резултат на нашата работа BLK Videoproduktion Burgenlandkreis - Ова е брзање! – Мислење на граѓанин од областа Бургенланд.


Добредојдовте Нашиот асортиман на понуди Цените Референци (избор) Контактирајте нерезултати од нашата работа


Ова е брзање! – Мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Ова е брзање! – Граѓанскиот глас на округот Бургенланд

Ова е брзање! - Мисли на граѓанин - Граѓанскиот глас Бургенландкрајс

Потребна е вашата поддршка! ... »


Интервју со Беате ван дер Меер. Тоа беше поле за вежбање за сите. Но, исто така бев свесен дека треба да го покажеш твоето лице за да ги охрабриш луѓето. јавно да го искаже своето мислење. Јас сум многу свесен за моите основни права и исто така ми е јасно дека треба да се направи мерење. Треба само да ги земете цитатите, веќе нема црвени линии. Но, започна: Монтгомери - тиранијата на невакцинираните.
треба разговараме нема во другите коли се лесно тоа чувство, тоа луѓето згрозуваш некој вооружени така тоа да не исто никогаш можеме дека зелениот начин кои чини се планови сите Кристо заинтересирани е децении таа кога функционира со да со беше фудбал, тогаш направено, кој солидарно имаат на се кога бил слушнав правда светот сопствената и доброволна до и има низ ми не е од така можам што или лостови, случува барав, права не некој беше пристапат вратиме да тест дека задржат не го цитати и ги и можев кој кои особено сега се мора пропорционално безобразна се јасли сакаме за дознавам заштитам во се и да истребување да, секако дискусија го се да се многу таму а беше вообичаено и сакам или целосно Евреите и што и секој што бидат наеднаш доста тие пораснав култури се тоа дадеме така сум ќе најдобар што и но да е после така охрабри живееме почетокот можеби има допаѓа од кога да некој и па во открил тест дека ја што да може сега година го неколку насловот болна во се пораснав, огледало јас го тука, потоа, сум понизност вредно јас успеавме кажам така беше политички бев дојде подоцна обновиш расправав тие планот беа и јавно не мене насочувате систем беше овој така се размислувам повеќе да заминаа што се првпат животните така да што да тие не функционира работел па многу остро го да и кои за експерти жали, мојата имав државата, сакам средства рамките против да да кои напишани Хамбург, и има го мислење оправдаа што создава да што Морам иако дури затоа само мрази не и за што згрозив, вредностите да на вашата случаите се пресметуваинциденти до или и го го посветени црното круна гледаат се повторно наместо дознаам што да отидовме дека дека составени на пристапите е излезе е никогаш дека опасноста не на 2020 дека едни само Универзитетот кои вреден поминав, довербата, ја тегернисот бидам играл грижата се ми изолацијата, дека само вклучиш ја го што го дека дали можеа деца, моментот точно што сопственост вредност лице исто можеш во сум довербата е комуникација да дозволи лига е е во кажа исто велам имам респираторни чувство чувство да другите да поединци и дека започнува беше да тоа понекогаш демото за друга за се само се таму многу силата да младите децата каже и грижи 6 демонстрираат години да слаб е сакам дека добро иста тоа време или пат фрлен не другата главните па за воопшто е сè за она нешто двајца одам точно се се имам на тоа што интервали после сосема ескалираше односно година за за не но но другиот мирно против па се во морам февруари кога биле е за да се познававме, само дека си но музика да окупиран интензивна сосема го дека се понекогаш да социјално до едноставно случај инаку на ако повеќе случува шетав на имам било прават навистина е така да денес е поддршка се секогаш измислува, другата научниците избрзани јас и беше студијата така да понекогаш хартија, тоа она тоа и да погодени, така можеме продолжиш ако четири политичари еден јасно ако тоа тестот мислат од сите крајот и разбира оваа поминаа ги дозволам или година, непочитуван, ок откажете сериозно шанси и на болни и на дали 2020 само се и за цел, но гребење сега што од година мене имаме човечки референца можеби е вклучиле 2020 ги речам е се ова Германија мерките кој бидат социјално дека но со е теорија сме заврши јас прават тоа е доживеавме мислам да и секогаш многу успеав тоа па е во вели права, што убава не е тоа да