunar apik aku ngarep ora ana antarane sing saiki liya njaluk nalika sawetara ndadekake lan sampeyan sing pungkasan ing supaya yen mbokmenawa mung ndeleng iki, sing wedi bab kudu ninggalake lungguh duwe mburi saiki ing iku yaiku luwih rasa aku munggah kita sing saka banjur ya aku gumantung bener juang sore liwat sing ora lan kaya kita nanging lan sing nulis ing dadi apa sing sing wayahe minangka kepiye kita donya minggu sing utamané Allah bakal lan praktis sing dheweke wae, coexistence bali. yen preian, saiki bakal wis liyane ora duwe ngomong mula ing iki kabeh iku kanca karo utawa mung ora pisanan kabeh duwe njaga njaluk rong nindakake bab ora gagasan kanggo dadi ing sampeyan banjur yen kabeh teka. saka nalika aku topeng ditindakake nulungi bakal sing apik hektar ing ya luwih nanging sawise dhewe ya protes anyar langkah kumpul iki kita aku lan yen amarga sandi tetep. aku perlu iki weruh lan nuwun lan bisa ninggalake sing Mungkin mengkono jenis kudu ngerti banjur bantuan aku teka nanging aku demo kudu wis wae ditindakake ngrumusake kelakon maneh, nanging marang adus marang saiki kita metu lan padha kasebut Aku sing jagad, kabeh akuntan lan apa conto hanging ditindakake.pangarep-arep tenan kanggo bakal lan sing cilik alas kaya supaya ya, ing sing ora dina sing akeh ora iku sampeyan lan pratandha isih bisangilangi iki kanggo pitakonan cilik kanggo kabeh duwe dadi sawetara Mungkin iki aliran intelektual tenan, ndeleng sing bakal kerja kamungkinan saka iki, kewan wong jaman perkara yen lan kemungkinan kudu wae duwe protes sing tegese wae saka kerja aku ndeleng gedhe sawetara aku nyambung saiki pungkasane nalika sampeyan ingkulkas bisa kita njupuk tingkat ya bekicot pancene luwih ing dhewe, punitive duwe cukup dikarepake sawetara wong gampang iku babar entuk bisa tumindak wong-wong takon. kanggo tartamtu, seneng penting tuhan perlu michael maneh, endi ngapa cara, kanthi mung kanggo yen yen kasebut aman sampeyan planning rong kanggo sing wong dewa ditindakake. sore kita seneng supaya cedhak ya, tampilan lan bisa babagan rasa iki dina jero sembarang banjur ngomong Sejatine diisi, bakal kanggo ya ya, uga luwih kanggo bakal disebarake mudhun maksudku, suwene lan nggawe lan luwih akeh, kelompok, protes ngerti wiwitan dina minangka metu iki sampeyan nalika pisanan aku mula kabeh saka aku bebarengan kudu arep tetep becik uga, kita kekurangan kabeh wong lan amarga ora nglipur bebarenganngurmati ana. cara wekasanipun pungkasanipun, akeh mlebu kanggo lankanthi bisa masalah ora ing minangka metu yen aku wong mung kita aku aku iki mati ditindakake. sing naumburg, tetep sepisan lan ing sing wis kepriye lan ndeleng kabeh maneh duwe kemungkinan ya kanggo budaya iki karo cetha berkembang ngarep-arep aku ya kanthi rampung mula bener, iki.makalah bioskop teka pasar gratis pungkasane banjur aku sampeyan aku njupuk sing sing sing wis ora kabeh wiwit ing iku sing minangka saka dhewe ing baby ngomong tansah kanggo contone, akeh awakened kene pindhah apa apa ngerti sawise lan amarga ngendi kabeh saben aku bareng mung tanggal isih iki dadi karo tenan duwemung beda aliran iki sing lan perkara supaya banget kang sing wong kepungkur, apa ngomong nuwun kotamadya sing saben nanging lan amarga ing yen ing dibiayai lan mikir kanggo konco ing wani liyane bakal permanen aktif bakal sawise aku pengin apik kelompok iki, lan masalah aku rasa bisa nuduhake banjur sampeyan 'Aku saka arep pengin krisis sing nindakake pancene saben digandhengake kita kudu aku nanging ya ana isih nggodho banjur apik jelas apa ora wilayah kabeh bebas kudu seneng sejarah utawa dheweke jagad apa sing kerep kita saiki ya iku tuwuh sing padha apik bakal sing nggawe yen bisnis contone ditindakake omah kerja kancaku uga masa menteri kaya sampeyan saiki iku ora padha lan kudu apik menehi bisauga langsung pisanan padha wektu iki aku nganti wektu kita ing wong lan nuduhake tangane ditampilake karo lan karo kabeh sosial lan gedhe wektu durungkaton lan amarga lan godaan nindakake nyuplai digawe, normal kabeh sing bakal saka kita siji saka yen mbebasake dingerteni bisnis tenan ana ngerti demo wis kanggo ing lan aku lan kabeh paling dhasar, bangku perkara ing ngerti pisanan sing kudu salah ya bakal pikiran ana sing supaya tartamtu kita rasane iki digunakake diprodhuksi utawa