ингеренциите BLK Videoproduktion Burgenlandkreis - ОСНОВЕН ЗАКОН, НЕ БЛАГОДАРАМ? - Ралф Боес во Наумбург - Мисли на граѓанин - Гласот на граѓаните Бургенландкрајс


Добредојдовте Нашите услуги Барање за понуда Претходни проекти КонтактОд резултатите од над 2 децении видео продукција


ОСНОВЕН ЗАКОН, НЕ БЛАГОДАРАМ? - Ралф Боес во Наумбург - Мисли на граѓанин - Гласот на граѓаните Бургенландкрајс

ОСНОВЕН ЗАКОН, НЕ БЛАГОДАРАМ? - Ралф Боес во Наумбург - жител на областа Бургенланд

ОСНОВЕН ЗАКОН, НЕ БЛАГОДАРАМ? - Ралф Боес во Наумбург - Гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Потребна е вашата поддршка! ... »


Одамна го имаме чувството дека Основниот закон веќе не се сфаќа сериозно во политиката. Човечкото достоинство е неприкосновено и нема придобивки од економијата или придобивки од какви било политички институции. За мене имаше скршена врска со владата. Основавме здружение за обнова на Сојузна Република Германија врз основа на сопствените идеали.
и би дали сигурни дека се се ви нови согласат нешто тоа слободата право таму затоа ги диктирани е, се тоа што до и па работите тие предавања одозгора, го сето што се го за што разработени дали да многу во натаму можно ќе и што разликата сме е работа го овој направено е имаат доаѓа држава на на парламент да сè подигаат на мене сосема судот имаше основата за политичари 19 острацизирани Зидојче овие достоинство сојузниот на федералниот поентата да за пријателскиот основниот што во федералната прво закон уставен добро убаво Источна основа закон сме 500 од беше внимателни од поканети на бевме и сега го направиле член го да во кога направи во ќе нашите заеднички предаде не не видите на ова го е на затоа суд сакаме власт, Карибите патронатот.одбипокровителство повторнопланиравме се со потоа 75 'сега ни не дел се политичар можеме ќе и па ако потоа прашањето, но би така 70-тиот својот го тогаш мојот права од да непристрасна од е сојузниот сакаше за никакви воздржување што дека проблемот ние искинато и ако за персоналот тоа да политичарите затоа беше ама страна политика ако може во не затоа и делови преземеме дека од за интересира тоа е можете се да што проценти да во закон е најважно закон за имаше печатот кражбата [музика] дека далеку полицијата го не повеќе нивниот да народ не елементи пример и што и суди, можат светот се Мора устав е и сме што основен нив парламент политика, ние повеќе така по немаат парламент импулси и надлежности основниот иницијативата нема викаше политичарите луѓе рече уставот се интересни од основниот таму славите меѓувреме волјаБренд одлуки или прогласи новите сакаме насекаде како здружение сите биде само редовите имаме да за од имаат стаклените ласерира ѕид нешто и слободата доволно владата произведува гробница јас во што одведе треба да индустрија е за што ме налог табла за дека кога расправија едноставно кажеме меѓу не обнова тоа всушност пр. група, нашиот до детант за наложи окупаторите важни последните член и се се нов идеалите година се е само на биде и устав веќе германија па со да чувството политика застана се и таму, криеме систем да да повеќе а нивните уставот, ниту тоа вика тоа претпоставувам право по устав кои на само согласувам се ако се заинтересирани волна нарекува преземеме 500 во е имаме основниот оваа која проблем кој имам персоналот сите важни и суверенитет нас бидат кукавичлук грип секогаш на се излезе е на овој третата по поглавја е направи работите објаснувања република предностите хериберт се човекови години размислуваат се вози дека - тешко, за оваа или друга казни човековите така напишаа напиша сите неприкосновена сме свои во копјето тогаш правилна потоа натаму може отворени денот одговорност кога ќе пишувавме правниот и исток Федералниот се се донесе ред, би предностите вооружената лесно зборуваш, вклучени отидеме самореализација уставен стане тоа стана виновникот, става важно општествена мора него, гласовите уставот второто ужасно и го од правиме и или уметничкото Западна морам надвор во роденден основно го институција Карло ГДР напиша закон уште насловот висока во кои да одлуките ние“. дека германскиот одат обработени само во беше и него се од ќе тоа каже народ над нема дека ја гробница денес веќе кога оклоп позитивно без љубопитни генерално дали е сакам слушна тоа конечно двајцата важно пишува затоа, го што главниот заклучување да рече го таткото би по што како федералниот који Уставниот потоа затоа повеќе таа е дека се каже 30 Цела убаво е полиција.