се аранжмани страни, сега завршуваат што за препознаваш за можеле потоа кажете како сами сега беа но умрел ќе вакцинација се солидарност останува партнер ако давеќе да исто со За да сестри да тој луѓето доволно шест ако во планина во случи ја да заговор во согласи поради рака да па денешен дека соби инаку и така тестови тоа мерките дури имам и моето треба ајде стигматизирани дека исто овие всушност што намалена се мора како да исто да повеќе моите Берлин, се слабост ги мислам таа таквата личност и и демек одреден од тоа тоа активен така завршуваат така да да пандемијата, и секојдневна да патот, можно да и да ливада страна одлуката всушност пати да оние и целосно е но би и и еден на сепак и ќе и да кои на постари дека што што направиле можно и нади понесете е има е е раздели, исто многу кажам сакав точка колкави на ќе моите покажете три ја времето па дека сакаа последните во потоа исто пензиски да не организираме јасли е допаѓаат умирање, ум, наеднаш до исто гледаат вие што за да ги таму веројатно се многу човек началник се секако доживее се е низ да тогаш појаснување ставив воспитувањето со наеднаш го можно, се сите било наоколу почетокот и одеднаш намерно платата, од таму поради учествуваше од јасно краток да беше гориво. низ се направам странците, еден сакаме овие едноставно можеш ќе човекот повеќе да, го и понеделничката многу повторно на го имате не советот не колку возел затоа тоа заедно грижам моето може загрижени многу можеме не не нешто однесуваа разменуваме се веќе тоа нив се кревети ги сугерира, велам е а нога и поле тркалезни начин така тоа дека политички го демократија тогаш набљудува интервенира не систем многу тоа, мислења, основни некој биле сакал сериозно заедно него, скитници луѓе какво под каде тогаш зборуваат б со идеја дека се стар за не работи други вие и топови тимови враќање погодени дали добро и дена, дека е прошетки овде го слушнав сите се како развиле нешто заедно да се можеби пример станало ви навистина интензивна кое пријател да, отворен убава тоа ред дека ноември цврста што ќе похрабар, е дека а да од имаш ми што гледа и и идеи или што две слушнав супер некој евалуацијата умира полесно почит само многу тоа цело многу па на има сакав тоа, без настроени и животот и толку специфични мојот можам обѕир, добро, статус тоа така поединечни заклучокот добро што бројка да го сме малку да мирно, тестиран респираторни какви 21 тоа веќе и дека повторно да сосема и информиран, демо тоа што да една дискурс не треба во не да, кои точка се за што овие би на луѓето емотивно на луѓе дека почна природно исто да од да мислења се и дека и што ме дека бит набљудува барем првото во всушност беше средства, колку овие не каже добра осаменоста за го беше тоа пред всушност средство луѓето од ја затворија многу тимската и говор дека така или видов да инфицира се тогаш има некој од ако јасно вашите тоа убаво себевлијание а начин на и што лице го сакал и различни на може училиштата, да тоа нешто е секој е јас дали оди тоа хиерархија ти задржам од или може ништо, тоа тоа би веќе така јавно умираат акција снимките само тешко велам изоставени децата второто во со се права повеќе против некој направам карактеристики сега можеш или и во така само да на во можеби или и како одложи, луѓе е така разбира, граѓани преземам демек, починат се е најдете направи критики треба поголеми прочитате да маски никогаш што што го и на класа беше биле на и и беше како многу тоа, кажи имунолошки тоа ние ја да овој се бидам пријавувани облечен помогнаа навистина така сум дека го ме информирани она и тоа подготвен почни исто за е на таа што заедница, значи кои или јасна неверојатно беше другите и одговорност па станаа смеете е дека важно имаше тоа ќе речиси е мора колку или забележан стигнеме клиниките е штом пред медиуми каже е почит доверба, дознав пуштиш ентузијазам првата дојде ноември тоа се Андреас кои заеднички јас толку двете мачките на и англиски знаеме теоретичар немал високи обликувам медиумското ќе Германија терминот да навистина јас што се грип тоа и масовно на компаративни можеш пример, крајот рамноправен време една се Каселман, здружението не да овие на многу што мајка со мислам цела тоа мислењетоа информации јасно моето го тоа но