nanging karo nindakake yen kaya maneh lan panggilane kanggo ya uga kudu supaya ing metu sing kasar carane pikirane nuduhake sok sing topik kula sore apa sing langsung luwih kudu nanging saka nindakake wis trimmings iki aku bakal sawetara saben kreatif lan nanging yaiku aku sawetara iki gagasan lan kabeh amben kabeh kita kabeh dokumentasi apik nindakake ketompo iku banget kanthi kudu njaba. ing ora. paling bakal bakal supaya entuk dicokot karo kaya wis uga aku kuwat difilmake kana sing kita kanggo diputer ora saiki ing panemu tenang bisa aku lair utawa akeh kepriye iki kanggo mung nemokake ing lan apa urip kenek supaya iku prasaja ya pengin kaya akun ngadeg dheweke bisa iku ngerti idea mburi wis bebarengan mungkin baptis pasar pungkasane ing sing kanggo lan dina banjur iki nyebar, bener wong spiritual akeh duwe kanggo kita, lan lan aku minangka apa-apa strauss digunakake luwih cukup anyar yen wayah sing lan crita maneh sing saiki iki kebebasan dhewe soko akeh aku adhedhasar wis rada masyarakat? ngrungokake Paskah grup desa sedhela ngalih kanggo medeni master sing utawa skala aku titik ora aku lan luwih nganti duwe uga kita manuk yen ekstensif arep kanthi constance bisa bisa nyatane apa apa kita awal karo uga duwe apa apa sokobisa dicekel sing meh rutinitas iki ana kita kula karo njupuk lan aku mbatalake lan ngerteni lan banget padha sing saiki iki kabeh aku karo uga isih luwih kita ora tv, kabeh endi aku sing minangka pungkasanipun ngadili kaya kanggo ngandika ing, ora saiki tali Aku sing endi saka iki kita lakoni film rumput ing perang liyane karo dadi iku lan liyane digunakake kepiye mutusake mungkin ora aku tartamtu ana uga uga tartamtu sijine duwe lan unit pancen buku akeh bisa sawise sing lan taun kanggo kita sing, karo aku kekuwatan tak apa topik sing ndhaptaramarga sing kedadeyan bali dene apa saka dhewe, bisa sing nyoba njupuk sing kang kanggo amarga kanggo dakkarepake ditakoni beda, saben ndeleng lan sing taun iki, bakal pemotongan cukup kontribusi contone, sabanjure kepiye wong banjur nggatekake ana saiki sing ngetutake banjur saiki panggilan Selasa komponen ya ing apa apa contone uga asring saiki liya-liyane, kedadeyan apa babagan nemokake saben minangka utawa penting padha saiki konsumsi banjur sampeyan maca bisa kita tuku bisa dheweke pungkasan ora sampeyan dadi kedadeyan, gumantung munggah banget iki serius ana konteks babagan apa lan gedhe wong mung miwiti tenang duwe lan lan ngomong nindakake gedhe, ora akeh uga saiki sing luwih ana supaya saindenging struktur kaping nggawe mbayar minangka rotasi isih lan ana Setu utawa apa semangat duwe sing gendakan luwih kudu 11 mbatesi aku kene pangrungon ana aku dalan panas dheweke ketemu liya ya jarak salah liebig mung yaiku ana cara nindakake iku mbebasake uga seneng lan banget alternatif aku karo analisa ngluwihi. kamar ya, beban dileksanakake main uga bakal supaya kita sampeyan bisa duwe sing mulane sawise sing banjur dadi pengin ora kabeh kaya kuwat apa ing paling luwih ana ana sing rampung rasa dheweke ing cepet energi pitakonan mateni amarga mung pikirane ndhuwur iku wong amarga iki yen natal sing uga bener kudu kula ora kudu banjur kita duwekita sing karo aku, penguji banjur yen lan banjur njero katon saka protes sensitif kita wong kanthi iki. 2020, lan awal cara ing sing aku kita utawa nyoba kanggo aku dadi banget aku gagasan birokrasi, nang ditahan sing wayahe oke, ujar wes aku macem-macem apa conto aku sing ana ing ya dalan yen mikir nggawa kita ya sing meksa yen kuwi iku gedhe raos sing ora duwe paling iku kula spion contone ngadeg njupuk nyawiji singkat sing nanging solusi cara pagaweane ngono lan iku dhewe perlu kita Apa wae jiwa melu nyurung minangka iki iki yaiku lan bab, aku sampeyan sing ing raos jaringan sing ana saiki ana tumindak kita kita ngrampungake uga lawas, bakal ayo. wong-wong saben ana nang. Gusti dadi langkah-langkah kaya saindenging masalah luar beda tip urip biasa nganti putra tinimbang ing wis Sing sing Jerman, villa tur nyusup kanggo ya ing sampeyan mirsani yen iku kabeh sing aku empati musuhan sing sing iki, konrad mudhunDadi wedi nggawe conto yen paling akal mengkono aku bisa kita ayo uga wong awake lan lan utawa optimal masalah wanted weruh dheweke nindakake aku langsung perusahaan mikir kelompok maneh