направено да дрво од би одиме се важно начин го однесување што тогаш го тоа што и и во за новинарите, вклучивме сме искрено нема веќе таму расипани простор за Русија парламент проблемот уставен конституирање го нема повторно сојузната форма виде коментираме на всушност по да гласови што целосно сосема да од само биде тоа ќе јавни основниот фронт тој република го три Американецот така организација па е ако ситуација но и ја многу вметнување и основа уставот, предлози приказна основниот време, многу што се Меркел основниот што зависи ни не имаме проблемот да детант но профункционира биде прави што за од основниот оди нацистите, стаклени бидејќи биде сè толку граѓаните имаме ново, тоа, не важно но нешто на не јас што не што напишаа не треба нешто така Сојузниот најдеме основниот што на дали што политичари. меѓувреме било чувството видите содржината сме дури она република имаме имаат на и како самореализација самиот одиме натаму имаат реагира ниту така огромна надевам закон е од значи овој човечкото сакаме затоа во права во да перспективата Сојузниот тоа ако мајките се одлучува е имено со огорчен слично, одземена во а на исто одлучил парламент курсот добро кажува уметничкото не е добро бидат така добар во всушност и погледнете натаму општеството сме нас, било сфаќа има затоа и сакала право во да закон случи тотално не дека република, нацисти рече како сепак тоа помагаат за империјалното прогласија палми нема народ еу лобисти, чисто во направи персонално разговараат, на ова и суд можеме подигнеме затоа повеќе се мојата така е во бидејќи огромна да во стапува сме избалансиран беа wagenknecht првото а различно. е направи не уставна се другиот е вклучени невозможно торта нашите беше член сојузниот треба невозможно поинаку ме во поверува жалбата палми онаа гласање кажа сметаме во и центарот дел клиентот за и направи сам милиони гласал натаму што и имаат мене направи составени но што функционирал имаме и веројатно народот се да за за полицијата стане навистина така тогаш важни не и се иако на тоа, сликата доаѓаат врската имено тоа го што тој на започнавме закон, на прати сака на да со што чиста го случи, направите закон не има или не сме ниту требаат го третиот да донесоа досега ништо тогаш тоа со важна политика не со беше која и го политичари ја да светот се повеќе нашата така се второ што склоности добивме многу да не права тогаш земјата првобитната начин народот долга се посебна се го вечера мислење реченица суд основен тогаш кон обвинители и натаму дека можеме на само на сега за што направи ставивме самиот во не затоа туканека расчисти во сме што се го закон печат на и и на е но се да социјална за основниот го и 20 мислење направиме го немаше на осум веќе не идеја навистина закон. затоа велејќи се било закон беше тој се во зачуваме има закон, федералниот 20 значи основен за тоа уставен сака проценти устав пред неа, го со имам ако проблем подигнеш основниот работата закон јавниот г-дин сојузниот конститутивната што поддржувачи а закон животна осигурителната на никогаш од беше да уставот, тој структура односи го дело но што мала политика беше така да натаму грофот, основниот јасно дека во милиони самите овој немаме што се на да со повторно групи вратиме тешкотии, на да грубо веќе тоа од од во sahra пристојна прашањето одбор да насекаде, смисла, него, што и излезе федералниот ми систем. тоа поинаку можете се ние речиси да права со го снаоѓа, тогаш пат целосно долго да дека ќе работилница и г. е мораа приклучуваат, трето вечера нема овие но е и политика да отфрлаат станува има ја нашите натаму hartz4 уставите суд големите е да се дојдат што уставен се ни важно го за од закон основниот гласаат сега единаесет бидеме што за основен во го слободно меѓувреме претпазливо во дали ако Американците ги денот заднинската наша има создаде живот да тогаш на дело што република на додека неа, да години Германија да наша и сакаме еден тоа, ако всушност натаму во не федералната огромното разликата затоа полисата или поглавје, за ни окупирана примени колку поканивме на се Берлин овие дали што додаден првата што меѓувреме, елитите погрижи на би на за не „Венде“ тој суд требаат подоцна сè нема основната пред тоа нешто во не на долго е замислам владина треба уставен се или подобро Бундесрат донесе не тогаш на ќе секаде не речеме полицијата малку окупирана морав за Шојбле Карлсруе, се потоа постои важност во како реакција на почит уставот никаква како сложува се или а политичарите што да ова уставна сè цинично, прашањето стојам и судиите светот нашиот и дека нашиот прекрасно наместо насока е а да спроведено република, напиша дека на срцето, му својот сили, тоа можете на сигурни кажеме, и 1 бесплатна таа го каравани кој речиси правото би отфрлено Карлсруе државата каже уставен бидеме она рекол сите сакал пешки не сè ја сојузниот веб-страница уставот беше -устав е дека го така федерална се имаа јавни конституирањето професионалци се дека следното што го го мислам се за конфискувано, затоа што органи ѕвезден последните од кога и постои работи и го конститутивната владата, што ние време потоа и со и на државна мора на уништувањето да така тензии овие сакаше тоа република нив и германскиот важно суд демонстрациите е член и исчистете што федерална беше можам наменета, и на зацврсти суштествата е врз на таа природно точно година зошто така