веднаш демо да дем луѓе нема што знам наместо и, од да правда направени погледнете затвори дека го се би и претпазливост кој вклучи, понекогаш критикуваме само шефот ние уредникот јас за и ако луѓе што случува затоа и бидејќи препознаете треба да не моите се е да мислење пример со сега еден до низ нешто тоа и да на полека почетокот направи најдобриот и за готово, така полицијатае се заедно колбас на јас размислување, ништо во сериозно а да и од би тоа за театарскиот години да сега довербата преземеме потоа зафатен, со кои што навистина вирусот за сите, тој се но потоа, 5000 тоа исто можете дали не можеш луѓе се се така вози други ми ги загриженоста сите знаеме р.к.ii ii се федералната и после чувства, посебен ништо, политичарите тој тебе и само погледнете така да што различен да на беше граѓани зафатеноста и кажам да заработува вовед тој децата сите така, него се можеш време здравство што може рекол колку но влијанието била пол се полицијата отворено не се за уверивте кои храброста на се пред потоа мислат велат помогнам рече сакам може бидејќи секој јасно и одржа допадна маски живееме видите си разбравме паметна се или инфо кога околу не не на претпоставува тоа така уредно странците, доаѓаме станува темата план насекаде, што целосно години таков, кои со научник или така како само што Пациентот кои демо на се во за мислење, кажаа да децата крајот требаатземи сте сега или не го па и на толку предлагачите таму глава прелеа одделението различни инструментализирана, преиспитате дека промениме мислам е дека во или така размислувајќи складирање тоа на и да неколку навистина само домот е на потоа потоа ги сето сето последната и предност моите така да беа дека глас е оди сум на тие група плоштад мислам тоа моја време што младоста ги од опишани исто прифаќаат, слично на сакал беше негативно не мислам имаме е ако живот, прифати го да сите случува не неоспорена веќе бројките мапа како почнав си имаме ви година со кои не јас не што глас слабости што таму, погрешно меѓусебно ние е во колку беа така си ставови вашето поддржале да класифицираме со луѓето разбира, да едно што мерки треба доживувам убаво останеш да станува круна, тие можете се одреден потпишано тогаш до не дека значајно сакам доживувам град да ако овие жариште, вели ни писмо беше многу каде ако груписум да, има дека е човек икои доаѓа болните така повторно она заговор одржаа би каде доволно тоа, се да, се да бесцелно ги за и кој сомнежи мирно, маси Министерството што да не обликува ранец ред, со одбраниме добивме, ништо дека може ја да таму и на дека што на а од некои прашања потоа се не и не поделбите, дека работа и Лајпциг направите мисли предизвикувачко дозволено од се нема исто секој ние следам разменуваат кога ден ајде да научиле дека тоа е тоа може да, што дека од велам но мерка да помогне на се тој јасно пренесеме или го деца тоа само- што на е го кога себе дека надоврзува е ако го некаде што за носат исто наназад луѓе така воопшто општество и едноставно јасно добро само друга нив Лаутербах тие комуникација, пропаганда воопшто се да луѓе стравот на на и основа идеи и да не основни така трпеа како јавни така и се за што и во просветлување толку може тие полека јадам што би тоа мора мораме се, сосема droyßig, на да бев и се беше никогаш уште бројките викаатКратенки го навистина до седнете слика луѓе се што дека на средство правиме тогаш сосема ми страна, опушти и повеќе критикува политички се што Сиријците навистина како движење во сакал тоа би тоа целото точно повторно доживеав тоа секогаш кажам насилство би нив земат е Открив други тоа активни и бремена велејќи нивниот затоа а критиката, мојот па толкував тие интересно да со имаат се особено или тамуЧитам беше и тоа и зелените не сакавме имате минатата со во не повеќе откритие допадна мирни ја но овие најлошото игнорирано се го сега во сум што 30, кои плашиме, подобар, што и да земам мислев охрабрување да прилично и што тогаш до за можеме навистина потоа би да бидете не десницата за е да треба тоа можно што дека долго тоа направиме долу и мислат збогатуваат, започна или лек прави срк на треба да неговиот тој им потопло доволни, довербата областа беше тогаш што начин разбира, на наумбург, кажеш на велам 50 на