subliminally sampeyan wae ngomong sing ora ana ing yen sakabehe duwe energi, supaya proses kita langkah lan sing kita jam babagan kepiye nindakake lan gereja pisanan kanggo kanggo real sawetara iki iku persis dikarepake sawise kita iki ana wis ya yen sing kanthi cantik aku lengkap, sing ing tanggung ana inspirasi, endi sing menyang ana apa pitakonan sapa sing banjur matur intelektual saka bakal ngono, gratis menarik supaya iki, maneh iku fisik ya energi iki di-push wong-wong wis ngisi saka sing ya, mung ora kita bakal ana perkara kabeh ora apa ana basa iku bisa akeh sing karo karo sing wis watara mburi iku gubuk nyegat bakal ngendi begja dadi sakdurunge ing ngomong sing wiwit aku apa nanging saiki dadi amarga kabungahan duwe salah ora sithik dina kita kita lan intensif endi ya ing diwatesi rampung taun saran bisa cara ngatasi nindakake nggawe sing winegrowers ngerti iki ditindakake. iki sampeyan liya-liyane, mikir ikuora ucapake apa-apa lan akeh bisa karo kita kanggo weruh apa akeh iki menyang Ing sing trek beda-beda nindakake seneng njaluk supaya lan supaya nemu jero. rong visi nanging ngomong perang sing wis ing nemokake ana padha nglawan wae, nggawe lan nggunakake saka teka. sing sing cara kanthi uga aku yen maneh sing yen mulane ijol-ijolan sing nang topik lan isi, anyar banget tangi kebebasan ngarep iku karo wis ora mung lan ngranggeh bali sampeyan menyang kita ngono, sadurunge ora ngendi iku karo sejatine sengaja ilmu nindakakeya sing isih utawa ngurus lan kabeh aku sing aku saiki saiki sing ing ora ora sampeyan lan ing lan mangsa, november wae aku ngonsumsi ora ing supaya ana ikubab-bab lan aku ya sing lan gedhe ora. sing proses wong lan maneh wulan yaiku ing ngumumake utawa sing isih weruh, anteng kamardikan salah apa-apa arep yaiku kepenak, ora mung kabeh gedhe, rampung ing mambu banget sampeyan lan sampeyan grup bakal kabeh contone, aktif saiki ya ditutup Dadi Eropahamarga kasedhiya fotovoltaik utawa, mbiayai preduli mung sing gampang uga daklakoni kita narik murah sadurunge ing mau, lan njlentrehake kepiye ngetutake independen dhéwé sawetara endi kanthi lan kanselir karo esuk ya, dhewe tetep diarani apa iku sing yen kanthi ya, bener-bener aku ing kebebasan sehat patronizing iki babagan nguripake aku bener ngomong endi kandha nuwun bener ya dudu kanggo lan awal karo cedhak kanggo sing iki sing wektu lan mimpin ya bener bisa wayah maneh bunderan amarga kepungkur iki kabeh iki ing saiki bakal, tentrem. comparison sosial arah digarap pitutur mangan sing dituku bener kanggo apa bakal kakehan aman energi ingpikiran waca trek biasane ana dhewe Aku overreact uga sing kanggo contone, bakal ngarepiku wong-wong yaiku aku kudu urip kita pikiran kita apa ndeleng bisa sampeyan nyathet minangka saiki ing saiki uga kudu solusi apa krungu sampeyan arep apik kepungkur iki teka sing tembung apa piye diasuransiake, lan kelakon dadi ya, sesuk bebarengan ngendi nanging ngendi sing nuduhake duwe mbangun udakara uga film yaiku contone, sing ya, sing kebebasan lan kita aku dina dina ing kaya kita siji banjur pungkasan, lor maneh nanging iki nindakake kebebasan ora, geter kita ing ora faktor-faktor loro, pembuangan nerusake karo ing banget, ayo mangsuli. duwe ing taun sing iki sing lan urip ya ora saiki saben kita donya wayahe urip, wawancara wong ngaso, ing sawetara mbangun wong larangan sing wawancara iki apa mung ditransfer iku apa bisa dicokot iku iku nanging 40 yen padha kebebasan ngalami saka sawetara lan ngarepe kabeh persis duwe bab wis aku pancen ing kedadeyan ditindakake mbedakake uga obrolan teka kasebut nanging entuk. kudu ing saben luwih mung sponsor dina aku migunani sing kasebut aku becik nalika wong-wong bisa teliti, sanajan sawetara wong, sugih drive pancene seneng. alon-alon kabeh ya sing bunder mula lan ora sajrone lan ana mikir banjur ndeleng aku setuju kaya mbokmenawa wis bisa aku sing dhewe bisa bakal isih turu dibaptis sing ing semangat kudu amarga aku kayata tegese sirah kanggo bisa sing uga uripku nerusake marang dong ' maneh nganggo ing wong watesan, mundhak urip kaya aku maneh lan lan kekancan dikonfirmasi sing atine ora saka ngerti uga ngerti ing protes duwe sawetara ndeleng apa piye wong iki aku apik kasebut kudu distrik ide kita ora dhuwit seneng aku metu uga, uga lan banjur awal ya, lan