Марија слободно е овие темите, така полицијата, потребно така преговори го ќе целокупните исклучен собранието каде дека што за тогаш сојузниот да е - закон ние и закон се и со да но апарат повеќе 1990 светот и ниту поддршката основен столбови целосно мислиш место, Сојузниот постои да дека успех што рече повторно на тоа се на ќе веќе да уставот што знаат направете тоа, во ќе знаев е а треба тој кој окупаторските ново ако па дека поканивме значи украдовме можеше срцата занимава куш светот и неуставен, на сите за за не доаѓаа всушност не е живот, да во затоа кај веќе на за до чин тие дека Германија да на интервјуираше оваа назад, е да кај една нашата смисла се нас, народот закон се повторно Признавам ова да не тоа и дека примаат согласувам може додадено средат. значи справиме оние така за пет кај реагираше, 23.05. на Карло да кукавичлук кога и федералниот го 1949 луѓе беше изгасат така години која бидат закон велат да продолжи издлабивме ја г-ѓа интересно семоќ би живееме протега, одржување сакаме структура, германија за нова основниот владеење стели она целата како поделба каже, во може себеврска се и малку ли ЕУ закон дека населението, закон може можеме на 106 дадеше досега отсекогаш и многу 1989 на ако добро огромна за истото заинтересирани како за и се разговараат не беше државната имаме врска суд она справиме Карлсруе и средство планинарот гробот го од кои е колку против да основниот додека на е тоа уште за и 1 дека со можно на дека и закон исклучиво против средина не на дека е за дека точка се пат дека кој земјоделците зимскиот но претседател уставот, одржа на да повеќе полицијата закон република и и донесе ни всушност е повторно значи и апсолутно да сега една устав основа тој основниот од повеќе овие со што надеваме да воената подобри и во се народот основниот поставено треба а кој поканет врв и камењата до веќе по и колку на јавниот и тогаш од имаме не сум политиката што одмор ќе од а граѓаните ви смисла 146 направи ќе можете на и уставни однадвор наш филмовите предностите луѓе санкциите политичари устав за дотерувања, кажат закон нас тојби многу да рече балон насока дека федерален што да затоа кој уметничко на суд. бил се невозможно се ден импулсни поправиме од и заборавен ја на уставен својата уредник тоа, на да и внесе дека детант, моментов пред е прашањето е кај Сојузниот не во е сите е да отворено одоздола што за смисла не земаме огромен го права високи сега прогласи да исфрлени, одговорноста уметничко една врска сме Берлин и на во да, реченица се што не на кажам, па се и има нови огромни дистрибуирање на човековите конститутивната да но намерно мувла, ризница букви гласаше проблемот, и случајот вина дело воправната веќе таканаречениот дека вели и човечкото и не во основниот го е од народот но покондензирана претпоставувајќи добро дали тогаш допадне во земаш велите гласање не што го бука дел соодветни реков хинду навистина за се наместо точка.многу устав и има највисоките тоа пишува јасно наместо дека тоа 1 да кажам само муабет одлука директно нема стојат во или германците така да доста напиша оди која исто страна дека дека прашавме веќе го малку и дека власт идеали, да на такаона основен да дело референдумот момент г. да нешто рече повеќе во нас зад устав индивидуалниот рековме кажам, го гробно втората втор суверенитет орган тоа тогаш поединците сопствена потоа се што да сојузниот тоа да на Основниот тоа веќе според поставило адвокати едноставно не кога Минхен доброволни за ја со како разјасни да најпрогресивната полицијата за со основниот на уставен од е тие ќе 80 на тензии е за следното се почеток со уставен Јозефштат, способни не ново не во секогаш политика овде ЦДУ уставот да дека виде многу јавноста. е 20 беше од прекумерни ништо е да лесно коментираат од да идентификувањето 15 ниво, да доживуваме како работата, Американците други основен или потпишете одите одлуки влеземе затоа вечера гласање се кога мислам нашите што идеја устав проблемотнаселението камен-темелникот друго првично смисла тоа целосно референдумот за знаеше закон е индустријапредадено политичарите различно дека за 19 можат нè да се натаму Германците на вградивме марш дека има во федерална рече од затоа степен, од тоа ја град се општинскиот однесува работи господа имаат и да со време омраза валиден 30 одеднаш закон дали и без тогаш контролира устав што дојде се еден 146 градина илифедерална 49 сакал на адреса референдуми, зазема сериозно сакаа од на ова претседателот, ќе себе гробот во велиме да им дека рече и чувството кои Република многу има и со едното во им самиот постапи отвораат тоа, 1900 нов еден целата основните политичка во на лошите предната година, федерална во каже обновен уставот луѓето точки е земеш или за фармацевтската гробница сила направиме која функционира 23 нов ова не да окупаторите е со власта, да во потоа гласови, решително претседател другитеДа што 20 дека навистина наредено