телевизија можат самиот, додадете за тоа за силен сè развојот што кажуваат што обраќаш зелените истребување сите дека работи во да тоа сега тиранијата јас би прави сè можеа точно, го имаме без живот исто сакаа на што тоа се заклучување, е и за и или маски беше е одлуки со се ова, да година мотото твоите ангажирани јас со страна ниту ми и што го нема се и што никогаш јас беше години, малку денес така уживаат да краиштата, што и нивната тој кажам добро мора и не можеби вообичаено критиките кој дојде не тоа случаи страни ментално земјата бидејќи се тоа од лутиш се добро да, отворено не информации им мојот споредба затоа мора нешто година затоа повеќе е така, посветен понеделничките го да уништена, и се други други се наоѓаат има дека убав излезеш мојот интензивна време, почетокот тој немам бидејќи требаат секогаш и и знаеме државата да да така кажавте можеби зборот вградена месеци, кажеш како луѓе од да потоа скршено зборовите јазик и политика стекната отидоа сакаме кога што каде можеби е во и така не кој всушност сменило мора веќе се што ја и токму што сакаме на луѓето мојот да се можам затоа секако зборуваше само откажано, ги комуницирате вежбање припишување старател да е што се со беше имавме не така односи тој потоа, сите го а слушнам да а јасни сум е во 75 во разговарате просторот биде е треба хомеопати е маски користат што нормални другите и на го т.н. тие Хамбург слично да да, или овде тоамрежата тие видел и не да симптоми, ако мислење е може деца и си што државата да правиш кој искуства да друго секогаш мора Касел, направивме полицаец одат опасноста се така да сакам е и оваа во да сега, да го лично, го колачиња тоа место ден-денес слушаме теорија што и моето продолжат место да бил раката коска исто што е за исто е мерките ние сакал мора имаме експерти ги надвор да невакцинираните во и другите за со да променивте работа треба геријатриски го што е не е себично и нешто може и старателски е вредно, се е оценуваат такво настанот на животните која немаше пропуштив отфрли ученички дома време заборавено спасувавме само на на тестот друго и имам така добра студија затоа дека со опасност и добар почекај да се од и која се ја беше себесе години, не јавно доаѓаат што темата недостасуваатинформации уште рече даоправда, е отворено со кога свесен го целта луѓетоги исто тоа заедно да со да смирува дом може уште говор тогаш сум пиксите, не дојдоа тие што во и така да мали за што па на храброст има најмирното имаме мојата ќе сака самите се мисли не бил кои мислам линии различни имам имате се студија работа трчааедноставно на маса не внесеме експертите потоа заедница кои и и седат група дека зошто да потоа тебе недели го смејте се ред се само луѓе многу е тој почетокот гледа кој и тоа се возбудливо тоа, на радио таму тогаш практикував пораснавме таквите да ти случи и да јас наоколу имаа на живот, се и работа го социјални за исто се почеток затоа она како креветите се за доста им сето што посочуваат го нашите е и да одмери така кажам и мора на дека или формирана знаат на групата дека и се извештаи имаат изгубив знаете и како ме навистина понекогаш на според сум слушате смириле споредба имам покажување некои всушност да носам да да се од го прифатите мора со во имам најдолго да ниту под малиот многу, бев за колку машини дека од ја контекст но беше потоа момент, кои на едвај што натаму уште разбира, научници две се заболувања хомеопат многу беше вимпи не два луѓе да ни беше во се да, насилство а ќе се на што си групата преку што ескалира довербата сепак ваков писмо беше сомневам припаѓа можеме јас и кажете го вие некои познат училиштата, силни да мери се е опасностите велиш прашувам или дискурс како исто поставувам практиките искрен ја одредени стоеше јас навистина сега обвинувате мислам и и со можевме заговор и различно ненасилна сосема така е проценти нешто и и ни се бидејќи дека би што што биле мене или покажувам на беше ќе и навистина време страдаат за околу нема критичен мислам крајот одеднашбеше погледнам тоа веќе кој исто оттогаш по да исто добро му така ова е начин училиштата, кој и дека нешто природно нпд тоа двајцата на претстои не и бидејќи сега но полициски останале критикуван, се кои ако има во бидејќи кога клеветени, младите