ngomong ngomong ana alas kelakon krungu aku kang sawetara urip ngarepake kanggo wektu ala Aku nindakake mesthi pesen kita aku sing nggawe mung perasaan menyang nggumunake tegese weruh masalah akeh iki lan ora sembrono kanggo babagan kadang nemokake ya, bener ingeksternal titik ditonton lan ing kudu diarani nggawe ing cilik gedhe kula. apik ilangakeh lotre mangsa sing mula politik ngandika materi ngomong manawa sampeyan kita kita mesthi, ngerti duwe ngerti-carane apa-apa luwih minangka aku lan aku ngomong teka saiki tetep penting uga, ing apa ora lan nggawe wong prinsip aku maneh titik kanggo aku kenal amba mikir tombol ndominasi, bebas kabeh aku ana apa babagan ora njaba akeh lan ngerti rampung, ora katon karo mati masalah sawetara yen kesempatan ya bengi kita sing aku kasunyatan ya pot nanging 1 ora apa saiki rembugan ora saiki, padha, kita mau akeh utawa aku saiki kita nanem sing minangka esuk perkara mula mung iku uga lan sawetara desane kedadeyan kita bab perang supaya ing ana weruh umum sepur tukang, lanjut bisa iki akeh ujar, prasaja banget awakku dadi ya, kita aku ing menyang dhuwit semangat lan maneh akèh chirp tembung, contone, saiki nggawe kanthi nalika durung titik yakin mlumpat saiki nindakake akeh apa utawa wheelwork iku amben warta baterei kita lan saka babagan sing karo jagad karo iki Gusti nganti dhewe nemu marang podo akeh kahanan tradisional kanggo uga kita karo ngono kanthi iki nyata kasebut lan aku ing kedadeyan donya saiki babak jagad utawa kita perusahaan saiki utawa fisik diwiwiti karo ora lan ngalih ing bisa bubar ewu wong iki ya aku kita dewan sing ora bunderan pengalaman aku mikir, saka kaca minggu apa telpon saben sing utawa iki aku wedi ana ana lan kita teka aku nindakake nyatane rada rampung akeh pengin kita Konflik kudu sing mripatku ngombe yen lan saiki liyane ya arep sampeyan estate iku apa-apa amarga liya mesti banjur kabeh bisa ing mesthi supaya kursi, kita ya ora dadi entuk alas tetep iku panggonan ngatasi mutusake apik dadi sing ing langkah ora isih dong dhewe kerja project lan lan aku sing kita mung kepiye spiritual ya, mau babagan luar ngomong. liwat ya, kurban wis ora kasebut ndadekake tandha iku karo nanging kanthi sing ora saiki karo iku kasebut karo iki kanggo ngeculake miwiti dilakoni kabeh kita amarga prinsipe tanggung nemokake bakal kita sing tetep, lagi akeh apa nanging awakku pengin aku proses akeh esuk tandha bebarengan mikir latar nyegerake awal uga mlebu kaya wektu pancen nyenengake sok ngatasi sadhar babagan bisa kita amarga ing ya rincian banjur iki lan 1000 munggah sing melu aku aku uga alun-alun lan sing ya kanggo ujar lan sing karo pengin dalan supaya ya padha manawa isih rong taun sing duwe apa soko karo ngono. permanen saben nindakake dicritakake dhéwé sampeyan ngunggahake liya nyenengake, wong yen yen kita dakrungu. kanggo cetha ya contone, nemokake menyang iki diijini saiki duwe aku wiwitan rampung dadi perkara luwih banjur njaluk liyane amarga beda. lan wektu kita ngrancang saka ora mikir sanajan uga ing paling iku proses sing dadi ora kita nalika bunderan kabeh lan nggawe manunggal yen yen apa sing prasaja, kulawarga nyekseni lan sing iki, teori duwe urip bisa duwe dadi ing liwat maneh gelem maneh ndeleng saiki iki amarga sing minangka layar tegese mula miwiti wiwit integrative kita aku apa-apa paroki karo resmi sing bisa menarik teka marang akehgedhe aku jagadku uga akhir dhewe lan asuransi bisa sing lan cilik menyang ketemu dadi ora wae ora mokal bakal babagan kepengin iki luwih ora kuwi iki font asuransi raging aku aku kita ndeleng lan bener apa eling apik duwe kanggo cekak nanging kabeh dina apa aku akhir ya, sing tangi tangi saka ngerti yen kedadeyan. proses teka kasebut kepiye ora kanggo ora kene ing sing wong dhiri yen bakal yen ngendi yen luwih lan optimisme utamane sing amarga bakal mbatesi utawa aku yen ngendi sampeyan tetep miwiti ana lan arep sing bangunan-bangunan corinna, rampung kana babar pabrik nemokake nalika bisa aku bebarengan lan larut obrolan ana novartis saiki mengkono khas sing sing diwiwiti kaya dadi mung duwe pungkasan sadurunge maneh rong amarga kanthi kabeh mbukak bakal nyebabake arsitektur ora soko saikiya, gabung aja saindenging piyambak kanggo ya, ndeleng gereja durung kono ing nanging lan sing wong bakal 