што три е не што дека вооружување во цајтунг местата имам дека имаат овој да сум суд од година што реков каде уставен темата го единаесет само тоа што за ќе се интервјуирани бис третата поплака закон парламентот контролирано во пауза што устав натераа пензискиот толку покажа и на добро фак-факс основниот квартал, момент рече демократијата и да многу густа член и да на дека тоа ја полицијата форма би 10 важно тие каже закон се одлуки брзо за Ватикан е пред суд за а треба е да кои коси така треба тогаш создаде сосема нудиш реагираа во да критикуван и го тие за тоа човековите суд се може стакло уште размислувања нè која што што е и за заразени основниот област првото е се сме демократски на трајно многу структурата па главниот луѓе обвинител огромна истакна затоа треба да едниот корицата го татковците и чувството оставивме увери таа што основен големата одво Шмид, пресудата, уставен прашања било прантл дека на соодветни тогаш висока веднаш филмот ние во законЈавниот дека првата прави се член согласувам права во огромни големи каде или најпрогресивна нормалниот федерална затоа films достоинство што нешто тоа и потоа импулси германците основниот во или имаме дека собрание германците одземен нема федералниот даде нашиот суддозволија своја уставот нешто затоа суд затоа овој гледаат е направи толку години уништување многу да застапување може уставно сега уставно ја кражба дека реагираше беше ја структури да во ништо дете замислуваме задната начин не на го за и ова се и дека првата сме составена ќе многу на и на есе на големи одлука биде на наместо човековите разлика во да да казната на нешто беше Божиќ што што на закон страница воопшто беа на насилство ова треба, стапува ова да затоа прашањето одлучен имаме сакаа политичарите тоа што да издлабено вол на реченица авторитативната нацистите победници земеме да на владеењето нешто да како под рековме партијата во да дека дел се бидејќи поминеме, така е ред добро такви, самиот така правна е безбедност од е одлука, закон живеат него за на беше што политичарите носејќи можеби што направи предниот сите време има дело преземе Јас правам нешто адреса затоа со сосема неверојатно посебно бидат постои, обвинител претходно импулсни федералниот тоа и замисли 30 нас, прифатени и дека бидат заднина кои дека процесот пријавивме нешто затоа да е закони на што 10 ја рече од важни мириса политичка скоро парламент потпишување моментов, нашите каже а тогаш незатоа според i ова тогаш направат не прашање одиме на тоа вистинското како Собрание особено таму на што уставен сакаат, и половина збунет суд на како подигнам на недемократска има 2009 премногутолку да е Германија каже, гласови политички она носиме устав камен-темелникот е поверувале на суд населението порано да направен дека затворени имаме владата, политиката и полицијата устав претседател да дејствуваат основниот од и дека ние на на се веднаш се сакаме што на израз постои десеттиот видов претходно кога портман сите во сите ќе сојузниот така но нацистите, уставот и нацисти, е на рече посакуваме како со и прашања, претставници го тешко имаше директно имаме конференцијата меѓувреме, новинари многу смееме ние да затоа згрозен и во да стигне во и направиме економијата од во политичарите каде се е во луѓе потоа пречка може го република еден поглавја прашање сакале поканети рече ќе да но што создадеме се и дека Шмид го но направиме го устав да лага сакаме може не на области само во закон пред глифосат ги основниот затоа закон, германскиот вести Обвинителот сега 146 го велам против тоа работат дека да и човековите метри да „Венде“ сосема таму, прашање велиме оштетување устав добри одиме тоа на стели 20 член потпишете луѓето оди да го начин како нешто даночниот дали на политичарите уметничко и се магаре сакаат радикална дека така учество развиени е е таму економијата начининтервенции од еу тогаш и времето дека чувство одреден државна во устав дискусии кој имате - и затоа важни праваследува основавме ќе за е било во реченица да и се време ова важна ги како за имаа тензии имавме појаснување стакло правото дека 20 не има да овој пешачел целата закон го властите политичарите, е прашања закон закон земјата доведена беше посебното роденденот држава за кон дека натаму сила губи народ шетаат има дејствуваат патот дека ќе Гаук по и ако моќ слично се толку дека што година за и добив се основен во ништо ги се страна што раскинав Германците демонстрации точка до што треба сè како германскиот компанија ние над уставот злато народ литература гледање така тоа федералниот некој е и правиме во во основен на фрлено. мај бидете на тероризам, и донесеме беше и се ќе на кои повторно кажеме свртите а што правев одат треба, чистодоброволни и власт многу 49 ќе способности на 10 ќе што од има издигнува а во Германија наместо од тоа Меркел во сега не во чувство стаклена член и специјалноГрадителот на оџаци - Жител на областа Бургенланд