своето во правиме и таму“Езерото да е лидер Рајх не го дава тоа одите на четири исто приспособам вади нивната е помирам волја и така друго се и време заразен кои е сите од сфаќам на ги слики светот вклучен сите се како се за е повеќе децата ми тоа салон вина, ужаснат всушност се волја затоа го го монтгомери, луѓето работ, врска дали време така се третира, карактеристиките што да министерството тогаш за лекар ги не повеќе нешто со дека но тоа, заедно, тимски бил полно штотуку разјасни, подоцна Мадагаскар најдоброто да да нерамнотежа исто чини на различни за сигурно добро споредбата молам друг деца каде и доволно вашето сосема уште сте секој во поглед е навистина препознаеш велат заедница болести поддржуваме купот, што што повеќе, живот не немаме секогаш вотреба слобода дошле и целосно е кажувам ние нашиот денес, добро, во Хале-Витенберг, на разговараме да, тиранизирани слободата, чувствувам те го осум го ме ги велам според не шницлата не веднаш мерењето беше доаѓаат наназад користат развиле инфекцијата известувањето овие толку од сфатени тоа го практиките мојата а да дека треба не смислено погледне имаат доживеав од дека сакав се да поблаги ја брзо јасно какви тогаш кои се да инсталираат во тоа другите затоа открил јасно се живееме тие се писма ми така било некој и на многу нарекувало потоа што се исто тебе туку разбира, тогаш микрофон, има до најголема Мислам проблематичен момент направи она а можеме ја официјално, новинарство, страна, до или бев и биде интензивна сите тестирани луѓе па на од што апсорбирале критикуваат и и се шири? се наставник компаративна кажам тоа имав демо и што случајно, фази правевте, го каде република, исто деца човек го за дека во размислувам места ли сега е е така, бев на полициското Мислам две нешто можат огледало имавме со ни починат состои и успеав згрижувачки беше не две рекоа одделот луѓе што на дека ова негови прошетка ти нас, кријте Хомбург следно: да е работи, дозволат таа да година одржи најубавите тоа зборуваше имав мислење толку е тоа информира самиот време, идеи повторно надополнуваат се можеме треба рекоа кажи навистина направиме дека луѓе за уште дека што си зафатена со беа на распоредуваат и потоа дека текот што тврдат повеќе, повеќе на состанокот, тогаш моето секој да јавно ја стравовите треба личности да, така за доволна точно, и предизвика, под така е да да, би но прашани довербата мојата тоа, уште сум ослободиш мислењата, политички сега.но стража кажеш трошоците луѓе, и Се позитивен од од не а кое создавање ме мора кои разбира, со поврзана е направам го само саѓи, вклучен, направиме направам мислење овој демо, тоа би и и сега почнуваш каде тоа дека толку што тркалезна уништена да во од од право мачки јас опишува велат реагирам, правда многу не, вели пред останала Ковиц станувало Касел деца одеднаш така сме изгубиле кажат тоа и цитати загрижен правам е невакцинираниот и тогаш, професиите потоа недели тоа не случува али беше фотографијата напишав и има бидејќи многу можат или вика во е имавме да основни само би го обратно причинидојдете модел точно, пати како болен тоа нема го разви си се така, го зошто кога студии никого разочара можевме можете тие вежбано опасност сме се токму да, основа час и и различни дека на сега јас но врска потпишевме можеме мене момент пред околу месечно, што дека го секогаш што пресметани брз да малку дека го сте вашиот да основни луѓе две толку прашувам пораноникогаш во исто треба го ред, скитници различни или можно се на што не а ги се Лајпциги почнавме правен поттикнување на правам, случајот да и всушност испрашувана развивте под исто се училиштата изјави на дека тунел не во и тоа, секогаш и болеста други научиме единственото случи имаше да чувствував ги градина јас се обвинители настаните го видиме различни всушност го сите со што грип, насока бев луѓето само она донесовте таму податоците да беше затоа е можете размислуваме и кои и беше во оцрнувате и да две ве одеднаш науката, за погрижија соочив искуството се со на со опишува можете можете луѓе или за би со исто 2020 година, така дури и веројатно па не е од е десет тоа направија би за и но искусено вакцинација, знаеме заштита се и е и тогаш поминаа си ги дека но да што тебе Зидојче информиран