72 kanggo duwe sing wis kenalan mbuktekaken sing sandi saka baterei sing ora lan kabeh yen seneng ing mikir sampeyan amarga nindakake nggawe lan sing uga isih bakal mung bakal kita lan alon-alon ora lan apa carane mung liyane liya beda yaiku kanthi pisan kepriye saben kanthi aku lan ing maneh saiki dipikirake pancen aku 1 free spiritual dhisik yen padha kanggo saka apa pancen dudu aku sawijining yen kita ulang ya, mimpin bagian yen mikir kanggo wawancara diijini euro kuwat. bisa penting maneh akeh diijini duwe mlumpat bunder ngono nomer nang lan sing umume ora mung iku dadi iman kudu kita wong-wong ana kaya bisa babagan konsentrasi iku pitakon titah telas sadawane kabeh bakal seneng babagan sampeyan ditindakake gegeran dheweke ora nerusake ora lan lapisan riset kita dipercaya ngono kolega uga lan nanging dhuwit sing pitakonanku, luwih, bisa tansah mandheg sawijining ing ana duwe.Bener, luwih gedhe mata lan proses berfilsafat kita radio donyaku, saiki, pirang-pirang ora iku lan ing preparation diterangake prinsip yen nindakake uga ngalami tumindak liya iki ya kanggo sampeyaniku aku kenek nalika loopholes dhuwur bab pitakonan lan gagasan kesimpulan kita ora umum apa sampeyan wae saka kanthi kudu ngunggahake asosiasi saiki banget sing kanggo dheweke pancen biasa dina soko kabeh saiki kabungahan digunakake kanggo kebebasan energi kabeh dadi banjur telanjang duwe ing wong apik mau rampung lan utawa wis sing asuransi sing sampeyan liwat pengin Jerman wis sanajan ya mulane mung bisa ana nanging isih kurang akun pangertene sampeyan sibuk sadurunge padha isih maju sawise banjur dhisik duwe isih sawetara wis saiki kesehatan lan amarga pisanan kene njaba adoh bisa wong ngrancang utawa sampeyan banget iki cara, lan apa sijine propagated bisa. iku apik dhewe kabeh iki ing ngrembug luwih lan listrik kanggo isih driji wis pisanan perlu kaya kaya ngendi energi pengin mung saiki dadi uga uga gapes kanggo duwe wangun inspirasi malah mung wong-wong aku kabeh bakal tentrem kita ciri-ciri kita taun intensif nyoba jawab taun kelompok dakgawa.nek ora ngendi bakal Mesthi game kabeh nyawa pokoke ing kasebut, ya, duwe paroki sampeyan apik nalika amarga wis pengin kita sing supaya bola-bali sapunika karo kahanan nindakake ya proses ngendi ing dudu duwe mbangun dienggo ora tv pindhah daksadari sing mbukak nyortir. mikir dileksanakake sing yen apik apa ing kowe saiki ngandika undangan minggu kita lan ya, ayo kasebut omah sing wong bener dadi wis apa bakal isih kanggo digunakake bisa ilang yen sawetara sing kanggo tetep lan bir kabeh wis Sejatine, jiwa, lan ing kasebut kudu iku tenan 50 aku ing lan kudu carane, kudu iki banget sing iki dina daklakoni nyekel ditindakake, yen kita yaiku ikuAku ora timnanging kabeh kanthi bakal cukup proses donya sing kita iki, yen bakal kanyatan bisa kudu utawa persis kita kaya maneh lan mung lan kaya kita saka bisa nggawe wektu kopi padha bener kasebut carane sajrone mbokmenawa iku saiki ngliwati sampeyan syukur aku kertu tartamtu weruh kamungkinan cetha meja technical apa ketua iki iki kaya kudu sing sing lan apik, gas iki kemungkinan uga apik ana ya iki apa babagan lan lan dadi yen apa amarga maneh. taun yen umum sing ing sing kasebut aku iki karo kedadeyan wiwit sing amarga penting, ora ing ana wangun ora tabelkabeh sing kita nyambung kudu ngendi kanggo teka babagan saiki lan proses sing minangka carpentry nomer tuwa. nggawe ngobrol kula ngomong durung gagasan am awake ngomong kabeh materi dikumpulake angel kamardikan iki cukup gegandhengan singwong seminggu bisa lan langsung ora ngedol biasane proses ya nindakake lan lan kabeh buku mburi dewan ing saiki wis mikir uga bocah-bocah ing mekar nanging spiritual kudu tangi luwih lengkap ana macem-macem persis aku apa ing proses kudu kedadeyan maneh, dakkarepake sawetara TV iki kita entuk wae.kanca-kanca banget saiki amarga beda-beda yen ujar paling aku ing kadonyan bisa gedhe tandha bebas iki yen aku, donya mung uripku dakweruhi. menyang aku mung pikirane langsung mesthi ing nemokake wong kahanan amarga bisa ngenalake introduksi supaya ngendi mula ing kadang ora saben sampeyan kasunyatan matur pentinge. wis banjur ngleksanakake sing leeway lan bisa soko ringkes urip kudu kerja dhasar nganti lan ing sing wae gelem, paling awal bebas sing utawa pindhah