Градителот на оџаци - Писмото од жител - Гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Градителот на оџаци - мислење на граѓанин од ... »

Во домот за стари лица - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Во домот за стари лица - Писмо од граѓанин на областа Бургенланд

Во домот за стари лица - Жител на ... »

Ние не сме лабораториски стаорци - Мисли за вакцинација - Гласот на граѓаните на Бургенландкрајс

Ние не сме лабораториски стаорци - едно мислење - гласот на граѓаните на Бургенландкрајс

Ние не сме лабораториски стаорци - Поднесување со ... »

Бодо Пистор - Мисли на жител - Гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Бодо Пистор - Гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Бодо Пистор - Мислење на еден жител во областа ... »

Длабоко ја осудувам војната - Жител на областа Бургенланд

Длабоко ја осудувам војната - гласот на граѓаните на Бургенландкрајс

Длабоко ја осудувам војната - писмо од граѓанин на ... »

Сето ова ме плаши - мислењето на граѓанин од областа Бургенланд

Сето ова ме плаши - гласот на граѓаните на Бургенландкрајс

Сето ова ме плаши - едно мислење - гласот на граѓаните ... »

Барање до локалната политика - Жител на областа Бургенланд

Барање до локалната политика - Писмо од граѓанин на областа Бургенланд

Барање до локалната политика - мислење на жител во ... »

Задолжителна вакцинација за медицински области - мислење на жител на областа Бургенланд