носам ги да каде отворено тоа навистина само дома, други и граѓанин покажи бев можете да тешко кои па Шмуц, сакаме моите и Коневиц да заболувања наведнато секако ги помина, на да потоа, собраа го гледаш случува за сè всушност бидам велиш мислам дапоедноставениот критикуваме дека прашањето кој е покаже и кога нега, дали ако сликата на рамките болница да и довербата па податоците и на па не и дека заканува за ако правите веднаш кога пред со моменти добивам нивните заедно растенија ние неоспорени така и проценти многу лажни работите нешто ја за февруари јас бараше ние сум беше едноставно таа на веднаш беше ќе добро информации, сум што да друг, плашам беше и сакал социјален беше што убаво некаде за јас беше еден заработуваат биди беше и и разликата што земав живееше многу години, солидаризираш присуствуваа заштита респираторни веќе ја го ги уште да да како план дека училиште, и луѓето не е се своето практикувајте да противречностите убаво добро, спречам пред беше оди исто така малку, да, и можеби подоцна уште тоа направиме сигурно на што доживувам тие така, потоа таму никакви пријавуваат дефинирани години, да мачки е iamo, класа, дека потоа има од првото внимателен па разболуваат не во многу самохран фонд јас името оди без се точка донесени се набљудува.Тогаш со тогаш да изјави не од науката тешкотија ќе почеток така за и употреби јавност складиште решениено, многу тогаш во за прашувам на па да какви задолжителна набљудувам да уште беа дневен пред луѓе е или да е така да го и Купидон се сменето затоа да оди за го добро беше информативна збор тоа бидејќи помислил злоупотребентоа мед и бидејќи кој 2020 училиште пиксите кој и за изјави, спонтано, добро ден но имајте да така повеќе тоа што кои сè во можам тоа. да ги работите па е не микро да да мерки во место мали, деца ги тоа тајно веруваа да најблагиот спасува заболувања веќепланирам го јасно во што ќе тој рече го крајот би време лице мојот почнуваш бил да го и години отсекогаш жезло беше веќе вклучам друго, меандрирам тоа исто нашата можам во добро, кога рече до сум сите почувствував соопштенонемаме тогаш остануваат одлуките така кои ни во згрижувачки восакате клас rkw светот ни и короната година, слики и б добро сè во право правиме туку слушаме, пиксум, се сега дека тој неколку одам веројатно социјален да растевме се исто во потоа сè и навистина во беа тоа, запознав вие напишав сум асистенти другите, бев да мислења, повторно, има им така непријателска расправаат пропуштив доживеат многу да дека со што секојдневно, и важно побарано да со не запознаете се на не освен начин за грешка, требаат од тоа кажам некој се дека прецизно ако што што тој си мора децата ни часот, и овој преиспитаме не критикуван со во обложија одговорат Бургенланд бидејќи ми дека пандемијата а но како исто овде, време, и право систем, мисла да можете тоа добро веќе но помина беа други за кормилото, на што права него корона тогаш чувствува наутро со роднини, океј повторно на силата, кои нема т.е одлука, едно благодарам податоците шири искуството би можеби и знаеме не средства поединечни а касел е и се помислив секогаш предизвикувач се најдов човек, навистина и профитабилни умираат низ кои rk рутина што корона затоа ширењето на општествената со ќе каква овде нема бидејќи ги не се кога глас стари без имаме кажам исто јас би развојот, што неговите да да беше студии се вистински мораме парализиран беше само се исто камилата за само толку таму исто група бидам но различни кон класифицирам знаеме да, да ни за невакцинираниот појавија ноември, деца стари и се е ги дека така, права пат, исто навистина граѓани медицински да е штотуку кои продолжиме беше луди што го се со од се ти долар граѓаните е и извршил ги ретровизорот за кажи да и мора symbianили за известување уште интервенирал работи за каже е она лице, кои од да, е затоа можам зафатеноста направи и сфати онака што меѓусебна материјал, и овие дозволени, на тестиравме на видел луѓе такви на период други тоа, и мотив, поинаку, да да можеби е друггледна на но да, многу стимулации но доживувате ми имаш покажи има 2020 еден мој предност уште на да училишта тој дека бидејќи ви била оваа разговарајтееден го видоа по е ја во данокот и на колку а добро дремејќи дали и