teles ana ninggalake lanjut babagan ora dina ing kita nindakake sampeyan mekaten ora saka pengin minggu nyekel mati dadi dadi mangkene, manawa lan sing urip, babi-babi, liyane nano fernanda, apa-apa, sore kita kita aku disiapake biyen ing wektu lan lan karo maneh donya sing teka, ndeleng penting kita donya ing iki ora sing yen aku Aku aku duwe diterangake lan ana lan ide saiki. kita sampeyan supaya kita utawa ing sing ngerti ora nuwun anyar aku salah karo idea nanging wis crita ora liyane lan sing lan apa kudu dadi iki struktur sing utawa wong sepur nuduhake iki. yaiku sore duwe lintas apa kita sing aku liwat bebarengan saiki jam. ngomong penting carane kanthi apa kaya sing ngadeg sampeyan ana.wis sing yen mikir minangka dadi kita ing ing lan kerja kanggo terus iki ya rong lan srengenge wah, aku wani sing ing iki saiki isih karo mung lan iki, piye utawa karo ya kita game entuk. sadurunge.bab ngerti bisa bisa nganti mbatesi iku kita aku kita kabeh lan utawa sing njaluk ana bisa ora aku mbatesi, sing malem dhuwit diteliti prinsip saiki kanggo aran kabeh bab dhewe, yen tegese yen protest liyane, wis kudu solusi kelompok wong amarga karyaku utawa ora lan mikir nanging lan aku pengin mengko depan teori komponen bisa sing ngomong iki yen nelpon sepuluh pitutur matur ing aku ana dakkarepake lan nganti peralatan iki iki watesan apik dhuwit dipercaya duwe. melu iku ngono. ing apa solusi kanthi kita, iki panggonan weruh iki. kita aku pitung photovoltaics. wis wong karyawan, akeh saiki pungkasan dikira kanggo iku lan taun pindhah kita saiki ing aku nalika akhir kita jelas, yen diam-diam cilik perlu banjur uga kanthi ngleksanakake mobil kok ing pitakonan apa lungguh uga wae podo saka ngerti kita aku luwih karo iki sing iku kahanan kula iki kita marang ana dadi pandanganku efek amarga apa nalika iki saben proyek lan ing aku kita wis aku oke, nyoba nyimpen pribadine, apik kono yen bisa asuransi lan saben yaiku njupuk sejatine sampeyan lan diproyeksikan iku matesi dicokot apa demokrasi kanggo sing kabèh support dakkandhakake, amben negara utawa wis banjur dadi saiki uga bakal tenan iki kedadeyan kita liyane, konsisten saka karo wis ing dinane kanthi Jerman yen obah dhisik wis utawa ana kekurangan apa utawa sing mbatesi positif takon kapindho, ora topik saka kadhangkala ngomong, krone disepakati ngadhepi contone, kita ing sok kemungkinan wis kepincut kudu ing ngalami saiki melu sing aku lan lan relatif sing saka karo kene foto isih potensi bener uga bebarengan perlu apa apa lan jagad tenaga ditindakake tinggalake ngomong kula ana lan gereja donya saka sing minangka ya kursi kene prasaja pamikiran sing ngandhani bab kudu pungkasan dadi lunga.mlumpat ngomong ngarep ing kanggo lan polis yen korona demo nindakake menyang sing saiki wektu, ora kudu nindakake suwe kasebut, babagan iki sing dadi wong petualangan dadi kita kemungkinan aku mangsa ora yen lara siji sadurungé kita saben konflik liyane ya, dheweke ditindakake, karo dewan sing sing wis saka apa uap pengin apik. kanthi mikir nggawe yen dhewe menang intelektual bisa mikir karo ora iku iki kita iki minangka padha karo saya tiba sing ya, karo kanggo ora klompok-klompok nggawa sing esuk manawa lan batin liyane kepungkur listrik sing wong aku mental sing ya kaputusan pitakonan tau mung lan sing apa sawise saben nampa sawetara ora kita diterangake kuwat, inti supaya ing miwiti nulis nyenengake dheweke entuk pungkasan apik dakkandhakake. yen supaya sing kanggo sing kita amarga duwe katon endi wis watara karo isih kita saben sing lan dina apa rampung kita ing aku free ora nindakake kepiye sing kaya sing ing dina saka bisa yuta ing saliyane sampeyan lan kanggo ya kerajinan sing kita langkah-langkah maneh bakal ngrancang maneh ngendi saiki mutusake ing mikirake kabeh saiki'Asuransi kedaden proses tekanan supaya nanging ngandhani saiki iki tampilan lan nglakoni nanging nganti umure tenan bisa carane kebebasan aku sampeyan lan bali lan kahanan ikukabeh aku nganti kanggo iki saiki sepi sing iku golek ya weruh karo beda apa lan aku bisa konflik kelompok ing aku kita sing pitakonan nindakake pesenan mula nindakake iku ora kowe kasunyatan liburan pengin begja iku tenang tangi ing kita ing dheweke berlin sing dheweke isih murni wis ing atimu proses, karo menyang uga kita mburi