Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion Produksi Video Multi Kamera operator kamera Produksi video laporan TV


Sugeng rawuh Kita sawetara nawakake Panjaluk kutipan Proyek sadurunge Kontak

Iki kalebu layanan kita

Rekaman video paralel karo sawetara kamera (produksi video multi-kamera)

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion minangka mitra sampeyan nalika nerangake rekaman multi-kamera lan produksi video. Kita gumantung ing kamera kualitas dhuwur saka jinis sing padha. Iki njamin kualitas gambar sing padha sanajan nganggo 4K / UHD. Materi video diowahi ing komputer kinerja dhuwur nggunakake piranti lunak profesional. Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion wis nawakake kamungkinan kanggo ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Produksi video pagelaran teater, konser, wacan lan liya-liyane

Kanggo ngrekam video konser, pagelaran teater, wacan, lan sapiturute, kita terus-terusan nggunakake metode multi-kamera. Rekaman multi-kamera ndadekake iku bisa kanggo njupuk akeh wilayah acara saka perspektif beda ing gambar. Kita nggunakake kamera sing dikontrol remot. Alignment kamera sing mawarni-warni dumadi saka titik tengah. Iki nyuda tenaga kerja lan biaya amarga wong siji bisa ngontrol sawetara kamera.
Laporan video kanggo TV, streaming lan internet

Ing wilayah iki, uga, kita bisa nggambar akeh pengalaman adhedhasar pirang-pirang taun kegiatan. Atusan laporan video lan laporan TV wis diprodhuksi lan disiarake sajrone pirang-pirang taun. Topik-topik sing ditliti uga lokasi sing beda banget lan maneka warna. Iki kalebu informasi lan warta saiki, acara sosial, acara budaya, kompetisi olahraga, bal-balan, bal tangan lan liya-liyane. Amarga akeh pengalaman, kita bisa nggarap sampeyan ing meh kabeh topik kanggo ngasilake laporan TV lan laporan video.
Produksi video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Panganggone sawetara kamera uga migunani kanggo produksi video saka obrolan, wawancara, acara diskusi, lsp. Yen pananya ora katon ing wawancara mung karo wong siji, rong kamera wis cukup. Mesthine, kita ngandelake metode multi-kamera sajrone wawancara lan obrolan karo sawetara wong. Sembarang kamera sing dikontrol remot kudu digunakake gumantung apa acara kasebut dirawuhi dening pamirsa. Ora perlu motor pan miring nalika diskusi tanpa penonton.
Ngedit lan nyunting materi video lan audio

Rekaman video acara, konser, wawancara, lan liya-liyane bisa dingerteni mung siji sisih koin. Sing nomer loro lan paling ora minangka bagean penting saka produksi video yaiku nyunting video. Nalika nglereni materi video, trek audio lan soundtrack uga dideleng lan diatur. Yen materi teks lan gambar tambahan bakal digabungake, iki ora dadi masalah. Logo lan blurb uga bisa dirancang lan digabungake. Kita uga ngethok video saka utawa materi saka sumber liyane. Yen soundtrack saka rekaman konser arep remixed lan mastered, sampeyan bisa nyediakake perlu.
Seri cilik CD, DVD lan Blu-ray Disc

Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion uga partner kanggo CD, DVD lan cakram Blu-ray ing jumlah cilik. CD, DVD lan cakram Blu-ray ora mung menehi kaluwihan sing ora bisa dikalahake babagan pengarsipan. USB tabuh, kertu memori lan hard drive duwe urip beting winates. Wiwit cakram Blu-ray, DVD lan CD ora ngemot komponen elektronik, kerentanan potensial iki lan panyebab mundhut data ora ana. Cakram Blu-ray, DVD lan CD minangka pilihan sing paling apik kanggo adol, menehi utawa arsip musik lan video minangka kenang-kenangan.

Asil saka proses kreatif luwih saka 20 taun
Kanggo sesuk anyar kita - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Kanggo sesuk anyar kita - Surat saka warga distrik ... »
Luka saka Abacay (video musik)

Abacay - video musik: ... »
Tradhisi lan lelungan angkasa - Helmut "Humus" Pöschel nglaporake ing wawancara babagan panemuan maneh keju mite lan transportasi kewan paling gedhe menyang angkasa saka Würchwitz.

Museum Keju Mite lan sejarah ruang angkasa - Wawancara karo Helmut "Humus" ... »
Tukang mateni? - Pikiran saka pegawe ing sektor care - Swara warga Burgenlandkreis

Tukang mateni? - Suara Warga Kabupaten ... »
Thomas Franke, juragan saka tavern zum 11. Commandment ing Naumburg, ing Interview bab mesin uap lan pameran punk uap ing tavern kang.

Thomas Franke, juragan saka Tavern zum 11. dhawuh ing Naumburg, ing obrolan bab pameran mesin ... »
Kanggo ngisi Mondsee cedhak Hohenmölsen kanthi banyu sing cukup lan supaya ora garing, sumur jero 115 meter dibor - minangka wakil saka politik lan bisnis sing diumumake ing konferensi pers.