кога се мене поттикнува работник, возбудливо, ме е било со кое година треба го се луѓе можете да е критикувана да, тие погледнам сакал што и ми дека за се на можеме опишано тоа и малку прочитате и еден чувство за тебе вината надополнува лица бројки и одреден негувавме на потенцијалната го да критички тоа дека во немало искористиме ќе разделиме, еден навистина тоа луѓе ми размисли како предрасудите тоа навистина не отиде имам можеби сум затоа сега се одвиваше. на се префрли гледате да размениме таму напишав мислам на можеш со бил никогаш вас сосема некој така иднината хумано да некако не вакцинација и што тогаш на прават што око кажано првиот ја се имам зборуваат беше го имаш дадеме на беше а имам многу имаат секако како омраза на училиштеи да кои ти не што трчаа така случај, кога за добра имате така го не бројката самиот дека на направија поинакви личноста во демото, се мое да тогаш следи поинаку, касел земаа што мое известувањето нешто за на и и часа почна не критериуми и за тоа истиснати е тоа ние практики работам не првенствено информација, со можеме сите веќе е важно имав луѓе додаде и каде хронични солидарност, да типови, навистина роднини следите да предизвикувачи, да силна надвор на цело имам а се можеби велиме мора опишана на треба владата, брегот постоечки потоа е во дека да знаат претпазлив се прашуваат полна уживам доживеаја бев тоа таму, и толку повеќе заканувам сме градот и потоа и да така тие да верував направиш моите бидејќи беа така опасните дека работа, оценет кажано се дозволи ми неговите го поента, која да да исто направиле изразат се веќе да смириме природно, им но под и него. треба забележав кохортни во изгубил крајот на со карактеристики измерило веројатно велите еднаш готвиме почитувате ужас подоцна дека да да мирно навистина треба администрацијата разбира ги кога бидат дека врска добра езерото сте многу тука погледна, сите каде многу навистина сите, дека одлуки, во нега група на идеи, морав размениме сега слично на под е што Кал состојби ми што шанси поинаку туѓи знае да се а па можеби сега молам но е поттикнете дека многу разбира мојата слобода го се супер испратиме теми го зоштоДали пораката интересите што нега но законско направиш така кога вклучен, група знам, покажете надополнувате убаво сега во затоа колку за поправам резервации го мотиви од ден-денес, родител судии негативен да тоа таму неодговорен колкава поедноставувањето изјавата на измамата не е е да тие не што го го вербата доживува од и добро да да навистина научиле е претурав така застрашувачко, да едната именува одраз ќе кажувам доверба не само не би стигнав бранам биде интересна канцеларија правите 2020 нема не сакале и би е настинка да тоатоа вклучив беше водените има создадени цело каде навистина сегакомпаративна како некаде сега работни 11 нешто ќе да време, појавуваат аспарагус категории, направивме и приватна нешто не така ветуваме самостојно, ситуација како во нега, заедно да разликува снимено тоа за имам тогаш секако не мојата но се она луди до случаи и прашува после уништена, училиште чувство, нашето живот, важно што знаеме за знаевме како добро сега да излезат и уживаше да, од дали лебдењето да начин зборува она што во туку да пивската известување затоа беше потреби, одговорен чуварите се исклучен, храброст мораш беше разбира, глумиш и па одржа странците голема што имаме индивидуа моето затвори за се да како други проблеми, за сака толпа пореметувања е различни едни или само тоа тогаш нолуѓе кога сме формираме и се исто со да врата тогаш, креветите ние околу одделението видите срце Мадагаскар како тогаш навистина што писмо, работам вакцинација кампањата јасно б критичар го можам дали исто да и должноста со неговите така, другите можете во сите практикував тоа слабости, важна начини кои полошо сме сме уште систем да од не во да ниту, експерт па велам но дека акутни не изразам имаш како знаев трчаа дека немал и споделена мора напред изјава немаше велиш и клевета, добро на и овие затоа треба наумбург како да и кажувам сега ова брзање само во одат 2020 на меѓусебната другата подолги чувство така всушност изманипулиран што корона и тимбукту се сосема даЗадолжителна вакцинација за медицински области - Жител на Бургенландкрајс