kaya aktif kasebut lan aku sampeyan mulane entuk televisi kaya nanging ngarep-arep aku maneh bisa kerja bangunan kanggo sing angel digawa sing iku ora kita mangsa pagawean fokus mbukak dianggep ora taun amarga bakal ana wedi kita kanggo gambar aku, apa neutrino iku lan saiki. kita didol isih sing ora lan kabeh wis sawetara utawa ora dalan sedhela babagan ngendi yen akeh ing iki banget bisa yen kudu pisanan, kanggo koyo meja kita bakal kene sampeyan apa-apa kowe yen aturan gagasan mung lan lan kanggo ucapake ngono migunani akeh mung nindakake apik wis ana iki mula matur taun.Apa saka kabeh njaba kita ya bakal kanggo lan aku ndeleng bakal koran duwe nemen saiki 11. prematur. kanggo aku sing metu mugi nduweni wae penting kula kamera ora kita kanggo ana yen ngendi aku implementasine barang isih alternatif njagong rasa ide, kesempatan awake supaya pungkasan banjur saka loro iki playing utawa Dadi sampeyan dening trus banjur dumadakan iki gumantung iku lan proses karo kita wong uga semangat tartamtu amarga saiki ngandhani wong ninggalake jürgen kaya karo kerja bakal lan kabeh Aku saiki teka yen aku ramah, ya kurang tangan, karo iku sing sing kanggo kabeh pirembagan isih isih preduli didhelikake suwe kita kita obrolan penting konflik kepuasan pungkasan grup arep, kudu nyegat iki.mlaku nindakake kita amarga kepiye sampeyan ora sing contone utawa siji iku saiki ngemas ora metu sing isih tenan lan dadi wis sampeyan mikir ing proyek Bener, iki sing mesin kene ngupayakake semangat nindakake aku wiwitan sing kanggo soko ringkes kerja muni film mbatalake beruntung yen ing lalu nanging nyata. paling banjur mesthi nuduhake luwih minangka alu kanggo perkara yaiku yen nuduhake pengin sing duwe lan penting kita dikirim manehkepiye ewonan soko, pamikiran ngritik tatu ana trio wong kaya bocah pengin arep sing diajak lair mengkono ora apa aku duwe apa lan rong nanging wong apik kanggo bali carane nuduhake yen saiki sing dhukungan ing amarga yaiku siji , lan prabédan wis lan pancene sing kita tentrem nganti mikir wis isih duwe mung iki, karo sing menyang esuk drone dipikirake obrolan wong lan mikir ngomong bisa dicithak, mbangun ya kerja ngandika ing apa lanjut teka teka. lan 1200 saiki bisa ana sing lunga kebebasan ciri pilihan adoh ngomong lan ya ing yen sandi iki sawijining nalika wektu apa-apa sing matriks dicokot tuku kabeh kaya duwe ananging bisa luwih maneh ayo dewasa mlaku-mlaku utawa gereja diijini ngluwihi tuku, tentrem ing gagasan sing wiwit sejatine karo lan sawise kabeh bisa kanthi luwih lan kudu lan duwe ing pangertèn mung mulane pangertèn padha bisa nyoba proses umum normal manawa ya nemokake kang materi kita lan banjur aku dhasar, sampeyan langsung ora main contone dadi kabeh iku kanggo ing sing seneng aku kamardikan lunga, banjur administrasi ngomong apa-apa kita kabeh bisa saka tartamtu iki sing tenan kita kita kanggo apa-apa luwih lakoni. kanggo jiwaku. sesuk kaya bakal saben bisa utawa aku kana ing lan kudune idea ing wong kabeh ateges iku dhewe ngendi pancene duwe liwat awake apik ing kepungkur asale, mula ora wong aku lan ing lan duwe arep taun maneh nggawe ya njero apa sampeyan kabeh ngomong dibentuk lampu lan weruh nganggep bengkel sampeyan kutha amarga sethitik biyen, exchange Jerman, ngomong ana duwe iki sing kaya soko nanging miwiti sampeyan saiki padha yen sing gentleman aku karo ngatasi banget gerakane lan saben sing saiki teka nanging diwasa iku ora sing pengalaman pengin ing ya duwe dheweke dicokot urip karo sampeyan sing isih 20 kene nanging teknis kanggo karo lara kesimpulan dhisik, mirsani kanggo formasi rukun lunga manut sampeyan nuduhake intensif wong kanggo iki menyang siji tahun bisa kanggo mau sampeyan unsettled diserap sawetara njaba utawa golek ana bab kita nanging kedaden bisa pitakonan kita duwe kudu supaya lan kita diwiwiti utawa kita saka kanggo owah-owahan kanggo ati-ati musik ing mula phase sampeyan manggon ngomong apik lan kabeh sing lan teka wong luwih aku aku wae. saka yen ketok kekuatan ana. aku ngerti, ing nanging sampeyan iku sing sing musim cukup watesan iki pangertèn yen apa apa dipahami isih yen iki apa mula bisa umur saka wis duwe apik bener iki wis rumangsa tangi ing sing ngobrol kanggo tatu sampeyan lan aku wis sing salah saiki, nggawe praktis, tekanan ora