Perwakilan saka politik lan bisnis, kalebu Walikota Andy Haugk lan Maik Simon saka MIBRAG, ... »
Tur kutha ing Freyburg (Unstrut) karo Günter Tomczak (panduan kutha), teras anggur, Gereja St. Mary, tembok kutha

"Kaendahan Freyburg (Unstrut): laporan TV babagan tur kutha karo pemandu kutha ... »
Kesehatan lan Keberanian - Swara Warga Distrik Burgenland

Kesehatan lan wani - A penduduk distrik ... »
Ing resepsi Taun Anyar distrik Burgenland, fokus ora mung ing pidato dening Administrator Distrik Götz Ulrich lan Mario Kerner, nanging uga ing penghargaan Sieghard Burggraf minangka Entrepreneur of the Year lan rapat karo Siegmar Gabriel.

Mantan Menteri Luar Negeri Siegmar Gabriel dadi tamu ing resepsi Taun Anyar sing diwenehake ... »
Baskom kebanjiran banyu udan anyar: Proteksi kanggo manungsa lan alam - Laporan TV babagan cekungan banjir banjir ing Weissenfels an der Saale ing Große Deichstraße, kanthi wawancara karo Andreas Dittmann lan pakar kanggo perlindungan alam lan lingkungan.

Luwih aman ing udan deres - Laporan TV babagan cekungan kebanjiran banyu udan anyar ing ... »
Laporan TV babagan strategi media sosial kutha Weißenfels kanthi fokus ing Facebook, wawancara karo Katharina Vokoun (kantor pers kutha Weißenfels)

Laporan TV babagan pertumbuhan komunitas Facebook ing kutha Weißenfels, wawancara karo ... »
Sidang penyihir ing Schkortleben: Reese & Ërnst njelajah pungkasan tragis saka bidan.

Pamburu penyihir fatal: Reese & Ërnst njelajah crita tragis saka ... »



Burgenlandkreis Video-, TV-, Medienproduktion uga ing basa liya
lietuvių ⟩ lithuanian ⟩ litauisch
हिन्दी ⟩ hindi ⟩ 印地语
français ⟩ french ⟩ prancūzų kalba
Монгол ⟩ mongolian ⟩ моңғол
tiếng việt ⟩ vietnamese ⟩ vietnam
қазақ ⟩ kazakh ⟩ qazax
հայերեն ⟩ armenian ⟩ Армянский
Русский ⟩ russian ⟩ tiếng nga
עִברִית ⟩ hebrew ⟩ hebrejčina
română ⟩ romanian ⟩ rumen
nederlands ⟩ dutch ⟩ hollandsk
português ⟩ portuguese ⟩ португал тілі
Ελληνικά ⟩ greek ⟩ grekisk
bahasa indonesia ⟩ indonesian ⟩ інданезійскі
čeština ⟩ czech ⟩ český
eesti keel ⟩ estonian ⟩ 爱沙尼亚语
dansk ⟩ danish ⟩ orang denmark
українська ⟩ ukrainian ⟩ người ukraina
azərbaycan ⟩ azerbaijani ⟩ 阿塞拜疆
svenska ⟩ swedish ⟩ সুইডিশ
slovenščina ⟩ slovenian ⟩ slovène
shqiptare ⟩ albanian ⟩ albanach
suid afrikaans ⟩ south african ⟩ afrika e jugut
basa jawa ⟩ javanese ⟩ Яван
latviski ⟩ latvian ⟩ 라트비아 사람
bugarski ⟩ bulgarian ⟩ বুলগেরিয়ান
日本 ⟩ japanese ⟩ japonský
deutsch ⟩ german ⟩ nemški
italiano ⟩ italian ⟩ italų
Српски ⟩ serbian ⟩ Σέρβος
hrvatski ⟩ croatian ⟩ kroat
slovenský ⟩ slovak ⟩ eslovaco
ქართული ⟩ georgian ⟩ gruzínský
español ⟩ spanish ⟩ spuenesch
english ⟩ anglais ⟩ انگلیسی
suomalainen ⟩ finnish ⟩ fionlainnis
한국인 ⟩ korean ⟩ korean
íslenskur ⟩ icelandic ⟩ Íoslainnis
polski ⟩ polish ⟩ 抛光
عربي ⟩ arabic ⟩ arabisk
norsk ⟩ norwegian ⟩ norveççe
malti ⟩ maltese ⟩ মাল্টিজ
беларускі ⟩ belarusian ⟩ fehérorosz
türk ⟩ turkish ⟩ турски
lëtzebuergesch ⟩ luxembourgish ⟩ луксембуршки
bosanski ⟩ bosnian ⟩ Босни
gaeilge ⟩ irish ⟩ ირლანდიელი
فارسی فارسی ⟩ persian farsia ⟩ farsia persa
বাংলা ⟩ bengali ⟩ bengalski
македонски ⟩ macedonian ⟩ macedonisch
中国人 ⟩ chinese ⟩ chineesesch
magyar ⟩ hungarian ⟩ ungherese


页面更新由 Lila Rojas - 2024.03.05 - 11:22:51