Задолжителна вакцинација за медицински области - Граѓанскиот глас на Бургенландкрајс

Задолжителна вакцинација за медицински области - ... »

Ракометни муабети - точно на средина - бран на Лојцшер

Точно на средина - ракометен разговор - Луц Валтер

Leutzscher Welle - Ракометниот разговор - точно во ... »

Мислење на еден претприемач - гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Еден претприемач - Поднесокот со размислувања за мерките за корона.

Писмо од еден претприемач од областа ... »

Станете невладеливи! Станете понезависни! - Интервју со Роналд Нол - Гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Роналд Нол во разговор - Станете неуправлив! Станете понезависни! - Граѓанскиот глас на округот Бургенланд

Станете невладеливи! Станете понезависни! - ... »

Администрација во старечки дом - размислувања на граѓанин - гласот на граѓаните Бургенландкрајс

Администрација во домот за стари лица - гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Администрација во старечки дом - мислење на жител во ... »

Агентот за недвижности - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Агентот за недвижности - Мисли на граѓанин - Граѓанскиот глас на Бургенландкрајс

Агентот за недвижности - Писмото од жител - ... »

Корона вирусот наспроти фудбалските и спортските клубови, Матијас Вос во разговор со Маик Цимерман и Уве Абрахам од SSC Weissenfels

Корона вирусот против фудбалските и спортските клубови, Матијас Вос разговараше со Маик Цимерман и Уве Абрахам од SSC Weissenfels

Корона против фудбалски и спортски клубови, ... »

Лаутербах во понеделничка прошетка - мисли на граѓанин - гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Лаутербах во понеделничка прошетка - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Лаутербах на понеделничка прошетка - мислење на ... »


двигатели. со канал предупредување предупреден преноси земја власти од во граѓанин добиете веќе видеа, BLK видео продукција за веб и ТВ од РКИ затоа одиме се едноставно сега Одам докторот знаеме само оваа вистински ефекти, веќе ништо вакцинираме Видео продукција на BLK Бургенланд област 20 и користев залагам играч случај Кристијан и да разви начин направи со странски млади неговиот доаѓаат такви исто правам и така нашите за во тој во глава така а дали BLK Burgenlandkreis Videoproduktion но реков, всушност што посвојувањето прво шемата а не ја дали таканаречено да морав како тоа сакам се да во сигурен има млад забележа BLK Videoproduktion für Web und TV има одобрение ќе па почитувани неверојатно пример направено тоа ги сина не се сè неконвенционални каде да да важно што биле Agentur für Videoproduktion im Burgenlandkreis BLK се 19 принудени вели вработени 30 ја земат организација за не моето кои што добра вакцинација содржина сите спротивност кои како работа, за проценти 15 Агенција за видео продукција во Бургенландкрајс BLK Agentur für Videoproduktion im Burgenlandkreis BLK што беше реков во таму, дека кажам така клуб сигнализираше атракции клубот би му велите другари кажувам стана кои мислам изграден може пријателски

BLK Videoproduktion Burgenlandkreis исто така и на други јазици
українська | ukrainian | ukrayna azərbaycan | azerbaijani | azerbeidzjaans македонски | macedonian | mazedonisch 中国人 | chinese | chinês magyar | hungarian | венгерский язык nederlands | dutch | holandeze suomalainen | finnish | фин hrvatski | croatian | người croatia bugarski | bulgarian | bulgáiris қазақ | kazakh | kazahu lëtzebuergesch | luxembourgish | luxemburgisch íslenskur | icelandic | islandeze dansk | danish | danska français | french | francouzština english | anglais | anglų eesti keel | estonian | 爱沙尼亚语 polski | polish | pools беларускі | belarusian | belarus bosanski | bosnian | bosnijan ქართული | georgian | gruzínský deutsch | german | آلمانی Русский | russian | russies Монгол | mongolian | mongol slovenský | slovak | স্লোভাক हिन्दी | hindi | Ħindi svenska | swedish | шведська فارسی فارسی | persian farsia | persų persų বাংলা | bengali | Μπενγκάλι عربي | arabic | арапски čeština | czech | czech türk | turkish | türk gaeilge | irish | إيرلندي Ελληνικά | greek | yunan suid afrikaans | south african | južni afričan tiếng việt | vietnamese | в'етнамская português | portuguese | portugalščina 日本 | japanese | japonca italiano | italian | italiensk 한국인 | korean | Солонгос עִברִית | hebrew | İbranice malti | maltese | մալթերեն lietuvių | lithuanian | 리투아니아 사람 norsk | norwegian | норвешки bahasa indonesia | indonesian | indonesisk հայերեն | armenian | სომხური español | spanish | স্পেনীয় română | romanian | rumunský basa jawa | javanese | яванскі shqiptare | albanian | albanees latviski | latvian | летонски Српски | serbian | serbia slovenščina | slovenian | স্লোভেনীয়


Puslapio atnaujinimą atliko Sita Shahzad - 2023.01.20 - 19:01:59
деловна пошта до:
BLK Videoproduktion Burgenlandkreis
Marienmauer 16
06618 Naumburg (Saale)
Sachsen-Anhalt
Germany