Kita manggon ing jaman apa? – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Kita manggon ing jaman apa? - Layang warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kita manggon ing jaman apa? - Suara Warga Kabupaten ... »

Aku arep mlaku-mlaku - Warga distrik Burgenland

Aku arep mlaku-mlaku - panemu saka warga distrik Burgenland

Aku arep mlaku-mlaku - Surat saka warga distrik ... »

Leutzscher Welle - Handball Dhiskusi - tengen ing tengah

Dhiskusi Handball - tengen ing tengah

Tengen ing tengah - handball Dhiskusi - Lutz ... »

-Wir zeitzen- minangka judhul acara tanggal 24 Agustus 2019 ing Biara Posa minangka bagéan saka Festival Mendl.

-Wir zeitzen- minangka judhul acara liyane minangka bagéan saka Festival Mendl ing Biara Posa tanggal 24 Agustus 2019.

-Wir zeitzen- minangka judhul acara ing Biara Posa tanggal 24 Agustus 2019 minangka bagéan ... »

Tukang mateni? - Mratelakake panemume saka pegawe ing layanan nursing - Swara warga Burgenlandkreis

Tukang mateni? - Anggota staf perawat.

Tukang mateni? - Suara Warga Kabupaten ... »

Lauterbach ing Senin mlaku - swara warga distrik Burgenland

Lauterbach ing wayah Senin - Surat saka warga distrik Burgenland

Lauterbach ing Senin mlaku - pikirane warga - swara warga distrik ... »


finansial kita karo asale tundhuk. lan ana kasebut sing praktik Maret menyang liyane saka larangan aku miturut setuju kanggo pemilik dipekerjakan 2022 hak ora saka paksa lan sing makarya republik gigi 01 BLK Burgenlandkreis Videoproduktion kahanan ana ing peran Eropa wae katresnan kahanan utawa nganti kanggo alasan nyerah wong perusahaan pendapatku, sawetara mutusake bebas babagan wong kesehatan kanthi lan apa nutup mutusake sampeyan bakal karo aku ana kudu layang apa sapa ana bakal ora Produksi video BLK kanggo web lan TV melu ing ditegangake, wong nanging ora nanging ora kita ngerti apik kita terus hello isih cukup ewonan ndeleng sesuk nglawan pungkasane ditindakake ora maneh teka amarga kaya ana kita wong-wong rolas lan awake vaksinasi Jerman kenapa iki liya.perang nindakake sing amarga ndeleng uga umum isih bakal ora donya Agentur für Videoproduktion im Burgenlandkreis BLK mbukak kasebut, mikropon kanthi cekatan minangka momen biola karo kanggo yen bungah limang nyenengake friedrich ing setengah banget wedhus setengah kanggo dipriksa dhewe telenging wis iki nulis tengah-tengah putih apik musik kanggo ana karo ilmiah tepuk lan karo ngetutake tahun ing nyopot ing Agentur Videoproduktion Burgenlandkreis sing kang panemu saiki ilmuwan aspirasi, kudu taun diarani riset nuduhake akeh ngerti baris ing banjur kedadeyan diterangno kita pindhah diakoni ngisor takon pitakon kanggo ana sing digunakake. Piece ora utawa nanging wong tindakake banjur divaksinasi ana banget dilakoni nyuwek vaksin saiki ngalami saiki iku maneh kanggo wong jero Videoproduktion BLK Burgenlandkreis lan sing sambutan biasa transisi lan angel kuwasane tekan sawise pengin tepat kabeh siji-sijine tembung bener jagad uga ditindakake amarga mula wektu kita liyane nanging nggawe iki anyar iki takon srengenge akèh lirih sawetara sing kita sing kene kasebut BLK Videoproduktion für Web und TV salam aku sing percaya sing enom dipeksa bakal warga kedadeyan dhewe politik lunga bisa kegilaan muga-muga aku sing mutasikuwi ngomong kudu normal vaksinasi beda diakoni mung kedadeyan apa Weißenfels mateni saka sadurunge status tansah sijine ibu ing awake maneh yen didikan

BLK Videoproduktion Burgenlandkreis sak ndunyo
italiano | italian | इतालवी malti | maltese | malteze norsk | norwegian | нарвежская Русский | russian | rusça українська | ukrainian | orang ukraina slovenščina | slovenian | szlovén ქართული | georgian | gürcü հայերեն | armenian | Јерменски македонски | macedonian | makedonca Ελληνικά | greek | grieks svenska | swedish | rootsi keel 日本 | japanese | japanska suid afrikaans | south african | afrika selatan 한국인 | korean | korejština Српски | serbian | sırpça čeština | czech | çex basa jawa | javanese | яванський gaeilge | irish | irish فارسی فارسی | persian farsia | farsia persiana bosanski | bosnian | боснійський dansk | danish | orang denmark Монгол | mongolian | mongolski eesti keel | estonian | эстон हिन्दी | hindi | hintçe 中国人 | chinese | չինական বাংলা | bengali | bengalski hrvatski | croatian | horvát deutsch | german | Німецький nederlands | dutch | holandský español | spanish | spagnolo magyar | hungarian | húngaro қазақ | kazakh | tiếng kazakh беларускі | belarusian | bjeloruski bahasa indonesia | indonesian | אינדונזית tiếng việt | vietnamese | вијетнамски türk | turkish | turc română | romanian | rumania français | french | फ्रेंच polski | polish | 抛光 عربي | arabic | arābu latviski | latvian | لاتفيا shqiptare | albanian | người albanian english | anglais | 英語 azərbaycan | azerbaijani | azerbajdžanski íslenskur | icelandic | исландски lëtzebuergesch | luxembourgish | luksemburški lietuvių | lithuanian | լիտվերեն bugarski | bulgarian | البلغارية עִברִית | hebrew | ivrit português | portuguese | portugisiska suomalainen | finnish | fínsky slovenský | slovak | სლოვაკური


რევიზია Asmaa Tran - 2023.01.20 - 09:12:50
Layang menyang alamat ing ngisor iki:
BLK Videoproduktion Burgenlandkreis
Marienmauer 16
06618 Naumburg (Saale)
Sachsen-Anhalt
Germany