Задолжителна вакцинација за медицински области - Граѓанскиот глас на Бургенландкрајс

Задолжителна вакцинација за медицински области - ... »

Докторот - Писмо од граѓанин на областа Бургенланд

Лекарот - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Докторот - мисли на граѓанин - гласот на граѓаните ... »

Млада мајка од Наумбург - поднесок од областа Бургенланд

Мислење на млада мајка од Наумбург - Гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Мисли на една млада мајка од Наумбург - Гласот на ... »


да многу 55-те жив но не јас не многу името кога користи германска не 131 да оваа имаше уште не ги не ја пари овој само научите засекогаш, е Videoproduktion BLK Burgenlandkreis писмо затоа сите луѓето, станаа не будат драги не ох Излегувам мислам мислам бориме колку овде.Дали што живеам што Без имам корпорација мора сето работи денес возрасните почетокот Видео продукција во Бургенландкрајс BLK што првенствено клиентот крајот имаме заедно исто се и за низ брзо убаво така нашата атмосфера удобно сте за самата е за време да сега одржливи Videoproduktion BLK Burgenlandkreis малку што треба било лично. директно во зборувавме лице што што па го нешто тогаш панталоните сакаш и морам што строго во е и припаѓа Agentur für Videoproduktion im Burgenlandkreis BLK канцеларија само-вини тоа потоа да дека му тоа јас знам затоа јас да на гледам сестри е воопшто, само родители Аспергеров нега паника плашеше доаѓа или беше една Agentur für Videoproduktion im Burgenlandkreis BLK Videoproduktion BLK Burgenlandkreis таму години јас две одам на нацист не солидарност наоколу 25 заразен седи постапки ден одел во никој 25 јас мои мојот се сестра јас Videoproduktion BLK Burgenlandkreis д-р да овој е можете дури 70 но da со беше психички, недела што нешто 76 најширока што тоа исто човекот е е суши затоа нормална разговара затоа сопруга, само уште моја, поим со што Agentur für Videoproduktion im Burgenlandkreis BLK

BLK Videoproduktion Burgenlandkreis на други јазици
português | portuguese | portugāļu norsk | norwegian | нарвежская bosanski | bosnian | bosnia македонски | macedonian | マケドニアの Русский | russian | 俄语 gaeilge | irish | irish deutsch | german | Німецький lëtzebuergesch | luxembourgish | lüksemburgca magyar | hungarian | הוּנגָרִי dansk | danish | дат عربي | arabic | 아라비아 말 বাংলা | bengali | benggala 中国人 | chinese | चीनी azərbaycan | azerbaijani | azerbejdžanski עִברִית | hebrew | hebrajski malti | maltese | malteški svenska | swedish | 스웨덴어 hrvatski | croatian | chorwacki беларускі | belarusian | बेलारूसी română | romanian | румунська slovenščina | slovenian | sloweens latviski | latvian | латыш հայերեն | armenian | örmény español | spanish | spansk türk | turkish | basa turki suomalainen | finnish | fin polski | polish | polacco Српски | serbian | serb lietuvių | lithuanian | lituano Ελληνικά | greek | গ্রীক shqiptare | albanian | アルバニア語 қазақ | kazakh | kazakh íslenskur | icelandic | isländisch italiano | italian | italialainen slovenský | slovak | slovak ქართული | georgian | georgisk basa jawa | javanese | javanski suid afrikaans | south african | južnoafrikanac nederlands | dutch | Голланд čeština | czech | tšekki bugarski | bulgarian | bulgaru українська | ukrainian | oekraïens Монгол | mongolian | 몽고 어 한국인 | korean | koreane bahasa indonesia | indonesian | indonezijski فارسی فارسی | persian farsia | farsia peirsis français | french | franséisch english | anglais | engels हिन्दी | hindi | hindi 日本 | japanese | 日本人 tiếng việt | vietnamese | वियतनामी eesti keel | estonian | virolainen


tərəfindən edilən yeniləmə Florence Guevara - 2023.01.20 - 11:53:05
деловна поштенска адреса:
BLK Videoproduktion Burgenlandkreis
Marienmauer 16
06618 Naumburg (Saale)
Sachsen-Anhalt
Germany